Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Επειδή αυτοί ανασταίνουν και τους νεκρούς για να παίξουν με εμάς, δεν θα μου φανεί παράξενο αν είναι στην αποστολή την Κυριακή όμως
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- Unpsofable78, giaxxo
- navigator11
Τον έπεισε οκάρυς ότι είμαστε "πελάτες" τους και προτίμησε μοιραία τον μεγαλύτερο και στο ποδόσφαιρο σύλλογο της Μακεδονίας. Το λιγότερο επικοινωνιακή μας ήττα.embuji έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 09:35 Ο κουρκουμες απο την Φιορεντινα πηγε στο ληκι. Τωρα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε, απλα "προταθηκε" σε οποιον μιλαει ελληνικα.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- paoki19
Σαββιδη πουλα σε κλεβει παικτες το ληκι δεν εχεις δευτερο σακακι.
- These users thanked the author embuji for the post (total 6):
- horkokos4, Refused1337, Dimitris_L4, Spike4, danirifle, paok apo epilogi
ποτε ληγουν οι μεταγραφες?? σημερα??
- These users thanked the author tsaousila for the post:
- Polichni1926
Ένα αριστερό winger για να μην σκάσει ο Τάισον, έπρεπε νομίζω να πάρουμε. Να παίρναμε δανεικό τον νεαρό της Μπενφίκα για το υπόλοιπο της σεζόν και ας μην έχει ρήτρα αγοράς. Θα κλείναμε ένα κενό γιατί ο Ιβανούσετς δείχνει να τελείωσε πρόωρα και θα είχαμε και μία ανοικτή δίαυλο με τους Λουζιτανούς για το καλοκαίρι.
-
makispaspartou
Όντως έπρεπε να πάρουμε .. Ο Μπερνάρντ σαν ελεύθερος ακριβώς όπως είχε γίνει και με την περίπτωση Τάισον θα ήταν ιδανική εξέλιξη αλλά από ότι φαίνεται δε θα γίνει.
Η καποιος αλλος, τυχαιο παραδειγμα κοστιτσ δε ξερω πως μου ηρθε.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- Montrealiotis, Ypnos
Μακάρι να φύγει ...Περιορισμένων δυνατοτήτων...Psagmenos4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 09:03 Γνωρίζει κανείς αν έχουμε βάλει ρήτρα στον δανεισμό του Σορετιρε γιατί βλέπω να την ενεργοποιούν.
Στα άλλα κιεγω τον Μπερναρ τον ήθελα...Πιστεύω θα έπαιζε σε εμάς..
-
john4serres
Αν ήταν σε καλύτερη κατάσταση και με λιγότερους τραυματισμούς θα έλεγα τον ελεύθερο Ryan Kent με τα χίλια.
Ίδια κοψιά και φάτσα με τον Kenny μας ο μπαγάσας.
Ήταν και γείτονες (Liverpool U21 - Everton U21 την ίδια εποχή)
Ίδια κοψιά και φάτσα με τον Kenny μας ο μπαγάσας.
Ήταν και γείτονες (Liverpool U21 - Everton U21 την ίδια εποχή)
-
Refused1337
Ελπίζω να είναι μεγάλη για να είναι και του χρόνου εδώ μαζι μας ο παικταράςPsagmenos4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 09:03 Γνωρίζει κανείς αν έχουμε βάλει ρήτρα στον δανεισμό του Σορετιρε γιατί βλέπω να την ενεργοποιούν.
-
Dimitrisou
Ενταξει παιδια η Τσβολε για να μπορει να πληρωσει ρητρα θα πρεπει να ειναι πολυ χαμηλη και δεν παιζει να βαλαμε(αν βαλαμε)κατω απο 1μυριο..
Ας μην βιαζόμαστε, πάμε να βγάλουμε την σεζόν με τα υλικά που έχουμε και το καλοκαίρι είναι μεγάλο.
Αν έχουν σκοπό να ανεβάσουν για πιο ενεργό ρόλο και να παίρνουν παιχνίδια κυπέλλου 1-2 παιδιά ακόμα όπως Τσιφουτης και Μπέρδος τότε ο Σορετιρε δεν θα μας λείψει.
Αν έχουν σκοπό να ανεβάσουν για πιο ενεργό ρόλο και να παίρνουν παιχνίδια κυπέλλου 1-2 παιδιά ακόμα όπως Τσιφουτης και Μπέρδος τότε ο Σορετιρε δεν θα μας λείψει.
-
Panostas1995
Ο Μπέρναρντ ρε παιδιά τρείς μήνες μπάλα έπαιξε στον βαζελο και έπαιρνε 2,5 μύρια....δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα