Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Ο Γκουγκέ παει Ατρόμητο διαβαζω, καλυτερα γιατι εδω δεν προκειται να επαιζε ποτε. Ισως να μην ειναι τοσο κακος. θυμαμαι βασικα οτι στον Πανσερραικο επαιζε πολυ καλα κιολας, ενα πολυ κακο ματς και δυο πολλοι καλοι τερματοφυλακες ηταν αρκετα για να μην ξανα αγωνιστει εδω. Καλη επιτυχια και μακαρι να παιξει καλα να φερει και μια προταση το παιδι!
- ΑποστόληςΑ
Ας τον δώσουν και ελεύθερο (από 1/7). Ποτέ δεν κατάλαβα τι καλό έχει ως τερματοφύλακας, ώστε να παίζει στον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Kabamaru11
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Κι όμως από αυτά που είδα στα φιλικά, θεωρώ ότι έχει μεγάλα σωματικά προσόντα και σημαδεύει καλύτερα με το πόδι. Αλλά στο μυαλό μου θυμίζει Χακόμπο.
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post (total 2):
- theo-drama, Τρόμος
- ΑποστόληςΑ
Τα σωματικά του προσόντα δεν αμφισβητούνται.
Μέχρι και που δουλεύει στο 'λίκι ορντινάτσα του αποτιχυμένου συγχωρώ στον Χακόμπαρο. Από μικρό παιδί είχα απορία τι γίνεται εάν ο παίκτης δεν θέλει να γίνει αλλαγή και καντιλιαζει τον προπονητή του Ε μου την έλυσε!Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:12 Κι όμως από αυτά που είδα στα φιλικά, θεωρώ ότι έχει μεγάλα σωματικά προσόντα και σημαδεύει καλύτερα με το πόδι. Αλλά στο μυαλό μου θυμίζει Χακόμπο.