Θεωρω πως σε επεισε για το αντιθετο.Hayate έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 14:15Οι πιθανότητες αυτήν τη στιγμή δεν είναι υπέρ του να συνεχίσει ο Γιακουμάκης στον ΠΑΟΚ..Έχεις μια ρήτρα να πληρώσεις που δεν θα το κάνεις και δεν πρέπει ,είναι τεράστιο το ποσό...Μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή αλλά ναι θεωρώ έχεις μεγαλύτερο κέρδος αν πάρει πολλά παιχνίδια ο Μύθου...sourmenetes έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 12:50Από που προκύπτει αυτό;;Hayate έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 10:04 Δεν παίζεις και με Οφη βασικος να τελειώνουμε...Έτσι και αλλιώς ο Γιακουμάκης δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ εσενα θέλουμε να ετοιμάσουμε για του χρόνου ..
56. Ανέστης Μύθου
Re: 56. Ανέστης Μύθου
σε ένα κοντινό που φάνηκε ο σβέρκος του μούσκιμα στον ιδρώτα, σκέφτηκα, με ίωση παίζει το παιδί για αυτό δεν αποδίδει.
-
The_Analyst_4
Κάθε ματς που παίρνει είναι ξεκάθαρο κέρδος. Το φορμάτ του κυπέλλου εξαιρετικό για να βγουν νέοι παίκτες από όλους. Το ψήσιμο που έκανε για μικρούς στον Ρασβάν ο Μάκης όσο ήταν εδώ τελικά του το επέβαλε όταν έφυγε

- ΑποστόληςΑ
-
kokoblokos
Με τον Παναθηναϊκό, απο την ώρα που ξεκινησε το ματς του σφύριξαν 5 (ίσως και παραπάνω) φάουλ που ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
Άντε μετά να μπει στον αγώνα.
Σίγουρα αυτό του ρίχνει την ψυχολογία.
Η διαφορά του ρούκι-Μυθου με τον φτασμένο σε τέτοιες καταστάσεις Γιακουμάκη είναι φανερή. Και το πιο φανερό είναι η αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Είστε σίγουροι οτι κέρδιζε το ίδιο πέναλτι ο Μύθου; Εγώ όχι.
Άντε μετά να μπει στον αγώνα.
Σίγουρα αυτό του ρίχνει την ψυχολογία.
Η διαφορά του ρούκι-Μυθου με τον φτασμένο σε τέτοιες καταστάσεις Γιακουμάκη είναι φανερή. Και το πιο φανερό είναι η αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Είστε σίγουροι οτι κέρδιζε το ίδιο πέναλτι ο Μύθου; Εγώ όχι.
- Shivaspace
η απόφαση να μην εκτελέσει με την μία στην φάση που βγήκε πρόσωπο στο τέρμα..δείχνει παίκτη που έχει γρήγορη ποδοσφαιρική σκέψη..αν το τελείωμα ήταν καλύτερο θα συζητήσουμε για ένα πολύ όμορφο γκόλ, οι περισσότεροι θα επιχειρούσαν με την μία ..έχει παστελώσει είδη γαύρο και ζέλο ,σεντερφορίσια..
Πρωτεϊνούχο διατροφή χρειάζεται, ενδυνάμωση σώματος και σπαρτιατική γυμναστική κυρίως για την έκρηξη, γιατί τα προσόντα της θέσης του τα έχει.
-
dimitris7777
Η πρώτη μου αντίδραση βλέποντας τη φάση ήταν αυτό που λες. Μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί δεν εκτέλεσε με τη μια. Βλέποντας όμως τη φάση ξανά και ξανά, είδα ότι ο τερματάς τους έχει βγει πολύ καλά και του έχει κρύψει το πεδίο. Δεν έχει εύκολη εκτέλεση σε πρώτο χρόνο όπως νομίζουμε οι περισσότεροι. Αυτό τον έκανε να ψάξει άλλη καλύτερη γωνία για να το σιγουρέψει αλλά δυστυχώς δεν τη βρήκε και τελικά η εκτέλεση ήταν κακή. Να επισημάνω πάλι ότι ο τερματάς τους έχει πολύ καλή αντίδραση σε όλη τη φάση.Shivaspace έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:32 η απόφαση να μην εκτελέσει με την μία στην φάση που βγήκε πρόσωπο στο τέρμα..δείχνει παίκτη που έχει γρήγορη ποδοσφαιρική σκέψη..αν το τελείωμα ήταν καλύτερο θα συζητήσουμε για ένα πολύ όμορφο γκόλ, οι περισσότεροι θα επιχειρούσαν με την μία ..έχει παστελώσει είδη γαύρο και ζέλο ,σεντερφορίσια..
Ο λαφον είχε σωστή τοποθέτηση και στου πελκαdimitris7777 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 00:18Η πρώτη μου αντίδραση βλέποντας τη φάση ήταν αυτό που λες. Μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί δεν εκτέλεσε με τη μια. Βλέποντας όμως τη φάση ξανά και ξανά, είδα ότι ο τερματάς τους έχει βγει πολύ καλά και του έχει κρύψει το πεδίο. Δεν έχει εύκολη εκτέλεση σε πρώτο χρόνο όπως νομίζουμε οι περισσότεροι. Αυτό τον έκανε να ψάξει άλλη καλύτερη γωνία για να το σιγουρέψει αλλά δυστυχώς δεν τη βρήκε και τελικά η εκτέλεση ήταν κακή. Να επισημάνω πάλι ότι ο τερματάς τους έχει πολύ καλή αντίδραση σε όλη τη φάση.Shivaspace έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:32 η απόφαση να μην εκτελέσει με την μία στην φάση που βγήκε πρόσωπο στο τέρμα..δείχνει παίκτη που έχει γρήγορη ποδοσφαιρική σκέψη..αν το τελείωμα ήταν καλύτερο θα συζητήσουμε για ένα πολύ όμορφο γκόλ, οι περισσότεροι θα επιχειρούσαν με την μία ..έχει παστελώσει είδη γαύρο και ζέλο ,σεντερφορίσια..
Έχει πολύ ταλέντο και ξέρει να παίζει καλά την θέση του επιθετικού, αλλά θα ήθελα λίγο περισσότερο νεύρο να έχει. Μου βγάζει μια νωχελικοτητα στο παιχνίδι του.