Πιθανότατα unpopular opinion, αλλά όταν αποφασίσει να επιστρέψει Ελλάδα, θα τον ήθελα τον Κουλούρη σε έναν ρόλο όπως του Πέλκα.Ettien26 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 00:15 Από Έλληνες παίκτες ορισμένα κοινά στοιχεία με τον Γιακουμάκη έχει ο Κουλούρης (πλάτη στην εστία, δύναμη, πρέσιγκ) αλλά και στην Αραβία που πήγε τα παστελώνει αβέρτα.
Σοβαρό παιδί φαίνεται και επαγγελματίας. Τέτοιες περιπτώσεις γηγενών με εμπειρία, ειδικά όταν προέρχονται από τις ακαδημίες μας, τις θεωρώ σημαντικές στην σύσταση του ρόστερ, τόσο για τους μικρούς όσο και για την ένταξη των ξένων παικτών.
Τώρα για τον Γιακουμάκη, τι να πούμε άλλο. Φτου φτου και μακάρι να μείνει μαζί μας για χρόνια.
Αξίζει ένα μπράβο και στον Καρυπίδη που τον προσέγγισε και τον έπεισε πέρσι το καλοκαίρι. Θέλω να πιστεύω πως η μεταγραφή Σάντσες κλειδώνει και την παραμονή του Γιώργου.