ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Δυσκολεύομαι να βρω το σχετικό θέμα, του Χατσιδη, πώς λοιπόν θ μάθουμε τι κάνει αυτό το παιδί. Είμαι εκνευρισμένος πιο πολύ για αυτό. Για το πώς τον χτύπησε και δεν άνοιξε ρουθούνι..
Ελπίζω να μπει πολύ πολύ σύντομα ξανά στην εξίσωση να να έχει πάρει άλλο ένα χρήσιμο μάθημα..
Ελπίζω να μπει πολύ πολύ σύντομα ξανά στην εξίσωση να να έχει πάρει άλλο ένα χρήσιμο μάθημα..
- These users thanked the author trouman for the post (total 2):
- leomatos88, PAOK DreXleR
Όλα καλά με τον Ευαγγέλου, σύμφωνα με τον Βασιλοπουλο

- These users thanked the author scarsick for the post (total 3):
- Franky, leomatos88, PAOK DreXleR
Συνοψίζοντας
Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα
Ο Βαζελος έχει την μεγαλύτερη κωλοφαρδια σαν ομάδα
Προσοχή στην ρεβάνς αν και νομίζω θα περάσουμε άνετα...
Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα
Ο Βαζελος έχει την μεγαλύτερη κωλοφαρδια σαν ομάδα
Προσοχή στην ρεβάνς αν και νομίζω θα περάσουμε άνετα...
Βρε μην τσιμπάς..Miles έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 14:50 ...
Στο 78 μπήκε ο Καμαρά βρεεεεε!! Ο αντίπαλος είχε αλλάξει τα κεντρικά χαφ από την αρχή του δευτέρου βρεεεε!!
...
Χαβαλέ έκανα για αυτό που έγραψες στο άλλο τόπικ.
Δεν είδες στο τόπικ του Ζαφειρη πυ χαρακτήρισα έξυπνη κίνηση του Ρασβάν την είσοδο του Μαντι;
Ουσιαστικά η 2η εξήγηση είναι η απάντηση που δίνω στο ερώτημα μου. Την πρώτη με το Μαντι την έβαλα για να σε πειράξω.
Γειά σου φιλαράκι Andrew.Andrew R έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 16:26 ...
φιλε σαντος εχει δωσει απαντηση στην ευλογη απορεια σου ο μπαμαπα στιις δηλλωσεις του μετα τον αγωνα , νομιζω οτι απαντα πολυ αναλυτικα.
Πως είσαι; Όλα καλά; Είδες και φέτος πειραχτήρι το πρόγραμμα.
Δεν τις πήρα χαμπάρι τις δηλώσεις του Μπάμπα.
Θα μπω να τις διαβάσω.
Πραγματικά εξοργιστικός. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να γράφει τέτοια πράγματα στο όνομα του ΠΑΟΚ.
Πρέπει να ντρέπεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Franky την Πέμ 05 Φεβ 2026, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Franky for the post (total 3):
- Azrael, leomatos88, PAOK DreXleR
Στα @@ μας οι Έλληνες διαιτητές στο κύπελλο. Όσο στο VAR υπάρχει ξένος δεν μπορούν να μας σφάξουν όπως μας έσφαζαν παλιά.
Στα ντέρμπι του πρωταθλήματος με ξένους διαιτητές σε γενικές γραμμές παίζεται μπάλα. Μοναδικές εξαιρέσεις ο Ισπανός στον τελικό του κυπέλλου με τον βάζελο και ο Ισραηλινός στο Σκουληκάου το 2024. Αυτοί οι δύο ναι, ήταν στημένοι αλλά είναι εξαιρέσεις.
Είμαι πεπεισμένος ότι ο μεγάλος στόχος των Αθηναίζων είναι Έλληνες διαιτητές στα μεγάλα παιχνίδια της Σούπερλιγκ. Αυτό δεν πρέπει να γίνει ποτέ.
Στα ντέρμπι του πρωταθλήματος με ξένους διαιτητές σε γενικές γραμμές παίζεται μπάλα. Μοναδικές εξαιρέσεις ο Ισπανός στον τελικό του κυπέλλου με τον βάζελο και ο Ισραηλινός στο Σκουληκάου το 2024. Αυτοί οι δύο ναι, ήταν στημένοι αλλά είναι εξαιρέσεις.
Είμαι πεπεισμένος ότι ο μεγάλος στόχος των Αθηναίζων είναι Έλληνες διαιτητές στα μεγάλα παιχνίδια της Σούπερλιγκ. Αυτό δεν πρέπει να γίνει ποτέ.
- These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
- theo-drama, PAOK DreXleR
Ε μα προφανώς αυτός είναι ο στόχος του ΠΟΚ.paokspren έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 19:16 Είμαι πεπεισμένος ότι ο μεγάλος στόχος των Αθηναίζων είναι Έλληνες διαιτητές στα μεγάλα παιχνίδια της Σούπερλιγκ. Αυτό δεν πρέπει να γίνει ποτέ.
Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ καλά θα κάνουν να το βουλώσουν, διαφορετικά να αναλάβουν το ρεπορτάζ άλλων ομάδων και να βιοπορίζονται απο εκεί.
- thomas Murg
Όπως τα λέει ο ειδικός σαβράκος
Δεν ήθελε όμως να παίξει για το αποτέλεσμα ο Μπενίτεθ. Οι επιλογές του δείχνουν ότι ήθελε να συνεχίσει αυτό που κάνει τις τελευταίες εβδομάδες: Τις δοκιμές.

Δεν ήθελε όμως να παίξει για το αποτέλεσμα ο Μπενίτεθ. Οι επιλογές του δείχνουν ότι ήθελε να συνεχίσει αυτό που κάνει τις τελευταίες εβδομάδες: Τις δοκιμές.
-
PAOK DreXleR
Νομίζω πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες μετά τα χθεσινά, για μια μούντζα νααααα με το συμπάθειο, με την οποία φλερτάρουν παρά πολλά χρόνια.kmallio έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 16:41 Μπορεί ο παναθηναϊκός να έχει 16 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα,αλλά στην προπαγάνδα είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί.Ειναι απίστευτο το πόσο στημένοι είναι οι αρδ τους.Δειτε δηλώσεις παγκακη μετά το χθεσινό ματς και θα καταλάβετε για τι εμετούς μιλάμε.Απιστευτος ο αγώνας των τριών του ποκ για το ποιος είναι ο πιο σιχαμερός.
-
PAOK DreXleR
Βρωμερά βαζέλια εύχομαι & ελπίζω να συνεχιστεί η κατρακύλα σας.thomas Murg έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 19:40 Όπως τα λέει ο ειδικός σαβράκος
![]()
![]()
Μπενίτεθ δε θέλω μισές δουλειές, γύρισε τους 5 χρόνια πίσω & υποθήκευσε τους για όσο περισσότερο μπορείς δάσκαλε.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- Azrael