Σε συμπαθώ γιατί έχεις καταλάβει το ψυχισμό μου.Miles έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:02 Αντίπαλοι με την Πανάθα μόνο εντός γηπέδου επί 90 λεπτά. Γιατί από την Κυριακή έχει πάλι: σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος...
Χαρμόλυπη σήμερα αλλά προχωράμε
Σε συμπαθώ γιατί έχεις καταλάβει το ψυχισμό μου.Miles έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:02 Αντίπαλοι με την Πανάθα μόνο εντός γηπέδου επί 90 λεπτά. Γιατί από την Κυριακή έχει πάλι: σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος...
Έχω την εντύπωση ότι και αυτή εσκεμμένα την πήρε όπως την αλλη στην Φιλαδέλφεια για να είναι παρών στην ρεβάνς
Μόνο τσεκούρια χρειάζονται για την Κυριακή έτσι και αλλιώς.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:47 Ηδη στο δρομο προς Μεξικο ειναι ο Μοντσου του οΑρεως.Την Κυριακη θελω να δω με τι χαφ θα κατεβουν.
Καλή μαγκιά αυτή. Ας την έχουν υπόψη οι δικοί μας. Δεν ξέρω εάν κάποιος παίκτης μας κινδυνεύει να χάσει το ματς στον τελικό λόγω κίτρινων καρτών εάν κιτρινιστεί με τον βάζελο την ερχόμενη Τετάρτη (Αφού με το καλό εξελιχθούν όλα όπως πρέπει και πάρει η ομάδα την πρόκριση). Σε τέτοια περίπτωση παίρνει ο παίκτης δεύτερη κίτρινη λίγο πριν το φινάλε και εκτίει την ποινή της κόκκινης στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. (Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος είναι με τη χάρτινη, οπότε χμμ). Αποστόλη, είμαι σίγουρος ότι στα κιτάπια σου έχεις ήδη και τον σχετικό πίνακα με τους κιτρινισμένους.nunies4 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 07:17
Έχω την εντύπωση ότι και αυτή εσκεμμένα την πήρε όπως την αλλη στην Φιλαδέλφεια για να είναι παρών στην ρεβάνς
Έλα και που είσαι...Ιωαννίδης Vol 2tolis14 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 09:55 Ομορφιές με τον Μπακαπέφτα και οπαδούς έξω από τη Λεωφόρο. Έγινε μια όμορφη συζήτηση και ακούστηκαν επιχειρήματα όπως "γ@μώ την αεκ σου" και 'είσαι εσύ αρχηγός του παναθηναικού μαλ@κα"![]()
Ε σου λέει ότι πιάσει, αν δεν βρούμε επενδυτή τουλάχιστον μήπως και πάμε Eurovision.