ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Mvp

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
5
3%
ΚΕΝΥ
89
56%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
3
2%
ΜΠΑΜΠΑ
1
1%
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΕΙΤΕ
1
1%
ΠΕΛΚΑΣ
1
1%
ΤΑΥΣΟΝ
3
2%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
15
9%
ΜΥΘΟΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
41
26%
ΧΑΤΣΙΔΗΣ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 160

Άβαταρ μέλους
Мир

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Δημοσίευση από Мир »

embuji έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:47 quote από @Anwnimos s » Τετ 04 Φεβ 2026, 22:26

Ρε παιδιά, τους πδξε κανείς την γυναίκα του Ίνγκασον και του Σφιντέρσκι και κάνουν έτσι;

Καλά εντάξει τον Σφιντέρσκι θα τον πονάει λογικά που στο 4 seasons όταν με πλησίασε αντί να του ζητήσω αυτόγραφο του φώναξα μόνο ΠΑΟΚ

Επειδη κληδωσε το ποστ σε απανταω εδω. Οχι δε τους εκαναν γλυκες τις γυναικες. Φυγαν για το "επομενο μεγαλο βημα" πηραν τα @@ μου και αφου παρακαλεσαν τον ΠΑΟΚ να επιστρεψουν γιατι ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ, φαγανε πορτα και κατεληξαν σε μια πολυ χειροτερη ομαδα σε ολα τα επιπεδα.
Με το χαμπιμπι στην ομάδα εκείνη την περίοδο, δεν βάζω το χέρι στη φωτιά.
These users thanked the author Мир for the post:
embuji
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Мир έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:48
embuji έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:47 quote από @Anwnimos s » Τετ 04 Φεβ 2026, 22:26

Ρε παιδιά, τους πδξε κανείς την γυναίκα του Ίνγκασον και του Σφιντέρσκι και κάνουν έτσι;

Καλά εντάξει τον Σφιντέρσκι θα τον πονάει λογικά που στο 4 seasons όταν με πλησίασε αντί να του ζητήσω αυτόγραφο του φώναξα μόνο ΠΑΟΚ

Επειδη κληδωσε το ποστ σε απανταω εδω. Οχι δε τους εκαναν γλυκες τις γυναικες. Φυγαν για το "επομενο μεγαλο βημα" πηραν τα @@ μου και αφου παρακαλεσαν τον ΠΑΟΚ να επιστρεψουν γιατι ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ, φαγανε πορτα και κατεληξαν σε μια πολυ χειροτερη ομαδα σε ολα τα επιπεδα.
Με το χαμπιμπι στην ομάδα εκείνη την περίοδο, δεν βάζω το χέρι στη φωτιά.
Αυτον ΣΚΕΦΤΗΚΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author embuji for the post:
Мир
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Εγω παντως θα συμφωνησω με τους βαζελους.
Σ αυτο που φωναζαν για την μαννα του Ευαγγελου.
Εχω κατουρησει και τους τρεις ΠΟΚιτες μεσα στα σπιτια τους.....
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
Kabamaru11, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Azrael έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:33 Ο μπενιτεθ μολις ειπε οτι ειχαν τον ελεγχο του παιχνιδιου στο 2ο ημιχρονο :lol:
Τέτοιους προπονητές θέλουμε να έχουν οι αντίπαλοι.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 9):
Jean Valjean, iremidynami 4+, Ally Samagoal, wickerman, Kabamaru11, Mica, χξς', Sera4, Azrael
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν, αλλά ο χατσίδης όσο περισσότερο τον βλέπω, μου φαίνεται τεράστιο προτζεκτ το παλικαράκι. Με μία μικρή δόση υπερβολής ίσως και εφάμιλλο Τζίμα.. ΠΟΛΥ ταλέντο και φοβερή σωματοδομή. Πρέπει να στηριχθεί οπωσδήποτε
These users thanked the author Kostas_FI for the post (total 4):
ΑποστόληςΑ, vlahles, paok apo epilogi, tad
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Cylon-4 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:52 Εγω παντως θα συμφωνησω με τους βαζελους.
Σ αυτο που φωναζαν για την μαννα του Ευαγγελου.
Εχω κατουρησει και τους τρεις ΠΟΚιτες μεσα στα σπιτια τους.....
Αν ο Ευάγγελου κατάφερνε όσα ο Λίτσας ίσως να το περνάνε το Χ σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 04 Φεβ 2026, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 3):
zissos, Ally Samagoal, Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Όσο τις φάσεις του ΠΑΟΚ δεν δείχνουν επαρκή ριπλέι και στις βουτιές του Τετέι δείχνουν καμιά δεκαριά, εγώ θα λέω ότι μας εκοψαν καθαρά πέναλτι. Ας παίζουν δίκαια οι cosmote & nova.
These users thanked the author vs40 for the post (total 4):
Jean Valjean, Apil44, vlahles, Andrew R
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Τα είπαν αρκετοί φίλοι σχετικά με την επιπολαιότητα στο τελείωμα των φάσεων. Εγω θα σταθώ σε 3 πράγματα απο την ομάδα μας
1) Κεννι....ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ
2) Οζντοεφ... πολύ κακός. Έπρεπε Ζαφείρης στο ημίχρονο.
3) Δεν φάνηκε η απουσία του Κωνσταντελια

Και για τον Παναθηναϊκό.
1)Πότε προλαβαν και έμαθαν οι παίκτες που ήρθαν πριν 10 μέρες, να βουτάνε και να πιάνουν το πρόσωπο τους, ειλικρινά, τους δινω συγχαρητήρια όπως και τους υπόλοιπους της πράσινης αρμάδας....
2)ο πιο ποιοτικός παίκτης τους ηταν ο Τέτεη. Αυτό φάνηκε στο β' ημίχρονο που σταμάτησε το θέατρο και ήταν καλός

Και για τον Ευάγγελου
1) όποιος παίκτης φώναζε, του έδινε φάουλ. Οι βαζελοι ηταν προετοιμασμένοι, και φωναζαν περισσότερο και κέρδισαν έτσι πολλα φαουλ .ανάθεμα αν ήταν 1 στα 5.
2)στην αρχή τουλάχιστον κίτρινη στον γεντβαι για σκαριά στον Πέλκα ... τίποτε. Το ίδιο πράγμα κσι στο τέλος στο φάουλ στο Χατσιδη.
These users thanked the author kokoblokos for the post:
Apil44
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:46 Φτωχό σκορ.
Έπρεπε να είσαι από σήμερα τελικό.

Γελάει ο κόσμος με τους Έλληνες διαιτητές και με την φοβερή ιδέα του "δικού μας" Μάκη για την επαναφορά τους στο ντέρμπι.
Γενικά απέτυχε παταγωδώς στο να βελτιώσει κάποια πράγματα, έστω και λίγο. Μούφα ολκής :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Θα το ξαναγράψω και εδώ.Είναι απίστευτο ότι οι μόνοι που πήραν κάρτα από τους βάζελους ήταν οι δύο πρώην μας για διαμαρτυρία. Εμετός.
These users thanked the author vasgias for the post (total 3):
vs40, zoomgr, χξς'
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μπράβο Γκαγκάτση, φοβερή η έμπνευση να έχουμε αιλιναις διαιτητές στο κύπελλο. Σφυρίζουν 90-10 και...ζάχαρη. Σκόνταψε στο πόδι του Καμαρά ο Γεντβάι, φάουλ. Φτερνιζόταν παίκτης με πράσινα, φάουλ. Μία κίτρινη είδαν, για διαμαρτυρία και στο πέναλτι ο Καλάμπρια που έριξε καρατιά και στις κλωτσιές, τίποτα! Στο πέναλτι που έγινε μπροστά του δεν μπορούσε να μην σφυρίξει γιατί θα τον κρεμούσε στα μανταλάκια ο VARίστας.
Ματς για 0-3 λόγω της αφέλειας που μας δέρνει μόνο 0-1 που τους δίνει αμυδρές ελπίδες στην ρεβάνς, στην οποία να μην είμαστε αφελείς γιατί θα τις διεκδικήσουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Σοβαρότητα από το 1΄ στην Τούμπα για να το πάρουν απόφαση με το καλησπέρα.
Έπαθα και πάλι πλάκα με τον Κέννι, λύκος που δαγκώνει στον λαιμό.
Ο Τεττέη μπορεί να υστερεί σε τεχνική, αλλά είναι ταύρος. Τρεις φάσεις μας έκαναν, από αυτόν ήταν. Τον έχετε παρεξηγήσει, σε ομάδα που θα τον τάιζε σωστά θα πετύχαινε πολλά πράγματα. Βέβαια πήγε στον βάζελο και κόλλησε τις διαμαρτυρίες.
Πάμε για τον επόμενο τελικό την Κυριακή.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 5):
Apil44, vs40, PAOK_1971, Andrew R, Cocobill
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Aς επικεντρωθεί στο στόχο του πρωταθλήματος η πράσινη αρμάδα και ειδικότερα στο ντέρμπι της Κυριακής. :mrgreen:
These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 3):
Apil44, wickerman, χξς'
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Мир έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:46 Τετει και Μπακαπεφτας είχαν συναγωνισμό στο ποιος θα βγει ο μεγαλύτερος Καρνάβαλος σήμερα .. έλα όμως που θέλει άλλες 2 εβδομάδες για να έρθουν οι Απόκριες ... δεν γίνεται να μασκαρεύεσαι από τόσο νωρίς γιατί θα σε παρεξηγήσουν.

Εγώ λύγισα στη φάση που ο Μπάκαπέφτας χάνοντας τη διεκδίκηση βρηκε στο ένα κωλομέρι του Οζντοεφ και έπεσε κάτω σφαδάζοντας.
Πού να δεις στο τέλος που ο Μπακασέτας πέφτει πάνω στον Χατσίδη και πέφτει κάτω και ...σφαδάζει!
Το τι βρισίδι του (της) έριξα δεν λέγεται!
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 3):
-keeper-, Fawkes, Мир
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εδώ το πήγε , εκεί το πήγε , η πονηρή ρουμανική αλεπού πάλι εκεί που ήθελε το πήγε το ματς . Δεν θεωρώ επίσης πως κουράστηκε πολυ η ομάδα σήμερα .
Μυαλωμένα επαγγελματικά . Μπροστά με λίγη παραπάνω ψυχραιμία θα είχαμε αλλά 2 γκολ
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Kostas_FI έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:53 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν, αλλά ο χατσίδης όσο περισσότερο τον βλέπω, μου φαίνεται τεράστιο προτζεκτ το παλικαράκι. Με μία μικρή δόση υπερβολής ίσως και εφάμιλλο Τζίμα.. ΠΟΛΥ ταλέντο και φοβερή σωματοδομή. Πρέπει να στηριχθεί οπωσδήποτε
εχει πεσει στον Ηρωδη δυστυχως :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”