ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε το πιο εύκολο διπλό στην λεωφόρο ever κι αυτό με αγχώνει πολύ για το δεύτερο ημίχρονο .
-
George Best4
Όταν έφυγε ο Πέλκας αν μου έλεγε κάποιος να ποντάρω ότι έχω ότι θα το χάσει θα το έκανα.
Βασικά ήμουν σίγουρος ότι θα σκάψει την μπάλα.
Βασικά ήμουν σίγουρος ότι θα σκάψει την μπάλα.
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
- Apeiroelaxistos, margas
- Kabamaru11
Απ οσα διαβαζω καταλαβαινω οτι τους μετρησαμε κ υπερεχουμε.Μη ξεχναμε πως εχουμε κ επαναληπτικο στην Τουμπα.Οτι καλυτερο ας παρουμε σημερα (νικη).Η προκριση θα παιχτει στην Τουμπα οπως κ να χει.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Azrael
Χατσιδης Γιακουμακης Ζαφειρης στις θεσεις Μυθου Πελκα Ταισον και ειναι 0 3. Δεν καθαρισαμε το ματς ας σοβαρευτούμε στο δευτερο
- WestBlock4
Απιστευτο πως το σκορ ειναι 0-0 πραγματικα δεν υπάρχουν λογια.
πρέπει να το τελειώσουμε με το πρόγραμμα που έχουμε μας δίνετε η ευκαιρία και πετάμε χαρταετό...αντε παλι να κάνουμε ήρωες την πράσινη κωμωδια
Γι αυτό θέλεις τον Ντέλια για να τους καθαρίσεις στο τρανζίσιον. Δυστυχώς όμως. Λείπει κι ο Γιακουμάκης πιστεύω αλλά υπάρχει ο κανονισμός.
Νομίζω χρειάζεται ο Ζαφείρης.
100% σίγουρα θα χτυπησουν οι μουλωχτοί στην πλευρά του Κέννυ.
Νομίζω χρειάζεται ο Ζαφείρης.
100% σίγουρα θα χτυπησουν οι μουλωχτοί στην πλευρά του Κέννυ.
Τι αφέλεια μέχρι μλκς είναι αυτή. 0-0 αντί να είμαστε δύο γκολ μπροστά. Ρε Οζντοεφ, ρε Πελκα.
Προσέξτε να μην μας τιμωρήσει η μπάλα.
Προσέξτε να μην μας τιμωρήσει η μπάλα.
Κάπως έτσι παραλίγο να την πατήσει και η Ρόμα με αυτούς...Αντίπαλος τουρλουμπούκι, που μένει εντός διεκδίκησης του ματς από τα φαλτσοσφυρίγματα του Έλληνος διαιτητή και της δικής μας, μπλαζέ, νοοτροπίας στα τελειώματα των φάσεων.
-
George Best4
Τάισον δίνει ταχύτητα σε αντεπιθέσεις. Δεν τον αλλάζεις.
Τον πρόβλημα είναι το Κένι ότι έχει κάρτα και από εκεί και έχουν ταχυτητα οι άλλοι από εκείνη την πλευρα
Τον πρόβλημα είναι το Κένι ότι έχει κάρτα και από εκεί και έχουν ταχυτητα οι άλλοι από εκείνη την πλευρα
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- zissos
Αν ήταν έστω υποφερτός σήμερα ο Τάισον και ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι, θα ήταν 0-3 το σκορ
-
panpangr77
Τα βασικά δεν κάνουμε μπροστά . Οζντοεφ έρχεται η μπάλα ωραία στοπαρε με το αριστερό στρώσε ωραία στον εαυτό σου . Ρε Μήτσο τι κάνεις τελείως αψυχολογητο αυτό που έκανες .Ο Κενυ κάποια στιγμή πρέπει να βγει . Πρέπει να προσέχει και ο Λουτσε να τον βγάλει .
Πολύ καλή η ομάδα τους κάνουμε πλάκα....δεν πειράζει για τις χαμένες ευκαιρίες θα έρθει το γκολ μη σκατε.... 
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αστεία ομάδα ο βάζελος με προστασία από την διαιτησία ( του χαρίστηκαν δύο κίτρινες),την κακή εκτέλεση την δική μας σε τρείς κλασσικές άχαστες ευκαιρίες ( Μύθου Ozdoev Πέλκας) και τους θεατρινισμούς από Tetteh,Adino κυρίως καταφέρνει να κρατάει το μηδέν.
Δύο πράγματα με φοβίζουν μόνο.
Η κίτρινη του Kenny και ο νόμος του ποδοσφαίρου που πετάξαμε τόσες ευκαιρίες μαλλιά στα σκουπίδια
Δύο πράγματα με φοβίζουν μόνο.
Η κίτρινη του Kenny και ο νόμος του ποδοσφαίρου που πετάξαμε τόσες ευκαιρίες μαλλιά στα σκουπίδια