Όσο λίγο είδα δε νομίζω ότι μπορείς να κρίνεις οτιδήποτε
Ο νέος δείχνει παίκτης που τον καταλαβαίνεις μέσα στον αγώνα
Ο Άλεν συνέχισε από εκεί που το άφησε
ΠΑΟΚ-Sporting CP 101-67 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Sporting CP 101-67 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο Άλεν ήταν πολύ περισσότερο ομαδικός από οποιαδήποτε άλλη φορά. Αυτό ήταν πολύ εμφανές. Σε σημείο που ενώ μπορούσε να κάνει σουτ, έδινε πάσα. Αυτό το κρίνω ως πολύ θετικό, καθώς έδειξε ότι το πήρε το μήνυμα.
Σίγουρα το ματς και η διαφορά δυναμικότητας δεν προσφέρονται για να βγουν συμπεράσματα, αλλά η ομάδα έδειξε διάθεση για καλύτερη άμυνα.
Αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, όπου πήραμε τη διαφορά.
Αυτό επίσης ήταν πολύ σημαντικό, γιατί αν θυμηθούμε στα τελευταία παιχνίδια, ξεκινούσαμε πολλές φορές άσχημα και μετά τρέχαμε να προλάβουμε το σκορ.
Ο καινούριος ψηλός μας, είναι παίκτης που τον νιώθεις στη ρακέτα και μαζί με Μουρ και Μέλβιν, μπορεί να κρυφτεί ο ήλιος για τον αντίπαλο, όπως κι έγινε.
Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Γιούρι να δοκιμάσει σχήματα, όπως και το έκανε.
Η ομάδα έδειξε ότι δούλεψε αυτές τις μέρες πάνω στη χημεία.
Σίγουρα αυτό θα φανεί καλύτερα και ασφαλέστερα στα επόμενα πιο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.
Να κλείσω το σχόλιο λέγοντας ότι δεν μου έλειψε ο Μπέβερλι. Δεν ξέρω αν θα παίξει στη Ρόδο, αλλά αν τελικά τον έχει, όποιον και να βγάλει έξω από τους υπόλοιπους, δεν θα μου αρέσει.
Σίγουρα το ματς και η διαφορά δυναμικότητας δεν προσφέρονται για να βγουν συμπεράσματα, αλλά η ομάδα έδειξε διάθεση για καλύτερη άμυνα.
Αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, όπου πήραμε τη διαφορά.
Αυτό επίσης ήταν πολύ σημαντικό, γιατί αν θυμηθούμε στα τελευταία παιχνίδια, ξεκινούσαμε πολλές φορές άσχημα και μετά τρέχαμε να προλάβουμε το σκορ.
Ο καινούριος ψηλός μας, είναι παίκτης που τον νιώθεις στη ρακέτα και μαζί με Μουρ και Μέλβιν, μπορεί να κρυφτεί ο ήλιος για τον αντίπαλο, όπως κι έγινε.
Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Γιούρι να δοκιμάσει σχήματα, όπως και το έκανε.
Η ομάδα έδειξε ότι δούλεψε αυτές τις μέρες πάνω στη χημεία.
Σίγουρα αυτό θα φανεί καλύτερα και ασφαλέστερα στα επόμενα πιο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.
Να κλείσω το σχόλιο λέγοντας ότι δεν μου έλειψε ο Μπέβερλι. Δεν ξέρω αν θα παίξει στη Ρόδο, αλλά αν τελικά τον έχει, όποιον και να βγάλει έξω από τους υπόλοιπους, δεν θα μου αρέσει.
- Stelios Bagios
Είναι απίστευτο που δεν έχει περάσει η Μπράουνσβαϊγκ στους 16 του FEC και έχουν περάσει η Σπόρτινγκ και η Πριεβίτζα.
Σίγουρα έχουμε καλύτερο ρόστερ από τότε που παίζαμε με την Μπράουνσβαϊγκ, αλλά πιστεύω και ότι οι τωρινοί μας αντίπαλοι είναι κατώτεροι των Γερμανών.
Σίγουρα έχουμε καλύτερο ρόστερ από τότε που παίζαμε με την Μπράουνσβαϊγκ, αλλά πιστεύω και ότι οι τωρινοί μας αντίπαλοι είναι κατώτεροι των Γερμανών.
-
Leonardo10
Re: ΠΑΟΚ-Sporting CP, 04/02, 17:30, ΕΡΤ2
Καμία σχέση, φάνηκε παίκτης που μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στην άμυνα, γιατί μου φάνηκε μπορεί να παίξει αλλαγές στην άμυνα, μπορεί να παίξει hedge out, καλός σκρινερ.
Προφανώς θέλει και χρόνο, δεν έχει και πολλά παιχνίδια φέτος.
-
giannisparis4
Ειναι το αδικο του συστηματος. Ομιλοι με 3 καλες ομαδες δεν μπορουν να βγαλουν καλυτερο 2ο γιατι οι διαφορες ειναι μικρες.Stelios Bagios έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:30 Είναι απίστευτο που δεν έχει περάσει η Μπράουνσβαϊγκ στους 16 του FEC και έχουν περάσει η Σπόρτινγκ και η Πριεβίτζα.
Σαφεστατα και γερμανοι και πολωνοι ηταν πολυ ανωτεροι της σπορτινγκ.
- Maurice_Escargot
MVP ο Melvin χθες σε ένα εύκολο απόγευμα με την ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια. Έτσι θέλει για την συνέχεια και πολύ συγκεκριμένα το παιχνίδι με τους φανταστικούς Ισπανούς την Τετάρτη που στα μάτια μου είναι ένα ρεαλιστικό μέτρημα του που βρισκόμαστε. Νόμιζα πως μετρηθηκαμε εκεί μέσα, αλλά όλα ήταν ακόμα πολύ νωπά από τις τόσες πολλές αλλαγές.
1 729 κομμένα εισιτήρια στα τουρνικε χθες, περί των 2 200 με το μάτι μέσα στο γήπεδο.
Πάμε για νίκη στο καταραμένο γήπεδο της Ρόδου χωρίς πολλά πολλά.
1 729 κομμένα εισιτήρια στα τουρνικε χθες, περί των 2 200 με το μάτι μέσα στο γήπεδο.
Πάμε για νίκη στο καταραμένο γήπεδο της Ρόδου χωρίς πολλά πολλά.