Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από tolis14 »

marsantos έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 12:31 Διαβάζω πως ο Μεξικανός θα βρίσκεται αύριο Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.
Στη λίστα πως τον δηλώνουμε σήμερα;
Θα έχουν υπογραφεί τίποτα χαρτιά ώστε τυπικά ο παίκτης να ανήκει σε εμάς;
Κι αν αύριο στα ιατρικά βρεθεί κάτι και χαλάσει η μεταγραφή;
Εγκυκλοπαιδικές είναι οι ερωτήσεις γιατί προφανώς θα έχει συμβεί άπειρες φορές κάτι τέτοιο απλά δεν έχει τύχει να το συναντήσω.
Η λίστα νομίζω αύριο δηλώνεται. 6/2 λήγει η μεταγραφική περίοδος, 5/2 δηλώνεται η ευρωπαϊκή λίστα
embuji

Δημοσίευση από embuji »

marsantos έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 12:34
embuji έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 11:27 Για αριστερο εξτρεμ εχουμε καθολου φωνουλα;
Καλημέρα φίλε embuji.
Εσύ έχεις συγκεκριμένη αποστολή και μην ανακατεύεσαι με άλλες θέσεις. :mrgreen:
Έχουμε αγώνα σήμερα.
Την εκανα την δουλεια μου εγω το πρωι :mrgreen:
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
marsantos, horkokos4
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

tolis14 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 12:40
marsantos έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 12:31 Διαβάζω πως ο Μεξικανός θα βρίσκεται αύριο Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.
Στη λίστα πως τον δηλώνουμε σήμερα;
Θα έχουν υπογραφεί τίποτα χαρτιά ώστε τυπικά ο παίκτης να ανήκει σε εμάς;
Κι αν αύριο στα ιατρικά βρεθεί κάτι και χαλάσει η μεταγραφή;
Εγκυκλοπαιδικές είναι οι ερωτήσεις γιατί προφανώς θα έχει συμβεί άπειρες φορές κάτι τέτοιο απλά δεν έχει τύχει να το συναντήσω.
Η λίστα νομίζω αύριο δηλώνεται. 6/2 λήγει η μεταγραφική περίοδος, 5/2 δηλώνεται η ευρωπαϊκή λίστα
Έχεις δίκιο Τόλη. Μπέρδεψα το έγραψα και πίσω
Μπέρδεψα τις ημερομηνίες.. :lol: :lol:
Νόμιζα ότι έχουμε 5 σήμερα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Αν ήταν 5 θα μιλούσαμε για το θρίαμβο στη Λεωφόρο :opaokara:
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
marsantos, horkokos4, giaxxo
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ πάντως δεν είμαι τόσο σίγουρος για τον Γιαννούλη το καλοκαίρι. Αν η Augsburg τον κοστολογεί κοντά στα 5Μ δεν βλέπω γιατί να καίγεται να τον δώσει με λιγότερα. μια και - προς το παρόν - απομακρύνεται ο κίνδυνος υποβιβασμού.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Σαιτ συμφερόντων μαρινακη αναφερει οτι του νους ειναι ανοιχτό για μας, ο ΟΦΗ εχει αφήσει φεσι στην προηγουμενη ομαδα και αν το αποφασισει ο ραζβαν τοτε ευκολη περιπτωση ειναι
Dio-4

Δημοσίευση από Dio-4 »

Εγώ να πω την αλήθεια, όταν είδα ταλέντο αριστερό εξτρέμ από Ιταλία, κατευθείαν σκέφτηκα τον Τιάγκο Ρομάνο που θεωρείται και γηγενής Ελλάδος καθώς ήταν στις ακαδημίες του Βαζέλα. Αλλά τώρα βλέπω πάει στον ΟΦΗ… Για να δούμε αν μας επιφυλάσσεται έκπληξη τώρα στο τέλος, και μετά την διπλάρα σήμερα.

Θα μπορούσε ο Ρομανο να συνδέεται με τον Νους άραγε;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

pavlos06 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 11:04 Το ερώτημα είναι. ποιον κοβει αυριο ο coach για να βάλει παίχτη που ούτε καν εχει συστηθεί μαζί του ?
Θεωρώ ενας κομμένος είναι ο chalov - yeremeyef , πιθανόν ο ivanusec για να μπει ο ζαφειρης αφου δεν εχει ρυθμο για να βοηθησει. Και μετά ?
Δεν νομίζω οτι θα χρειαστεί να κόψει κάποιον.
Δεν νομίζω δηλαδή να δηλωθεί στην Ευρωπαική λίστα. Κάτι τέτοιο είναι αρκετά ρισκαδόρικο και ο Λου δεν το συνηθίζει..
marsantos

Διαβάζω τώρα στο gazzetta το στόρι της μεταγραφής του Μεξικανού.
Αναφέρει το άρθρο πως άνθρωπος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στα τέλη Δεκέμβρη. Προφανώς για να μπει τότε στο αεροπλάνο υπάρχουν και προηγούμενα επεισόδια.
Γίνεται φανερό πως εμείς ότι ρεπορτάζ διαβάζουμε για μεταγραφές ουσιαστικά είναι σαν το φως των αστεριών. Βλέπουμε στο τώρα το φως που έχει εκπέμψει μια πηγή φωτός έτη φωτός νωρίτερα και απλά τώρα έφτασε σε εμάς. Ουσιαστικά βλέπουμε τώρα κάτι από το παρελθόν.
Έχω πια την αίσθηση πως όταν βγαίνει ρεπορτάζ πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον τάδε παίκτη μπορεί αυτό το ενδιαφέρον να είναι προ τριών ή τεσσάρων μηνών.
Μικρή σημασία έχουν αυτά.
Η μεγάλη σημασία βρίσκεται στο ότι η ΠΑΕ δουλεύει πολύ πιο μεθοδικά, αθόρυβα και αποτελεσματικά από ότι νομίζουμε σε κάθε μεταγραφική περίοδο.
Γράφουμε γράφουμε και ξαναφράφουμε για τον Τσάπρα. Μπορεί η ΠΑΕ να έχει κάνει την κίνησή της για τον Τσάπρα από τον Οκτώβρη και να άκουσε παράλογα πράγματα ή να έμαθε πως ήδη έχει κλείσει αλλού και να μην ξέρουμε τίποτα.
Θυμάμαι στο ραδιοφωνικό football factory είχε βγει στην αρχή της χρονιάς ο Βλάχος και είχε πει πως 2 ή 3 χρόνια νωρίτερα είχε πάρει από έναν γνωστό του πληροφορίες για τον Τσάπρα και του είπε πάρτε τον με κλειστά μάτια.
Ύστερα από αυτά γίνεται αντιληπτό πως η μεγαλύτερη αξία όλων των προηγουμένων είναι πως ευτυχώς έχουμε μαύρο σκοτάδι στο κομμάτι των μεταγραφών. Ευτυχώς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων φυσικά που με πολύ ωραίο και αινιγματικό τρόπο όταν πρέπει μας δίνουν ότι πρέπει).

Υγ. @prist64 θα ήταν ενδιαφέρον τώρα που έκλεισε η μεταγραφή να μας πεις πότε περίπου έφτασε στα δικά σου αυτιά του Μεξικανού ώστε να έχουμε μια σχετική κατανόηση των χρόνων που δουλεύονται καταστάσεις και των χρόνων που σιγά σιγά εξωτερικεύονται.
These users thanked the author marsantos for the post (total 5):
nunies4, Kirilos_Despotas, leomatos88, Sera4, Unpsofable78
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτός ο επιθετικός που πήρε η β ομάδα έπαιζε Σεβίλλη;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Sevilla Atlético
Β ομάδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

sourmenetes έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 13:38 Αυτός ο επιθετικός που πήρε η β ομάδα έπαιζε Σεβίλλη;
Abde Raihani (03.02.2004) ελεύθερος από την Sevilla Atlético (Σεβίλη Β). Φορ ύψους 1,87,
12 εμφανίσεις και 441 λεπτά στην γ΄ Ισπανίας.
Έχει επίσης 11 εμφανίσεις και 6 γκολ με την Εθνική Μαρόκο U-20 και μία εμφάνιση με την U-21.
Η Σεβίλλη διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%, ενώ από το 2021 έως το 2025 ανήκε στις υποδομές της Ατλέτικο Μαδρίτης.
marsantos

prist64 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 13:33 :mrgreen:
Κατάλαβα.
Ή δεν πρέπει να μας πεις πότε το έμαθες..
Ή.....
........
.......
.......
Είσαι αυτός που ταξίδεψε στο Μεξικό.. :mrgreen: :mrgreen:
These users thanked the author marsantos for the post:
chri5ti9
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τι να κάνει στο Μεξικό ορθόδοξος ιερέας;