9. Fedor Chalov
- paok_athens_g4
Re: 9. Fedor Chalov
καλο ΔΡΟΜΟ τσαλοφ
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post:
- Hayate
-
Refused1337
Πολύ κρίμα, ο παίκτης όντως ταίριαζε σε αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα. Ο ψυχισμό του ξεκάθαρα φταίει πιστεύω που δεν τα κατάφερε.
Κρίμα θα είχαμε επωφεληθεί και εμείς και αυτός αν είχε ανταπεξέλθει. Η μεταγραφή σαν σκέψη πάντως ήτανε πολύ σωστή για εμένα, και ηλικιακά, σαν στοιχεία, κόστος... κρίμα.
Οτι και να είναι παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή πως είναι αδιάφορος, απλά δεν μπορούσε. Καλή επιτυχία.
Κρίμα θα είχαμε επωφεληθεί και εμείς και αυτός αν είχε ανταπεξέλθει. Η μεταγραφή σαν σκέψη πάντως ήτανε πολύ σωστή για εμένα, και ηλικιακά, σαν στοιχεία, κόστος... κρίμα.
Οτι και να είναι παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή πως είναι αδιάφορος, απλά δεν μπορούσε. Καλή επιτυχία.
- theodorsalonika
ναι συμφωνω με τον προλαλισαντα....ηταν φοβερος παικτης απλα δεν επιασε εδω...πιθανον φταιει ο ΠΑΟΚ..
τι ζουμε θεε μου!!!!
τι ζουμε θεε μου!!!!
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Καλή τύχη κ από μένα.Sardan έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 12:28 Μακάρι να παίξει καλά και να μείνει Τουρκία. Καλή επιτυχία στον παίχτη.
- pisakaipoupoula
-
giannisparis4
Συμφωνω απολυτα.George Best4 έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 23:48 Τι να πω ρε παιδιά...
Όλα αυτά που τα είδατε αναρωτιέμαι...
Τρομερά γυμνασμενος με κορμί που δε μπορεί να πάρει μισή μονομαχία?
Ξέρει μπαλα με 4/5 πάσες σε λάθος χρόνους ή λάθος γενικά?
Καλή τεχνική με τόσο κακά τελειώματα?
Τόσα τετ-α-τετ είχε και πλασαρε πάντα λάθος.
Δηλαδή τόσο δύσκολο να παραδεχτούμε ότι απλά δεν έκανε?
Και άσχετα με όλα τα άλλα ο άνθρωπος δεν είναι καθαρό φορ για 4-2-3-1 αλλά περιφερειακό σε σύστημα με 2 φορ.
Άντε να τον γλιτώσουμε για έναν χρόνο τουλάχιστον.
Αν θεωρείτε ότι θα πάει και θα βγάλει μάτια πραγματικά απορώ.
Και ο Σαματα άστοχη επιλογή ηταν, έφυγε και έχει να σκοράρει άλλο ένα χρόνο εκεί που πήγε.
Τι περιμένατε να φύγει και να αρχισει ματώνει τα δίχτυα?
Πραγματικα δεν ειδαμε τιποτα απο τον παικτη. Σαν φορ τι στοιχεια εχει δηλαδη? Ειναι γρηγορος? Οχι. Εχει τριπλα, ατομικη ενεργεια? Οχι. Εχει στοπαρισμα και σπασιμο μπαλας. Οχι, ουτε καν πηδουσε για κεφαλια στις διεκδικησεις.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ουτε στην προηγουμενη ομαδα του εκτος ρωσιας, στη βασιλεια, εκανε τιποτα.
Κρατάμε την τρίπλα στην ολ γουιν και την πάσα στον πελκα για το 2-3
Κρατάμε και το ότι πήρες το πέναλτι απ τον κουλιε
Καλό δρόμο και μακάρι να μην σε ξανά δούμε
Κρατάμε και το ότι πήρες το πέναλτι απ τον κουλιε
Καλό δρόμο και μακάρι να μην σε ξανά δούμε
Ενώ δεν ήταν παίχτης τεχνικής Τσόλακ, η παρουσία του ήταν ίδια. Οι δύο χειρότεροι φορ μετά την περίοδο Πρίγιο.