Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από thomas Murg »

The Bernard 200 T (T for Tourisme) was the first of a series of French light touring aircraft from the early 1930s.
These users thanked the author thomas Murg for the post (total 2):
alejio4, katafraktos
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Γεια σου παπά, παπά
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν ήμουν εγώ, θα προτιμούσα να αγόραζα τα 2 μπακ του Λεβαδειακού με αυτά τα χρήματα, και ας μην είναι τόσο καλοί, λόγω εθνικότητας, προσαρμογής και ηλικίας με πολύ μέλλον.

Όμως, ο Τσάπρας έρχεται το καλοκαίρι και εμείς φάνηκε να θέλουμε παίκτη άμεσα. Εμένα ο Σάστρε με κάλυπτε βέβαια μιας και ο Κένυ αφήνει λίγο χρόνο στην αλλαγή του. Ίσως προβλέπουν να σκάει ο παίκτης και τον προστατεύουν με μια αξιόλογη μεταγραφή.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, είδα το βίντεο με τα 100 λάθη :lol:. Ο παίκτης μιας χαρά παίζει, δεν κάνει κανένα λάθος, σε αγώνες πολύ υψηλών απαιτήσεων με την εθνική. Το βίντεο έγινε από αντίστοιχους αεκτσήδες κριτικάροντας στο γιατί να παίζει αυτός εθνική και όχι κάποιος άλλος (πχ ο δικός τους). Εγώ βλέπω πραγματικά έναν παικταρά που παίζει σε υψηλές εντάσεις και σε μια εθνική που έχει πολλές απαιτήσεις ποιοτικά. Ίσως για την εθνική Μεξικού, να είναι στους αδύναμους κρίκους, αλλά και ο Ζιοβάνι στην εθνική του ήταν φάντασμα, ούτε καν αδύναμος κρίκος... Έχει να κάνει με το επίπεδο, ενώ το copa America τι να λέμε είναι διοργάνωση πολύ δύσκολη με τα γνωστά μεγαθήρια και ένα Μεξικό που απαιτεί την κατάκτησή του, παρά την παρουσία Βραζιλίας και Αργεντινής.

Πάντως είναι παίκτης που απαιτεί να παίξει βασικός, από όσο κατάλαβα, και για αυτό δεν καταλαβαίνω την επιλογή του (vs Τσάπρα). Δηλαδή φοβάμαι την επίδραση που ίσως έχει στα αποδυτήρια με έναν Κένυ που είναι πραγματικά σταθερά στους MVP του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πάσχει από αριστερό μπακ, με αριστερό πόδι. Αυτός δεν κάνει για εκεί, παίζοντας με το δεξί. Πάντως είναι επιλογή ΒΑΣΙΚΟΥ ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι!

Υγ: Ο Ραζβάν έτσι που χρησιμοποιεί τον Ζίβκο ώστε να παρέχει σοβαρή αμυντική συνεισφορά, πιστεύω ότι και ο Μεξικάνος μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο, άρα να καλύψει πολλές θέσεις αν αυτό χρειαστεί.
These users thanked the author vs40 for the post:
dimitris7777
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

vs40 έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 23:56
Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, είδα το βίντεο με τα 100 λάθη :lol:. Ο παίκτης μιας χαρά παίζει, δεν κάνει κανένα λάθος, σε αγώνες πολύ υψηλών απαιτήσεων με την εθνική. Το βίντεο έγινε από αντίστοιχους αεκτσήδες κριτικάροντας στο γιατί να παίζει αυτός εθνική και όχι κάποιος άλλος (πχ ο δικός τους). Εγώ βλέπω πραγματικά έναν παικταρά που παίζει σε υψηλές εντάσεις και σε μια εθνική που έχει πολλές απαιτήσεις ποιοτικά. Ίσως για την εθνική Μεξικού, να είναι στους αδύναμους κρίκους, αλλά και ο Ζιοβάνι στην εθνική του ήταν φάντασμα, ούτε καν αδύναμος κρίκος... Έχει να κάνει με το επίπεδο, ενώ το copa America τι να λέμε είναι διοργάνωση πολύ δύσκολη με τα γνωστά μεγαθήρια και ένα Μεξικό που απαιτεί την κατάκτησή του, παρά την παρουσία Βραζιλίας και Αργεντινής.
παραθέτω ένα σχόλιο από ένα γαύρο στο gazzeta:

".....Αν και Ολυμπιακος επειδη εχω δει αρκετα Κρουζ Αζουλ τα τελευταια χρονια ειναι ωραιος παικτης βασικος μπαλατος και γρηγορος ωραια επιλογη και με 2.5 χαρτια ειναι λουκουμι.Δεν το περιμενα οταν πρωτοακουστηκε σαν φημη.Πολυ εξυπνη κινηση για τον Παοκ.Βεβαια σαν μεξικανος θα χρειαστει καποιο διαστημα προσαρμογης αλλα κομπλε....."
These users thanked the author dimitris7777 for the post:
trouman
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εδώ που φτάσαμε, άλλη μεταγραφή δε θέλω. Ένα πράγμα μόνο και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

Ανανεώστε τον προπονητή! Δεν είναι αυτονόητο τίποτα. Η ομάδα του είναι μοντέλο ομάδας και αν κάποιος μπορεί να τρυπήσει αυτόν τον αχτύπητο ΠΑΟΚ είναι μόνο μέσω του προπονητή του. Δε θα το συγχωρέσω να φύγει ούτε από τον ίδιο τον Ραζβάν, ούτε από τη διοίκηση. Ναι, εγώ που δεν τον πήγαινα και τόσο γιατί έβαζε τα ΚΑΠΗ Ελ Καντουρή κλπ. Ο Ραζβάν έχει κάνει προπονητικά άλματα, έχει εξελιχτεί απίστευτα και λογικό, είναι στην καλύτερη ηλικία προπονητικά σε ομάδα υψηλών στόχων, σε καλό κλαμπ με πολύ καλό τιμ. Αυτή τη στιγμή αυτός που κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ είναι ο Ραζβάν, και μετά ο Ντέλιας. Κανονίστε κάντε ένα 3ετές και ας πάρει και αύξηση δε με νοιάζει, φτάνει να μείνει.
These users thanked the author vs40 for the post (total 11):
trouman, dimitris7777, akis_1987, Ορτζονικίδης, Dimitrisou, leomatos88, zaffodb, margas, PAOKevolution, paok apo epilogi and one more user
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Διαβάστε το άρθρο του Μήλιου στο sdna για τον Σάντσες και θα σας λυθούν πολλές απορίες και προβληματισμοί από αυτές που καταγράφηκαν γι' αυτόν μέσα στις σελίδες του φόρουμ....
These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 3):
vs40, Dimitrisou, Mene'
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πάμε να φτιάξουμε τούρμπο άκρα στα μπακ, έτσι κι έρθει και ο Γιαννούλης το καλοκαίρι.
These users thanked the author Miles for the post (total 2):
vs40, leomatos88
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η αίσθησή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ χτίζει ομάδα επιπέδου Champions League. Σε αυτό το κλαμπ πρέπει να μείνει οπωσδήποτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ομάδα πλέον είναι ακριβώς στα μέτρα του. Είναι έγκλημα και τρύπημα να χαλάσει αυτό που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χτίστηκε.
These users thanked the author vs40 for the post (total 4):
Ορτζονικίδης, paokkerkir, leomatos88, Dimpatra
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

vs40 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 00:29 Εδώ που φτάσαμε, άλλη μεταγραφή δε θέλω. Ένα πράγμα μόνο και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

Ανανεώστε τον προπονητή! Δεν είναι αυτονόητο τίποτα. Η ομάδα του είναι μοντέλο ομάδας και αν κάποιος μπορεί να τρυπήσει αυτόν τον αχτύπητο ΠΑΟΚ είναι μόνο μέσω του προπονητή του. Δε θα το συγχωρέσω να φύγει ούτε από τον ίδιο τον Ραζβάν, ούτε από τη διοίκηση. Ναι, εγώ που δεν τον πήγαινα και τόσο γιατί έβαζε τα ΚΑΠΗ Ελ Καντουρή κλπ. Ο Ραζβάν έχει κάνει προπονητικά άλματα, έχει εξελιχτεί απίστευτα και λογικό, είναι στην καλύτερη ηλικία προπονητικά σε ομάδα υψηλών στόχων, σε καλό κλαμπ με πολύ καλό τιμ. Αυτή τη στιγμή αυτός που κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ είναι ο Ραζβάν, και μετά ο Ντέλιας. Κανονίστε κάντε ένα 3ετές και ας πάρει και αύξηση δε με νοιάζει, φτάνει να μείνει.
Στην αρχη της χρονιας ο Ραζβαν και γενικα ολο το κλιμα γυρω απο την ομαδα μου εδινε την εντυπωση οτι παμε για ενα last dance,πλεον νομιζω οτι ολα ειναι ανοιχτα και αν ο ιδιος δεν κουραστηκε και εχει την ορεξη να συνεχισει θα γινει αυτο που πρεπει.
Για τον ΠΑΟΚ ειναι απαραιτητο να μεινει ο Ραζβαν γιατι και μεγαλος προπονητης ειναι αλλα και νιωθει την ομαδα και τους οπαδους.
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
vs40, leomatos88, Dimpatra, navigator11
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ο Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, δηλαδή και την επόμενη σεζόν. Υπάρχει χρόνος.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

dimitris7777 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 00:18

".....Αν και Ολυμπιακος επειδη εχω δει αρκετα Κρουζ Αζουλ τα τελευταια χρονια ειναι ωραιος παικτης βασικος μπαλατος και γρηγορος ωραια επιλογη και με 2.5 χαρτια ειναι λουκουμι.Δεν το περιμενα οταν πρωτοακουστηκε σαν φημη.Πολυ εξυπνη κινηση για τον Παοκ.Βεβαια σαν μεξικανος θα χρειαστει καποιο διαστημα προσαρμογης αλλα κομπλε....."
Τι μας ενδιαφέρει το σχόλιο ενός γαύρου για έναν καινούργιο παίκτη μας στο gazzeta μαλιστα,δεν καταλαβαίνω....

Μηδενική αξία και μηδενική βαρύτητα τέτοιο σχόλιο....
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

vs40 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 00:51 Η αίσθησή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ χτίζει ομάδα επιπέδου Champions League. Σε αυτό το κλαμπ πρέπει να μείνει οπωσδήποτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ομάδα πλέον είναι ακριβώς στα μέτρα του. Είναι έγκλημα και τρύπημα να χαλάσει αυτό που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χτίστηκε.
Είχα διαγράψει εντελώς από το μυαλό μου το σενάριο να φύγει. Θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα, μεγαλύτερο της πρώτης φοράς. Προσωπικά, για την ακρίβεια, θα σκάσω. Και επειδή συμφωνώ και επαυξάνω για τον ΠΑΟΚ του Τσάμπιονς Λιγκ, πιστεύω ότι και το δικό του μεγάλο όνειρο είναι να οδηγήσει την ομαδάρα του στα αστέρια. Πώς όταν είχε έρθει το 2017, απέφευγε να λέει πως έχουμε στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά ότι έχουμε αυτό το όνειρο, να ξανακάνουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, έτσι έχω την αίσθηση ότι αντιλαμβάνεται πλέον την ευρωπαϊκή καταξίωση.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
Dimitrisou, navigator11
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

paokspren έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 01:36 Ο Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, δηλαδή και την επόμενη σεζόν. Υπάρχει χρόνος.
Εγώ νόμιζα ότι λήγει φέτος. Στο transfermarket όντως τον έχει ως τις 30/06/27, αλλά τότε γιατί μιλούσαμε για last dance κλπ; Η ομάδα του Λουτέσκου έχει πολύ μέλλον. Καμία σχέση με του νταμπλ. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και το κλαμπ λειτουργεί σε πολύ ανώτερο επίπεδο. Η μεταγραφή Ζαφείρη είναι τεράστια, ακόμη και αν φοβούνται κάποιοι ότι ο Τάισον θα πέσει σε 2 χρόνια, γίνεται πολύ δουλειά και εκεί. Έχουμε και Μπαλντέ, υπάρχει και ο Σορετίρε που πετάει πλέον. Έχουμε την περίπτωση του Γιαννούλη για το καλοκαίρι και ο μικρός του ΠΑΟΚ β απλά τα σπάει. Αυτή η ομάδα μοντέλο πρέπει να συνεχίσει έτσι και έχει μπροστά της 3 πολύ δυνατά χρόνια, όπου στο αγωνιστικό μπορούμε να είμαστε η καλύτερη ελληνική ομάδα. Εξωαγωνιστικά είναι άλλη κουβέντα. Δεν είναι ομάδα με πολύ μικρό life cycle. Πίσω από Γιακουμάκη υπάρχει ήδη ο Μύθου. Πίσω από Αντρίγια υπάρχει ήδη ο Χατσίδης. Είναι αυτό που ήθελα τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Edit: Μιας που ανέφερα την ομάδα του νταμπλ, ακόμη και εκείνη η ομάδα ήταν ομάδα 4ετίας απλά μας έκλεψαν. Την σεζόν 2016/17 μας έκλεψε ο Άγιαξ το Τσουλου και ο γαύρος το πρωτάθλημα. Πέρα από τις σφαγές στα μικρά και τα παραρτήματα, στα μεταξύ μας ένα εύκολο 3-0 ανατράπηκε από έναν διαιτητή καμικάζι. Μόνο από αυτό το 6 ποντο, τον είχαμε στην ισοβαθμία και το σηκώναμε το πρωτάθλημα. Μετά ακολουθεί το κλεμμένο της χάρτινης, μετά το νταμπλ και μετά μια ακόμη καλή σεζόν που μας μηδένισε με την εκλογή του ο Μητσοτάκης επιστρέφοντας τη χάρη στο χορηγό του καταχρεωμένου κόμματος/ΕΟ. 4 τοπ χρονιές. Απλά μέσα σε αυτή την περίοδο έπρεπε να χτιστεί η ανανέωση, δίχως συναισθηματισμούς ώστε να είχε συνέχεια. Αυτό γίνεται τώρα και φυσικά βοηθούν οι πολύτιμες ακαδημίες μας.
These users thanked the author vs40 for the post:
Mene'
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Όσοι παρακολουθούν την Εθνική Μεξικού ή και παιχνίδια απ το πρωτάθλημά τους, θα τον έχουν προσέξει τον Σάντσεζ. Πρίν μερικά χρόνια ούτε για διακοπές δεν θα έρχονταν στην Ελλάδα, ένας παίκτης που τον έκανε σκάουτιν ο Άγιαξ, η Πόρτο και άλλες ομάδες με τρομερά δίκτυα.

Την Κρούζ Αζούλ την παρακολουθούσα συνεχώς παλιά, δεκαετία του 90. Μιλάμε για ομαδάρα αν και συνήθως στη σκιά της Αμέρικα, Νεκάξα κλπ. Δεν ξέρω τώρα που βρίσκεται, αλλά είδα τον Γιακούμ που ήταν στο ρόστερ της παίκτης που κάνει την διαφορά στον ΠΑΟΚ. Ο Σάντσεζ είναι βασικός στην εθνική τους που έχει τρομερό συναγωνισμό. Έχει ταχύτητα και δύναμη, καλό ύψος και τρομερή εμπειρία. Δεν μπορεί να συγκριθεί με Τσάπρα γιατί ο ένας είναι έμπειρος και ο άλλος νέος υποσχόμενος χωρίς παιχνίδια σε μεγάλη ομάδα (βλέπε και Άγιαξ, Τσ.Λου, κλπ για Σάντσεζ). Προσοχή δεν λέω οτι ο Τσάπρας δεν είναι καλός, λέω οτι είναι ανόμοιες περιπτώσεις. Τον Τσάπρα θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, φυσικά, αν και θα μιλάγαμε τότε για 3 δεξιά μπακ.

Τέλος, ο Σάντσεζ ίσως να μπορεί να ανταποκριθεί στα αριστερά καλύτερα από τον Μπάμπα. Έχει ~50 παιχνίδια στα αριστερά αν θυμάμαι καλά. Αν, χτύπα ξύλο, πάθει μιά θλασούλα ο Μπάμπα και θέλεις παίκτη εκεί τότε σου λύνει τα χέρια. Μετά υπάρχει το επείγον ροτέισιον ακόμα και μέσα στον Φεβρουάριο. Πάς στην Λάρισα πχ και βάζεις Σάντσεζ δεξιά, Τέιλορ αριστερά.

Όλα στο χορτάρι φυσικά.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Hayate έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 01:37
dimitris7777 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 00:18

Τι μας ενδιαφέρει το σχόλιο ενός γαύρου για έναν καινούργιο παίκτη μας στο gazzeta μαλιστα,δεν καταλαβαίνω....

Μηδενική αξία και μηδενική βαρύτητα τέτοιο σχόλιο....
Με ζώσανε τα φίδια τώρα, γιατί μου ήρθε deja vu. Αυτή τη λέξη («μπαλάτος») είχα δει να χρησιμοποιεί κάποιος γαύρος στο Twitter όταν πήραμε τον Tissoudali.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zaffodb την Τετ 04 Φεβ 2026, 08:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”