32. Greg Taylor
Re: 32. Greg Taylor
δεν εχει με τι να ασχοληθούμε και πιάσαμε τον Τεηλορ τώρα;
αλλα πράγματα δεν εχει να γράψουμε για την ομάδα; ή να μην γράψουμε μερες που είναι;
αλλα πράγματα δεν εχει να γράψουμε για την ομάδα; ή να μην γράψουμε μερες που είναι;
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 4):
- margas, theo-drama, astral, keep_paokizein
2019-2025.....156 συμμετοχές.pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 23:27 Δεν πάει έτσι ...
Και ο Μπακασέτας πήρε πρωτάθλημα ως βασικός στην Τραμπζονσπόρ και είναι βασικούρα στον βάζελο 3 χρόνια τώρα και την εθνική αλλά 10...τον θέλεις στην ομάδα μας ...??? Έστω στην 18άδα...υποθέτω πως σε ένα τέτοιο άκουσμα θα γίνει Η επανάσταση απ' όλους μας πριν στεγνώσει το μελάνι.
Ο Τέιλορ λοιπόν άχρηστος ξεάχρηστος, στη Λειβαδιά πάντως αλλαγή του Βήχου θα ήτανε
Και η ανθρωποφαγία συνεχίζεται!!!
Δεν ξέρω τι έκανε ο Μπακασετας στην Τουρκία,πριν 3 χρονια....αλλά στα της εθνικης,μόνο οι αξίες δεν παίζουν....Πιο πολύ τα γραφεία των μάνατζερ ασχολούνται....και αποφασίζουν...
Δεν φαινεται να τον εμπιστεύεται ο προπονητης και το χειρότερο ότι δεν φαίνεται να τον εμπιστεύονται οι συμπαίκτες του. Ακόμα και τον σάστρε που δεν τον θεωρώ υψηλού επιπέδου τον παίζουν περισσότερο.
Έχει κάποια καλά στοιχεία αλλα έχει σοβαρο προβλημα εντάσεων.
Έχει κάποια καλά στοιχεία αλλα έχει σοβαρο προβλημα εντάσεων.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μην βιαζόμαστε πάλι...
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- zaffodb
Έχεις δίκιο Theo.
Τη συγκεκριμένη στιγμή όμως στα επόμενα 5 που θα τον έβαζες βασικό;
Το καλύτερο σενάριο είναι να πάρουμε πολύ καλό πλεονέκτημα αύριο και να παίξει βασικός στον επαναληπτικό.
Αν στραβώσει όμως το αυριανό φοβάμαι μήπως δούμε το ολόγραμμα του Μπάμπα με τη Θέλτα..
Το καλύτερο σενάριο είναι να πάρουμε πολύ καλό πλεονέκτημα αύριο και να παίξει βασικός στον επαναληπτικό.
Αν στραβώσει όμως το αυριανό φοβάμαι μήπως δούμε το ολόγραμμα του Μπάμπα με τη Θέλτα..
-
Dimitrisou
Με τον συγκεκριμενο δεν μπορω να εκφερω γνωμη ακομη..
Εμενα μου φαινεται σαν να μην εχει προσαρμοστει ακομη στον τροπο που παιζει η ομαδα..
Εμενα μου φαινεται σαν να μην εχει προσαρμοστει ακομη στον τροπο που παιζει η ομαδα..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- theo-drama
- Montrealiotis
-
xrisitsapa
Ρεαλιστικα πιθανοτατα θα τον εβαζα με το σκουληκι. Σιγα τα φοβερα εξτρεμ που θα εχει να αντιμετωπισει.marsantos έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 13:29 Έχεις δίκιο Theo.
Αναλογα και με το αποτελεσμα, ισως και στη ρεβανς με το βαζελο
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- theo-drama
Οι συμμετοχές με τη Σέλτικ δε μου λένε κάτι. Και ο Τσαλοφ ήρθε με συμμετοχές και Εθνική, και ο Μαξ της βαζελας είχε 200 παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα, και ο Μαρσιαλ ήρθε από Πρέμιερ.
Ο παίκτης δεν έχει δείξει μισό δείγμα θετικό κατά την άποψη μου, δε βλέπω διαφορά από π.χ. Τσαούση. Με τα λεφτά που αμοίβεται είναι απογοητευτική η συνεισφορά του.
ΥΓ: Άμα παίξει σε ματς με υπολογίσιμο αντίπαλο και χαφ που κάνει τα βασικά (βλ. Πέρεζ, Παντελίδη, Ελιασον, Παλασιος κτλ) θα κλαίμε
Ο παίκτης δεν έχει δείξει μισό δείγμα θετικό κατά την άποψη μου, δε βλέπω διαφορά από π.χ. Τσαούση. Με τα λεφτά που αμοίβεται είναι απογοητευτική η συνεισφορά του.
ΥΓ: Άμα παίξει σε ματς με υπολογίσιμο αντίπαλο και χαφ που κάνει τα βασικά (βλ. Πέρεζ, Παντελίδη, Ελιασον, Παλασιος κτλ) θα κλαίμε
Ακριβώς αυτό,για τα λεφτά που παίρνει προσφέρει ελάχιστα. Τον πληρώνουμε για Μάτος παίζει σαν Σάστρε....