Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Ιβανουσετς ουσιαστικά μας έχει τελειώσει. Δεν θα μου έκανε εντύπωση ένας παίκτης στην θέση του.
-
Psagmenos4
Πάντως ο Κολκας λέει ότι η ομάδα δεν το έχει αφήσει για εξτρεμ και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάρουμε κάποιον δανεικό
Ο Κολκας πλέον αν σου πει καλημέρα κοιτάς τον ουρανό να δεις αν νύχτωσεPsagmenos4 έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 20:42 Πάντως ο Κολκας λέει ότι η ομάδα δεν το έχει αφήσει για εξτρεμ και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάρουμε κάποιον δανεικό
- These users thanked the author margas for the post (total 2):
- zaffodb, JORDAN THOMAS FAN
Και ο Βασιλόπουλος τώρα είπε πως βρέθηκε εξτρέμ και κοιτάζουν την περίπτωση του, όχι από το ελληνικό πρωτάθλημα ενώ περιμένει σύντομα να κλείσει και ο Μεξικάνος.
- Dimitris_L4
Φερτε Μπερναρ κ Σαντσεζ..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- leomatos88
Aν ο ivanusec επαιζε , ακόμα και όπως έπαιζε θα έλεγα οτι αριθμητικα ειμαστε ΟΚ.
Έχουμε εικόνα ποτε μπορει να επιστρεψει ? Απ ότι καταλαβαινω 1.5 μήνα τώρα έχει σοβαρή πληγή στο πόδι κια δεν φοραει ούτε παπούτσι. Αν ισχυει αυτό δεν ξέρουμε και από άποψη φυσικής κατάστασης πόσο χρόνο θα χρειαστεί
Έχουμε εικόνα ποτε μπορει να επιστρεψει ? Απ ότι καταλαβαινω 1.5 μήνα τώρα έχει σοβαρή πληγή στο πόδι κια δεν φοραει ούτε παπούτσι. Αν ισχυει αυτό δεν ξέρουμε και από άποψη φυσικής κατάστασης πόσο χρόνο θα χρειαστεί
Εαν ακομα δεν εχει στρωσει ο ιβανουσεκ τελειωσε ο παικτης. Μεχρι να στρωσει να βρει ρυθμο θα εχει τελειωσει το πρωταθλημα. Θελουμε ενα αριστερο εξτρεμ οποτε. Καποιον ελευθερο να ερθει σαν ΑΓΙΟΣ καπως... 
-
Polichni1926
αδερφε μου "κι ολο περιμενω 4" αυτος που λες ανακοινωθηκε χθες απο την λανςembuji έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 09:16 Εαν ακομα δεν εχει στρωσει ο ιβανουσεκ τελειωσε ο παικτης. Μεχρι να στρωσει να βρει ρυθμο θα εχει τελειωσει το πρωταθλημα. Θελουμε ενα αριστερο εξτρεμ οποτε. Καποιον ελευθερο να ερθει σαν ΑΓΙΟΣ καπως...![]()
Να παιξει ο μεξικανος αριστερα και μπροστα του ο Μπαμπα σαν εξτρεμ. Τα εξηγω καλα;
Γιατι ενω τα περισσοτερα ματς τα χασαμε λογο σεντερ μπακ πρωτιστως και αριστερου μπακ δεν δινουμε προτεραιοτητα σε αυτες τις θεσεις.
Σιχαματα γαλλοι.Polichni1926 έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 09:38αδερφε μου "κι ολο περιμενω 4" αυτος που λες ανακοινωθηκε χθες απο την λανςembuji έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 09:16 Εαν ακομα δεν εχει στρωσει ο ιβανουσεκ τελειωσε ο παικτης. Μεχρι να στρωσει να βρει ρυθμο θα εχει τελειωσει το πρωταθλημα. Θελουμε ενα αριστερο εξτρεμ οποτε. Καποιον ελευθερο να ερθει σαν ΑΓΙΟΣ καπως...![]()
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- Polichni1926, Ypnos
Απο που προκυπτει αυτο; Ο Μεξικανος παιζει αριστεραΛεμεσος4 έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 10:44 Γιατι ενω τα περισσοτερα ματς τα χασαμε λογο σεντερ μπακ πρωτιστως και αριστερου μπακ δεν δινουμε προτεραιοτητα σε αυτες τις θεσεις.
- sourmenetes
- Moderator