Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
paokspren
Δημοσιεύσεις: 1130
Εγγραφή: Τετ 06 Ιούλ 2022, 19:32

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από paokspren »

Ότι πιο 90ς και Β Εθνική η ανακοίνωση και το βιντεάκι της χάρτινης. Ένιωσα λίγο ετεροντροπή.

Αρχίζουν να θυμίζουν Άρη. Ξέρουν ότι ούτε ο σύλλογος έχει την δυναμική, ούτε ο Ηλιόπουλος την οικονομική δυνατότητα, να ακολουθήσουν εμάς και τους γαυροβάζελους οπότε το έχουν ρίξει στην προπαγάνδα στον ίδιο τους τον κόσμο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι φέτος δεν μπορούν να κάνουν ζημιές μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ καλή ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίζουν είναι άσχημο αλλά αποτελεσματικό.
These users thanked the author paokspren for the post:
alexgarcia6
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6427
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από vs40 »

Να σε πιάνει τρόμος για το κατάντημα της ελληνικής κοινωνίας. ΟΚ ο αμπαλος γαυρος πρόεδρος της αεκ τα ειδε ολα έτσι. 21 φάσεις εκ των οποιων σε 3-4 έχει δίκιο, αλλά τα σχόλια του βίντεο τρομάζουν. Πολλοί χειρότεροι του γαυρου. Πλέον αυτοί είναι οι εχθροί του ποδοσφαίρου και το βλέπει κανείς και από τις αντιδράσεις της κερκίδας. Ούτε στις μεγαλύτερες σφαγές εμείς δεν κάναμε έτσι. Ο Κοϊτα βουταει εξορμοντας στον αέρα μπας και βρει αντίπαλα πόδια και σφαδάζει για να πάρει σφύριγμα και το ανεβάζουν.; καλά λίγο ντροπή δεν έχουν;

Τον αγώνα τον είδα με το που τελείωσε του ΠΑΟΚ δηλαδή γυρω στο 17ο λεπτό και μετά. Ο διαιτητής έπαιζε συνολικά 60-40 υπερ του γαυρου. Αυτο. Απλά στην τελευταία φάση είναι πολύ αυστηρό πέναλτι. Να το πω αλλιώς, όταν είναι να το κερδίσει η αεκ το παίρνει πάντα και μας λένε μαρς πέναλτι. Τώρα είναι σφαγή... Θα μπορούσε να μην το δώσει. Έχουν γίνει χιλιαδες γκααλοπ ονλαιν και βγαίνει περιπου 50-50% πέναλτι. Δεν ξέρω τι είπαν οι διαιτητές τηλεκριτικοι.

Όμως στις φάσεις που ζητάει καρτες και γενικά φαουλ η αεκ με τρομάζει. Δηλαδή ψάχνουν αφορμή να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο πώς; σύμφωνα με αυτούς ο γαυρος έπρεπε να εχει 2 κοκκινες και περιπου 9 κίτρινες. Άρα στατιστικά να το δεις, 4 κοκκινες, να τελειώσει με 7 παίκτες ο γαυρος. Φαντάσου να ελέγξουν πληρως ΕΠΟ, τα ερασιτεχνικά, και τη διαιτησία... Θα δούμε χειρότερα από εποχής Κωκαλη. Ο εχθρός του ποδοσφαίρου είναι ξεκάθαρα πλέον η αεκ. Δυστυχώς. Άσχετο με την κλοπή που έγινε επί Μελισανιδη. Αυτό δεν έχει προηγούμενο που βλέπω.

Ο δε γαυρος με εμάς έκανε παρόμοιες βουτιές στο μεταξύ μας μη μπορώντας αγωνιστικά να ανταποκριθεί. Αηδία. Σε λιγότερο βαθμό από τη χάρτινη που έπρεπε να πάρει τουλάχιστον 3 καρτες για ακραίο θέατρο σε πάνω από 10 φάσεις θεάτρου συν τις συνεχείς διαμαρτυρίες. Είναι ξεκάθαρο ότι φτιάχνουν κλίμα ακόμη και τώρα που εμείς θρηνούμε και για τα μεταξύ μας. Όμως στο ποστ αυτό τονίζω το μακροχρόνιο τρομακτικό σχέδιο της αεκ. Αυτός ο πρόεδρος βλέπει ότι αδικείτε στις 21 αυτές φάσεις. Τον βγάζουν από τα ρούχα του και οι 21 αυτές φάσεις, μαζι του και οι οπαδοί της αεκ. ΑΥΤΟ με τρομάζει. Ούτε ο Ολυμπιακός επί εποχής Κωκαλη τέτοιες απαιτήσεις από διαιτητές. Στη σούμα, αν πιάσουνε όλα τα παιχνίδια η αεκ έχει ξεκάθαρο θετικό προσυμο από τη διαιτησία που τους χάρισε μπόλικους βαθμούς, διαιτησία που αν εμείς είχαμε φέτος, θα έπεφτε η κυβέρνηση, θα χωριζαμε την Ελλάδα στα 2... Ελπίζω να έχουν γνώση οι φύλακες. Τι θα γράψω εγώ μικρή αξία έχει.
paokspren
Δημοσιεύσεις: 1130
Εγγραφή: Τετ 06 Ιούλ 2022, 19:32

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από paokspren »

vs40 έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 03:17 Όμως στις φάσεις που ζητάει καρτες και γενικά φαουλ η αεκ με τρομάζει. Δηλαδή ψάχνουν αφορμή να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο πώς; σύμφωνα με αυτούς ο γαυρος έπρεπε να εχει 2 κοκκινες και περιπου 9 κίτρινες. Άρα στατιστικά να το δεις, 4 κοκκινες, να τελειώσει με 7 παίκτες ο γαυρος. Φαντάσου να ελέγξουν πληρως ΕΠΟ, τα ερασιτεχνικά, και τη διαιτησία... Θα δούμε χειρότερα από εποχής Κωκαλη. Ο εχθρός του ποδοσφαίρου είναι ξεκάθαρα πλέον η αεκ. Δυστυχώς. Άσχετο με την κλοπή που έγινε επί Μελισανιδη. Αυτό δεν έχει προηγούμενο που βλέπω.
Τι δεν έχει προηγούμενο ρε συ? Οι βουτιές, η πίεση της κερκίδας, η είσοδος του προέδρου ή οι γραφικές ανακοινώσεις? Σιγά τα αίματα, ο Λουτσέσκου μόνος του έκανε πιο σοβαρά επεισόδια πέρυσι έξω από το πούλμαν :lol:

Και ποιος θα τα ελεγχει όλα και θα γίνει χειρότερα από Κόκκαλη? Ο Ηλιοπουλος??? :lol: :lol: :lol:
demo4
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: Πέμ 01 Αύγ 2019, 04:08

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από demo4 »

Καλά όλα αυτά, οι γραφικότητες κτλ, η ΑΕΚ έχει κερδίσει κανένα ντέρμπι πρωταθλητισμού φέτος ή ακόμα;
These users thanked the author demo4 for the post:
paoki19
icue
Δημοσιεύσεις: 9065
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από icue »

Τον βαζελο με -αγωνιστικό- δώρο στο 90φευγα εκτός.

Εγώ άλλο αναρωτιέμαι από χθες. Πως θα αντιδρουσαν και οι τρεις αν σε ματς τελικό πρωταθλήματος τους σφυριζε κάποιος σαν τον καμικάζι Εβραίο που μας είχαν στείλει στο Βικελιδης.

Πόσες ανακοινώσεις θα είχαν βγάλει στο ημίχρονο. Ακόμα και αν κέρδιζαν πόσες ώρες θα αφιέρωναν σε ραδιοφωνα και τηλεόραση.
These users thanked the author icue for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
hawklord
Δημοσιεύσεις: 2494
Εγγραφή: Πέμ 02 Ιούλ 2020, 14:45

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από hawklord »

Το θεμα ειναι πως εμεις δεν βγαλαμε αχνα με τον καμικαζι. Και δεν νομιζω να βγαζαμε αν εμπαινε η κεφαλια στο τελος.
Οι αλλοι φωναζουν για να εχουν αβαντα αργοτερα. Δες το χαρτι τι γκολ ακυρωθηκε στο Χαριλαου και τι γκολ εβαλε με τον ιδιο τρωπο αλλα πο την αναποδη μετα απο κατι μερες. Παμε με το σταυρο στο χερι στο χωριο των ταλιμπαν.
gervasio artigas
Δημοσιεύσεις: 803
Εγγραφή: Παρ 29 Αύγ 2025, 08:16

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από gervasio artigas »

marsantos έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 00:03
giapas έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 22:04 Αλεξγκαρσια, Να συμφωνήσουμε ότι αν το δεις με το γράμμα του νόμου είναι πέναλτυ.
Υπάρχει επαφή.
Συμφωνούμε 100%.

Όμως ο ρεφ επέλεξε σε όλο το ματς να πάει με το πνεύμα. Πχ η πρώτη φάση στο 1.30 λεπτό, είναι καραμπινάτη κίτρινη με το γράμμα του νόμου. Έχει κάθε δικαίωμα το χαρτί να φωνάζει. Ο Ρεφ όμως, το άφησε ουσιαστικά δίνοντας το σήμα ότι παίξτε δυνατά εκατέρωθεν δε θα δώσω εύκολα φάουλ και κάρτες.

Άρα δε γίνεται σε όλο το ματς να το πηγαίνεις έτσι και στο 106, για να κάνεις πολιτική και να φέρεις το ματς Χ να δίνεις πέναλτυ.
Γιατί θα σου πούνε , με το γράμμα του νόμου , "βαρίσιο" δηλαδή είναι και κόκκινη στο Ποντένσε. Τον χτύπησε, δε τον χτύπησε; Δυνατά ή όχι δυνατά δεν έχει σημασία. Αφού πάει εκτός φάσης να τον χτυπήσει και τον χτυπάει. Άρα γιατί δε τον φωνάζει να το δει; Γιατί έκρινε ότι είναι light χτύπημα από αυτά που μέσα στην ένταση ενός ντέρμπυ θα δεις εκατέρωθεν.

Για μένα σωστά δεν έδωσε κάρτα στο πρώτο λεπτό αλλά μένει στις παρατηρήσεις, σωστά δεν αποβάλλει τον Ποντένσε αλλά στο τέλος πρέπει να κάνει γαργάρα το βαρ. Υπήρξε μια επαφή , κάπου κάπως κάποτε , σε ένα ματς που εσύ σωστά επέτρεψες τις επαφές. Δεν έχεις καμιά δουλειά να δώσεις ένα τέτοιο τηλεοπτικό πέναλτυ και να κρίνεις το αποτέλεσμα.

Εκεί το έχασε κι έδωσε δικαίωμα στα χανούμια να σκούζουν.
Giapas δε συμφωνώ σε αυτό που λες για τη φάση του πέναλτι καταλαβαίνω όμως γιατί υπάρχει διχογνωμια ακόμα και μεταξύ μας μεσα στο φόρουμ για αγώνα τρίτων.
Στη συγκεκριμένη επαφή δεν υπάρχει το δίπολο πνεύμα νόμου και γράμμα νόμου.
Το δίπολο αυτό υπάρχει σε φάσεις ενός σπρωξιματος με το χέρι, ενός δυναμικού τζατζαρισματος, ενός δυναμικού άλματος για κεφαλιά που παίρνεις παραμαζωμα τον αντίπαλο ή το κατά πόσο βάζεις χέρια να στηριχτεις πάνω στον αντίπαλο, ενός δυναμικού τάκλιν πάνω στη μπάλα που βρίσκεις και λίγο αντίπαλο κτλ. Αυτές είναι φάσεις που σε κάθε παιχνίδι τα όρια έντασης των μαρκαρισματων καθορίζονται από τον διαιτητή το πότε ξεπερνιουνται και σφυριζονται παράβαση. Τα όρια αυτά εξαρτώνται είτε από τη φιλοσοφία του διαιτητή είτε απο την κουλτούρα της χώρας στην οποία διεξάγεται ένας αγώνας και προφανώς τα όρια αυτά αλλάζουν από αγώνα σε αγώνα. Προφανώς αρκετές από αυτου του είδους τις φάσεις επιδέχονται ερμηνείας λόγω του σωματοτυπου των εμπλεκομένων και την ένταση των μαρκαρισματων.
Η συγκεκριμένη φάση όμως δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία φάσεων κι ο λόγος ειναι ότι το συγκεκριμένο είδος επαφής, απ' το πιο ανεπαίσθητο μέχρι το πιο βίαιο, προκαλεί πάντα την πτώση αυτού που υφίσταται την επαφή. Πάντα η συγκεκριμένη επαφή έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
Σε οποιονδήποτε άνθρωπο αυτού του πλανήτη, αν τη στιγμή που τρέχει, πας και του ψιλοακουμπησεις από το πλάι το πόδι που είναι πίσω και στον αέρα, θα διπλωσει πάνω στο άλλο πόδι και θα πέσει κάτω. Είναι καθαρά θέμα κινησιολογιας. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με το επίπεδο έντασης της επαφής.
Αρκετές φορές έχω διαβάσει σήμερα σε διάφορα μέσα τη φράση 'κάθε επαφή δεν είναι παράβαση'.
Βεβαίως και ισχύει αυτό. Η συγκεκριμένη προσέγγιση θα μπορούσε να μας απασχολήσει πχ. στο πέναλτι που δόθηκε στον Μιχαηλίδη στη Γαλλία την Πέμπτη. Εκεί υπάρχει επαφή όμως ο αντίπαλος παίκτης, αμέσως μετά την επαφή πατάει με το άλλο πόδι κάτω, στη συνέχεια πατάει και με τα 2 στο έδαφος έχοντας πλήρη ισορροπία και όταν παρέλθει ο αναγκαίος χρόνος απόκρισης που μεσολαβεί ώστε να φτάσει το ερέθισμα επαφής μέσω του νευρικού συστήματος από τη γάμπα στον εγκέφαλο, μόλις κατανοεί την επαφή, θυμάται να βουτήξει. Αυτή η επαφή λοιπόν δεν είναι πέναλτι γιατί δεν προκαλεί την πτώση. Είναι μια μεγαλοπρεπής βουτιά.
Αρα η φράση 'κάθε επαφή δεν είναι παράβαση' είναι ολόσωστη.
Μμόνο που δεν έχει καμία σχέση με το χθεσινο πέναλτι γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη φάση είναι πάντα παράβαση. Και είναι παράβαση γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη επαφή οδηγεί πάντα μα πάντα σε πτώση ανεξάρτητα από το επίπεδο έντασης της επαφής. Οπότε δεν εμπλέκεται καθόλου το κομμάτι της φιλοσοφίας των σφυριγμάτων.
Για να δώσω ένα άσχετο - παράδειγμα.
Αν η μπάλα στη χθεσινή φάση στο 101 εκεί στα αλλεπάλληλα σουτ έβρισκε ελάχιστα σε ένα τεντωμένο χέρι και άλλαζε πορεία θα ήταν πέναλτι;
Θα ήταν.
Θα κοιτάζαμε αν η μπάλα έβρισκε γεμάτα ή ψιλοτζουφια το χέρι;
Όχι.
Γιατί το πόσο γεμάτη ειναι η επαφή της μπάλας με το χέρι δεν επιδέχεται ερμηνείας, πνεύματος και γράμματος. Ή βρήκε ή δεν βρήκε. Δεν υπάρχει λίγο ή πολύ.
Κάτι αντίστοιχο είναι αυτή φάση. Όσο λίγο ή πολύ αν σε βρει κάποιος από πίσω την ώρα που τρέχεις, διπλώνουν τα πόδια σου και πέφτεις.
Συμπερασματικα, ακόμα και kick boxing να επέτρεπε σε όλον τον αγώνα η συγκεκριμένη φάση είναι παράβαση γιατί πάντα οδηγεί σε πτώση.
Φιλε μου υπάρχει ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Ποιά ειναι αυτή;;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ο επιτιθεμενος
Η μπαλλα ειναι στον αέρα και (ενδεχομένως) ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΗ απο 2 παίκτες
Τετοιες φασεις στο παιχνιδι με εντασεις γινονται καμμια 30ρια σε καθε ντερμπυ
giapas
Δημοσιεύσεις: 11175
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από giapas »

Miles έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 01:24 Τώρα τα έχουν με τον Θεμιστοκλή, αφήστε τους...
Λίγα για τα θέμα, με αφίσα του ΝΤΕΜΑΡΟΥ μεγαλώσαμε.
marsantos
Δημοσιεύσεις: 4056
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 00:26 Μαρσάντε κατανοητό αυτό που γράφεις.
Γενικά δεν είμαι υπερ των εύκολων πέναλτυ. Αυτό το θεωρώ εύκολο.

Κατανοητό αυτό που λες, γιατί εσύ το θεωρείς καθαρό κι όχι "εύκολο" όπως εγώ.

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

ΥΓ: Aυτό που γράφει ο panta έχει δίκιο για τη φάση του Ποντένσε. Πήγε κι έπεσε ο θεατρίνος με 3 τούμπες λες και τον χτύπησε ρέυμα. Αν δεν έκανε το καραγκιοζιλίκι κι απλά έπεφτε κάτω, πιο πολλές πιθανότητες θα είχε.
Καλημέρα giapa.
Κι εγώ αντιλαμβάνομαι αυτό που λες και σίγουρα δε θα ήθελα να είμαστε εμείς αποδέκτες μιας τέτοιας φάσης καθώς θα σιχτίριζα την τύχη μας καθώς η φάση έχει μεγάλο βαθμό τυχαιότητας.
Εδώ να ξεκαθαρίσω κάτι. Αναφέρομαι σε τέτοιες ακριβώς φάσεις σαν την προχθεσινή που ο επιτιθέμενος είναι μπροστά από τον αμυνόμενο, έχει πλεονέκτημα και θέλει να παίξει τη μπάλα.
Μπορεί να υπάρχουν άλλες φάσεις που πάλι να έχουμε παρόμοιες ανατροπές αλλά να χρειάζονται εντελώς διαφορετική προσέγγιση.
Δλδ για να πλέξω ένα σενάριο, σκέψου ένα στόπερ να προσπαθεί υπό πίεση να κάνει μια βαθιά μπαλιά έχοντας μπροστά του το αντίπαλο φορ να τον πιέζει. Η πίεση του φορ είναι αποτελεσματική και καταφέρνει να βρει ελάχιστα τη μπάλα και αλλοιώνει την πορεία της. Στο άλλο μισό του γηπέδου ένας αμυνόμενος αντιλαμβάνεται την αλλαγή της πορείας και θέλει να βγει πρώτος στη μπάλα ενώ ο επιτιθέμενος επειδή σπεύδει να κάνει κίνηση στο χώρο δεν έχει αντιληφθεί την αλλαγή της πορεία της μπάλας και δεν κινείται προς αυτή. Όπως λοιπόν κάνει άσχετη κίνηση προς τη μπάλα περνάει κάθετα μπροστά από τον αμυνόμενο και κατά λάθος τον βρίσκει ο αμυνόμενος με παρόμοιο τρόπο στο πίσω πόδι διπλώνουν τα πόδια του επιτιθέμενου και πέφτει κάτω. Εκεί δε θα σου πω τα ίδια γιατί δεν είναι ο επιτιθέμενος που πάει προς τη μπάλα. Κινείται σε άσχετη κατεύθυνση και ίσα ίσα που αυτός είναι που εμποδίζει τον αμυνόμενο να πάει προς τη μπάλα. Ο αμυνόμενος θέλει να πάει να παίξει τη μπάλα και όχι να μαρκάρει.
Κάθε φάση λοιπόν είναι διαφορετική και μόνο γι' αυτήν μπορούμε να μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
hawklord
Δημοσιεύσεις: 2494
Εγγραφή: Πέμ 02 Ιούλ 2020, 14:45

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από hawklord »

Giapas, αν επιτρεπεις, οσο και αν πηγαινε ολο το παιχνιδι στο να μη σφυριζει, ολα τα φαουλ δεν ειναι ιδια.
Το ιδιο φαουλ στη σεντρα μπορει να μη δοθει, αλλα να δοθει οταν ειναι στη μικρη περιοχη υπερ του επιτηθεμενου και αναποδα οταν η μπαλα ειναι στο κορνερ (σαν αυτα που βριζει συνεχεια ο Ζιλε και με το δικιο του). Απο τη στιγμη που μπουρδουκλωνονται δυο παικτες μεσα στην περιοχη λογικο ειναι να την πληρωσει ο παικτης που το δικο του ποδι παει σε αυτο του αντιπαλου. Και για να μην το κουραζουμε, υπαρχει το "δεδικασμενο" του Γιοβιτς στην Κηφισια οπου με τον ιδιο τροπο πηρε -και δικαια- πεναλτι. Το ιδιο εγινε με το Μουντιαλ με τον Σαμαρα, και το ιδιο εγινε με τον τελικο του 2006 στο πεναλτι που εκανε το 1-0 ο Ζινταν με την Ιταλια. Και ιδιο πεναλτι πηραμε με το βαζελο προπερσι στο 4-1 με τον Σαματα και με τη μπαλα στα 3 μετρα πανω απο το κεφαλι του.
giapas
Δημοσιεύσεις: 11175
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από giapas »

Με το λαγό παίζουμε στη Λεωφόρο ή στο ΟΑΚΑ;
Να ξέρω, μη πάω σε λάθος γήπεδο
These users thanked the author giapas for the post:
PAOKevolution
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
Δημοσιεύσεις: 7751
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από theo-drama »

hawklord έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 10:40 Giapas, αν επιτρεπεις, οσο και αν πηγαινε ολο το παιχνιδι στο να μη σφυριζει, ολα τα φαουλ δεν ειναι ιδια.
Το ιδιο φαουλ στη σεντρα μπορει να μη δοθει, αλλα να δοθει οταν ειναι στη μικρη περιοχη υπερ του επιτηθεμενου και αναποδα οταν η μπαλα ειναι στο κορνερ (σαν αυτα που βριζει συνεχεια ο Ζιλε και με το δικιο του). Απο τη στιγμη που μπουρδουκλωνονται δυο παικτες μεσα στην περιοχη λογικο ειναι να την πληρωσει ο παικτης που το δικο του ποδι παει σε αυτο του αντιπαλου. Και για να μην το κουραζουμε, υπαρχει το "δεδικασμενο" του Γιοβιτς στην Κηφισια οπου με τον ιδιο τροπο πηρε -και δικαια- πεναλτι. Το ιδιο εγινε με το Μουντιαλ με τον Σαμαρα, και το ιδιο εγινε με τον τελικο του 2006 στο πεναλτι που εκανε το 1-0 ο Ζινταν με την Ιταλια. Και ιδιο πεναλτι πηραμε με το βαζελο προπερσι στο 4-1 με τον Σαματα και με τη μπαλα στα 3 μετρα πανω απο το κεφαλι του.
Σωστά τα λες.
Και κάθε φάση συνήθως είναι διαφορετική,για να συγκρίνονται αυτές...σαν ίδιες.

Είναι όπως η φάση,που μαρκάρει-διεκδικει μπάλα,από πίσω ένας επιθετικός τον αμυντικό και χωρίς καν να τον μαρκάρει και μόνο που είναι πισω του,όταν πέφτει ο αμυντικός,παίρνει φάουλ κατά 90%, ,χωρίς να είναι.
Εδώ που λες βέβαια ειναι,ότι βρίσκει πρώτα το πόδι του ενος του άλλου,οπότε είναι πέναλτι μετα από επανεξέταση του ΒΑΡ.
Όλα αυτά ΕΝΤΟΣ περιοχης
Αν ήταν ΕΚΤΟΣ,μπορεί να δινόταν μόνο αν το έβλεπε κ το έδινε ο διαιτητής.
Επίσης το ΒΑΡ θα επενέβαινε,μόνο αν ήταν σε προφανή θέση για γκολ,αν ήταν ΕΚΤΟΣ περιοχής,εξετάζοντας τη φάση,για κοκκινη-αποβολη κ μόνο.
Σε άλλο μέρος του αγωνιστικού χώρου αν γινόταν,ΔΕΝ θα υπήρχε κ τόσο πρόβλημα,εκτός κι αν από εκεί,ξεκινούσε η φάση ,στην οποία θα πετύχαινε γκολ,η άλλη ομάδα,οπότε θα μπορούσε να γυρίσει την φάση,ΑΝ ήθελε ο ΒΑΡ κι ο άρχων του αγώνα,σε επανεξέταση.
john4serres
Δημοσιεύσεις: 33284
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από john4serres »

Δανεικός στον Άρη, με οψιόν 3 εκατ. ευρώ, ο Μπενχαμίν Γκαρέ.

Είχε ακουστεί για ΠΑΟΚ το 2023 όταν έπαιζε στη Ρωσία.
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25629
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από obanebane »

O βάζελος μετά τις εξαγγελίες του πορτοκαλί σαιτ και των βαζελων που το τρεχουν για παιχταράδες τον Γενάρη, γεμίζει σαρδέλα σε κονσέρβα με σπορέλαιο.
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25629
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από obanebane »

john4serres έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 11:40 Δανεικός στον Άρη, με οψιόν 3 εκατ. ευρώ, ο Μπενχαμίν Γκαρέ.

Είχε ακουστεί για ΠΑΟΚ το 2023 όταν έπαιζε στη Ρωσία.

Φαινόταν πολύ καλή και δύσκολη περίπτωση τότε.
Τελικά στη Ρωσία δεν πρέπει να ξανακοιταξουμε τίποτα, πολύ υπερτιμημένη αγορά,με φουλ μετριότητες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”