ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
1ος ημιτελικός κυπέλλου στην έδρα του βάζελου και πάμε να πάρουμε ένα σκορ που να μας δίνει το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στη Τούμπα.
Δεν έχω πολλά λόγια να πω, η ομάδα είναι πανέτοιμη να κρατήσει το μηδέν πίσω και με τη γνωστή μεθοδικότητα να χτυπήσει στις φαρμακερές αντεπιθέσεις της.
Απλά, λιτά, κυνικά.
Η 11άδα θα είναι παρόμοια πιστεύω με αυτήν στην Λυών, εκτός από τη συμμετοχή Ζαφείρη
Τσιφτσής
Kenny - Kedziora - Μιχαηλίδης - Baba
Meite - Ozdoev (Ζαφείρης)
Zivkovic - Ντέλιας (Ζαφείρης) - Taison
Μύθου
Δεν έχω πολλά λόγια να πω, η ομάδα είναι πανέτοιμη να κρατήσει το μηδέν πίσω και με τη γνωστή μεθοδικότητα να χτυπήσει στις φαρμακερές αντεπιθέσεις της.
Απλά, λιτά, κυνικά.
Η 11άδα θα είναι παρόμοια πιστεύω με αυτήν στην Λυών, εκτός από τη συμμετοχή Ζαφείρη
Τσιφτσής
Kenny - Kedziora - Μιχαηλίδης - Baba
Meite - Ozdoev (Ζαφείρης)
Zivkovic - Ντέλιας (Ζαφείρης) - Taison
Μύθου
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- Azrael, marsantos
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Όπως και να κατέβουν αυτοί, ότι σύστημα και να παίξουν θα κερδίσουμε. Το δεύτερο ματς είναι Τούμπα, αν δεν έχει κριθεί ήδη, θα κριθεί εδώ η πρόκριση. Δε βλέπω πώς γίνεται να μη περάσουμε σε διπλά.
Είμαστε πάρα πολύ καλύτερη ομάδα. Βγάλτε το στο γήπεδο.
Μια παρατήρηση.. χθές ο αγωνιστικός χώρος της Λεοφωρου με την Κηφισιά ήταν χαλί. Παρόλη την βροχή.
Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα είναι και μεθαύριο έτσι η θα έχουμε το γνωστό βρεγμένο βοσκοτόπι οπότε παίζει ο ΠΑΟΚ εκεί
Μια παρατήρηση.. χθές ο αγωνιστικός χώρος της Λεοφωρου με την Κηφισιά ήταν χαλί. Παρόλη την βροχή.
Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα είναι και μεθαύριο έτσι η θα έχουμε το γνωστό βρεγμένο βοσκοτόπι οπότε παίζει ο ΠΑΟΚ εκεί
- PAOK_Antarctica
Αγώνας μίσος τίτλος κυριολεκτικά.
Πάμε σοβαρά, να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και όλα θα γίνουν.
Πάμε σοβαρά, να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και όλα θα γίνουν.
-
Undesired No 1
Η ομάδα πρέπει να μπει 100% με το μαχαίρι στα δόντια.
Το κύπελλο είναι απόλυτος must win τίτλος. Οκτώ κύπελλα έχουμε ολα κ όλα δεν έχουμε τριάντα. Οφείλουμε να το κατακτήσουμε.
Περιμένω από την ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου που θα δώσει χαρά στα εκατό μας χρόνια.
Απόλυτη σοβαρότητα και δεν φοβάμαι τίποτα.
Το κύπελλο είναι απόλυτος must win τίτλος. Οκτώ κύπελλα έχουμε ολα κ όλα δεν έχουμε τριάντα. Οφείλουμε να το κατακτήσουμε.
Περιμένω από την ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου που θα δώσει χαρά στα εκατό μας χρόνια.
Απόλυτη σοβαρότητα και δεν φοβάμαι τίποτα.
- navigator11
Αν δεν είναι πισίνα η στάνη τους αύριο και δεν έχουμε τίποτα ... κοσμογονίες από την πλευρά του αποδεδειγμένα τουλάχιστον άχρηστου Ευαγγέλου και συν αυτώ, σε περίπτωση που ο VARίστας δεν είναι της λογικής και ικανότητας εκείνου που διόρθωσε τις ανεκδιήγητες μαλακίες του κλόουν παπαπίτερ στο "Ατιτλίδης", θεωρώ ότι θα αντεπεξέλθουμε, εξασφαλίζοντας προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- GEOL, leomatos88
Έχουν αλλάξει χλοοτάπητα πρόσφατα...nunies4 έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 19:34 Είμαστε πάρα πολύ καλύτερη ομάδα. Βγάλτε το στο γήπεδο.
Βγειτε και σκιστε τους, γινεται? Ριξτε 3 γκολακια στα μαλακισμενα που επειδη κρυβονται πισω απτους αλλους δυο νομιζουν ξεχναμε τι μουνια ειναι.
-
leomatos88
Στάση Αμπελόκηποι λοιπόν. Δε θα σταματήσει όμως το τραίνο.
Καροτσάκι το κοράκι, τάκλιν στο λαιμό και μανούρες. Απ' όλα θα 'χει ο μπαχτσές, ποτισμένος ή όχι.
Πάμε πρώτοι στις μονομαχίες και το παιχνίδι δε χάνεται. Να ελέγξουμε το ρυθμό και θα έρθουν τα γκολ.
Καμία υποτίμηση όμως, έχουνε κίνητρο, στην ουσία παίζουν όλη τη χρονιά τους, μην τους κάνουμε τη χάρη.
Ξεσκίστε τους ή έστω απλά νικήστε τους!
Άντε ΠΑΟΚάρα!
Καροτσάκι το κοράκι, τάκλιν στο λαιμό και μανούρες. Απ' όλα θα 'χει ο μπαχτσές, ποτισμένος ή όχι.
Πάμε πρώτοι στις μονομαχίες και το παιχνίδι δε χάνεται. Να ελέγξουμε το ρυθμό και θα έρθουν τα γκολ.
Καμία υποτίμηση όμως, έχουνε κίνητρο, στην ουσία παίζουν όλη τη χρονιά τους, μην τους κάνουμε τη χάρη.
Ξεσκίστε τους ή έστω απλά νικήστε τους!
Άντε ΠΑΟΚάρα!
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- navigator11, GEOL
- Kabamaru11
Με ξεκουραστους Μπαμπα,Κεννυ,Μιχα,Κεντζιορα,Αντριγια,Ταισον,Γιακουμακη,Μειτε,Οζντοεφ και στην τριαδα των χαφ τον Ζαφειρη συν τους Πελκα,Μυθου,Χατσιδη.Θα τους τρεξουμε διχως αυριο.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- nunies4, navigator11, GEOL
- episimos73
Βλέπω σβηστό 0-0 εκεί και ξεκώλιασμα εδώ την άλλη βδομάδα.
Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται.st4this έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 20:16 Βγειτε και σκιστε τους, γινεται? Ριξτε 3 γκολακια στα μαλακισμενα που επειδη κρυβονται πισω απτους αλλους δυο νομιζουν ξεχναμε τι μουνια ειναι.
-
john4serres
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Βλέπω κι εγώ κόκκινη, κατά μας,πόσο δε με αιλλην κόραξ.
Καλό θα ήταν ,να καθαρίσουμε το ματσάκιον,από το 1ο ματς και στον επαναληπτικό ναμαστε πιο άνετοι για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ,γιατί ακολουθεί ντέρμπι Πρωταθλήματος με αεχ και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε.
Εγώ με νίκη εκεί μέσα,μια χαρά είμαι,θα έχει κ καινούργιο χλοοτάπητα,οπότε πάνε οι γλυστρες που φέρναμε,πριν 2 μηνες....
Καλό θα ήταν ,να καθαρίσουμε το ματσάκιον,από το 1ο ματς και στον επαναληπτικό ναμαστε πιο άνετοι για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ,γιατί ακολουθεί ντέρμπι Πρωταθλήματος με αεχ και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε.
Εγώ με νίκη εκεί μέσα,μια χαρά είμαι,θα έχει κ καινούργιο χλοοτάπητα,οπότε πάνε οι γλυστρες που φέρναμε,πριν 2 μηνες....