Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Μπότσαρης στη νοβα που κατά την γνώμη μου είναι από τους πιο σοβαρούς ρεπόρτερ μας, χθες είπε ότι πέρα από του δεξιού μπακ ίσως υπάρχει και μια ακόμα κίνηση.
- These users thanked the author icue for the post:
- namisenoiazei
Ποτε πρεπει να στειλουμε την ευρωπαϊκη λιστα;
Δεξι μπακ τσαπρα ειμαι χαρουμενος.
Δεξι μπακ τσαπρα και νουσ ειμαι πολυ οκ. (εφοσον εχει πει οκ ο λουτσεσκου στον νουσ)
Αν ερχοτανε κανενας σειντ μαξιμεν θα χαζευα εντελως.
Δεξι μπακ τσαπρα ειμαι χαρουμενος.
Δεξι μπακ τσαπρα και νουσ ειμαι πολυ οκ. (εφοσον εχει πει οκ ο λουτσεσκου στον νουσ)
Αν ερχοτανε κανενας σειντ μαξιμεν θα χαζευα εντελως.
Θέλουμε οπωσδήποτε μεταγραφές στις θέσεις του δεξιού μπακ, στόπερ και αριστερού μπακ. Αν πούμε ότι για το αριστερό μπακ θα κάνουμε κίνηση για τον Γιαννούλη το καλοκαίρι, οι άλλες δύο θέσεις θα είναι κρίμα να μείνουν ως έχουν.
Κοιταμε τον Γαιδαρο στα δοντια φιλε.vasgias έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 12:37 Μόνο εμένα δεν μου κάθεται καλά η συχνότητα τραυματισμών του Γιαννούλη;
Αν σου παιξει τα 30-35 απο τα 50 παιχνιδια την σεζον δεν θα σε κανει την διαφορα; Και τα αλλα ας τα κανει ο μπαμπα (πχ)
- Kabamaru11
Βρε ας έχω τον γάιδαρο υγιή και ας τον κοιτάω και στην ουλίτιδα. Το θέμα είναι να τον έχω εκεί και όχι στην πισίναembuji έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 13:15Κοιταμε τον Γαιδαρο στα δοντια φιλε.vasgias έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 12:37 Μόνο εμένα δεν μου κάθεται καλά η συχνότητα τραυματισμών του Γιαννούλη;
Αν σου παιξει τα 30-35 απο τα 50 παιχνιδια την σεζον δεν θα σε κανει την διαφορα; Και τα αλλα ας τα κανει ο μπαμπα (πχ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Δευ 02 Φεβ 2026, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Angelos-Giorgos
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το φινάλε της, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Αυτή τη φορά, στο προσκήνιο έρχεται το όνομα του Κριστιάν Κουαμέ, όπως αναφέρει δημοσιογράφος του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ Νικολό Σκίρα υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο επιθετικό της Φιορεντίνα. Ο Κουαμέ, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντού και ιταλικό διαβατήριο, αγωνίζεται στην επίθεση και έχει σημαντική εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα.
«Οι διαπραγματεύσεις για τον Κριστιάν Κουαμέ από τη Φιορεντίνα προς τον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε εξέλιξη. Ενδιαφέρον για τον επιθετικό έχουν δείξει επίσης η Βερόνα και η Κάλιαρι», αναφέρει χαρακτηριστικά το «χτύπημα» του Ιταλού ρεπόρτερ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ.
inpaok
Αυτή τη φορά, στο προσκήνιο έρχεται το όνομα του Κριστιάν Κουαμέ, όπως αναφέρει δημοσιογράφος του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ Νικολό Σκίρα υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο επιθετικό της Φιορεντίνα. Ο Κουαμέ, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντού και ιταλικό διαβατήριο, αγωνίζεται στην επίθεση και έχει σημαντική εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα.
«Οι διαπραγματεύσεις για τον Κριστιάν Κουαμέ από τη Φιορεντίνα προς τον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε εξέλιξη. Ενδιαφέρον για τον επιθετικό έχουν δείξει επίσης η Βερόνα και η Κάλιαρι», αναφέρει χαρακτηριστικά το «χτύπημα» του Ιταλού ρεπόρτερ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ.
inpaok
https://www.transfermarkt.com/christian ... ler/337725
Φορ που παιζει και στις μπαντες.... Κουλη μεταγραφη μου φαινεται. Δε νιωθω οτι εχουμε αναγκη εκει.
Μπακ και ισως ενα καθαροαιμο εξτρεμ αριστερο χρειαζομαστε.
Φορ που παιζει και στις μπαντες.... Κουλη μεταγραφη μου φαινεται. Δε νιωθω οτι εχουμε αναγκη εκει.
Μπακ και ισως ενα καθαροαιμο εξτρεμ αριστερο χρειαζομαστε.
Καλα κι ο Ντελιας καθε τρεις και λιγο ή θα ειναι αρρωστος ή θα εχει ενοχλησεις. Μην το βλεπεις ετσιvasgias έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 12:37 Μόνο εμένα δεν μου κάθεται καλά η συχνότητα τραυματισμών του Γιαννούλη;
-
panpangr77
Μακάρι να έρθει και Κουανμε αλλα με μεταγραφή .Παιζει και τις τρεις θέσεις μπροστά.
-
black death
Αλογο ο κουαμε και καλός ντριμπλερ. Οτι highlights ειδα παντως στα πλαγια βρισκεται.
Αν φυγουν Τσαλοφ Ιβανουσετς βγαζει νοημα η κινηση. Ο Ιβανουσετς με τοση απραξια θα ειναι ετοιμος τον Μαρτιο, τι να τον κανω; Μυθου Γερεμεγιεφ Γιακουμ ειναι καλη τριαδα για εμας. Με Μια αποχωρηση Καμαρα θα ηταν η ιδανικη μεταγραφικη περιοδος
-
john4serres