ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Εγώ πάλι συστήνω να κάνουμε την ενδεδειγμένη υπομονή μέχρι να έχουμε επίσημη ενημέρωση. Δεν έχει κάποιο νόημα το εκ των προτέρων μοιρολόι για το αγωνιστικό.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Azrael, Γερασίμου
Αγκάλιασαν το μαύρο σου το χρώμα
από πολύ πολύ μικρά παιδιά
και λάτρεψαν τα πένθιμα φτερά σου
και σ ακολούθησαν πιστά.
Ηταν μια μέρα τέλη του Γενάρη
που φύγανε τ’αδέρφια εκεί ψηλά
δικεφαλέ μου πάντοτε να ξέρεις
στην μνήμη μας αιώνια
από πολύ πολύ μικρά παιδιά
και λάτρεψαν τα πένθιμα φτερά σου
και σ ακολούθησαν πιστά.
Ηταν μια μέρα τέλη του Γενάρη
που φύγανε τ’αδέρφια εκεί ψηλά
δικεφαλέ μου πάντοτε να ξέρεις
στην μνήμη μας αιώνια
...επρεπε σε τετοιο αγωνα να μπει να παιξει. Με αγωνα που σημαινει κουπα και το ιδιαιτερο ματς της πολης να ερχεται μετα. Ωρες ωρες τετοιες μαλακιες ειναι τοσο εξωφθαλμες.
Ε ναι εντάξει. Από τη μία ο Lucescu ο καλύτερος προπονητής της ιστορίας μας αλλά από την άλλη αφού έβαλε τον Ντέλια να παίξει με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα λίγος. ΟΚ αφού έτσι την βρίσκετε.
Ρε μάγκες κρατησε μεσα 1 απο τους 4 μπροστινούς που ηταν ξεκούραστος, καθόλου παράλογο. Να εχει κ λίγο ρυθμό πριν το παιχνίδι με το βαζελο. Στο 60 θα έβγαινε λογικά. Αν ειναι να μην κάνουν κ προπονηση.
- These users thanked the author dragon for the post (total 3):
- Kabamaru11, gervasio artigas, navigator11
Αυτόν που πρέπει όντως να προστατέψει γιατί θα είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια είναι ο Πέλκας. Το πολύ εξηντάλεπτα.
- sourmenetes
- Moderator
Σιγά ρε μεγάλε…marsantos έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:41 Αν δεν το προλαβε, αυτό θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε σε 3 με 4 βδομάδες η ομάδα να παρουσιάσει εικόνα Ατρομητου.
Για να καλυφθεί το κενό του Ντέλια, θα επιβαρυνθούν άλλοι περισσότερο και τα πράγματα θα πάρουν ένα δρόμο.
Ότι έγινε δλδ μετά τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο.
Περαν τούτων παο, αρης, αεκ και Θέλτα δε βγαίνουν όλα χωρίς Ντέλια. Χωρίς αυτόν η ομάδα γίνεται πιο εύκολα αναγνωσιμη.
Τι να πω. Από κει που υπήρχε ξαστεριά, φαίνεται σαν να πλησιάζει σύννεφο.
Ο αγώνας της Τετάρτης θα είναι ενδεικτικός.
Προχθές παίξαμε και με 10 και χωρίς ντελια …
Η ομάδα είναι ομάδα! Οκ ο ντελιας δίνει κάτι παραπάνω αλλά τι ατρόμητος κτλ κτλ..
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- Azrael
- Kabamaru11
Που ειναι ο Μπιανκο;
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Kaizen
Ποσο με εκνευριζει ο καθενας να βαζει στο στομα μου λογια που δεν ειπα. Ειπα καπου πως ειναι λιγος; Εχω γραψει τοσες φορες με τα στραβα του και τα καλα του θελει ισοβειο συμβολαιο. Σε επικινδυνο γηπεδο, εντος, με αγωνες φωτια να ερχονται τετιοι ευαισθητοι και ποιοτικοι παικτες δεν πρεπει να παιζουν. Ουτε ο Πάπας δεν εχει τετοιο αλαθητο, και στο λεω εγω που ειμαι και καθολικος...wickerman έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:52 Ε ναι εντάξει. Από τη μία ο Lucescu ο καλύτερος προπονητής της ιστορίας μας αλλά από την άλλη αφού έβαλε τον Ντέλια να παίξει με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα λίγος. ΟΚ αφού έτσι την βρίσκετε.
-
Dimitrisou
Δεν μπορω να καταλαβω τι συζηταμε..ο Ντελιας με τον Ντεσπο και τον Πελκα τον τελευταιο καιρο εχουν παιξει λιγοτερο απο ολους τους μπροστα..
Λογικο να μπουν να παιξουν..με το σκεπτικο της προφυλαξης ο Ντελιας θα παιζε 15 ματς τον χρονο..τραυματισμος μπορει να βγει παντου ακομη και στο περπατημα..
Λογικο να μπουν να παιξουν..με το σκεπτικο της προφυλαξης ο Ντελιας θα παιζε 15 ματς τον χρονο..τραυματισμος μπορει να βγει παντου ακομη και στο περπατημα..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- dragon, Kabamaru11, navigator11
Από που κι ως που είναι η Τούμπα επικίνδυνο γήπεδο; Κι αν είναι επικίνδυνη είναι μόνο για τον Κωνσταντέλια; Για τους υπόλοιπους κομπλέ; Αν είναι ας τον βάλουμε σε μία γυάλα δίπλα σε ένα ενυδρείο να τον προστατέψουμε. Δεν χρειάζεται να τον βάζουμε να παίζει στα επικίνδυνα γήπεδα.hawklord έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:06 Ποσο με εκνευριζει ο καθενας να βαζει στο στομα μου λογια που δεν ειπα. Ειπα καπου πως ειναι λιγος; Εχω γραψει τοσες φορες με τα στραβα του και τα καλα του θελει ισοβειο συμβολαιο. Σε επικινδυνο γηπεδο, εντος, με αγωνες φωτια να ερχονται τετιοι ευαισθητοι και ποιοτικοι παικτες δεν πρεπει να παιζουν. Ουτε ο Πάπας δεν εχει τετοιο αλαθητο, και στο λεω εγω που ειμαι και καθολικος...