Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Athens »

Δηλαδη για να καταλαβω
ο παικτης δεν εκανε για τον Αγιαξ
ο παικτης δεν εκανε για την Πορτο
ο παικτης δεν κανει για τον κοσμο της ομαδας του
ο παικτης δεν κανει για τους οπαδους μας
αλλα εμεις δινουμε 3,7 εκατομμυρια για να τον αποκτησουμε και δεν δινουμε 1,5 στον Κομποτη για τον Τσαπρα
κατι δεν παει καλα ;) ;)
Casual

Δημοσίευση από Casual »

Athens έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 10:00 Δηλαδη για να καταλαβω
αλλα εμεις δινουμε 3,7 εκατομμυρια για να τον αποκτησουμε και δεν δινουμε 1,5 στον Κομποτη για τον Τσαπρα
κατι δεν παει καλα ;) ;)
Να σου πω την αλήθεια, το να μην έκανε για Πόρτο και Άγιαξ δεν είναι αποθαρρυντικο για εμάς. Ίσα ίσα το ότι είδαν κάτι σε αυτόν σχετικά πρόσφατα κιόλας, μάλλον καλό είναι.
Άβαταρ μέλους
Angelos-Giorgos

Δημοσίευση από Angelos-Giorgos »

Κι εγώ θεωρώ υπερβολικά τα λεφτά που ακούγονται για το Μεξικανό. Πιστεύω ότι οι Μεξικάνοι προσπαθούν να μας δαγκώσουν, για να ρεφάρουν με την περίπτωση Γιακουμάκη. Ας μας γίνει τουλάχιστον μάθημα, να μην αρχίσουμε το καλοκαίρι τα παζάρια για το Γιακουμάκη.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τώρα αν πω εγώ φέρτε Μάρκο Ρέντε για δεξι μπακ θα με πείτε τρελό.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Athens έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 10:00 Δηλαδη για να καταλαβω
κατι δεν παει καλα ;) ;)
Όπως γράφει και ο φίλος, βέβαια για να φτάσει να πάρει μεταγραφή σε αυτές τις ομάδες, κάτι έδειξε. Υπάρχει ενδιαφέρον για τσαπρα από αγιαξ ή πορτο? Μπορεί και ναι υπάρξει, δε λέω. Αλλά έχουμε 2 ικανότατους σκαουτερς φέτος, ας αποφασίσουν αυτοί.
These users thanked the author Nassos for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

john4serres έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 10:26 Τώρα αν πω εγώ φέρτε Μάρκο Ρέντε για δεξι μπακ θα με πείτε τρελό.
Πολυ καλος παιχτης..
Τον θεωρω καλυτερο του Μεξικανου..
Πριν απο τρια χρονια θελαμε να τον παρουμε (προταση Μποτο),
ο παιχτης ηθελε τρελα ΠΑΟΚ,αλλα στραβωσε τη μεταγραφη η Χερκουλες αν θυμαμαι καλα..
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Το σενάριο να "ειπε κάποια καλή κουβέντα" ο Γιακουμακης το αποκλείουμε;
Σιγουρα το βιογραφικό του προβληματίζει ( τον επιλέγουν ομάδες που επενδύουν σε ταλέντα αλλά τον διωχνουν, απο την αλλη πολλές διεθνείς συμμετοχές), αλλά δεν μπορεί να μην έκαναν μία κουβέντα μαζί του
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 12:17
john4serres έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 10:26 Τώρα αν πω εγώ φέρτε Μάρκο Ρέντε για δεξι μπακ θα με πείτε τρελό.
Πολυ καλος παιχτης..
Τον θεωρω καλυτερο του Μεξικανου..
Πριν απο τρια χρονια θελαμε να τον παρουμε (προταση Μποτο),
ο παιχτης ηθελε τρελα ΠΑΟΚ,αλλα στραβωσε τη μεταγραφη η Χερκουλες αν θυμαμαι καλα..
Τον είχα παρακολουθήσει τότε που ήθελε να τον φέρει ο Μπότο από τη Χέρακλες. Μετριότατος παίκτης επιπέδου Νάσμπεργκ, Κάργα. Ήμασταν τυχεροί που ζητούσαν 1εκ οι Ολλανδοί και δεν τα δίναμε, θα είχαμε φορτωθεί άλλον έναν μετριότατο παίκτη. Έκτοτε δεν έχω εικόνα του. Τώρα να έχει βελτιωθεί τόσο πολύ μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια δεν το γνωρίζω. Από στόπερ τον βάζουν δεξί μπακ. Δηλαδή είναι ένας Κετζιόρα. Οπότε προτείνετε κάποιον για δεξί μπακ που άρχισε να παίζει τη θέση στα 25 του ή και αργότερα. Δεν ξέρω, με την εικόνα την τότε που έχω, ο παίκτης ξεκάθαρα δεν είναι για τον ΠΑΟΚ!!
Αντίθετα πιστεύω τον Μεξικανό και νομίζω ότι τελικά θα γίνει η μεταγραφή του!!
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

pk77 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 12:29 Το σενάριο να "ειπε κάποια καλή κουβέντα" ο Γιακουμακης το αποκλείουμε;
Σιγουρα το βιογραφικό του προβληματίζει ( τον επιλέγουν ομάδες που επενδύουν σε ταλέντα αλλά τον διωχνουν, απο την αλλη πολλές διεθνείς συμμετοχές), αλλά δεν μπορεί να μην έκαναν μία κουβέντα μαζί του
Μα πως προβληματίζει το βιογραφικό του Σάντσες?

Τον παίκτη δεν τον ξέρω αλλά υπάρχει αδικαιολόγητος ποδοσφαιρικός ελιτισμός στις μεταγραφές εδώ μέσα.
These users thanked the author paokspren for the post:
Aigle_Noir
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Mπορει να μου εξηγήσει κάποιος πως η μεταγραφή του Μεξικανου θα βοηθήσει στο ριξιμο της τιμής του Γιακουμακη?
Γιατί πιστεύω αν τώρα τα 5 μας φαίνονται πολλά, αθροιστικά μαζί με του Μεξικανου και μετά την έκπτωση, θα ξεπεράσουν τα 5
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

pk77 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 12:29 Το σενάριο να "ειπε κάποια καλή κουβέντα" ο Γιακουμακης το αποκλείουμε;
Θέλω να πιστεύω (για να μην πω είμαι σίγουρος) ότι για να δίνουμε 3,5 εκ την έχουμε ψάξει αρκετά την υπόθεση. Και σίγουρα ρωτήσανε το Γιακουμάκη. Μια σοβαρή ομάδα είναι το πρώτο πράγμα που κάνει. Οπότε οι πληροφορίες είναι σίγουρα θετικές από τον Γιακουμ αλλιώς δε θα την προχωρούσαμε την υπόθεση. Εάν ήταν προβληματικός τύπος ή κακός παίκτης θα μας είχε πληροφορήσει ο Γιακούμ ανάλογα. Παίζει πολλές φορές μεγάλο ρόλο (το μεγαλύτερο) και το κλίμα στην κάθε ομάδα, που στους Μεξικανούς δεν το κόβω να είναι και το καλύτερο. Εδώ είχαν βγάλει προβληματικό το Γιακουμάκη και τον χαρακτήρισαν πανάκριβη και αποτυχημένη μεταγραφή. Και βλέπουμε τώρα τι παίκτης είναι ο Γιακουμάκης. Ο Μεξικανός μίλησε επίσης με το Γιακούμ και αυτός του μετέφερε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ γι' αυτό ο παίκτης θέλει να έρθει σαν τρελός και μάλωσα με την ομάδα του που δεν αποδέχεται τα 3,5εκ και θέλει 4εκ. Σε αυτά τα λεφτά δε νομίζω να χαλάσει η μεταγραφή. Στο τέλος σχεδόν πάντοτε γίνεται του παίκτη.
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

MagdiTolba έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 12:59 Mπορει να μου εξηγήσει κάποιος πως η μεταγραφή του Μεξικανου θα βοηθήσει στο ριξιμο της τιμής του Γιακουμακη?
Γιατί πιστεύω αν τώρα τα 5 μας φαίνονται πολλά, αθροιστικά μαζί με του Μεξικανου και μετά την έκπτωση, θα ξεπεράσουν τα 5
Καλύπτεις με κάτι παραπάνω από 5 δυο θέσεις και όχι μόνο του φορ. Επισης ο Γιακουμάκης έχει ποσοστό μεταπώλησης άρα δίνοντας λιγότερα για αυτόν και περισσότερα για το μπακ, αλλά αθροιστικά τα ίδια, έχει και μεγαλύτερο κέρδος η Κρουζ Αζουλ

Γενικά είναι γουιν-γουιν και θα δώσουμε 5-6 εκατομμύρια για 2 θέσεις και οι Μεξικάνοι θα έχουν παραπάνω κέρδος βοηθώντας σημαντικά στις διαπραγματεύσεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”