Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Κι εσύ βρε Κώστα, για να γράψεις άρθρο στο sdna πρέπει να μπεις πρώτα στο παοκμανια και να ξεπατικώσεις αυτά που γράφουμε? Ήμαρτον δηλαδή.
-
George Best4
Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δήλωσαν ας με διαφωτίσει κάποιος.
Εμείς έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να δίνουμε ότι μπορεί ο καθένας για την ομάδα, να πηγαίνουμε γήπεδο κτλ.
Αυτοί όπως και όλοι οι αθλητικογράφοι έχουν επιλέξει να ζούνε από την ομάδα. Λένε πράγματα με σκοπό το κέρδος.
Εγώ θα προτιμούσα 4 ημέρες τώρα να μην έκαναν live.ουτε την Πέμπτη τον αγώνα. Αλλά να μου πεις δουλειά τους είναι οκ το δέχομαι.
Θεωρώ βέβαια απαράδεκτο που είχαν live από την πομπή έξω από την Τούμπα για τα θυματα.Θεωρω ντροπή να πηγαίνουν και να τραβούν βίντεο τον κόσμο να αφήνει λουλούδια και κεριά.
Ούτε όσοι πήγαν στην Τούμπα δεν το έκαναν για να δείξουν κάτι σε άλλους οπαδούς ξέρω εγώ.
Έφτιαξαν και πίνακες στο στούντιο με τα παιδια και τα εδειχναν.
Δεν είναι για διαφήμιση όλα αυτα.
Και την θεωρώ αηδιαστική αυτή την προσέγγιση.
Και άλλο να το κάνουν οι άλλοι δημοσιογράφοι άλλο να το κάνουν αυτοί που ανήκουν στους κύκλους της ομάδας.
Γνωμουλα μου πάντα.
Υ.Γ Τώρα αν το θέμα είναι που διάβασα ότι ζήτησε αντίτιμο η ΠΑΕ, σόρρυ κιόλας αλλά κάνουν live μετάδοση αγωνων από το γηπεδο. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν πληρώνουν για τα δικαιώματα, για να το κανουν? Αυτοί τι είναι? μάγκες? Γιατί να ακούσει erasport κάποιος και να μη δει αυτούς λάιβ?
Εμείς έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να δίνουμε ότι μπορεί ο καθένας για την ομάδα, να πηγαίνουμε γήπεδο κτλ.
Αυτοί όπως και όλοι οι αθλητικογράφοι έχουν επιλέξει να ζούνε από την ομάδα. Λένε πράγματα με σκοπό το κέρδος.
Εγώ θα προτιμούσα 4 ημέρες τώρα να μην έκαναν live.ουτε την Πέμπτη τον αγώνα. Αλλά να μου πεις δουλειά τους είναι οκ το δέχομαι.
Θεωρώ βέβαια απαράδεκτο που είχαν live από την πομπή έξω από την Τούμπα για τα θυματα.Θεωρω ντροπή να πηγαίνουν και να τραβούν βίντεο τον κόσμο να αφήνει λουλούδια και κεριά.
Ούτε όσοι πήγαν στην Τούμπα δεν το έκαναν για να δείξουν κάτι σε άλλους οπαδούς ξέρω εγώ.
Έφτιαξαν και πίνακες στο στούντιο με τα παιδια και τα εδειχναν.
Δεν είναι για διαφήμιση όλα αυτα.
Και την θεωρώ αηδιαστική αυτή την προσέγγιση.
Και άλλο να το κάνουν οι άλλοι δημοσιογράφοι άλλο να το κάνουν αυτοί που ανήκουν στους κύκλους της ομάδας.
Γνωμουλα μου πάντα.
Υ.Γ Τώρα αν το θέμα είναι που διάβασα ότι ζήτησε αντίτιμο η ΠΑΕ, σόρρυ κιόλας αλλά κάνουν live μετάδοση αγωνων από το γηπεδο. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν πληρώνουν για τα δικαιώματα, για να το κανουν? Αυτοί τι είναι? μάγκες? Γιατί να ακούσει erasport κάποιος και να μη δει αυτούς λάιβ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 5):
- Dimitris_L4, nunies4, eorptol1, Ally Samagoal, leomatos88
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στον βωμό του χρήματος, κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ιερό και όσιο.
Γενικό το παράδειγμα και σε πολλούς τομείς.
Γενικό το παράδειγμα και σε πολλούς τομείς.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 11):
- PAOKAPOMONOSMOY, Dimitrisou, Dimitris_L4, scarsick, Anwnimos, nkoss, nunies4, george188, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal and one more user
-
PAOKAPOMONOSMOY
Ήθελα να το γράψω χρόνια, αλλά τώρα μου βγήκε. Με τίς νέες τεχνολογίες που υπάρχουν sosial,fb,insta,tic toc και ότι άλλο υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν μεροκάματο στο όνομα του ΠΑΟΚ. Ποιος τους το δίνει; Οι οπαδοί τής ομάδας. Μην τους ακούτε, μην τους διαβάζετε,μην τους ακολουθείτε. Η μάσα τους κόβεται, έτσι απλά.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 8):
- Dimitrisou, nkoss, paok apo epilogi, trouman, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal, leomatos88, Jean Valjean
Αδιαφορο , αυτά θέλει η ΠΑΕ για να μπορέσεις να κερδίσεις απο το προϊόν της.gergeo4 έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 15:14 παντως ειναι σημαντικό να εξηγηθεί αν τα 7000 ειναι για εναν αγωνα ή για συμβαση περιγραφής ολων των αγώνων.εχει τεράστια διαφορά
Αν πιστεύεις οτι έχεις νομικό έρεισμα, πεδίο δόξης λαμπρόν.
Οι συγκεκριμένοι αποδείχτηκαν επαγγελματίες οπαδοί, οι οποίοι δεν τους ενδιαφέρει αν κανουν κακό στην ομάδα.... το αντίθετο θα έλεγα.
Κρίμα , για εμας, τους κανονικούς οπαδούς, που όταν πριν ενάμιση χρόνο εκλαιγαν μεσα στο χαριλάου ( ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥ ΜΠΑΤΙΡΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΙΟ @@ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) τους θεωρησαμε καποιους απο εμας
- These users thanked the author pk77 for the post (total 8):
- PAOKAPOMONOSMOY, margas, paok apo epilogi, trouman, eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal, leomatos88
-
PAOKAPOMONOSMOY
Έτσι την πάτησα κι εγώ. Αλλά μετά τέλος. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Για τη συνέχεια;Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Υπάρχουν και οι μεταδόσεις στο μπάσκετ δεν πειράζει. Και μετά μπορεί κάπου αλλού. Έτσι και αλλιώς οι μελισσουλες από το ένα λουλούδι στο άλλο πάνε.
Το βραβείο Πούλιτζερ βέβαια από τους δύο, το παίρνει ο κουτοπονηρος πρώην μέλος του φόρουμ.
Και τέλος, ελπίζω να πάρουν σοβαρά σε κάποια φάση την ιδιότητα τους και να σταματήσουν να αναπαράγουν επιλεκτικά ειδήσεις.
Το βραβείο Πούλιτζερ βέβαια από τους δύο, το παίρνει ο κουτοπονηρος πρώην μέλος του φόρουμ.
Και τέλος, ελπίζω να πάρουν σοβαρά σε κάποια φάση την ιδιότητα τους και να σταματήσουν να αναπαράγουν επιλεκτικά ειδήσεις.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 7):
- Dimitrisou, navigator11, zissos, trouman, eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, NIKOS1972
Ειναι γνωστό ότι ήταν μέλη του φόρουμ;Sera4 έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 17:31 Υπάρχουν και οι μεταδόσεις στο μπάσκετ δεν πειράζει. Και μετά μπορεί κάπου αλλού. Έτσι και αλλιώς οι μελισσουλες από το ένα λουλούδι στο άλλο πάνε.
- Kabamaru11
Για τον ενα ναι,ο Τσακαλεαςδεν νομιζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Σάβ 31 Ιαν 2026, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Edited
Λόγος: Edited
Στην αρχη και ειδικά μετά το μάγκικο τους συμπαθούσα και αν τύχαινε έβλεπα και καμιά εκπομπή κυρίως για τα μεταγραφικά. Μετα το καλοκαίρι έπεσαν πάρα πολύ στα μάτια μου και πλέον τους έχω στην ίδια κατηγορία με το μετροπολις
Πως γνωρίζετε ότι διάβαζε εδώ μέσα; Είχε λογαριασμό με το όνομα του;
Πως γνωρίζετε ότι διάβαζε εδώ μέσα; Είχε λογαριασμό με το όνομα του;
- These users thanked the author margas for the post (total 5):
- Mica, paok apo epilogi, katafraktos, eorptol1, Ally Samagoal
- Montrealiotis
Αν δεν ήταν από τα ιδρυτικά, ήταν σιγουρα απο τα πρώτα μέλη του Παοκμανια. Ως transfermaniac, αν δεν κάνω λάθος. Οι πιο παλιοί ας με διορθώσουν.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Kabamaru11, tzo_1926
-
George Best4
Εντάξει μωρε όλοι τους είχαμε χαζεψει κάποια φορά.
Μη δίνουμε τόσο μεγάλες διαστάσεις.
Ούτε να νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με καμία διάνοια. Κάπου ωπα.
Αθλητικογράφοι είναι τα παιδιά και αναλύουν-ζουν από την ομάδα.
Απλά μην αναπαράγουμε πραγματα που λένε και πριν το κάνουμε ας δούμε συμφέροντα που μπορεί να εξυπηρετούν.
Ο Αντώνης πέρα από την ασχολία του να κράζει λίγο την ΠΑΕ και τον Σαββίδη, περα πο τις προτιμήσεις του στον κύριο Τέλη, βγάζει και το ψωμί του σε sportday και Νέα.
Μπορεί σε λίγο να τον δούμε και δίπλα στον Σπάθα στο mega.
Απλά το αναφέρω
Μη δίνουμε τόσο μεγάλες διαστάσεις.
Ούτε να νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με καμία διάνοια. Κάπου ωπα.
Αθλητικογράφοι είναι τα παιδιά και αναλύουν-ζουν από την ομάδα.
Απλά μην αναπαράγουμε πραγματα που λένε και πριν το κάνουμε ας δούμε συμφέροντα που μπορεί να εξυπηρετούν.
Ο Αντώνης πέρα από την ασχολία του να κράζει λίγο την ΠΑΕ και τον Σαββίδη, περα πο τις προτιμήσεις του στον κύριο Τέλη, βγάζει και το ψωμί του σε sportday και Νέα.
Μπορεί σε λίγο να τον δούμε και δίπλα στον Σπάθα στο mega.
Απλά το αναφέρω
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Iznogoud4
και ιδρυτικό μέλος είναι, και ο transfermaniac ήταν, και στήλη έγραφε ως ''η γυναίκα του προέδρου''Montrealiotis έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 19:47 Αν δεν ήταν από τα ιδρυτικά, ήταν σιγουρα απο τα πρώτα μέλη του Παοκμανια. Ως transfermaniac, αν δεν κάνω λάθος. Οι πιο παλιοί ας με διορθώσουν.
εξάλλου είχε κάνει αφιέρωμα στην σελίδα του στα δέκα χρόνια ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ή στα δεκαπέντε , δεν θυμάμαι καλά.
ο ενας ειναι πονηρος παρτακιας και ο αλλος αγαθος παρτακιας ,τον χειριζεται ο πονηρος οπως θελει
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 6):
- nkoss, joulu, ΚΩΣΤΑΣ2019, Kabamaru11, George Best4, Iznogoud4