ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Απάντηση
Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Δημοσίευση από Τρόμος »

Στα παιχνίδια με Θέλτα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Ζαφείρη και Γερεμέγεφ;
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Τρόμος έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 21:10 Στα παιχνίδια με Θέλτα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Ζαφείρη και Γερεμέγεφ;
Ναι, 3 αλλαγές δικαιούμαστε.
These users thanked the author Maklaz for the post:
paoki19
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Σε αυτό το επίπεδο τα εύκολα σπανίζουν. Εγώ θα πω ότι είπα και όταν ανταμώσαμε τον γαύρο. Δεν σε νοιάζει ποιος είναι απέναντι. Το μέταλλο μιας ομάδας έτσι γινεται να μην τη νοιάζει ποιος αλλά να τον κερδιζει. Προφανώς και δεν λέω ότι θα πάρεις EL αλλά θεωρώ ότι στον στόχο Ευρώπη είναι τσεκ το κουτάκι. Ο μίνιμουμ στόχος δηλαδή επετεύχθη. Πάμε να το απολαύσουμε, με όσα κουράγια και διάθεση έχουμε μετά το συμβάν -δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογια- και ότι βγει.

Θεωρώ πάντως ότι το ζευγάρι είναι αμφίρροπο. Ο συγκεντρωμένος ΠΑΟΚ δεν μασάει από Θέλτα.
These users thanked the author Sardan for the post (total 2):
nunies4, Mica
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 20:29 Σε αυτούς η σφαλιάρα θα ναι τέτοια που στον επόμενο γύρο θα καταλάβουν τι έπαθαν. 19 κ' 26 τα ματς. Μετά να έρθουν αυτά τα χθεσινά σουργελα που πανηγύριζαν(που κατά βάθος αν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά δίκιο είχαν, αφού δεν έχασαν) να μάθουν να σέβονται.

Θυμάμαι 19 και 26 ηταν και οι αγώνες με την Φενερ το 2010. Η συνέχεια γνωστή...
These users thanked the author paoki19 for the post:
niks
niks

Δημοσίευση από niks »

Πάντως τρομερή σύμπτωση Ισπανός ρεφ να καθαρίζει για ισπανική ομάδα. Μβπ και της Θέλτα
Αλλά,
36 ομάδες είναι και παίζουμε πάλι με τους ίδιους. 36 ομάδες, λίγη ποικιλία ρε.
Θέλτα τώρα, αυτοί της ΟΥΕΦΑ τους έχω ικανούς να μας ξαναβάλουν μετά με Λυόν , μετά θα μας βάλουν με Μπέτις και ξανά μανά τελικό με Λιλ
Για τόσο μ%λ#ακες μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

niks έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 22:30 Πάντως τρομερή σύμπτωση Ισπανός ρεφ να καθαρίζει για ισπανική ομάδα. Μβπ και της Θέλτα
Αλλά,
36 ομάδες είναι και παίζουμε πάλι με τους ίδιους. 36 ομάδες, λίγη ποικιλία ρε.
Θέλτα τώρα, αυτοί της ΟΥΕΦΑ τους έχω ικανούς να μας ξαναβάλουν μετά με Λυόν , μετά θα μας βάλουν με Μπέτις και ξανά μανά τελικό με Λιλ
Για τόσο μ%λ#ακες μιλάμε.
Ο δρομος προς τον τελικο θα ειναι ο εξης, Θελτα, Λυων, Γκενκ(να ψηθει κι ο καρετσας με την Τουμπα), Βαζελος, Μπετις τελικο.

Με αλλα λογια το σηκωσαμε ηδη και δεν τον ξερουμε.
These users thanked the author Kaizen for the post:
Ypnos
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 16:03
Miles έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 15:08
Δες την εντεκάδα που είχαμε κατεβάσει μ' αυτούς, δεν το θυμόμουν. Μπορεί και ν' αλλάξεις γνώμη.
Από εκείνη την ενδεκάδα όμως θα λείπει Ντέλιας και Γιακου.
Συν ότι και η Θέλτα έπαιξε χωρίς 3 με 4 βασικούς.
Εμένα πάλι οι ελλείψεις που θα έχουμε σε εκείνο το παιχνίδι δε με αγχώνουν τόσο. Όχι ότι δεν είναι σημαντικές. Ειδικά υπό το πρίσμα ότι επιβλήθηκαν ετσιθελικά. Αν είναι να βοηθήσουν ωστόσο στο να μας υποτιμήσουν έστω και ελάχιστα οι άλλοι, είμαι οκ. Ας πάρουμε μια ισοπαλία στην Τούμπα και μετράμε αμφότεροι το μπόι μας στο Βίγκο.
These users thanked the author navigator11 for the post:
hasio_john
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Caer esta permitido levantarse es obligatorio
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Για τα παιδια.
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
Kaizen
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

navigator11 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 22:42 ...
Εμένα πάλι οι ελλείψεις που θα έχουμε σε εκείνο το παιχνίδι δε με αγχώνουν τόσο. Όχι ότι δεν είναι σημαντικές. Ειδικά υπό το πρίσμα ότι επιβλήθηκαν ετσιθελικά. Αν είναι να βοηθήσουν ωστόσο στο να μας υποτιμήσουν έστω και ελάχιστα οι άλλοι, είμαι οκ. Ας πάρουμε μια ισοπαλία στην Τούμπα και μετράμε αμφότεροι το μπόι μας στο Βίγκο.
Θα δούμε navi. Εξέφρασα την απαισιοδοξία μου αλλά ο αγώνας είναι μακριά.
Τώρα έχουμε τον αγώνα κυπέλλου και τον άρη.
Για τον άρη τα έχουμε πει.
Στο κύπελλο όμως είναι μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε κεφάλι από τον πρώτο αγώνα τώρα που ο παο βρίσκεται σε αλλόκοτο χάος όσον αφορά το ρόστερ του.
Ωραία ήταν το 85, ωραια και το 17 όμως δε χρειάζεται 3 μέρες μετά το Χαριλάου να πρέπει να ανατρέψουμε σκορ.

Η ομάδα είναι σε εύθραυστη κατάσταση και δε χρειάζεται να μπαίνει σε δοκιμασίες.
Αυτά που είναι πιο εύκολα, να τα κάνει εύκολα και να μείνει χώρος για τα δύσκολα.

Υγ. Νίκη την Κυριακή με μηδέν παθητικό.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
navigator11, katafraktos
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

-Paoktzis έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 20:53 Αφήστε τις συνωμοσιολογία ρε παιδία, δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω από εμάς. Η ομάδα έχει την αποκλειστική ευθύνη αν θα πετύχει τους στόχους της η όχι. Τόσα παραδείγματα έχουμε.
Φίλε αν ίσχυε αυτό που λες θα είχαμε γύρω στα 12 πρωταθλήματα, 15 κύπελλα και σίγουρα 2 συμμετοχές σε ομίλους τσάμπιονς λιγκ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 23:51
navigator11 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 22:42 ...
Θα δούμε navi. Εξέφρασα την απαισιοδοξία μου αλλά ο αγώνας είναι μακριά.
Τώρα έχουμε τον αγώνα κυπέλλου και τον άρη.
Για τον άρη τα έχουμε πει.
Στο κύπελλο όμως είναι μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε κεφάλι από τον πρώτο αγώνα τώρα που ο παο βρίσκεται σε αλλόκοτο χάος όσον αφορά το ρόστερ του.
Ωραία ήταν το 85, ωραια και το 17 όμως δε χρειάζεται 3 μέρες μετά το Χαριλάου να πρέπει να ανατρέψουμε σκορ.

Η ομάδα είναι σε εύθραυστη κατάσταση και δε χρειάζεται να μπαίνει σε δοκιμασίες.
Αυτά που είναι πιο εύκολα, να τα κάνει εύκολα και να μείνει χώρος για τα δύσκολα.

Υγ. Νίκη την Κυριακή με μηδέν παθητικό.

Βέβαια, πέρα από τον κλασικό βοσκότοπο-πισίνα, μην παραβλέπουμε κι ότι άρχων του εν λόγω αγώνος στο κύπελλο θα είναι αίλοιν. Ας μην έχουμε ανεδαφικές προσδοκίες, φίλε, ότι θα επιτραπεί στον ΠΑΟΚ να "καθαρίσει" την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Ακόμα κι αν στο χορτάρι επιβεβαιωθεί η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους 2 μας. Μακάρι να πάρουμε σαφές προβάδισμα. Το κυριότερο όμως να αποφευχθεί να έχουμε τίποτα καραγκιοζιλίκια όπως προχθές, μη χρειαστεί να κληθούμε να διαχειριστούμε τον επαναληπτικό με προπονητή τον μεταφραστή του Ραζβάναρου και δεξί εξτρέμ τον Σάστρε.
-Paoktzis

Δημοσίευση από -Paoktzis »

margas έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 00:26
-Paoktzis έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 20:53 Αφήστε τις συνωμοσιολογία ρε παιδία, δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω από εμάς. Η ομάδα έχει την αποκλειστική ευθύνη αν θα πετύχει τους στόχους της η όχι. Τόσα παραδείγματα έχουμε.
Φίλε αν ίσχυε αυτό που λες θα είχαμε γύρω στα 12 πρωταθλήματα, 15 κύπελλα και σίγουρα 2 συμμετοχές σε ομίλους τσάμπιονς λιγκ
Μπορώ να συμφωνήσω όσον αφορά τίτλους στην Ελλάδα κλπ, για Ευρώπη ομως δυσκολεύομαι. Δεν έχουμε μπει CL και την ευθύνη την έχουμε νομίζω εμείς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”