Μεταγραφές χειμώνα 2026
- GREATANASTASIOS
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Η ομάδα θέλει στόπερ οχι αλλο κάρβουνο(αφορα Κεντζιόρα).
- These users thanked the author GREATANASTASIOS for the post (total 2):
- -Paoktzis, Magdi Tolba 4
Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι πλέον απαραίτητη.
Πολλά τα παιχνίδια που ακολουθούν, δεν βγαίνουν εύκολα με τους υπάρχοντες μπακ.
Πολλά τα παιχνίδια που ακολουθούν, δεν βγαίνουν εύκολα με τους υπάρχοντες μπακ.
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
- Mitsospaoki4
- Moderator
6 Φεβρουαρίου λήγουν φέτος.
Δεν βλέπω όμως κάτι να κινείται, μετά και το δυστύχημα όλα μοιάζουν να μπήκαν στον πάγο.
Δεν βλέπω όμως κάτι να κινείται, μετά και το δυστύχημα όλα μοιάζουν να μπήκαν στον πάγο.
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Γενικά δεν γράφω κρίσεις για παίκτες ή προπονητή. Πρώτα είμαι ΠΑΟΚ και μετά κοιτάω πρόσωπα. Προσπαθώ επίσης να μην είμαι αρνητικός για εν ενεργεία παίκτες. Τον Ραζβάν για πολλά μπορούμε να τον κατηγορήσουμε, αλλά τεμπέλης δεν είναι. Δουλεύει πολύ τις ομάδες του, ώστε να έχουν μια ταυτότητα κάποιους αυτοματισμούς. Τώρα πότε αναδεικνύεται αυτή ταυτότητα μέσα στην χρονιά, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Όμως και τον καλύτερο σεφ να βάλεις σε μια κουζίνα, πρέπει να του δώσεις υλικά και χρόνο. Θα μαγειρέψει το καλύτερο που μπορεί με βάση αυτά που θα του δώσεις. Ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει ότι ξέρει να μαγειρεύει με ότι του δώσεις. Νομίζω ότι δικαιούται καλύτερο υλικό και σίγουρα θα μας πάει ψηλότερα.
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post (total 2):
- psychologos, Kabamaru11
Αν ο κεντζιορα είναι κάρβουνο, οι στόπερ της ρομα που εκτέθηκαν από τους ημιεπαγγελματίες του παο τι είναι ;
-
black death
Και να κινείται σίγουρα δεν θα το μαθαιναμε τωρα.Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 17:44 6 Φεβρουαρίου λήγουν φέτος.
- These users thanked the author black death for the post:
- embuji