Μόνο για τον Ζιντάν το έχω πει αυτό.Amsterdamer_87 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 00:54Οχι φιλε καλα που κρατηθηκε..st4this έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 00:48 Παικταρα μου, εκανες οτι μπορουσες, επρεπε να τον κουτουλησεις τον πουστη.
Θα ξαναπαιζε μπαλα μετα απο 1 χρονο..
7. Γιώργος Γιακουμάκης
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
- These users thanked the author cellophan for the post:
- theodorsalonika
γιωργαρα push ρε μαλακα και εσυ να γινει το ντιλ το sign. ειδα μολις τις δηλωσεις σου μπραβο για το ηθος σου νιωθεις γαμω την τανα μου .μπραβο ρε χαμηλα το κεφαλι ταπεινος, παοκτσης που δεν στο ειχαν πει νωρις.
Ο Γιώργος και καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας είναι και εύχομαι να μείνει στην ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
Πρώτη φορά βλέπω τόσο ξύλο εναντίον παίκτη και να τιμωρείται αυτός που τις τρώει!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 3):
- theodorsalonika, kmallio, niks
-
The_Analyst_4
Από Έλληνες μόνο παιδιά της επαρχίας μπορούν να κολλήσουν με την ομάδα για κάποιο λόγο. Κι ο Γιώργος είναι ένα από αυτά. Πρέπει να μείνει εδώ για χρόνια. Έχει όλα όσα χρειάζονται και με το παραπάνω.
- These users thanked the author The_Analyst_4 for the post:
- niks
Ο Γιώργος ειναι ΠΑΟΚ χωρις να ηταν ΠΑΟΚ. Εξαιρετικός χαρακτήρας, 10 φορές πέφτει 11 σηκώνεται και δειχνει ευφυής οταν μιλάει κ όχι απο το σωρόRexaris έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 02:29 Ο Γιώργος και καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας είναι και εύχομαι να μείνει στην ομάδα.
- These users thanked the author dragon for the post (total 2):
- wpgoalkeeper, nunies4
Ο άνθρωπος εξελίχθηκε με τον δύσκολο τρόπο, δεν είναι δυνατόν να μην μας ταιριάζει 100%
Αυτό που κάνει σε όλο το ματς χθες ( και δεν ειναι η πρώτη φορα ) απαντά σε κάθε ερώτηση για το αν πρεπει ο ένας εκ των φορ μας να είναι ο Γιώργος του χρόνου. Κλείστε τον!