ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

icue

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Δημοσίευση από icue »

Μια που ανέφερες αυτή τη φάση. Ο καρναβαλος έχει γυρισμένη πλάτη στη μπαλα, κάτι που δεν κάνουν ούτε διαιτητές στη Σούπερ λιγκ 2 και γυρνώντας μετά ειδε πεσμένο τον Γάλλο και έδωσε φάουλ.

Τι να συζητήσουμε άλλο για αυτόν τον αστείο.
These users thanked the author icue for the post:
vs40
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Πολυ κακος διαιτητης και VAR γενικα.
Υπευθυνοι για την ηττα με την διαχειριση που εκαναν στον αγωνα.
Επνιξαν 2 φαουλ στα πρωτα 2 γκολ, μας γεμισε με καρτες για διαμαρτυριες.

Δε γινοταν η ομαδα να εμενε ανεπηρεαστη απο ολο αυτο που εγινε. Επαιξε και αυτο τον ρολο του.

Ειμαι της λογικης οτι κατι θα κερδισεις κατι θα χασεις.
Και με Λιλ ο ρεφερι δεν τους εδωσε ενα πεναλντι να θυμίσω.

Αλλα το χθεσινο ηταν υποπτο, οχι για τα 2 γκολ που μετρησε ενω υπαρχει φαουλ, αλλα για περιπτωσεις καθολη την διαρκεια του ματς που σφυριζε φαουλ για τους Γαλλους χωρις να υπαρχει καν επαφη. (Χαρακτηριστικη η φαση με τον Μειτε που περναει μισο μετρο απο τον παιχτη, πεφτει ο αλλος και δινει φαουλ).

Τελος παντων προχωραμε παρακατω.
Η ομαδα δεν ειναι καλα. Ολο αυτο της δημιουργησε ψυχολογικο βαρος.
Το ποδοσφαιρο πανω απο ολα ειναι ενα παιχνιδι, ασχετα με την αξια που του δινουμε και πρεπει να το χαιρεσαι.
Οταν παιζεις κατω απο τετοιες συνθηκες και σκεφτεσαι 3-4 φορες τι πρεπει να κανεις, πως να αντιδρασεις, να μη χαρεις, να μη πανηγυρισεις δε γινεται να αποδωσεις ουτε να δωσεις τον καλυτερο εαυτο σου.

Ξερω οτι ειναι δυσκολες στιγμες αλλα οχι μονο για τις οικογενειες, οχι μονο για εμας, αλλα για ολη την ομαδα.
Και φανηκε χθες και θα φανει και την Κυριακη και ισως φανει και αργοτερα.
Η ζωη πρεπει να προχωρήσει και να στηριξουμε την ομαδα να απαλλαγει απο το βαρος αυτο. (ελπιζω να καταλαβαινετε πως το εννοω).
Αλλωστε και τα παλικαρια που εφυγαν αυτο θα ηθελαν...
These users thanked the author George Best4 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

επιστροφη απο Λυων...

τι να πει κανεις και τι να γραψει. ειμαστε σε σοκ απ τη Δευτερα, σκεφτομαστε να παμε, να μη παμε. τελικα μαζεψαμε τα απιδια μας, οτι ψυχη μας ειχε μεινει και πηγαμε μεχρι εκει απλα για να φωναξουμε στα αδερφια μας οτι ζουνε και οτι δε θα τα ξεχασουμε ποτε. πηγαμε ,το ειπαμε και το παιχνιδι τελειωσε καπου εκει.

ημουν στο γηπεδο αλλα δε παρακολουθησα απολυτως τιποτα, το βλεμμα εμεινε καρφωμενο στην αδεια κερκιδα μας. μια κερκιδα που αδειασε τοσο γρηγορα οσο και η ψυχη μας.

κανενα σχολιο για το αγωνιστικο, αλλωστε οταν ειδα τον ορισμο του σιχαμεροισπανου ημουν 100% σιγουρος για το τι θα γινει. το μηνυμα το πηραμε κυριε θεοδωριδη.

ενα σχολιο μονο για τους γαλλους εντος και εκτος γηπεδου, που μας υποδεχτηκαν ΑΡΙΣΤΑ, μας τιμησαν και με το παραπανω, και εκαναν οτι μπορουσαν πραγματικα. ευχαριστουμε, και δεν ξεχναμε τιποτα, ειδικα τα καλα...

αγαπη μονο

δε θα σας ξεχασουμε ΠΟΤΕ
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Unpopular opinion

Ο 28 ημερών Φεβρουάριος έχει 8 ματς για την ομάδα σε 26 μέρες.
Τα δύο ευρωπαϊκά είναι μετά την 4άδα φωτιά και με Λάρισα ενδιάμεσα.
Το μόνο καλό ότι έχουμε 3 συνεχόμενα ματς στην Τούμπα και το επόμενο στη Λάρισα.

Αναβολή άλλη δεν έχει.

Όσο και εάν δυστυχώς ο Ντέλιας και ο ΓΓ θα είναι ξεκούραστοι στο πρώτο ευρωπαϊκό, δεν μπορώ παρά να μην σκεφτώ οτι κάποιο από όλα αυτά τα 8 ματς θα πρέπει να "καεί" και να παιχτεί στο ρελαντί ή με μεγάλα ρίσκα ροτέισον.

Δεν γίνεται πχ να βγάλει 8 ματς σερί σε 26 μέρες ο Μπάμπα ή ο Κένι, ούτε ο Κεντζιόρα, ούτε ο Μειτέ.

Και νομίζω οτι καπάκια μετά είναι πάλι πρωτάθλημα και μετά ο εξ αναβολής με τη ζέλα Γ΄.

Δεν θα ήθελα να δω γκέλα με Λάρισα πχ ή Κηφισιά.

Ξέρω οτι ενδεχόμενη πρόκριση δίνει ευρωβαθμούς, αλλά δεν ξέρω τι παραπάνω μπορούμε να επιδιώξουμε ή περιμένουμε.

Ξέρω οτι πολλοί θα διαφωνήσουν και επιζητώ τη συζήτηση γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω τι θα έκανα. Μάλλον τείνω προς το να μπει σε τρίτη μοίρα η Ευρώπη από εδώ και πέρα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ανεξαρτήτως του πώς σκεφτόμαστε εμείς, όχι παράλογα, εκτιμώ ότι δεν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μειωθεί κατ' επιλογή και στρατηγικό σχέδιο η ένταση με την οποία θα κυνηγήσει η ομάδα τις πιθανότητες να προχωρήσει μέχρις όπου της επιτραπεί στην Ευρώπη. Ειδικά μετά από όσα συνέβησαν χθες. Ο Λουτσέσκου τρελάθηκε. Τους παίχτες τους γύρισε το μάτι.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Η θέληση μπορεί να λέει και τρέμπλ, αλλά το κορμί και το μυαλό δεν ξέρω μέχρι που αντέχουν. Μην πάμε για όλα και αρχές Μαρτίου έχει μείνει μόνο το πρωτάθλημα με κανα 5-6 βαθμούς πίσω.

Και να περάσουμε τώρα, μετά είναι πάλι Λυόν ή Άστον Βίλλα και όπως είδαμε τα "δωράκια" από Ελβετία έρχονται συστημένα άμα λάχει, άρα πόσο ρεαλιστές να είμαστε;

Επίσης, με το ΓΓ εκτός από το πρώτο ματς προφανώς δεν υπάρχει δίλημμά πια εάν θα δηλωθεί ο Γερεμέγιεφ στη νέα λίστα, αν και έτσι όπως φαίνεται θα περισσέψουν και αλλαγές...

Δεν ξέρω. Και μέσα στο πένθος η ομάδα πρέπει να βρει μυαλό να οργανωθεί για τέτοιο αγωνιστικό βουνό.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ουδείς μπορεί να προβλέψει, προφανώς. Η ομάδα πάντως - η δική μου αίσθηση - θα συνέλθει πιο γρήγορα από τον κόσμο. Και σε αυτό τεράστιο ρόλο θα παίξει το δίδυμο Ιβάν - Ραζβάν.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

bane1980 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 12:53 Unpopular opinion

Το μόνο καλό ότι έχουμε 3 συνεχόμενα ματς στην Τούμπα και το επόμενο στη Λάρισα.

Αναβολή άλλη δεν έχει.

Όσο και εάν δυστυχώς ο Ντέλιας και ο ΓΓ θα είναι ξεκούραστοι στο πρώτο ευρωπαϊκό, δεν μπορώ παρά να μην σκεφτώ οτι κάποιο από όλα αυτά τα 8 ματς θα πρέπει να "καεί" και να παιχτεί στο ρελαντί ή με μεγάλα ρίσκα ροτέισον.

Δεν γίνεται πχ να βγάλει 8 ματς σερί σε 26 μέρες ο Μπάμπα ή ο Κένι, ούτε ο Κεντζιόρα, ούτε ο Μειτέ.

Και νομίζω οτι καπάκια μετά είναι πάλι πρωτάθλημα και μετά ο εξ αναβολής με τη ζέλα Γ΄.

Ξέρω οτι ενδεχόμενη πρόκριση δίνει ευρωβαθμούς, αλλά δεν ξέρω τι παραπάνω μπορούμε να επιδιώξουμε ή περιμένουμε.

Ξέρω οτι πολλοί θα διαφωνήσουν και επιζητώ τη συζήτηση γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω τι θα έκανα. Μάλλον τείνω προς το να μπει σε τρίτη μοίρα η Ευρώπη από εδώ και πέρα.
Γεια σου φίλε.
Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα στο μυαλό μου ότι θα κερδίσεις εύκολα ή δύσκολα τις Σέρρες, θα περάσεις πάνω από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, θα φέρεις μια μαχητική, αλλά σβηστή ισοπαλία στο Χαριλάου, θα κάνεις διαχείριση πρόκρισης στον επαναληπτικό του κυπέλλου στην Τούμπα, θα διασύρεις την ΑΕΧ, θα κάνεις ένα πάρα πολύ προσεκτικό και ισορροπημένο ματς στο πρώτο ευρωπαϊκό, θα νικήσεις στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ που θα παίξεις στη Λάρισα και θα πας να τα δώσεις όλα στο εκτός έδρας ευρωπαϊκό για την πρόκριση.
Τα πράγματα, όμως, πλέον είναι άρδην διαφορετικά. Δεν είναι μόνο αυτό που λέμε, και σωστά, ότι οι παίχτες είναι άνθρωποι και όχι μόνο επαγγελματίες. Έχω την αίσθηση ότι ο κάθε παίχτης σκέφτεται ότι αυτοί οι άνθρωποι, αν ήτανε εδώ μαζί μας, αύριο μεθαύριο θα έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να δούνε εμάς, θα χαίρονταν μαζί μας, θα μας επευφημούσαν, θα φώναζαν τα ονόματά μας, θα, θα, θα. Και θα νιώθουν το χρέος να παίξουν για αυτούς, αλλά και για όσους έμειναν πίσω, για τις οικογένειές τους, για όλους εμάς.
Θα είναι σίγουρα τεράστια η θέλησή τους στους αγώνες, αλλά ίσως να μην έχουν πια το καθαρό μυαλό που χρειάζεται. Δε θα έχεις δηλαδή το κατεξοχήν χαρακτηριστικό της ομάδας του Λουτσέσκου, την ισορροπία.
Δεν ξέρω για την κούραση, δε με προβληματίζει τόσο. Όσο με προβληματίζει το πώς θα συνέλθει η ομάδα από το θανατικό που τη χτύπησε. Παράδειγμα ο Κωνσταντέλιας, ένα παλληκάρι που χαμογελάει και στον ύπνο του, πώς θα ανταποκριθεί σε όλο αυτό το κλίμα;
Αλλά νομίζω ότι δε θα μπει σε τρίτη μοίρα τίποτα. Δεν είμαστε ο ΠΑΟΚ του 2019 να πρέπει να αφήσουμε την Ευρώπη στην άκρη, και σωστά, για να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ πιο ώριμη η ομάδα, και ο προπονητής μαζί, και η διοίκηση μαζί, και πιστεύω ότι θα τα παίξουμε όλα.
Και αν βρεθεί ένας τρόπος μαγικός να ξαναβγάλουνε φτερά στα πόδια οι παίχτες, θα τα πάρουμε κιόλας όλα.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Την Ευρώπη και τα μάτια μας είναι απίστευτο πάντως πως ένα ποδοσφαιρικό γεγονός στοίχισε ΤΟΣΟ πολύ στην ομάδα μας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες τεράστιες προσπάθειες από το εδώ κατεστημένο να μετριαστεί οσο είναι δυνατόν η συναισθηματική φόρτιση και να γυρίσουν το κλίμα ακόμη και να τυμβωριχησουν ενάντια στα παιδιά μας που φύγαν ώστε να μην εισπράξει η ομάδα το συναισθηματικό φορτίο των τελευταίων ημερών.
Είναι αδίστακτο το σύστημα αλλά πάντα αναγνωρίσιμο το μοτίβο. Έπαιζε μια ομάδα με τέτοιο ασήκωτο βάρος κι οι ιθύνοντες της ΟΥΕΦΑ έστειλαν έναν διαιτητή που δεν μπορούσε καν να κρατήσει τα προσχήματα στο κλέψιμο που μας έκαναν. Κι φυσικά φρόντισε να υπονόμευσει και τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα αφαιρώντας από την ομάδα τρεις βασικούς πρωταγωνιστές . Έχουμε άραγε ελπίδα να παίξουμε με ερυθρό Αστέρα ή θα έχουμε συνέχεια του ορισμού που ζήσαμε με την ‘κληρωση’ της league phase;
Άβαταρ μέλους
bane1980

navigator11 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 13:19 Ουδείς μπορεί να προβλέψει, προφανώς. Η ομάδα πάντως - η δική μου αίσθηση - θα συνέλθει πιο γρήγορα από τον κόσμο. Και σε αυτό τεράστιο ρόλο θα παίξει το δίδυμο Ιβάν - Ραζβάν.
Για το Ραζβάν δεν αμφιβάλλω.
Ο Ιβάν σίγουρα θέλει, και πονάει, και θα κάνει και 100 πράγματα πίσω από τα φώτα, δεν έχω αμφιβολία.
Απλά δεν ξέρω εάν εδώ αρκεί μια βιντεοκλήση για να γυρίσει ο οργανισμός τον πόνο σε δύναμη και πείσμα. Μακάρι να μπορεί να έρθει.
These users thanked the author bane1980 for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
bane1980

leomatos88 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 13:24
bane1980 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 12:53 Unpopular opinion

Αναβολή άλλη δεν έχει.

Γεια σου φίλε.
Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα στο μυαλό μου ότι θα κερδίσεις εύκολα ή δύσκολα τις Σέρρες, θα περάσεις πάνω από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, θα φέρεις μια μαχητική, αλλά σβηστή ισοπαλία στο Χαριλάου, θα κάνεις διαχείριση πρόκρισης στον επαναληπτικό του κυπέλλου στην Τούμπα, θα διασύρεις την ΑΕΧ, θα κάνεις ένα πάρα πολύ προσεκτικό και ισορροπημένο ματς στο πρώτο ευρωπαϊκό, θα νικήσεις στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ που θα παίξεις στη Λάρισα και θα πας να τα δώσεις όλα στο εκτός έδρας ευρωπαϊκό για την πρόκριση.
Τα πράγματα, όμως, πλέον είναι άρδην διαφορετικά. Δεν είναι μόνο αυτό που λέμε, και σωστά, ότι οι παίχτες είναι άνθρωποι και όχι μόνο επαγγελματίες. Έχω την αίσθηση ότι ο κάθε παίχτης σκέφτεται ότι αυτοί οι άνθρωποι, αν ήτανε εδώ μαζί μας, αύριο μεθαύριο θα έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να δούνε εμάς, θα χαίρονταν μαζί μας, θα μας επευφημούσαν, θα φώναζαν τα ονόματά μας, θα, θα, θα. Και θα νιώθουν το χρέος να παίξουν για αυτούς, αλλά και για όσους έμειναν πίσω, για τις οικογένειές τους, για όλους εμάς.
Θα είναι σίγουρα τεράστια η θέλησή τους στους αγώνες, αλλά ίσως να μην έχουν πια το καθαρό μυαλό που χρειάζεται. Δε θα έχεις δηλαδή το κατεξοχήν χαρακτηριστικό της ομάδας του Λουτσέσκου, την ισορροπία.
Δεν ξέρω για την κούραση, δε με προβληματίζει τόσο. Όσο με προβληματίζει το πώς θα συνέλθει η ομάδα από το θανατικό που τη χτύπησε. Παράδειγμα ο Κωνσταντέλιας, ένα παλληκάρι που χαμογελάει και στον ύπνο του, πώς θα ανταποκριθεί σε όλο αυτό το κλίμα;
Αλλά νομίζω ότι δε θα μπει σε τρίτη μοίρα τίποτα. Δεν είμαστε ο ΠΑΟΚ του 2019 να πρέπει να αφήσουμε την Ευρώπη στην άκρη, και σωστά, για να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ πιο ώριμη η ομάδα, και ο προπονητής μαζί, και η διοίκηση μαζί, και πιστεύω ότι θα τα παίξουμε όλα.
Και αν βρεθεί ένας τρόπος μαγικός να ξαναβγάλουνε φτερά στα πόδια οι παίχτες, θα τα πάρουμε κιόλας όλα.
Βραζιλιάνε τρελέ, μακάρι να έχεις δίκιο. Η ομάδα θέλει 1-2-3 άτομα που θα βρουν το ψυχικό σθένος να τραβήξουν και τους άλλους.
Θα φανεί. Για την ώρα είναι τα πάντα σε μια κλωστή για εμένα.

ΥΓ. Και στο αισιόδοξο σενάριο που αναφέρεις αρχικά, είμαι της άποψης οτι η ηρωϊκή ισοπαλία στο σάπιο μήλο, δεν θα αρκεί/αρκούσε. Δυστυχώς τα κανονάκια για ισοπαλίες και απώλειες τα ξοδέψαμε με Παναιτωλικό, και κυρίως Τρίπολη και Περιστέρι. Θέλει σερί 2019 το πράγμα δυστυχώς.
These users thanked the author bane1980 for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
bane1980

Andrew R έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 13:27 Την Ευρώπη και τα μάτια μας είναι απίστευτο πάντως πως ένα ποδοσφαιρικό γεγονός στοίχισε ΤΟΣΟ πολύ στην ομάδα μας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες τεράστιες προσπάθειες από το εδώ κατεστημένο να μετριαστεί οσο είναι δυνατόν η συναισθηματική φόρτιση και να γυρίσουν το κλίμα ακόμη και να τυμβωριχησουν ενάντια στα παιδιά μας που φύγαν ώστε να μην εισπράξει η ομάδα το συναισθηματικό φορτίο των τελευταίων ημερών.
Είναι αδίστακτο το σύστημα αλλά πάντα αναγνωρίσιμο το μοτίβο. Έπαιζε μια ομάδα με τέτοιο ασήκωτο βάρος κι οι ιθύνοντες της ΟΥΕΦΑ έστειλαν έναν διαιτητή που δεν μπορούσε καν να κρατήσει τα προσχήματα στο κλέψιμο που μας έκαναν. Κι φυσικά φρόντισε να υπονόμευσει και τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα αφαιρώντας από την ομάδα τρεις βασικούς πρωταγωνιστές . Έχουμε άραγε ελπίδα να παίξουμε με ερυθρό Αστέρα ή θα έχουμε συνέχεια του ορισμού που ζήσαμε με την ‘κληρωση’ της league phase;
Παρόλο που η στατιστική λέει 50% πιθανότητες, νομίζω οτι είναι σίγουρο οτι θα κληρωθούμε με τη Θέλτα ή τον Άγιαξ.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 3):
Kaizen, Andrew R, Anwnimos
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει,θα τους πάρουμε όλους σβάρνα, μη φοβάστε τίποτα.
These users thanked the author obanebane for the post (total 6):
PAOKevolution, leomatos88, bane1980, Kabamaru11, kmallio, navigator11
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

bane1980 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 13:33
leomatos88 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 13:24
bane1980 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 12:53
Βραζιλιάνε τρελέ, μακάρι να έχεις δίκιο. Η ομάδα θέλει 1-2-3 άτομα που θα βρουν το ψυχικό σθένος να τραβήξουν και τους άλλους.
Θα φανεί. Για την ώρα είναι τα πάντα σε μια κλωστή για εμένα.

ΥΓ. Και στο αισιόδοξο σενάριο που αναφέρεις αρχικά, είμαι της άποψης οτι η ηρωϊκή ισοπαλία στο σάπιο μήλο, δεν θα αρκεί/αρκούσε. Δυστυχώς τα κανονάκια για ισοπαλίες και απώλειες τα ξοδέψαμε με Παναιτωλικό, και κυρίως Τρίπολη και Περιστέρι. Θέλει σερί 2019 το πράγμα δυστυχώς.
Πίστευα πως θα αρκέσει, με την προϋπόθεση ότι θα χάσουν και οι δύο βρικόλακες κάποιους βαθμούς, στα μεταξύ τους παιχνίδια και σε αυτά εναντίον μας. Για την κλωστή που γράφεις συμφωνώ απόλυτα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με το παρόν έμψυχο δυναμικό η Ευρώπη δεν βγαίνει. Χάσαμε για το πρώτο ματς Ντέλια και Γιακουμάκη συν τον Ραζβάν και ζορίζουν περισσότερο τα πράγματα. Μικρή σημασία έχει αν θα βρούμε μπροστά μας τον Ερ. Αστέρα ή την Θέλτα. Πέρσι ήμασταν μεταξύ Άγιαξ και Στεάουα, μας έπεσε η δεύτερη και σηκώσαμε πανηγύρι, αλλά δεν μας βγήκε. Φέτος αν περάσουμε την εμβόλιμη φάση, μας περιμένει Λυών ή Βίλλα, πολύ δύσκολοι και οι δύο και από τα φαβορί για την δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή κούπα.
Την Πέμπτη πρέπει να δηλώσουμε τους παίκτες στην ΟΥΕΦΑ και δεν φαίνεται στον ορίζοντα κίνηση ενίσχυσης. Κέννι, Μπάμπα, Μεϊτέ, Τάισον και πιθανώς και Αντρίγια, δεν μπορούν να σηκώσουν τρία καρπούζια. Η ομάδα με την επιστροφή της πρέπει να συγκεντρωθεί και δυστυχώς να σβήσει κατά το δυνατό ότι έγινε αυτή την εβδομάδα, γιατί μας περιμένει μεγάλος ανήφορος και με παγίδες τον Φλεβάρη. Στην μνήμη των παιδιών που έφυγαν και για απάλυνση του πόνου, πρέπει 5 μέρες μετά τα εκατοστά μας γενέθλια να έλθει ο πρώτος τίτλος στην Τούμπα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”