ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δείτε κοσμος που πήγε στην τούμπα
Ανατρίχιασα με το πλήθος
Ανατρίχιασα με το πλήθος
Απο οσο γνωριζω για τον εναν που τις πρωτες ωρες ξεσαλωσε εγινε καταγγελια κινηθηκε η διαδικασια και μαλιστα απολυθηκε απο την δουλεια του (ζουσε στο εξωτερικο)gpap5 έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 19:03 διαβάζω στα social κάτι αισχρά και χυδαία μηνύματα από κτήνη (άνθρωποι δεν μπορεί να είναι), που λίγο-πολύ πανηγυρίζουν για τον θάνατο των παιδιών.
Πρόσφατα στις ΗΠΑ, μετά την δολοφονία του διάσημου Kirk, όπου πολλοί που δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις τους, βγήκαν δημόσια και σχεδόν πανηγύριζαν για την δολοφονία του, μια ομάδα υποστηριχτών του Kirk, βγήκε επίσης δημόσια και έβγαζαν τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών, πιέζοντας τις εταιρίες στις οποίες οι υβριστές ήταν υπάλληλοι, να τους απολύσουν για τις απάνθρωπες δηλώσεις τους, απειλώντας τις εταιρίες πως σε αντίθετη περίπτωση, θα ανακοίνωναν γενικευμένο μποϊκοτάζ στα προϊόντας ή τις υπηρεσίες που οι εταιρίες εμπορεύονται.
Το αποτέλεσμα ήταν εκατοντάδες από τους υβριστές, να χάσουν την δουλειά τους, όχι τόσο λόγο του εκβιασμού, αλλά κυρίως διότι οι διοικήσεις αυτών των εταιριών, αναγνώρισαν την χυδαιότητα των ανθρώπων αυτών και αποφάσισαν πως δεν επιθυμούν τόσο χυδαίους ανθρώπους ως υπαλλήλους-συνεργάτες τους.
Και σκέφτομαι, αυτά τα κτήνη που βγήκαν στα social, εμείς, ως απλοί άνθρωποι, οφείλουμε στο όνομα της Ανθρωπιάς μας, να τους καταγγείλουμε στις εταιρίες που εργάζονται; Οφείλουμε να τους καταγγείλουμε δημοσίως, ώστε και οι φίλοι και γνωστοί τους, και οι συνάδελφοι και συνεργάτες τους, οι πελάτες τους, οι εργοδότες τους, να γνωρίζουν πόσο χυδαία κτήνη είναι;
Θα μου πει κάποιος: ''ρουφιάνοι θα γίνουμε;''
Δεν είναι ρουφιανιά, να καταγγέλλεις ένα χυδαίο κτήνος.
Στην δική μου εποχή, όπου το ''political correct'' και η ''νομιμοφροσύνη'', δεν είχε κυριαρχήσει στις κοινωνίες, τέτοια χυδαία τέρατα, τα τιμωρούσες με ξύλο και σπασμένα πλευρά, μύτες και χέρια.
Σήμερα, αυτό έχει ξεπεραστεί.
Σου λένε ''πήγαινε με τον Νόμο''.
Συμφωνώ, να πάμε με τον Νόμο.
Οφείλουμε να τους καταγγείλουμε;
- Dimitris_L4
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΛΚΣ...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ...
ΔΕ ΓΙ-ΝΕ-ΤΑΙ
ΔΕ ΓΙ-ΝΕ-ΤΑΙ
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Maklaz
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 7):
- Dimitris_L4, Dillinger, HeartOfDarkness, Montrealiotis, leomatos88, embuji, paoki19
-
George Best4
Μακάρι να μη τα έγραφα όλα αυτά φίλε. Δε ξέρεις πόσο έχω στεναχωρηθεί. Αλλά δε γίνεται να διαβάζω σήμερα ότι ο οδηγός ήταν 30 χρόνων με 2 ετών παιδάκι και αποφασίζει να κάνει τέτοιο ταξίδι και βγαίνουν οι τοξικολογικές του σήμερα και βρίσκουν αλκοόλ κόκκαινη και κάνναβη.klainmein έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 20:13Είσαι χοντρόπετσος, αναίσθητος και όργιο σαν την Τατιάνα Στεφανίδου που μιλάς για ευθύνη και τι μπορεί να έφταιξε. Εγκληματική συμπεριφορά;Δεν ντρέπεσαι; Μιλάς για έναν αδερφό που έφυγε, τι αρθρόποδο είσαι εσύ, τέτοια κάνει ο Ευαγγελάτος. Δεν ξέρεις πότε πρέπει να μιλάς και πότε να σταματάς.George Best4 έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 19:26Θα πρέπει ομως σε αυτη την κωλοχωρα κάποια στιγμή να μαθουμε να μιλάμε και για την ευθύνη. Ίσως έτσι βελτιωθούμε, ίσως αποκτήσουμε ενσυνείδητη, ίσως να μη θρηνούμε τόσο άδικα ανθρώπους.
Δεν είναι το θεμα ότι "είναι αδιανόητο ότι με το δίπλωμα αυτοκινήτου οδηγείς βαν" που ακούω όλη ημέρα σε εκπομπές και ραδιόφωνα.
Ούτε είναι το θέμα τι έγινε στο τελευταίο μοιραίο δευτερόλεπτο. Δε θα το μάθουμε και πότε και δεν έχει και νόημα.
Τα παιδιά έφυγαν και δε θα γυρισουν πισω...
Ούτε είναι η κακια η ώρα...
Επιλέγουμε πάλι να δούμε το δέντρο όπως σε τόσες περιπτώσεις. Και αυτό έλλειψη παιδείας είναι.
Έδειχναν χθες και βίντεο από νταλίκα πιο πίσω και βλέπεις όλο τον κωλοδρομο σε βαθος όλος με νταλίκες, βρεγμένο οδόστρωμα, ομίχλη.
Η συμπεριφορά του οδηγού ήταν εγκληματική.Το πλήρωσε με τη ζωή του και πήρε και άλλους μαζί του.
Θα μπορούσε να μη γίνει χθες το κακο, οπως θα μπορούσε απέναντι να ήταν και ένα αμάξι με μια οικογένεια...
Η ζωή είναι στιγμές που κρίνονται από αποφάσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι.
Αυτές που είναι στο χέρι σου δεν πρέπει να τις παίζεις κορώνα-γράμματα.
Και όσο χαλάσει κάποιους το σχόλιο, είναι η πραγματικότητα ρε πουστη μου.
Και είμαι τόσο στεναχωρημένος από την είδηση και σοκαρισμένος από αυτό που είδα...
Καλύτερα να μην έβλεπα ποτέ το βίντεο...
ΥΓ. Μιλάς πολύ σωστά. Αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ σαν άνθρωποι και σαν μυαλά, θα άφησαν μια κληρονομιά αυτά τα παλικάρια. Δεν έφτασε ο θάνατος του Νάσου, δεν έφτασε ο θάνατος του Άλκη...ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΜΕ. Την επόμενη φορά που θα κάνεις μαλακία και μαγκιά στο τιμόνι (δε μιλάω για το δυστύχημα, γενικά μιλάω), σκέψου αυτά τα παιδιά. Την επόμενη φορά που θα πιεις και θα ανέβεις μηχανή, σκέψου αυτά τα παιδιά. Την επόμενη φορά που θα βρίσεις τους νεκρούς του ΟΣΦΠ και τις μανάδες των Αριανών, σκέψου αυτά τα παιδιά και τις μανάδες τους που διαλύθηκε η ζωή τους. Αφήστε τα λόγια και τα ευχολόγια: ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΥΧΕΣΤΕ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΞΗ.
Είχε τόσα να χάσει και πήρε τέτοιες αποφάσεις. Δε το χωράει το μυαλό μου.
Όλοι συντετριμμένοι είμαστε...
Και πες ότι είμαι μ@λ@κ@ς και χοντροπετσος και ότι θες.
Η πραγματικότητα δυστυχως ειναι αυτή που ανέφερα.
Μακάρι να μην γινόταν αυτό το τραγικό δυστύχημα.
Αλλά ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω.
Κανείς δε θα τους ξεχάσει.
Μακάρι όμως να μας αφήσει και κάποιο αποτύπωμα ευθυνης όλο αυτο..
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
- Kourdos, ivan93
Δεν ξέρω πραγματικά πως θα κάτσω να δω ματς μετά από τις εικόνες της Τούμπας. Και πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν το φάρμακο στις λύπες μου, αλλά σήμερα πραγματικά δεν ξέρω πως.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- George Best4, grg80, iremidynami 4+

και σου λένε μετά ότι είναι απλά μία ομάδα ο ΠΑΟΚ ή μία ανώνυμη εταιρεία
τι θλίψη είναι αυτή που μας έχει πιάσει κοτζάμ μαντράχαλους.. τι μαύρο πέπλο..
- These users thanked the author danirifle for the post (total 12):
- Maklaz, Montrealiotis, george188, nkoss, leomatos88, margas, Amsterdamer_87, grg80, nunies4, keep_paokizein and 2 more users
-
gervasio artigas
Θα σου απαντησω ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙGeorge Best4 έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 19:26Θα πρέπει ομως σε αυτη την κωλοχωρα κάποια στιγμή να μαθουμε να μιλάμε και για την ευθύνη. Ίσως έτσι βελτιωθούμε, ίσως αποκτήσουμε ενσυνείδητη, ίσως να μη θρηνούμε τόσο άδικα ανθρώπους.
Δεν είναι το θεμα ότι "είναι αδιανόητο ότι με το δίπλωμα αυτοκινήτου οδηγείς βαν" που ακούω όλη ημέρα σε εκπομπές και ραδιόφωνα.
Ούτε είναι το θέμα τι έγινε στο τελευταίο μοιραίο δευτερόλεπτο. Δε θα το μάθουμε και πότε και δεν έχει και νόημα.
Τα παιδιά έφυγαν και δε θα γυρισουν πισω...
Ούτε είναι η κακια η ώρα...
Επιλέγουμε πάλι να δούμε το δέντρο όπως σε τόσες περιπτώσεις. Και αυτό έλλειψη παιδείας είναι.
Έδειχναν χθες και βίντεο από νταλίκα πιο πίσω και βλέπεις όλο τον κωλοδρομο σε βαθος όλος με νταλίκες, βρεγμένο οδόστρωμα, ομίχλη.
Η συμπεριφορά του οδηγού ήταν εγκληματική.Το πλήρωσε με τη ζωή του και πήρε και άλλους μαζί του.
Θα μπορούσε να μη γίνει χθες το κακο, οπως θα μπορούσε απέναντι να ήταν και ένα αμάξι με μια οικογένεια...
Η ζωή είναι στιγμές που κρίνονται από αποφάσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι.
Αυτές που είναι στο χέρι σου δεν πρέπει να τις παίζεις κορώνα-γράμματα.
Και όσο χαλάσει κάποιους το σχόλιο, είναι η πραγματικότητα ρε πουστη μου.
Και είμαι τόσο στεναχωρημένος από την είδηση και σοκαρισμένος από αυτό που είδα...
Καλύτερα να μην έβλεπα ποτέ το βίντεο...
Οχι σημερα
- Montrealiotis
Δεν έχω καμία διάθεση να δω το ματς σήμερα.
Αυτοί απατεώνες της ΟΥΕΦΑ ποτέ θα μάθουν να αξιολογούν τις καταστάσεις;
Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε…
Στο συγκεκριμένο τοπικ, δεν κάνουμε ούτε κοινωνικό ούτε αστυνομικό ρεπορτάζ.
Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.
Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε αυτή την αγάπη τους.
Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.
Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε αυτή την αγάπη τους.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 9):
- ALexkarag4, leomatos88, Maklaz, Kourdos, keep_paokizein, shogoon, gervasio artigas, tad, iremidynami 4+
- paokovios1974
Όχι θεέ μου.
Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Ποια κατάρα επιβεβαιώνουμε ξανά και ξανα.
Αυτό το άσπρο και μαύρο της ζωής μας όταν είναι μαύρο μας χτυπάει αλύπητα με τον πιο σκληρό τροπο.
Καλό Παράδεισο Αδέρφια.
Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Ποια κατάρα επιβεβαιώνουμε ξανά και ξανα.
Αυτό το άσπρο και μαύρο της ζωής μας όταν είναι μαύρο μας χτυπάει αλύπητα με τον πιο σκληρό τροπο.
Καλό Παράδεισο Αδέρφια.
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 2):
- ALexkarag4, Maklaz
OTI και να εγινε...ΔΕΝ θα τους φέρει πίσω...Κρίμα για τα παληκάρια....καλό κουράγιο,στις οικογένειές τους....
Είδα πριν λίγο ότι το μεσημερι στον αντενα μιλούσαν για τις τοξικολογικές εξετάσεις. Γιατι ρε παιδια; Γιατι; Οχι όταν οδηγάτε ρε γαμωτο
Σήμερα φάνηκε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι σε ιδέες και ιδανικά. Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. Μη ξεχνάμε ότι τα παιδιά αυτά ήταν πρώτα παιδιά γονιών και αδέρφια αδερφών. Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τις οικογένειες να θρηνήσουν όπως αυτές θέλουν. Η παρουσία μας ας είναι διακριτική τις πρώτες αυτές μέρες.
Υ.Γ. Μη ξεχνάμε ότι τα παιδιά αυτά ήταν πρώτα παιδιά γονιών και αδέρφια αδερφών. Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τις οικογένειες να θρηνήσουν όπως αυτές θέλουν. Η παρουσία μας ας είναι διακριτική τις πρώτες αυτές μέρες.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 3):
- nunies4, eorptol1, leomatos88
Θα το δούμε. Μουδιασμενοι στην αρχή, παγωμένοι στο ξεκίνημα αλλά η καρδιά θα χτυπάει πιο δυνατά όσο περνάει η ώρα. Όπως θα έκαναν και τα 7 παιδιά.Montrealiotis έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:40 Δεν έχω καμία διάθεση να δω το ματς σήμερα.
Γιατί για όλους εμάς ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα.