ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
george188

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από george188 »

Είναι ισως η πιο δυσκολη φάση της ιστοριας μας (μαζι με τα Τέμπη), τα συναισθήματα ειναι σχεδον μη διαχειρίσιμα και ο καθενας πράττει με το πως νιωθει.
Ξερω οτι θα ειναι ισως η δυσκολοτερη στιγμη μου στη Τουμπα, αλλα θα ειμαι εκει.
These users thanked the author george188 for the post:
horkokos4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Λογοι υγειας με εχουν κρατησει χρονια απο το γηπεδο. Πριν λιγη ωρα εκλεισα το εισητηριο μου. Θα ειμαι ακομα και αν πρεπει να παω μπουσουλωντας.
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
george188, horkokos4, Mica, Dillinger
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Ο σύλλογος αυτός και κατ επέκταση οι οπαδοί μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον θάνατο. Καθόμουν και σκεφτόμουν πως σχεδόν σε κάθε σύνθημα μας υπάρχει στίχος που να αναφερει πως θα σκοτωθω ή θα πεθάνω για την ιδέα ΠΑΟΚ. Ανατριχιαστικο.
These users thanked the author paoki19 for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν ξερω αν θα εχω το σθενος να παω την Κυριακη.Απο την μια θελω να παω για να τιμησω τους αδικοχαμενους,απο την αλλη δεν ξερω ψυχικα αν αντεξω και δεν λυγισω.Ο καθενας να πραξει οπως νιωθει.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
horkokos4
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τα διαρκείας ισχύουν παιδιά;;;
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ναι.
Μην ξεχάσετε την κάρτα φιλάθλου.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ακομα και το διαρκειας θελει καρτα για να μπεις; Εκανα μολις για να βγαλω το εισητηριο εγω αλλα νομιζα τα διαρκειας δε χρειαζεται.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν χρειαζεται για διαρκειας
These users thanked the author george188 for the post:
zaffodb
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο μεσο στο youtube ή στα σοσιαλ που να εχει λαιβ εικονα απο το αεροδρομιο?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 17:59 Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο μεσο στο youtube ή στα σοσιαλ που να εχει λαιβ εικονα απο το αεροδρομιο?
Αυτό που διαπίστωσα πριν , ήταν ότι το Πρώτο Θέμα ( :roll: ). είχε πολύωρη σύνδεση με Ρουμανία και όσα έγιναν εκεί κατά την αναχώρηση των σορών των αδικοχαμένων. Οπότε φαίνεται σίγουρο ότι το ίδιο θα γίνει και σε λίγο ..
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 17:59 Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο μεσο στο youtube ή στα σοσιαλ που να εχει λαιβ εικονα απο το αεροδρομιο?
Δημήτρη γράφτηκε ότι υπάρχει έκκληση των συγγενών να μην μεταδοθούν εικόνες από την άφιξη στο αεροδρόμιο.
These users thanked the author Maklaz for the post:
zaffodb
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δεν τ ηξερα αδερφε..ευχαριστω πολυ!
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Maklaz
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

διαβάζω στα social κάτι αισχρά και χυδαία μηνύματα από κτήνη (άνθρωποι δεν μπορεί να είναι), που λίγο-πολύ πανηγυρίζουν για τον θάνατο των παιδιών.

Πρόσφατα στις ΗΠΑ, μετά την δολοφονία του διάσημου Kirk, όπου πολλοί που δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις τους, βγήκαν δημόσια και σχεδόν πανηγύριζαν για την δολοφονία του, μια ομάδα υποστηριχτών του Kirk, βγήκε επίσης δημόσια και έβγαζαν τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών, πιέζοντας τις εταιρίες στις οποίες οι υβριστές ήταν υπάλληλοι, να τους απολύσουν για τις απάνθρωπες δηλώσεις τους, απειλώντας τις εταιρίες πως σε αντίθετη περίπτωση, θα ανακοίνωναν γενικευμένο μποϊκοτάζ στα προϊόντας ή τις υπηρεσίες που οι εταιρίες εμπορεύονται.
Το αποτέλεσμα ήταν εκατοντάδες από τους υβριστές, να χάσουν την δουλειά τους, όχι τόσο λόγο του εκβιασμού, αλλά κυρίως διότι οι διοικήσεις αυτών των εταιριών, αναγνώρισαν την χυδαιότητα των ανθρώπων αυτών και αποφάσισαν πως δεν επιθυμούν τόσο χυδαίους ανθρώπους ως υπαλλήλους-συνεργάτες τους.

Και σκέφτομαι, αυτά τα κτήνη που βγήκαν στα social, εμείς, ως απλοί άνθρωποι, οφείλουμε στο όνομα της Ανθρωπιάς μας, να τους καταγγείλουμε στις εταιρίες που εργάζονται; Οφείλουμε να τους καταγγείλουμε δημοσίως, ώστε και οι φίλοι και γνωστοί τους, και οι συνάδελφοι και συνεργάτες τους, οι πελάτες τους, οι εργοδότες τους, να γνωρίζουν πόσο χυδαία κτήνη είναι;

Θα μου πει κάποιος: ''ρουφιάνοι θα γίνουμε;''
Δεν είναι ρουφιανιά, να καταγγέλλεις ένα χυδαίο κτήνος.
Στην δική μου εποχή, όπου το ''political correct'' και η ''νομιμοφροσύνη'', δεν είχε κυριαρχήσει στις κοινωνίες, τέτοια χυδαία τέρατα, τα τιμωρούσες με ξύλο και σπασμένα πλευρά, μύτες και χέρια.
Σήμερα, αυτό έχει ξεπεραστεί.
Σου λένε ''πήγαινε με τον Νόμο''.
Συμφωνώ, να πάμε με τον Νόμο.
Οφείλουμε να τους καταγγείλουμε;
These users thanked the author gpap5 for the post:
HeartOfDarkness
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

trouman έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 18:11
Αυτό που διαπίστωσα πριν , ήταν ότι το Πρώτο Θέμα ( :roll: ). είχε πολύωρη σύνδεση με Ρουμανία και όσα έγιναν εκεί κατά την αναχώρηση των σορών των αδικοχαμένων. Οπότε φαίνεται σίγουρο ότι το ίδιο θα γίνει και σε λίγο ..
Αλίμονο. Υπήρχε περίπτωση αυτά τα Κατακάθια των Κατακαθιών της ΑΡΔοσύνης να έχαναν τέτοια χρυσή ευκαιρία;
These users thanked the author navigator11 for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

gpap5 έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 19:03 διαβάζω στα social κάτι αισχρά και χυδαία μηνύματα από κτήνη (άνθρωποι δεν μπορεί να είναι), που λίγο-πολύ πανηγυρίζουν για τον θάνατο των παιδιών.

Πρόσφατα στις ΗΠΑ, μετά την δολοφονία του διάσημου Kirk, όπου πολλοί που δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις τους, βγήκαν δημόσια και σχεδόν πανηγύριζαν για την δολοφονία του, μια ομάδα υποστηριχτών του Kirk, βγήκε επίσης δημόσια και έβγαζαν τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών, πιέζοντας τις εταιρίες στις οποίες οι υβριστές ήταν υπάλληλοι, να τους απολύσουν για τις απάνθρωπες δηλώσεις τους, απειλώντας τις εταιρίες πως σε αντίθετη περίπτωση, θα ανακοίνωναν γενικευμένο μποϊκοτάζ στα προϊόντας ή τις υπηρεσίες που οι εταιρίες εμπορεύονται.
Το αποτέλεσμα ήταν εκατοντάδες από τους υβριστές, να χάσουν την δουλειά τους, όχι τόσο λόγο του εκβιασμού, αλλά κυρίως διότι οι διοικήσεις αυτών των εταιριών, αναγνώρισαν την χυδαιότητα των ανθρώπων αυτών και αποφάσισαν πως δεν επιθυμούν τόσο χυδαίους ανθρώπους ως υπαλλήλους-συνεργάτες τους.

Και σκέφτομαι, αυτά τα κτήνη που βγήκαν στα social, εμείς, ως απλοί άνθρωποι, οφείλουμε στο όνομα της Ανθρωπιάς μας, να τους καταγγείλουμε στις εταιρίες που εργάζονται; Οφείλουμε να τους καταγγείλουμε δημοσίως, ώστε και οι φίλοι και γνωστοί τους, και οι συνάδελφοι και συνεργάτες τους, οι πελάτες τους, οι εργοδότες τους, να γνωρίζουν πόσο χυδαία κτήνη είναι;

Θα μου πει κάποιος: ''ρουφιάνοι θα γίνουμε;''
Δεν είναι ρουφιανιά, να καταγγέλλεις ένα χυδαίο κτήνος.
Στην δική μου εποχή, όπου το ''political correct'' και η ''νομιμοφροσύνη'', δεν είχε κυριαρχήσει στις κοινωνίες, τέτοια χυδαία τέρατα, τα τιμωρούσες με ξύλο και σπασμένα πλευρά, μύτες και χέρια.
Σήμερα, αυτό έχει ξεπεραστεί.
Σου λένε ''πήγαινε με τον Νόμο''.
Συμφωνώ, να πάμε με τον Νόμο.
Οφείλουμε να τους καταγγείλουμε;
Όχι.
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
gervasio artigas
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”