ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Δεν περνανε οι μερες ρε γαμωτο, μεγαλη ευρωπαικη βραδια, μακαρι να ερθει και ενα αρχηγικο διπλο να γουσταρουμε. 
Καλησπέρα παιδιά! Πρώτο μήνυμα μετά από περίπου 15 χρόνια στο Paokmania.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο περίμενα μέχρι τώρα ότι η ΠΑΕ θα έβγαζε εισιτήρια όπως με τη Λιλ και δεν θα είχαν δοθεί όλα από πριν. Τέλος πάντων. Έχουμε καμία εικόνα μήπως αν υπάρχει κάτι διαθέσιμο; Αλλιώς προτείνεται κανένα μπαρ να πάμε στη Λυών;
Δεν ξέρω για ποιο λόγο περίμενα μέχρι τώρα ότι η ΠΑΕ θα έβγαζε εισιτήρια όπως με τη Λιλ και δεν θα είχαν δοθεί όλα από πριν. Τέλος πάντων. Έχουμε καμία εικόνα μήπως αν υπάρχει κάτι διαθέσιμο; Αλλιώς προτείνεται κανένα μπαρ να πάμε στη Λυών;
Φίλε από το σαιτ της Λυον νομίζω μπορείς να αγοράσεις, δε φαίνεται να ζητάνε να είσαι μέλος
Σαν φίλος του ΠΑΟΚ, αυτό μου δίνει και ενθουσιασμό αλλά και άγχος
Η απευθείας συμμετοχή στον 3ο προκριματικό είναι καλή αρχή, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το βασικό είναι να φτάσουμε τουλάχιστον στα play-offs, γιατί έτσι εξασφαλίζουμε σίγουρα ευρωπαϊκή παρουσία στο Conference, ό,τι κι αν γίνει.
Αν η κλήρωση μας αποφύγει μερικά από τα πολύ δυνατά ονόματα, έχουμε πραγματικές πιθανότητες για league phase του Europa. Η ομάδα έχει την ποιότητα, αλλά πρέπει να βρει ρυθμό νωρίς και να κρατήσει τους βασικούς υγιείς.
Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι απολύτως εφικτό. ΠΑΟΚάρα γερά!
Η απευθείας συμμετοχή στον 3ο προκριματικό είναι καλή αρχή, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το βασικό είναι να φτάσουμε τουλάχιστον στα play-offs, γιατί έτσι εξασφαλίζουμε σίγουρα ευρωπαϊκή παρουσία στο Conference, ό,τι κι αν γίνει.
Αν η κλήρωση μας αποφύγει μερικά από τα πολύ δυνατά ονόματα, έχουμε πραγματικές πιθανότητες για league phase του Europa. Η ομάδα έχει την ποιότητα, αλλά πρέπει να βρει ρυθμό νωρίς και να κρατήσει τους βασικούς υγιείς.
Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι απολύτως εφικτό. ΠΑΟΚάρα γερά!
πόσο ΠΑΟΚ ρε φίλε....
ημέρα αγώνα της ομάδος, κρίσιμο όσο αφορά την επόμενη αντίπαλο στα νοκ άουτ, συμβολικό όσο αφορά την οδύνη του δυστυχήματος,
αλλά το τόπικ κλειδωμένο λόγω... ουδείς δεν γνωρίζει το λόγο...
πόσο ΠΑΟΚ ρε φίλε...
ημέρα αγώνα της ομάδος, κρίσιμο όσο αφορά την επόμενη αντίπαλο στα νοκ άουτ, συμβολικό όσο αφορά την οδύνη του δυστυχήματος,
αλλά το τόπικ κλειδωμένο λόγω... ουδείς δεν γνωρίζει το λόγο...
πόσο ΠΑΟΚ ρε φίλε...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το τοπικ θα ανοίξει μετά τον αγώνα.
Έκλεισε για ευνόητους λόγους
Έκλεισε για ευνόητους λόγους
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 3):
- George Best4, hasio_john, Γερασίμου
Από το σάιτ τους.Θελει να κάνεις εγγραφή πρώτα.ilief έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 17:16 Καλησπέρα παιδιά! Πρώτο μήνυμα μετά από περίπου 15 χρόνια στο Paokmania.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο περίμενα μέχρι τώρα ότι η ΠΑΕ θα έβγαζε εισιτήρια όπως με τη Λιλ και δεν θα είχαν δοθεί όλα από πριν. Τέλος πάντων. Έχουμε καμία εικόνα μήπως αν υπάρχει κάτι διαθέσιμο; Αλλιώς προτείνεται κανένα μπαρ να πάμε στη Λυών;![]()
Αν έχει εισιτήριο στην 124 θύρα βγάλε.
Εκεί θα μαζευτούμε.
Καλημέρα ομάδα. Γνωρίζουμε μήπως κάποιο στέκι Βρυξέλλες να δούμε τον αγώνα γιατί είμαι σε ταξίδι;
Καλημέρα φίλε, μπορείς να πας εδώ που θα βρεις κι άλλους δικούς μας:
Cafe Kozani, Denemarkenstraat 51, 1060 Sint-Gillis.
Cafe Kozani, Denemarkenstraat 51, 1060 Sint-Gillis.