ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
mpafos4

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από mpafos4 »

PAOK_Antarctica έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 20:34 Πριν λίγο γύρισα από την Τούμπα.
Είναι τρομερό το πόσους ανθρώπους έχει αγγίξει αυτή η τραγωδία...
Είναι ανατριχιαστικό το πόσες οικογένειες έρχονται στο γήπεδο!...
These users thanked the author mpafos4 for the post (total 2):
eorptol1, Athens
OvelixPAOK

Δημοσίευση από OvelixPAOK »

Μου το έστειλε ο κολλητός μου, που είναι αεκτζης. Οι περισσότεροι στη παρέα μου, κιτρινόμαυροι, δε μιλιούνται από χθες.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μολις γυρισα απο τουμπα...πολυς κοσμος βουβαμαρα, νεκρικκη σιωπη, οικογενειες παιδια, μεγαλοι ανθρωποι, νεοι ανθρωποι...
δεν υπαρχουν λογια...
δεν ειναι δυνατον να παιξει η ομαδα σ αυτο το κλιμα...
λιγο σεβασμο στα νεκρα αδερφια μας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

OvelixPAOK έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 21:15 Μου το έστειλε ο κολλητός μου, που είναι αεκτζης. Οι περισσότεροι στη παρέα μου, κιτρινόμαυροι, δε μιλιούνται από χθες.

Εικόνα
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι το μούδιασμα είναι γενικό σε όλους τους οπαδούς. Δεν είναι επιπλαστη η θλίψη τους. Είναι αυθεντική.
These users thanked the author nunies4 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ στους θανάτους, βλέποντας την ανθρώπινη ζωή να απαξιώνεται τα τελευταία χρόνια και έχουν αυξηθεί τόσο πολύ τα "εμείς" vs "οι άλλοι" κοινωνικά, που μας φαίνεται περίεργη η φυσιολογική - κατ'εμέ - αντίδραση όλων μπροστά σε τέτοια τραγικά γεγονότα.
Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν στο τέλος της ημέρας και είναι σημαντικό να τα θυμόμαστε πιο συχνά και όχι μόνο με τέτοιες τραγικές αφορμές.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 3):
OvelixPAOK, TylerDurden, paokspren
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των φιλοξενουμενων
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις οπαδικες σχεσεις
Ο ΠΑΟΚ το ιδρυσε το οργανωμενο οπαδικο κινημα
Ο ΠΑΟΚ να το απογειωσει και να το ανασυρει απο το τελμα
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 18):
OvelixPAOK, dragon, marsantos, margas, horkokos4, nunies4, thios4, WeWillRockYou, fog4, vlahles and 8 more users
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ωραία ιδέα, ενας ελάχιστος φόρος τιμής..

Ας είναι η αρχή να αλλάξουν κάποια πράγματα και στη χώρα γενικά και στο οπαδικό κίνημα ειδικότερα

Δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι…
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 4):
marsantos, margas, thios4, WeWillRockYou
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Στα 100 χρόνια, αυτή είναι μια βουβή υπενθύμιση του τι εστί ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε από τον πόνο του ξεριζωμού και γιγαντώθηκε από τον πόνο της αδικίας. Ο πόνος είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Όχι οι χαρές και τα πανηγύρια. Αυτό το συναίσθημα είναι το συνδετικό κονίαμα ανάμεσα μας. Ας το αποδεχτούμε κι ας προχωρήσουμε. Πρώτα, όμως, ας θρηνήσουμε κι ας στηρίξουμε με όλη μας τη δύναμη τις οικογένειες των παιδιών.
Respect στα παιδιά που αποφάσισαν να κλείσει η θύρα στη Λυών. Respect στα παιδιά που γύρισαν πίσω. Respect σε όσους πήγαν στην Τούμπα να ανάψουν ένα κερί.

Αυριο στις 22:00 η Τουμπα να γεμίσει από κόσμο. Χωρίς κινητά, χωρίς ραδιοφωνάκια.
These users thanked the author nkoss for the post (total 3):
George Best4, katafraktos, vlahles
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό και συναισθηματικό βάρος.
Κατά την άφιξή του εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους επτά αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στη Ρουμανία, συγκλονίζοντας την ελληνική και διεθνή φίλαθλη κοινότητα.

Ο Πατριάρχης κατευθύνεται προς την Τούμπα, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή στη μνήμη των θυμάτων, τιμώντας έτσι τη μνήμη νέων ανθρώπων που έφυγαν τόσο πρόωρα. Η πρωτοβουλία του αποτελεί μια κίνηση βαθιάς ανθρώπινης συμπαράστασης προς τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και προς τον σύλλογο του ΠΑΟΚ.
These users thanked the author trouman for the post (total 3):
ΑποστόληςΑ, katafraktos, potamda
trouman

Δημοσίευση από trouman »

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

Μην μπορώντας να πιστέψουμε ακόμα στο τραγικό δυστύχημα με την απώλεια των συνοπαδών μας και προσπαθώντας να μαζέψουμε τα κομμάτια μας ανακοινώνουμε σε όλο το οπαδικό και φίλαθλο κίνημα του ΠΑΟΚ καθώς επίσης και όλο τον απλό κόσμο ότι αύριο το απόγευμα αναμένουμε τον επαναπατρισμό των 7 αδερφών μας με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας . Δίνουμε ραντεβού λοιπόν στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις (θα ανακοινωθεί αύριο πρωι)αποκλειστικά με μηχανάκια για να συνοδεύσουμε τις σωρούς των αδερφών μας έως το γήπεδο της Τούμπας . Για όσους δεν έχουν μηχανές το ραντεβού δίνεται έξω από το πέταλο της θύρα 4 στις (θα ανακοινώθει αύριο πρωί )ώστε να τους υποδεχθουμε για τελευταία φορά .
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

35 χρόνια έχουν περάσει και η εικόνα του Κωστή και του Ευθύμη την μια στιγμή να πανηγυρίζουν και την άλλη να γυρίζουν μες στις φλόγες δεν σβήνει απο το μυαλό μου. Δεν ξέρω τι σκατά ήθελα να δώ το βίντεο αλλά την ώρα της προσπέρασης είδα με το μυαλό μου και τους 10 να πανηγυρίζουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ, και μετά σιωπή και πόνος... Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν ακραία συναισθήματα. Θέλει πολύ κουράγιο οι 3 που έζησαν να το παλέψουν μια και οι εικόνες δεν φεύγουν απ το μυαλό. Να στε γεροί και δυνατοί ΑΔΕΡΦΙΑ!
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!
These users thanked the author falconakis for the post (total 7):
grg80, marsantos, WeWillRockYou, vlahles, ALexkarag4, leomatos88, flash4
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

margas έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 18:41 Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;

Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....

το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας είναι κάτι εντελώς προσωπικό!!!

Το ότι αντιλαμβάνεται διαφορετικά από εμάς το πένθος,τον θρήνο,τον πόνο...δε σημαίνει πως δεν τα νιώθει!!!

Για παράδειγμα,θεωρώ λάθος τη μη παρουσία του λαού στο γήπεδο αύριο....

Έπρεπε να είμαστε εκεί....και να τραγουδάμε!!!....

ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΏ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.....

ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ....ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΓΙΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ...

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ....ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ!!!

Άλλωστε το τραγουδάμε κάθε φορά στο γήπεδο....

σε ΛΎΠΕΣ και χαρές σ'ακολουθαω!!

Όμως,σέβομαι απόλυτα την απόφαση που πήραν οι σύνδεσμοι!!!!Και θα σέβομαι πάντα τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ
...γιατί έτσι σας νιώθω όλους!!!!!
These users thanked the author mpafos4 for the post (total 6):
potamda, leomatos88, hasio_john, smoothcriminal1926, tad, katafraktos
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

mpafos4 έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 23:07
margas έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 18:41 Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;

Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο

το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας είναι κάτι εντελώς προσωπικό!!!

Το ότι αντιλαμβάνεται διαφορετικά από εμάς το πένθος,τον θρήνο,τον πόνο...δε σημαίνει πως δεν τα νιώθει!!!

ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ....ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΓΙΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ...

Όμως,σέβομαι απόλυτα την απόφαση που πήραν οι σύνδεσμοι!!!!Και θα σέβομαι πάντα τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ
Εν μέρει καταλαβαίνω τι εννοείς. Απ την άλλη σκέφτομαι πως νιώθω εγώ και βλέπω ότι δεν έχω όρεξη να γελάσω, να φάω, να μιλήσω για μπάλα, για να ζήσω. Πώς θα χε κάποιος όρεξη να φωνάξει;

Θα κάνουμε όλοι καιρό να επανέλθουμε, ας κρατήσουμε τη ένωση όλων των οπαδών. Το μόνο που μας χωρίζει είναι το χρώμα του κασκόλ

ΥΓ Ρισπεκτ σε όλους τους οπαδούς Ελλάδας και εξωτερικού για τα μηνύματα στήριξης, το ποδόσφαιρο είναι για να ενώνει ανθρώπους, φυλες, χρώματα.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΙΑ
These users thanked the author margas for the post (total 3):
tad, mpafos4, Kourdos
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

mpafos4 έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 23:07

Συμφωνώ με αυτήν την προσέγγιση, η αληθεια είναι. Και να είμαι ειλικρινής, προσωπικά μιλώντας, περιμένω με ανυπομονησία τα ερχόμενα παιχνίδια της ομάδας ως ένα είδος ψυχονοητικής αποφόρτισης. Να ξεχαστεί για λίγο έστω το μυαλό, να ξεφύγει. Η καθημερινή φόρτιση των επόμενων μηνών ούτως ή άλλως θα είναι αναπόδραστη.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 7):
hasio_john, leomatos88, smoothcriminal1926, Χωρικός, tad, eorptol1, katafraktos
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πάντα πίστευα πως δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσω λέξεις ξένες, όχι δικές μου, με την ελπίδα η συνενοχή στον πόνο να μοιάζει λιγότερο γελοία.

"Τη μια μέρα υπάρχει ζωή. Ένας άντρας, για παράδειγμα, απόλυτα υγιής, ούτε καν ηλικιωμένος, χωρίς ιατρικό ιστορικό. Όλα είναι όπως ήταν, όπως θα είναι πάντα. Ζει τη μια μέρα μετά την άλλη, κοιτάζοντας τη δουλειά του, κάνοντας όνειρα μόνο για τη ζωή που ανοίγεται μπροστά του. Και τότε, ξαφνικά, συμβαίνει – έρχεται θάνατος. Ο άντρας αφήνει έναν μικρό αναστεναγμό, βουλιάζει στο κάθισμα του και πεθαίνει. Το ξαφνικό αυτού του γεγονότος δεν αφήνει περιθώρια για σκέψεις, δε δίνει καμιά ευκαιρία στο μυαλό να αναζητήσει μια λέξη που θα μπορούσε να το παρηγορήσει. Απομένουμε χωρίς τίποτα άλλο παρά μόνο με το θάνατο, το γεγονός της ίδιας μας της θνητότητας, στο οποίο δε χωρά παραπέρα απλούστευση. Το θάνατο που ακολουθεί μια μακρόχρονη αρρώστια μπορούμε να τον αποδεχθούμε έχοντας παραδοθεί στο μοιραίο. Ακόμα και τον τυχαίο θάνατο μπορούμε να τον αποδώσουμε στη μοίρα. Αλλά όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει χωρίς να υπάρχει φανερή αιτία, όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει μόνο και μόνο επειδή είναι άνθρωπος, αυτό μας φέρνει τόσο κοντά στο αόρατο σύνορο μεταξύ ζωής και θανάτου, που δε ξέρουμε πια από ποια πλευρά στεκόμαστε. Η ζωή γίνεται θάνατος και είναι σαν αυτός ο θάνατος να είχε εξαρχής στην κατοχή του τούτη τη ζωή. Θάνατος χωρίς προειδοποίηση. Που σημαίνει: η ζωή σταματά. Και η ζωή μπορεί να σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή".

Paul Auster, Η επινόηση της Μοναξιάς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”