ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Και κάτι ακόμα
Λαϊκή απαίτηση η συνεισφορά ΟΛΟΥ του οργανισμού ΠΑΟΚ στις οικογένειες των θυμάτων να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όλα τα γαμωσπιτα κατακάθια που ούτε 2 ώρες μετά το συμβάν έδειχναν και ξαναεδειχναν με καθε τρόπο της στιγμή του δυστυχήματος λέγοντας τις πιπες τους και κλασσικά μη σεβομενοι απολύτως τίποτα
Λαϊκή απαίτηση η συνεισφορά ΟΛΟΥ του οργανισμού ΠΑΟΚ στις οικογένειες των θυμάτων να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όλα τα γαμωσπιτα κατακάθια που ούτε 2 ώρες μετά το συμβάν έδειχναν και ξαναεδειχναν με καθε τρόπο της στιγμή του δυστυχήματος λέγοντας τις πιπες τους και κλασσικά μη σεβομενοι απολύτως τίποτα
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Dimitrisou, elvetos giatros
-
Michael Scott
Έχει σταματήσει ο χρόνος... Πέρασα κι απο την Τούμπα νωρίτερα... Μια βουβαμαρα παντού. Προς ενημέρωση οποιουδήποτε θελει να περασει να ανάψει ενα κεράκι, η θύρα 4 θα ειναι ανοιχτή αυριο όλη τη μερα μεχρι τις 22.00 το βραδυ. Εχει στηθει ενα πανο εκει, και ο κοσμος αποθετει λουλουδια και κερια. Ηταν ανοιχτή και μεχρι πριν λιγο αλλα δεν γνωρίζω για τωρα.
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- elvetos giatros
Η θύρα 7 να μεινει κλειστή για τις επομενες 7 αγωνιστικες.Να σκεπαστή με ένα τεράστιο πανό που να γράφει δύο πράγματα.1999 και 2026.Να δούμε τα παιχνίδια παρέα με τα αδέρφια μας και τον ΠΑΟΚ μας
πρωταθλητή.
πρωταθλητή.
- theodorsalonika
Ένας με είχε πει όταν έχασα τον πατέρα μου...η ζωή είναι πουτανα...τι να πεις κάνεις...δεν υπαρχουν λόγια .νιώθω λύπη,θυμό,στεναχώρια,αδικία,απογοήτευση,...κουράγιο στις οικογένειές τους..αύριο τούμπα για ένα κερί τουλαχιστον
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ????ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΝΘΗΜΟΥ ΑΕΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ/
Δυστυχώς αν και λείπω αρκετά χρόνια από την πολη και έχω πολλά χρόνια να τον δω ο Κώστας από Λάρισα ήταν φόλα παοκτσης. Μαζί του και με τον τότε "σύνδεσμο" της Λάρισας ανέβηκα πρώτη φορά Τούμπα το 1999 στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 4-4...
Τι να πω, μεγάλη στεναχώρια σήμερα για τα αδέρφια. Συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους κοντινούς τους.
Τι να πω, μεγάλη στεναχώρια σήμερα για τα αδέρφια. Συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους κοντινούς τους.
- sourmenetes
- Moderator
Τα λογια είναι περιττά…
Συλλυπητήρια στους οικείους ,δύναμη κουράγιο.
Ότι και να πεις είναι λίγο.
Κρίμα…
Κρίμα…
Κρίμα..
Συλλυπητήρια στους οικείους ,δύναμη κουράγιο.
Ότι και να πεις είναι λίγο.
Κρίμα…
Κρίμα…
Κρίμα..
- buffalobill4
Συλλυπητήρια για τα 7+1 αετοπουλα. Να μην ξανάρθει τέτοιο κακό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά ούτε σε καμία άλλη ομαδα.
Μοιραζόμαστε τον πόνο με τους οικείους όλων των παιδιών. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν πώς νιώθει ο κάθε ΠΑΟΚτσης σήμερα.
04101999
27012026
Μοιραζόμαστε τον πόνο με τους οικείους όλων των παιδιών. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν πώς νιώθει ο κάθε ΠΑΟΚτσης σήμερα.
04101999
27012026
Απο τις 2 κ 30 που το πρωτο ακουσα μεχρι και πριν λιγη ωρα μ φανηκε αιωνιότητα η μέρα. Σοκ, μουδιασμα, στομαχι πετρα και πολυ απλα αδυνατουσα να το πιστεψω, να το συνειδητοποιήσω. Μου φαινεται αδιανοητο, εφιαλτης που δεν σταματαει.
Καλο παράδεισο στα 7+1 ΠΑΟΚτσακια που εφυγαν, καλη δυναμη στις οικογενειες τους. Χρεος μας να μην ξεχαστουν ποτε
Καλο παράδεισο στα 7+1 ΠΑΟΚτσακια που εφυγαν, καλη δυναμη στις οικογενειες τους. Χρεος μας να μην ξεχαστουν ποτε
Τι παιχνίδι εμελλε να παίξει η πουτανα η μοίρα ρε γαμωτο δεν μπορώ να το διανοηθώ.Απο την μια στιγμή στην άλλη μπορούν να χαθούν όλα δυστυχώς σε αυτή τη ζωη.Εμεις κάνουμε σχέδια και όνειρα και όλα κρέμονται από μια κλωστή.Ο θεός να δώσει δύναμη στις οικογένειες τους γιατί μόνο αυτοί ξέρουν τι γολγοθά θα ανεβούν.Συλλυπητήρια στους οικείους τους…