ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Κουράγιο στις οικογένειες. Ελαφρύ το χώμα. Καλή αντάμωση στον ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
gervasio artigas, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Δεν το χωράει ο νους: Νέα τραγωδία στην οικογένεια του ΠΑΟΚ!

Ένας 55χρονος οπαδός του Δικέφαλου, προδόθηκε από την καρδιά του μαθαίνοντας τα τραγικά νέα από την Ρουμανία.
Τελειωμό δεν έχουν τα άσχημα νέα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ που θρηνεί ακόμα ένα μέλος της. Ένας 55χρονος που διέμενε στην Λάρισα, γνωστός στο οπαδικό κίνημα του Δικέφαλου, άφησε την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 55χρονος ο οποίος είχε πρόβλημα με την καρδιά του και είχε προγραμματίσει επέμβαση, δεν άντεξε στο άκουσμα της τραγικής είδησης από την Ρουμανία (σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες κάποιο από τα θύματα ήταν στον φιλικό του κύκλο) και "έφυγε" μετά από καρδιακό επεισόδιο, βυθίζοντας σε ακόμα μεγαλύτερο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

τι γίνεται ρε........
ALexkarag4

Δημοσίευση από ALexkarag4 »

Καλο Παραδεισο ΠΑΟΚτσακια
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καλό ταξίδι Κωστή αλαναρα μας. Κάστρο της Λάρισας! Λίγοι οι παληκεροι σαν και σένα! ΠΑΟΚ ΛΑΡΙΣΑ
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
Dimitris_L4, leomatos88, Ypnos, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Σε παρα πολλά σαιτ του εξωτερικού διάβασα οτι παρόλο που έχουν το βίντεο στη διάθεσή τους , δε το ανεβάζουν ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα κ τους αναγνώστες...κ έχεις όλους τους πουτανας γιους τους Έλληνες δημοσιογράφους...τη χειρότερη φάρα, ,να μας το πετάνε στα μούτρα συνεχόμενα επί ώρες...ξανά κ ξανα...σα να το χαίρονται τα μουνοπανα
These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 4):
katafraktos, Magdi Tolba 4, Dalek, boogeyman77
NIKOS1972

Δημοσίευση από NIKOS1972 »

Κουραγιο στις μανες κουραγιο στις οικογενειες των παιδιων! Καλο παραδεισο αδελφια!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Taseos έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 23:24 Καλό ταξίδι Κωστή αλαναρα μας. Κάστρο της Λάρισας! Λίγοι οι παληκεροι σαν και σένα! ΠΑΟΚ ΛΑΡΙΣΑ
Απιστευτο παιδι..Πολλα χιλιομετρα...Απιστευτο που θα περναω απο το καφε κ δε θα βαραω την κορνα , να βγαινει να φωναζει κ να πανηγυριζουμε...ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Ypnos
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πήγαιναν όλοι πολύ καλά. Αδιανόητα καλά στη μπάλα για να είναι ΠΑΟΚ. Γαμηθηκε το σύμπαν και οι γαλαξίες
These users thanked the author Taseos for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Από το καλοκαίρι που μπήκαμε στη σεζόν αυτή, τη σεζόν κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό με όλα όσα έχουν συμβεί, ότι ζούμε μέσα σε έναν χρόνο μια μικρογραφία των προηγούμενων 99 χρόνων της ιστορίας μας. Μια αδιάκοπη ακολουθία καλών και κακών στιγμών, που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν απλωμένες μέσα σε δεκαετίες. Σκεφτόμουν ότι τα ξαναζούμε όλα.

Όχι ρε και την πουτάνα την 4η του Οκτώβρη.

Καλή δύναμη στους οικείους των αδερφών μας.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 12):
Rexaris, st4this, Cocobill, JORDAN THOMAS FAN, Kourdos, Ypnos, kmallio, paokspren, Magdi Tolba 4, believer and 2 more users
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Θλιψη
ChrisNeo

Δημοσίευση από ChrisNeo »

Όχι πάλι θεέ μου...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 23:37 Από το καλοκαίρι που μπήκαμε στη σεζόν αυτή, τη σεζόν κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό με όλα όσα έχουν συμβεί, ότι ζούμε μέσα σε έναν χρόνο μια μικρογραφία των προηγούμενων 99 χρόνων της ιστορίας μας. Μια αδιάκοπη ακολουθία καλών και κακών στιγμών, που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν απλωμένες μέσα σε δεκαετίες. Σκεφτόμουν ότι τα ξαναζούμε όλα.

Τρομερός συλλογισμός, πόσο δίκαιο έχεις...
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Τα ιατρικά νεότερα για τους τραυματισμένους αδερφούς μας:

«Δηλώσεις σε ρουμανικό Μέσο παραχώρησε ο διευθυντής του νοσοκομείου της Τιμισοάρα στο οποίο μεταφέρθηκαν οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκαν στο φρικτό δυστύχημα στη Ρουμανία - Ποια η κατάστασή τους.
Όσα είπε:

«Οι τρεις ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Κλινικό Νοσοκομείο Επειγόντων Περιστατικών της Κομητείας Τιμισοάρα, Casa Austria. Ο ένας από αυτούς έχει πολλαπλά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, κατάγματα πλευρών και κάταγμα κλείδας.

Ο δεύτερος έχει κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ ο τρίτος ήταν σε εγρήγορση και συνεργάσιμος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάι Μπαλάν.»
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 23:37 Από το καλοκαίρι που μπήκαμε στη σεζόν αυτή, τη σεζόν κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό με όλα όσα έχουν συμβεί, ότι ζούμε μέσα σε έναν χρόνο μια μικρογραφία των προηγούμενων 99 χρόνων της ιστορίας μας. Μια αδιάκοπη ακολουθία καλών και κακών στιγμών, που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν απλωμένες μέσα σε δεκαετίες. Σκεφτόμουν ότι τα ξαναζούμε όλα.

"Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια, δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα μαζι λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον υπόλοιπο κόπο."
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”