Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κάθομαι βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο. Δεν υπάρχει εξήγηση πέραν από το παθολογικό. Να έπαθε κάτι ο οδηγός.
Ειναι λες και το αμαξι δεν αφησε τον οδηγο να αλλαξει λωριδα και τον πεταξε αριστερα. Απιστευτο. Κριμα πραγματικα.
800 μλκιες και απόψεις μπορεί να λέμε για τα υπόλοιπα θέματα σε ότι αφορά τα κοινωνικά όμως σαν εσένα δεν υπάρχει άλλος
Και όχι δεν είναι αυτονόητα όλα
Και όχι δεν είναι αυτονόητα όλα
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 7):
- Eagle1980, Franky, horkokos4, Kabamaru11, astral, Γερασίμου, navigator11
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- Franky, navigator11
Mεσα σε αυτή τη μαυρίλα η δήλωση του ήταν όαση. Και όταν μιλάει ο Πόντιος ότι λέει το εννοεί.
- These users thanked the author shogoon for the post (total 5):
- theo-drama, Franky, horkokos4, navigator11, Dimpatra
- navigator11
Χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες ξέρουμε όλοι πως θα σταθείς με τον τρόπο σου εκεί που πρέπει. Τη χαρά στις οικογένειες και τους φίλους των 7 πίσω δεν ξέρω αν ποτέ θα μπορέσεις να την ξαναφέρεις, φαντάζει απίθανο. Είμαι σίγουρος όμως ότι στην φιέστα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θα έχουν την τιμή, που τους αρμόζει.
Η φωνή μας εκείνο το βράδυ θα φτάσει μέχρι τα αδέλφια μας στον ουρανό.navigator11 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 19:53 Χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες ξέρουμε όλοι πως θα σταθείς με τον τρόπο σου εκεί που πρέπει. Τη χαρά στις οικογένειες και τους φίλους των 7 πίσω δεν ξέρω αν ποτέ θα μπορέσεις να την ξαναφέρεις, φαντάζει απίθανο. Είμαι σίγουρος όμως ότι στην φιέστα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θα έχουν την τιμή, που τους αρμόζει.
- These users thanked the author GEOL for the post:
- navigator11
-
gervasio artigas
στην φιεστα μεσα στην Κωνσταντινουπολη εννοεις μαλλονGEOL έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 21:02Η φωνή μας εκείνο το βράδυ θα φτάσει μέχρι τα αδέλφια μας στον ουρανό.navigator11 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 19:53 Χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες ξέρουμε όλοι πως θα σταθείς με τον τρόπο σου εκεί που πρέπει. Τη χαρά στις οικογένειες και τους φίλους των 7 πίσω δεν ξέρω αν ποτέ θα μπορέσεις να την ξαναφέρεις, φαντάζει απίθανο. Είμαι σίγουρος όμως ότι στην φιέστα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θα έχουν την τιμή, που τους αρμόζει.