Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
-
paokara1970
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
σοκ και παγωμαρα
καλο παραδεισο στα αετοπουλα μας
και ολοι τους μικρα παληκαρακια γαμωτο
ειναι πολυ τραγικο αυτο που ζουμε γι αλλη μια φορα
τι στην ευχη καταρα μας κυνηγαει??
φτωχες οι λεξεις!
καλο παραδεισο στα αετοπουλα μας
και ολοι τους μικρα παληκαρακια γαμωτο
ειναι πολυ τραγικο αυτο που ζουμε γι αλλη μια φορα
τι στην ευχη καταρα μας κυνηγαει??
φτωχες οι λεξεις!
- navigator11
Είδα πριν μια φωτογραφία από την θανάσιμη πορεία του βαν. Δεν εστιάζω στο τι και πώς έγινε. Συμφωνώ άπειρα με τον @nunies4 ότι δε νοείται αυτοί οι κάργα επαρχιωτικοί δρόμοι να αποκαλούνται δε θυμάμαι τώρα ακριβώς μέσα στην όλη φόρτιση! Μιλάμε για αστείους καρόδρομους, εν δυνάμει καρμανιόλες. Ανεξάρτητα από το ότι ίσως συνέτρεξαν ευθύνες εν προκειμένω στην πλευρά του μοιραίου οχήματος.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Τρί 27 Ιαν 2026, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Αιτηθήκαμε αναβολή αλλά φάγαμε άκυρο, καθώς διαβάζω. Αναμενόμενο ήταν. Αλλά τουλάχιστον το δέον από πλευράς μας έγινε.
Δυστυχως το παιχνιδι δεν γινεται να αναβληθει, δεν αναβαλλει η UEFA, η ανακοινωση της Lyon.
Ξεκίνησα να γράφω δε θυμάμαι και εγώ πόσες φορές ..Δε ξέρω τι να γράψω πλέον...
Μετα απο τα τεμπη ειναι ισως η πρωτη φορα στην ζωηου που δεν μπορω να ηρεμησω απο ενα τετοιο γεγονος. Εννοειται το οτι ειναι ΠΑΟΚια με εχει λυγισει! Η αγαπη τους για την ομαδα ηταν μοιραια. Δεν συμβαινει για πρωτη φορα αλλα ευχομαι μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου να ειναι η τελευταια. Εννοειται για ολους τους φιλαθλους!!!
7 ανθρωποι εφυγαν τοσο αδικα , 7 οικογενειες τσακιστηκαν μια για παντα και ολοι μας κοιταμε αναυδοι, ποσο αδικη και συγχρονως ποσο εύθραυστη ειναι η ζωη!!!
Να προσεχετε αδερφια σε οτι και να κανετε και να προσπαθειτε να προσεχετε και τον συνανθρωπο σας.
ΠΑΟΚαρα μου σε χαρες και λυπες θα σε ακολουθαω. Αλλα οι λυπες να ειναι μονο αγωνιστικες !!!
7 ανθρωποι εφυγαν τοσο αδικα , 7 οικογενειες τσακιστηκαν μια για παντα και ολοι μας κοιταμε αναυδοι, ποσο αδικη και συγχρονως ποσο εύθραυστη ειναι η ζωη!!!
Να προσεχετε αδερφια σε οτι και να κανετε και να προσπαθειτε να προσεχετε και τον συνανθρωπο σας.
ΠΑΟΚαρα μου σε χαρες και λυπες θα σε ακολουθαω. Αλλα οι λυπες να ειναι μονο αγωνιστικες !!!
Εκεί που ανυπομονούσα να πάω να δω τον αγώνα αφού τα είχα όλα κανονισμένα.
Με την σημερινή τραγωδία ξενέρωσα και δεν έχω καθόλου όρεξη να πάω.
Αδέρφια ζείτε.
Με την σημερινή τραγωδία ξενέρωσα και δεν έχω καθόλου όρεξη να πάω.
Αδέρφια ζείτε.
-
deathmassious
Δυστυχώς (εμείς) οι βαλκάνιοι είμαστε πολύ πίσω σε θέματα υποδομών. Πολύ μεγάλο κρίμα για τα παιδιά αυτά , ένα "συλλυπητήρια στους οικείους" μοιάζει πολύ λίγο μπροστά σε αυτή την τραγωδία.
Τότε.την 4.10.99 δεν υπήρχε ίντερνετ . Ξύπνησα πήγα στο περίπτερο και διάβασα την εφημερίδα...Μουδιασε η ψυχή μου..τα χρόνια πέρασαν και νόμισα ότι ήταν λόγω ηλικίας..Σήμερα, 27 χρόνια μετά,το μουδιασμα ήταν ακριβώς το ίδιο...
Συλληπητηρια στις οικογένειες των παιδιών..
Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να δω παιχνίδι...
Συλληπητηρια στις οικογένειες των παιδιών..
Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να δω παιχνίδι...
-
makispaspartou
Τι να πει κανείς.. Άλλη μια τραγωδία κι αυτήν τη φορά στη χρονιά συμπλήρωσης των 100 χρόνων ζωής του ιστορικου μας συλλόγου.. Εμελλε ο ΠΑΟΚ μια ζωή να θρηνεί.. έναν ολόκληρο αιώνα.. Χαμένες πατρίδες, ψυχές πιστών .. Μάλλον είμαστε φτιαγμένοι από διαφορετικό υλικό όλοι εμείς οι ΠΑΟΚτσηδες να αντέχουμε τέτοιες συμφορές..
Α ρε μαγκακια.. Σε σας τους 7 μιλαω.. μας την κάνατε και περνάτε καλά εκεί στον ΠΑΟΚ παραδείσου.. Το πρωτάθλημα φέτος δικό σας.. Θα γράφει τα ονόματα σας… Μόνο που στεναχωρήσατε κάπως τους δικούς σας ανθρώπους.. Αλλά δεν πειράζει.. Θα ανταμώσουμε πάνω ..
Α ρε μαγκακια.. Σε σας τους 7 μιλαω.. μας την κάνατε και περνάτε καλά εκεί στον ΠΑΟΚ παραδείσου.. Το πρωτάθλημα φέτος δικό σας.. Θα γράφει τα ονόματα σας… Μόνο που στεναχωρήσατε κάπως τους δικούς σας ανθρώπους.. Αλλά δεν πειράζει.. Θα ανταμώσουμε πάνω ..
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 5):
- katafraktos, tzo_1926, mpafos4, margas, kmallio
ελαφρυ να είναι υο χωμα...
πολυ φοβάμαι οτι το lane assist ευθυνεται...
παει να μπει δεξια και τον γυρίζει στη "λωριδα του* αριστερα. Φαινεται να μπερδεύεται και να βγαζει αριστερό φλας. Δεν υπάρχει εμφραγμα ή εγκεφαλικό τόσο ακαριαία
πολυ φοβάμαι οτι το lane assist ευθυνεται...
παει να μπει δεξια και τον γυρίζει στη "λωριδα του* αριστερα. Φαινεται να μπερδεύεται και να βγαζει αριστερό φλας. Δεν υπάρχει εμφραγμα ή εγκεφαλικό τόσο ακαριαία