ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Κουράστηκα να τραγουδώ για τα αδέρφια που μας βλέπουν από εκεί ψηλά. Δε θέλω άλλα άδικα αδέρφια να βλέπουν από ψηλά. Πως το λένε ; Φτάνει. Η θέση κάθε νέου ανθρώπου είναι σπίτι του με την οικογένεια του. Να μιλά με φίλους να περνά όμορφα.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 11):
- Andrew R, Jean Valjean, OvelixPAOK, Dimitrisou, katafraktos, Montrealiotis, chri5ti9, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Spike4, zaffodb and one more user
Πούστη Χάρε, ζήλεψες την τρέλα μας, και πήρες κοντά σου τα αδέλφια μας, για να την βιώσεις και εσύ....
Οδύνη....
Οδύνη....
φίλε, δεν είναι ώρα για το πως και το γιατί, αλλά αν θέλεις την άποψή μου, δείχνει η πορεία πως μάλλον κοιμήθηκε ο αδελφός στο τιμόνι...Mene' έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 16:42 Είδα το βίντεο και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να μην ξαναμπήκε στην λωρίδα του αλλά να πήγε πάνω στην νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα . . . .
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?
Όποια και να είναι όμως η αιτία, είναι τόσο οδυνηρές οι εικόνες, που παγώνουν το αίμα...
Μόλις το έμαθα κ μου κόπηκαν τα πόδια
Οχι ρε γμτ .. τόσο κρίμα τόσο άδικα
Καλό παράδεισο αδέρφια
Κουράγιο στις οικογένειες τους
Οχι ρε γμτ .. τόσο κρίμα τόσο άδικα
Καλό παράδεισο αδέρφια
Κουράγιο στις οικογένειες τους
-
thanasisk79
Δεν ξέρω τι να πω. κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων ..
-
The_Analyst_4
Δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο. Και μια φωτογραφία που είδα καλύτερα να μην την έβλεπα καθόλου. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ με την παρέα μου που έχουμε κάνει ανάλογα ταξίδια με τον ΠΑΟΚ. Έχω μουδιάσει.
Έχουμε πληρώσει σαν οπαδοί βαρύ φόρο αίματος, φτάνει γμτ μου, φτάνει! Κουράγιο στις οικογένειες των παιδιων, ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους.
Τι να πει κανείς,μόλις χτες επέστρεψα απο ταξίδι που έκανα για να δω τον ΠΑΟΚ ,είναι τεράστια αδικία να χάνει κάποιος τη ζωή του πηγαίνοντας να δει την ομάδα του.
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών.
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών.
- Jean Valjean
Για το Θεό! Είναι να τρελαίνεσαι...
Όχι κι άλλο ρε γμτ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
Παράκληση σε όσα παιδιά ταξιδεύουν οδικώς, κάντε στην άκρη μετά από 3 ώρες οδήγηση. Ειδικά σε ξένες χώρες τηρείτε αυστηρά τα όρια ταχύτητας, ας φτάσετε και μια ώρα αργότερα.
Το πιο σημαντικό είναι "όσοι παμε, τόσοι γυρίζουμε".
Όχι κι άλλο ρε γμτ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
Παράκληση σε όσα παιδιά ταξιδεύουν οδικώς, κάντε στην άκρη μετά από 3 ώρες οδήγηση. Ειδικά σε ξένες χώρες τηρείτε αυστηρά τα όρια ταχύτητας, ας φτάσετε και μια ώρα αργότερα.
Το πιο σημαντικό είναι "όσοι παμε, τόσοι γυρίζουμε".
Ποια κατάρα κυνηγάει την ομάδα μας και τους φίλους της; Γιατί, γιατί, γιατί;
R.I.P.
R.I.P.
-
xrisitsapa
Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι…gpap5 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 17:21φίλε, δεν είναι ώρα για το πως και το γιατί, αλλά αν θέλεις την άποψή μου, δείχνει η πορεία πως μάλλον κοιμήθηκε ο αδελφός στο τιμόνι...Mene' έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 16:42 Είδα το βίντεο και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να μην ξαναμπήκε στην λωρίδα του αλλά να πήγε πάνω στην νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα . . . .
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?
Όποια και να είναι όμως η αιτία, είναι τόσο οδυνηρές οι εικόνες, που παγώνουν το αίμα...
Τρελάθηκα…
Σύλληπηρια στις οικογένειες τους
Δυστυχώς μέσα είχα γνωστό .
Εχω τρομοκρατηθεί .
Δεν αντέχω άλλο άσχημα νέα !
Οχι ρε γαμωτο μου ! Οχι όχι όχι
Εχω τρομοκρατηθεί .
Δεν αντέχω άλλο άσχημα νέα !
Οχι ρε γαμωτο μου ! Οχι όχι όχι