Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
- TylerDurden
- navigator11
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Περίμενα πώς και πώς να φτάναμε στην Πέμπτη για να ξεκινήσει η περίοδος που θα γέμιζε η καθημερινότητά μας με μεγάλες μάχες της ΠΑΟΚάρας για βδομάδες ολόκληρες σερί. Και τώρα αυτό. Δεν μπήκα σε πειρασμό να δω το σχετικό βίντεο ούτε και πρόκειται. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ας μην προστεθεί τουλάχιστον κι άλλος στη συγκεκριμένη λίστα. Και οποιαδήποτε άλλη, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης.
Υποθέτω κινητο. Γιατί δε φαίνεται κάποια αντίδραση απ τον οδηγό. Μάλλον έκανε την προσπέραση και είχε την άνεση εκείνη την ώρα να δει πχ αν είχε κάποια κλήση. Αυτό το ένα δευτερόλεπτο έκρινε το ατύχημαboogeyman77 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 16:05Είδα ( δυστυχώς)το βίντεο της σύγκρουσης και προσπαθώ να καταλάβω τι σκατά συνέβη.....nunies4 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 15:58 Δεν εχω λογια...εχω μεινει και κοιταζω παγωμενος.
Ειναι δρομοι γυρω απο την Τιμισοαρα που πολλες φορες εχω κανει λογω εργασιας και δυστυχως αυτο το σκληρο βιντεο δειχνει την πραγματικοτητα.
Δρομοι που ονομαζονται "εθνικες οδοι" ειναι επαρχιακοι δρομοι στην ουσια με μηδενικη προστασια αναμεσα στα ρευματα και πολλες φορες χωρις φωτισμο την νυχτα.
Μαυρη μερα.
Είχε άνεση χώρου και χρόνου για την προσπέραση....
Έχω σαστίσει.....
Γιατί πάλι γαμώ την τρέλα μου
ΟΛΑ αυτά τώρα δεν έχουν σημασία, κρίμα για τα παιδιά και κυρίως για τις οικογένειες τους
- theodorsalonika
Εγώ βλεπω όταν κάνει προσπέραση και αντί να μπει δεξία ..άμα δείτε είναι σαν να βγάζει φλας προς τα αριστερά πάλι..σαν να μην είδε καθόλου την νταλίκα...απίστευτο...δεν μπορώ να το χωνεψω..
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Δεν γινεται να εχει ανεβει αυτο το βιντεο δεν αντεχεται πως ειναι Δυνατον να το αναπαραγουν μεγαλα σαιτ γ τουλαχιστον να υπαρχει μιά προειδοποίηση
Ειμαι σοκαρισμενος εχουν παγωσει ολα
Ειμαι σοκαρισμενος εχουν παγωσει ολα
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- st4this
-
Polichni1926
το ενα παιδι ειναι απο Νεαπολη βαρια εντατικη και ειναι δυσκολα . ο ενας νεκρος απο επταλοφο οι υπολοιποι Γιδα και κατερινη . κριμα νεα παιδια συλληπητηρια , κανενας αγωνας δεν αξιζει οσο οι ζωες
-
black death
Όντως φαινεται να βγάζει φλας αριστερα. Τι να πεις...theodorsalonika έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 16:12 Εγώ βλεπω όταν κάνει προσπέραση και αντί να μπει δεξία ..άμα δείτε είναι σαν να βγάζει φλας προς τα αριστερά πάλι..σαν να μην είδε καθόλου την νταλίκα...απίστευτο...δεν μπορώ να το χωνεψω..
Προσοχή στους δρόμους παλικάρια, ειδικα σε τετοιους σκατοδρομους. Μπορει να σου πεταχτεί απο σκυλι μέχρι αρκουδα.
Έχω μουδιάσει πραγματικά. Τι κωλοεβδομαδα είναι αυτή ρε πουστη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Τρί 27 Ιαν 2026, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WeWillRockYou
Τι απερίγραπτη θλίψη πάλι είναι αυτή.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει και μακάρι όσοι παλεύουν στο νοσοκομείο να βγουν γέροι από αυτή τη τραγωδία.
Προσοχή και σε όλους τους υπόλοιπους, όσοι πήγανε τόσοι να γυρίσουν.
Κρίμα, κρίμα, κρίμα...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει και μακάρι όσοι παλεύουν στο νοσοκομείο να βγουν γέροι από αυτή τη τραγωδία.
Προσοχή και σε όλους τους υπόλοιπους, όσοι πήγανε τόσοι να γυρίσουν.
Κρίμα, κρίμα, κρίμα...
Μαυριζει η ψυχη με τέτοιες ειδήσεις. Λιγο παραπάνω τώρα που λόγο οπαδικής προτίμησης η ενσυναίσθηση είναι λίγο μεγαλύτερη.
Αλλά πραγματικά, πώς είναι δυνατόν να ανεβάζουν το βίντέο με το όχημα πριν ειδοποιηθούν και επιβεβαιωθεί η ενημέρωση σε αμεσους συγγενείς, οικογένειες κτλ. Φανταστείτε να είναι δικός σας ανθρωπος εκει μέσα και να το μαθαίνεις με αυτόν τον τρόπο.
Σιχάματα για μερικά κλικ παραπάνω.
Αλλά πραγματικά, πώς είναι δυνατόν να ανεβάζουν το βίντέο με το όχημα πριν ειδοποιηθούν και επιβεβαιωθεί η ενημέρωση σε αμεσους συγγενείς, οικογένειες κτλ. Φανταστείτε να είναι δικός σας ανθρωπος εκει μέσα και να το μαθαίνεις με αυτόν τον τρόπο.
Σιχάματα για μερικά κλικ παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ramboutla την Τρί 27 Ιαν 2026, 16:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όπως τότε....νιώθω πως έφυγαν άνθρωποι δικοί μου!!!Της ομογένειας μου!!!
Απίστευτος πόνος!!!!
Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δω το βίντεο!!!ΠΟΤΕ!!
Απίστευτος πόνος!!!!
Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δω το βίντεο!!!ΠΟΤΕ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Τρί 27 Ιαν 2026, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
Κρίμα τα παιδιά...τραγωδια
Κουράγιο στους οικείους τους και ας είναι ελαφρύ το χώμα...
Κουράγιο στους οικείους τους και ας είναι ελαφρύ το χώμα...