Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

tolis14 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:45
KalamarGiannis έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:37 ε καλά μην το πάμε στην υπερβολή σε όλα.
Ακόμα και αν το σχόλιο του Κλείτου ανταποκρίνεται κάπως στην πραγματικότητα, το ότι στέρησε 2Μ ο Αρίστος από τον Ιβάν δε σημαίνει και ότι μπήκε εμπόδιο στις μεταγραφές του ποδοσφαίρου...αφού ειπώθηκε εδώ το λογικό ότι το ποσό είναι σπόρια για το μέγεθος των 2...
Δηλαδή σε όλα αυτά που συμβαίνουν εσύ θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάτι λάθος επειδή τα 2Μ δεν είναι τίποτα για τον Ιβάν; Το ότι αναλαμβάνει να πληρώσει τα χρέη αλλά δεν πληρώνει τα 2Μ του Ιβάν επειδη έτσι, δεν σου χτυπάει ως λάθος;
έχω γράψει επανειλλημένα στις ακριβώς προηγούμενες σελίδες με όλους τους τρόπους ότι είναι ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ο χειρισμός του, για πολλούς λόγους. Αυτό δεν αναιρεί όμως το διαφορετικό πράγμα που συζητάμε, ότι ΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Άλλο σημείο το ότι ο Ιβάν έχει τη ρευστότητα να κάνει ότι θέλει, και άλλο ότι το σωστό και ηθικό και νόμιμο και ΠΑΟΚτσήδικο είναι να του τα δώσει και να ξεχρεώσει τους πάντες η ΚΑΕ.
Συμφωνήσαμε; :pano:
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
tolis14
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Casual έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 14:00
KalamarGiannis έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:37 ε καλά μην το πάμε στην υπερβολή σε όλα.
Ακόμα και αν το σχόλιο του Κλείτου ανταποκρίνεται κάπως στην πραγματικότητα, το ότι στέρησε 2Μ ο Αρίστος από τον Ιβάν δε σημαίνει και ότι μπήκε εμπόδιο στις μεταγραφές του ποδοσφαίρου...αφού ειπώθηκε εδώ το λογικό ότι το ποσό είναι σπόρια για το μέγεθος των 2...
Πρεπει να βλεπουμε τα 2εκ σαν χρεη της ΚΑΕ, οχι σαν λεφτα του Σαββιδη
ναι, σωστά, και σαν τέτοια πρέπει άμεσα να ξεχρεωθούν. Δεν είπε κανείς το αντίθετο.
Είναι χρέη της ΚΑΕ και έχουν υπογραφεί στο συμφωνητικό μετά τον δικηγορικό και ορκωτό έλεγχο. Άρα αποτυπωμένα νόμιμα.
Αυτό που είπα μερικές μέρες πριν είναι ότι θέλουμε την ΚΑΕ χωρίς χρέη, αλλά στο εντελώς απευκταίο σενάριο να πληρωθούν τουλάχιστον όλα τα άλλα εκτός του Ιβάν, η ΚΑΕ θα συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί και να βελτιώνει το αγωνιστικό. Με ψυχρή λογική αυτό φαίνεται. Τώρα, εννοείται δε θέλει κανείς δικαστήρια εξώδικα κτλ. εντός της οικογένειας του Συλλόγου, αλλά και ούτε να μην πληρωθεί ο Ιβάν πατώντας πάνω στην καλή του πρόθεση να μη σύρει την ΚΑΕ σε αντιδικίες...

@Мир είχε ειπωθεί ότι υπάρχει μεγάλη ρευστότητα στο μέγεθος της περιουσίας του. Δεν ξέρουμε τα πως και τα γιατί. Εκ του βασικού του αντικειμένου ίσως χρειάζεται μεγάλες ποσότητες ρευστού για αγοραπωλησίες. Το συνηθέστερο λογικό σενάριο πάντως είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διασπορά σε διαφορετικά αντικείμενα, επιχειρήσεις , γεωγραφικές κατανομές, και λοιπά και λοιπά.
(όσο και να φαίνεται περίεργο, έχω δει ανθρώπους με πολύ μεγάλη περιουσία και πολύ περιορισμένη ρευστότητα, είτε γιατί τα δεσμεύαν σε εμπόρευμα, επενδύσεις, ακίνητα κτλ. είτε για άλλους λόγους, όπως να μη ρευστοποιούνται εύκολα από νύφες, πεθερές, κληρονόμους και χαραμοφάηδες γιους και κόρες).
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

tolis14 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:45
Δηλαδή σε όλα αυτά που συμβαίνουν εσύ θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάτι λάθος επειδή τα 2Μ δεν είναι τίποτα για τον Ιβάν; Το ότι αναλαμβάνει να πληρώσει τα χρέη αλλά δεν πληρώνει τα 2Μ του Ιβάν επειδη έτσι, δεν σου χτυπάει ως λάθος;
Μην τον αδικούμε τον φίλο Γιάννη. Έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα πάνω στο θέμα αυτό. Δεν έχει ανάγκη υπεράσπισης, απλά, επειδή θυμάμαι τι έχει γράψει σχετικά, το λέω.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Kabamaru11, tolis14
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ρε σείς το «επίπεδου αρη» ήταν χάριν υπερβολής, νομίζω ότι είναι αρκετά κατανοητό αυτό για να εστιάζουμε σε αυτό το σημείο. Φυσικά επιπέδου αρη δεν ήμασταν αλλά με αυτούς κοντραριζόμασταν στην καθημερινότητα μας. Εγω έχει πολλά χρόνια που δεν ασχολούμαι καν μαζί τους. Εχω κάτι ξαδέρφια που προσπαθούν καμιά φορά να μου κάνουν καζούρα, αλλά δεν με αγγίζουν. Δεν έχω τίποτα να πω μαζί τους. Παλιά, οι καυγάδες μας ήταν ομηρικοί.

Αυτό που νομίζω ότι προσπαθεί να πει ο φίλος, είναι ότι ο ένας πραγματικά μας εκτόξευσε, και δεν μπορεί να μπει στην ζυγαριά, με έναν πουθενά, στα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να υπάρξει ίση μεταχείριση.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 6):
tolis14, theo-drama, eorptol1, Maklaz, George Best4, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:51 Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους θεωρούν πως η ομάδα που υποστηρίζουν ήταν μεγέθους Θύελλας Κορδελιού πριν έρθει ο Ιβάν.
Δικαίωμα σας να πιστεύετε ότι γουστάρετε, αφού οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε καλά καλά την ιστορία μας.
Έχω μεγάλο πρόβλημα όταν γράφονται τέτοιου είδους υπερβολές μέσα σε αυτό το forum.
Επίσης έχω ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα όταν γράφονται οφ τόπικ πράγματα με διάθεση να υποτιμήσουν ή εκθειάσουν τον οποιονδήποτε.
Κόψτε το λοιπόν όσο πιο άμεσα μπορείτε και μείνετε ον τόπικ.
απο το 1972 παρακολουθω τον ΠΑΟΚ ....αγωνιστικα μετα την ομαδα κουδα ΔΥΣΤΥΧΩς ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΠΟΚ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ .....ΟΠΑΔΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΩΔΗς Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
George Best4, theo-drama, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eλεος ρε παιδια ναι ατυχης εκφραση αλλα μην κανετε οτι δεν καταλαβαινετε τι εννοει το παιδι.

Συγκρινεται ο βαζελος με τον ρουλη? Οχι, αλλα αυτη τη στιγμη ο βαζελος μεχρι να κανει σοβαρο rebuild ειναι αγωνιστικα μεγεθους ενος καλου ρουλη.

Επισης εμενα που μεγαλωσα με τα πετρινα χρονια του ΠΑΟΚ μονο χωρις να θημαμε το πρωταθλημα του 85, τον ΠΑΟΚ που ηταν μονιμα 4ος χωρις να υπαρχει "βιγκ4", τον ΠΑΟΚ που δε μπωρουσε να κερδισει εκτος εδρας, που ετρωγε 5 στο ΟΑΚΑ με τον Τουρσουνιδη να τρωει πασατεμπο στον παγκο, δε θα μου πειτε οτι μικρη διαφορα εχει ο προ Σαββιδη ΠΑΟΚ με τον μετα.
These users thanked the author CCCP for the post (total 2):
George Best4, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

δεν είπε κανείς ότι δεν είμασταν πιο κοντά στο Ρούλη από ότι στο ΠΟΚ .
δεν είπε κανείς ότι δεν έχει τεράστια διαφορά ( --> άνοδο) η ομάδα από την εμπλοκή Σαββίδη και μετά.
Η φράση , έστω και ατυχής, παραμένει προσβλητική για μένα.
Αν ήμουν διαχειριστής θα την έσβηνα , και από τα quote , από παντού. Είναι διαστρέβλωση και θα την πάρουν οι αλλόθρησκοι να την κάνουν παντιέρα.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

KalamarGiannis έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 20:24 δεν είπε κανείς ότι δεν είμασταν πιο κοντά στο Ρούλη από ότι στο ΠΟΚ .
δεν είπε κανείς ότι δεν έχει τεράστια διαφορά ( --> άνοδο) η ομάδα από την εμπλοκή Σαββίδη και μετά.
Η φράση , έστω και ατυχής, παραμένει προσβλητική για μένα.
Αν ήμουν διαχειριστής θα την έσβηνα , και από τα quote , από παντού. Είναι διαστρέβλωση και θα την πάρουν οι αλλόθρησκοι να την κάνουν παντιέρα.
Πιο πολύ προσβάλλει που μετά το ότι έγινε σήμερα έχεις κουράγιο να μπεις να γράψεις εδώ, παρά κάτι άλλο...

Άστο ρε φίλε σήμερα...
These users thanked the author George Best4 for the post (total 5):
Χωρικός, PAOKAPOMONOSMOY, WestBlock4, Kabamaru11, Thax
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”