Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nikos 74

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Είδα το βίντεο με το Μεξικανό και μετά βρήκα ένα με τον Γκρεγκ Τέυλορ! Του Σκωτσέζου ξεκινάει με καμιά εικοσαριά γκολ και άλλες τόσες ασίστ!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Περα απο πλακα, εγω δεν εχω εγκαταλειψει ακομα τις ελπιδες μου για αυτον...δεν βλεπω κανενα αμπαλο, μαλλον θεμα προσαρμογης εχει
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
theo-drama, Montrealiotis
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Nikos 74 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 10:48 Είδα το βίντεο με το Μεξικανό και μετά βρήκα ένα με τον Γκρεγκ Τέυλορ! Του Σκωτσέζου ξεκινάει με καμιά εικοσαριά γκολ και άλλες τόσες ασίστ!
Αδερφέ ο σκοτσεζος ζητημα να έχει βάλει 2 γκολ στην καριέρα του, είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση παίκτη. Από τη στιγμή που εμφανίστηκε με το πλεκτό στην υποδοχή του στο αεροδρόμιο τον θεώρησα καμμένο χαρτί.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Δύο φίλοι Ολλανδοί φίλαθλοι του Άγιαξ μου είπαν ότι ο Σάντσεζ είναι γκαφατζής και για το επίπεδο του Άγιαξ δεν έκανε πάντως

Edit: μπήκα σε φόρουμ Άγιαξ και όντως γράφουν ότι δεν κάνει/εκανε για τον Άγιαξ.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

geobila έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 10:59 Δύο φίλοι Ολλανδοί φίλαθλοι του Άγιαξ μου είπαν ότι ο Σάντσεζ είναι γκαφατζής και για το επίπεδο του Άγιαξ δεν έκανε πάντως
Είδαμε και αυτούς που έκαναν για τον Άγιαξ :mrgreen: , τότε δεν ήταν που είχε γίνει το ντου από τους οπαδούς και διακόπηκε το παιχνίδι;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Γίγνονται τοιαύτα αίσχη εις τας πολιτισμένας κάτω χώρες;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Κάτι για βαριές φανέλες τους έλεγαν
These users thanked the author dragon for the post:
Χωρικός
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Έχουμε στο χωριό ένα δεξί μπακ τουρμπίσιο,τον Μίλτο τον Αλαφροπατη...Μπαρουτοκαπνισμενος ,27 χρόνων,λίγο μεγαλύτερος από Τσαπρα.Πιστευω με ένα ποσό γύρω στα 500 χιλιαρικα μπορεί να γίνει το deal Πολύ λιγότερα από τα λεφτά που ζητάει ο Κομποτης...Είναι και γηγενής και απολα...
These users thanked the author Hayate for the post (total 3):
Maklaz, geobila, Montrealiotis
Ypnos

Δημοσίευση από Ypnos »

Είμαι πολύ περίεργος να δω πως σκοπεύουν να τον χρησιμοποιήσουν τον Μεξικανό...

- Δεξί μπακ; Γουσταρω τρελά Κενυ, και δε νομιζω οτι τον φερνουν για αλλαγη τον Σαντσεζ ...

-Αριστερό Μπακ; 3 θα εχουμε εκει; οπως εγραψε ενας φιλος παραπανω κι εγω δεν εχω ξεγραψει τον Τευλορ ακομα...

- Και τα δυο; Απεδωσε ποτε κανενας παιχτης παιζοντας και στις 2 μεριες;

Ειμαι βεβαιος οτι κατι συγκεκριμενο εχουν στο νου τους, απλα εγω δε μπορω να το δω γιαυτο και ειμαι σφιγμένος σχετικα με τη μεταγραφη

Καλη συνεχεια παιδες

:pano: :pano:
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Ypnos έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 11:51 Είμαι πολύ περίεργος να δω πως σκοπεύουν να τον χρησιμοποιήσουν τον Μεξικανό...

- Δεξί μπακ; Γουσταρω τρελά Κενυ, και δε νομιζω οτι τον φερνουν για αλλαγη τον Σαντσεζ ...

-Αριστερό Μπακ; 3 θα εχουμε εκει; οπως εγραψε ενας φιλος παραπανω κι εγω δεν εχω ξεγραψει τον Τευλορ ακομα...

- Και τα δυο; Απεδωσε ποτε κανενας παιχτης παιζοντας και στις 2 μεριες;

Ειμαι βεβαιος οτι κατι συγκεκριμενο εχουν στο νου τους, απλα εγω δε μπορω να το δω γιαυτο και ειμαι σφιγμένος σχετικα με τη μεταγραφη

Καλη συνεχεια παιδες

:pano: :pano:
Προφανώς έρχεται για να είναι το Μπακ απ των δύο βασικών Μπακ δλδ ο τρίτος στην ιεραρχία και μετά θα είναι ο Τέιλορ και ο σαστρε
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

τη μεταγραφή του Μεξικάνου, αν γίνει, νομίζω πρέπει να τη μετράμε για καλοκαιρινή.
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Σαντσεζ 3 παιχνιδια επαιξε αριστρα στην πορτο και τα αλλα οταν ηταν 19 χρονων :lol: :lol:
οποτε μην περιμενετε παικτη Σαντσεζ στα αριστερα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ABOLEYTOI έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 12:15 τη μεταγραφή του Μεξικάνου, αν γίνει, νομίζω πρέπει να τη μετράμε για καλοκαιρινή.
Ενεργος παικτης ειναι παντως. Μεχρι πριν 3 μερες επαιζε ματς με την Εθνικη του. Ποσο γρηγορα θα τον ενταξει ο Ραζβαν ειναι αλλο πραγμα.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Πάντως με τέτοια χημεία που έχει αποκτήσει ο Κένι με τον Ζίφκοβιτς, παίζοντας σταθερά στα όρια του να είναι αλάνθαστος, και έχοντας υπόψιν τον Ραζβάν, δε βλέπω πώς θα του πάρει τη θέση, και ο Καφού να είναι ο επερχόμενος. Από την άλλη, άμα παίζει και αριστερά και τον προορίζεις για εκεί, τί σημαίνει αυτό για τον υποτιθέμενο ερχομό του Γιαννούλη το καλοκαίρι; Δε θα κρατήσεις ούτε τον Μπάμπα ούτε τον Τέιλορ; Τα λέω αυτά γιατί ο παίχτης φαίνεται πολύ καλός για πασπαρτού παγκίτης. Θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα τον αξιοποιήσει, σε κάθε περίπτωση.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

xrisitsapa έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 10:54 Περα απο πλακα, εγω δεν εχω εγκαταλειψει ακομα τις ελπιδες μου για αυτον...δεν βλεπω κανενα αμπαλο, μαλλον θεμα προσαρμογης εχει
Φλώρος είναι, δεν είναι κακός παίχτης,για να παίξεις στον ΠΑΟΚ και να διακριθείς θέλεις μεγάλα @@,όπως αυτά που έχει ο έτερος Βρετανός,αυτός τα ξύνει με τα πόδια,τόσο μεγάλα τα έχει.
These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
navigator11, PAOK DreXleR
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”