Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

- These users thanked the author Psaras for the post (total 15):
- Kabamaru11, aivas19, laska4, Maklaz, theo-drama, smoothcriminal1926, Maedhros4, george188, Montrealiotis, margas and 5 more users
Σήμερα ο Γουλης του παο είπε ότι ο Τσαπρας μπορεί να πάει Ιταλία, αν δεν γίνει αυτό το έχει σίγουρο για αεχ.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Και τον Matos ως αριστερό μπακ τον αποκτήσαμε αλλά έγραψε ιστορία στο χορτάρι και στις καρδιές μας ως δεξί!DamoN έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 21:12 Πήραμε τον Οττο για δεξί μπακ ενώ έπαιζε αριστερό , θα πάρουμε τον Μεξικανό για αριστερό μπακ ενώ παίζει δεξί
Παιδιά για θυμίστε μου.
Όποιος χορεύει στο ρυθμό του psara σημαίνει οτι κλείνει;
Πάντως όπως έχει γραφτεί η ομάδα χρειάζεται αμφιπλευρο δεξιοποδαρο στόπερ..
Και ο τύπος είναι ακριβώς αυτό..
Όποιος χορεύει στο ρυθμό του psara σημαίνει οτι κλείνει;
Πάντως όπως έχει γραφτεί η ομάδα χρειάζεται αμφιπλευρο δεξιοποδαρο στόπερ..
Και ο τύπος είναι ακριβώς αυτό..
Και ο Βιεϊρίνια δεξί μπακ έπαιζε στην Βολφσμπουργκ, αλλά εδώ τον κάναμε αριστερό!boogeyman77 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 00:55Και τον Matos ως αριστερό μπακ τον αποκτήσαμε αλλά έγραψε ιστορία στο χορτάρι και στις καρδιές μας ως δεξί!DamoN έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 21:12 Πήραμε τον Οττο για δεξί μπακ ενώ έπαιζε αριστερό , θα πάρουμε τον Μεξικανό για αριστερό μπακ ενώ παίζει δεξί
Καλά τι παπατζηδες είναι αυτοί οι μεξικανοι;
Λεει καναμε πρόταση 4+μπονους. Με τόσα τους κλείνεις και τους δυο μαζί όχι μόνο το μπακ
Λεει καναμε πρόταση 4+μπονους. Με τόσα τους κλείνεις και τους δυο μαζί όχι μόνο το μπακ
- PAOKevolution
Ο Τσατσαρός την προηγούμενη εβδομάδα και ένας γνωστός συμφορουμίτης που διαβάζει και γράφει εδώ μέσα, (μου) είπαν, ότι η υπόθεση του Μεξικανού, καθόλου άσχετη δεν είναι με του Γιακουμάκη...
Αν με καλυψει τον μισθο το στοπερ με μεγαλη μου χαρα. Τεραστιαnavigator11 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 22:35Αν κλείσουμε στόπερ, θα σταματήσεις να πηγαίνεις δουλειά; Γι' αυτό καίγεσαι τόσο;;embuji έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 22:18 Εγω εξακολουθω να βρισκω κακη ιδεα να μην κλεισουμε στοπερ. Το καλοκαιρι θα παρει φωτια ο λωκος μας.![]()
ΗΜΕΡΑ 15η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, θα φυγω με μεταγραφη
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- navigator11, Ypnos
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι!PAOKevolution έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 08:11 Ο Τσατσαρός την προηγούμενη εβδομάδα και ένας γνωστός συμφορουμίτης που διαβάζει και γράφει εδώ μέσα, (μου) είπαν, ότι η υπόθεση του Μεξικανού, καθόλου άσχετη δεν είναι με του Γιακουμάκη...
Τώρα δεν ζητάς καν αμυντικό, ζητάς μεταγραφή. Πέφτουν σιγά σιγά τα στάνταρντ σου, στο τέλος θα γράψεις έστω για εσωτερική μετακίνησηembuji έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 08:25Αν με καλυψει τον μισθο το στοπερ με μεγαλη μου χαρα. Τεραστιαnavigator11 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 22:35Αν κλείσουμε στόπερ, θα σταματήσεις να πηγαίνεις δουλειά; Γι' αυτό καίγεσαι τόσο;;embuji έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 22:18 Εγω εξακολουθω να βρισκω κακη ιδεα να μην κλεισουμε στοπερ. Το καλοκαιρι θα παρει φωτια ο λωκος μας.![]()
![]()
ΗΜΕΡΑ 15η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, θα φυγω με μεταγραφη![]()
![]()
- These users thanked the author Anwnimos for the post:
- Montrealiotis
- Metagrafakias
Πιστευω οτι θελαμε Τσαπρα αλλα καταλαβαμε οτι το κοστος θα φτασει κοντα στο 1,5-2εκ διοτι ο Κομποτης πολυ εξυπνα θα κανει πληστειριασμο για τον παικτη του και αποφασισαμε οτι με αυτα τα λεφτα μπορουμε να φερουμε το δεξι μπακ της Εθνικης Μεξικου...
Ολοσωστη κινηση, φερνεις εναν ετοιμο παικταρα στην καλυτερη ηλικια του και στη θεση του δεξιου μπακ παιζει να ειμαστε πιο καλυμενοι εβερ!!!
Ο Τσαπρας ας παει με 2εκ στο χαρτι η στο βαζελο..Δεν θα απαξιωσω τον παικτη,τον ηθελα κυρως γιατι ειναι Ελληνας αλλα δεν θα κανουμε μαγκα τον Κομποτη..Σαν τον Τσαπρα στην ακαδημια εχω 5 παικτες και καλυτερους που θα βγουν στο μελλον...
Ολοσωστη κινηση, φερνεις εναν ετοιμο παικταρα στην καλυτερη ηλικια του και στη θεση του δεξιου μπακ παιζει να ειμαστε πιο καλυμενοι εβερ!!!
Ο Τσαπρας ας παει με 2εκ στο χαρτι η στο βαζελο..Δεν θα απαξιωσω τον παικτη,τον ηθελα κυρως γιατι ειναι Ελληνας αλλα δεν θα κανουμε μαγκα τον Κομποτη..Σαν τον Τσαπρα στην ακαδημια εχω 5 παικτες και καλυτερους που θα βγουν στο μελλον...
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- adam04
Προσπαθω να ειμαι διαλλακτικοςAnwnimos έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 08:29Τώρα δεν ζητάς καν αμυντικό, ζητάς μεταγραφή. Πέφτουν σιγά σιγά τα στάνταρντ σου, στο τέλος θα γράψεις έστω για εσωτερική μετακίνησηembuji έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 08:25Αν με καλυψει τον μισθο το στοπερ με μεγαλη μου χαρα. Τεραστιαnavigator11 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 22:35
Αν κλείσουμε στόπερ, θα σταματήσεις να πηγαίνεις δουλειά; Γι' αυτό καίγεσαι τόσο;;![]()
![]()
ΗΜΕΡΑ 15η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, θα φυγω με μεταγραφη![]()
![]()
![]()
- Dimitris_L4
Ενας μεξικανος αρδ ( Εσκιβελ ) ειπε οτι καναμε προταση 4 εκατομμυρια δολλαρια κ οτι ο Σαντσεζ ειναι διατεθειμενος να κοψει απο τν μισθο του για να ερθει (ταδε εφη Κουλιανος)..
Αντε να δουμε..
Αντε να δουμε..