Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimitrisou

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Dimitrisou »

margas έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 22:52 Παικταρα φαίνεται ο Μεξικανός και καλύτερος από Τσαπρα, όχι τόσο τεχνικά, το οποίο θα φανεί στο γήπεδο, αλλά πνευματικά λόγω πρωταθλητισμού όπου έπαιξε. Το μόνο αρνητικό του σε σχέση με τον τσαπρα είναι η ηλικία και ότι σε 3 χρόνια θα σαι με δύο δεξιά μπακ 31 χρόνων στην προετοιμασία. Παρόλα αυτά παραμένει καλύτερη επιλογή απ τον έλληνα.
Ε ενταξει νομιζω ειναι μια χαρα να παρεις παικτη με οριζοντα 3ετιας 4ετιας..ειδικα αν λογιζεται σαν ετοιμος..γιατι καλως η κακως τον Τσαπρα αν και 24 ολοι τον ειχαμε στο μυαλλο μας σαν τον νεο που ερχεται για το μελλον...
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Η κίνηση για αγορά του Μεξικανού, δείχνει ότι θέμα Τσάπρα δεν υφίσταται στον ΠΑΟΚ, ούτε για τώρα ούτε για το καλοκαίρι, άσχετα εάν οι λόγοι αυτής της απόφασης είναι αγωνιστικοί ή κομποτικοί. Ο Μεξικανός εάν έρθει (που πιστεύω θα έρθει) θα υπογράψει τουλάχιστον 2,5 ή 3,5 χρόνια. Άρα και με δεδομένο και τον Κένυ για τα επόμενα 2-3 χρόνια η θέση θα είναι καλυμμένη.
Το έχω ξαναγράψει, εγώ γνωρίζω ότι ο Τσάπρας είναι ταγμένος στο βάζελο για το καλοκαίρι. Μη σας πω και από τώρα εάν συμβεί αυτό που γράφεται ότι ο Καλάμπρια παίζει να γυρίσει άμεσα Ιταλία. Βέβαια δύσκολα ο Κομπότης να τον δώσει τώρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

O Jorge Sánchez παιδιά που ακούγεται, διεθνής Μεξικανος, είναι παίκτης επιπέδου που παιζει και δεξιχαφ, πολύ επιθετικογενης, μπουκαδορος, και δεν έρχεται για αλλαγή. Πιστεύω ότι είναι μια διαπραγμάτευση για το ενδεχόμενο να μπούμε ομιλους cl τουχρονου. Μου φαίνεται ανώτερος από το πουλέν μας τον Κενυ. Το πρωτάθλημα του Μεξικού είναι πολύ δυνατό και οι παίκτες τους δυναμικοί, σκληροί, με τρελές εντάσεις που πιστεύω κολλάνε με τον ΠΑΟΚ. Είναι όμως γενικά ακριβοί. Στο βίντεο κάνει πολλά που θυμίζουν Ματος!!!
These users thanked the author vs40 for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Δεν ξέρουμε αν θα πιάσει αλλά αν πρέπει να διαλέξουμε μεταξύ διεθνη Μεξικανού ή 25αρη Έλληνα από τη Λειβαδιά ,ναι ας "ρισκάρουμε" με τον πρώτο χωρις δεύτερη σκέψη...
These users thanked the author Hayate for the post:
Jim_Chatz
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Δίνω μικρές πιθανότητες να μείνει ο Κενι με τέτοιες εμφανίσεις για αυτό Χαγιάτε μην ορκίζεσαι ότι γλίτωσες απ τον Τριαντάφυλλο :lol:
These users thanked the author sotos26 for the post:
Hayate
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Εδώ θα ριζώσει η παικταρα, νιώθει ΠΑΟΚ
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
Hayate, Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 22:45
Kabamaru11 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 20:44 Εκατσα πριν κανα διβδομαδο που ακουστηκε το ονομα του πρωτη φορα,να ψαχνω πληροφοριες γι αυτον (Μεξικανο).Ενω σε πρωτη φαση απο τα στατιστικα,μου φανηκε καλος επιθετικα αλλα φλουφλης στο αμυντικο κομματι,στα βιντεο ειδα ενα ταυρι/σκυλο στο αμυντικο κ ικανοποιητικο στο επιθετικο κομματι (εξαλλου δεν εχει κ πολλες ασσιστ στην καριερα του).

Τρομερο πνευμονι,πανω κατω στην γραμμη,ενα copy paste του Κεννυ θα ελεγα με λιγο καλυτερη τεχνικη.Σε καλη ηλικια.Στα πολυ θετικα του οτι εχει παιξει αρκετους αγωνες στα αριστερα.

Ακομα αμφιταλαντευομαι μεταξυ Τσαπρα κ Μεξικανου,υπαρχουν θετικα κ αρνητικα εκατερωθεν.Θα εμπιστευτω την κριση των ανθρωπων μας.
Πες μου ρε παλικάρι πόσους αγώνες έπαιξε αριστερά, γιατί εγώ τα τελευταία 5 χρόνια (με Κρουζ, Πόρτο και Άγιαξ) είδα ότι έπαιξε μόλις 100 λεπτά σε 4 εμφανίσεις.
Την σεζον 18/19 κ 19/20 επαιξε κυριως αριστερο μπακ στο μεξικανικο πρωταθλημα.
makedonas1926

Δημοσίευση από makedonas1926 »

Η δική μου απορία είναι, αφού η αζουλ έχει λεφτά (είχε δώσει 9 για Γιακουμάκη), γτ «ξεπουλάει» τον Σάντσες μόνο με δύο; Ξέρουν κάτι;
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

makedonas1926 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 00:12 Η δική μου απορία είναι, αφού η αζουλ έχει λεφτά (είχε δώσει 9 για Γιακουμάκη), γτ «ξεπουλάει» τον Σάντσες μόνο με δύο; Ξέρουν κάτι;
Το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Αν δε θέλει ο παίκτης να ανανεώσει τον γενναρη πάει όπου θέλει τζάμπα. Το καλοκαίρι θα παίρναν μαξ 1,5 οπότε τα 2-2,5 για παίκτη που θα χάσουν ελεύθερο είναι μια χαρά δεν είναι ξεπούλημα
These users thanked the author margas for the post:
makedonas1926
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Δε με εντιπωσιάζει ο παίκτης εκτός αν είναι για 6μηνο δανεισμό...στην Ευρώπη δεν μπόρεσε να πιάσει ούτε στον Άγιαξ ούτε στην Πόρτο...λίγα παιχνίδια και στα δύο κλαμπ ...έχει κάποια καλά στοιχεία αλλά δεν ξέρω αν θα προσαρμοστεί ...είναι και 28 χρονών ...θεωρώ ότι για 2ο πίσω από τον Κένι είναι καλύτερο να έχουμε Έλληνα είτε τον Τσάπρα που προτιμώ είτε και τον Σάλιακα που νομίζω μένει ελεύθερος το καλοκαίρι....
These users thanked the author ektoras for the post:
Polichni1926
black death

Δημοσίευση από black death »

Στον αγιαξ επαιζε αρκετα παντως, στην πορτο λιγότερο.
Εχεις την εντυπωση οτι ο κενι θα επαιζε εκεί;
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Σήμερα ο Γουλης του παο είπε ότι ο Τσαπρας μπορεί να πάει Ιταλία, αν δεν γίνει αυτό το έχει σίγουρο για αεχ.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Σήμερα ο Γουλης του παο είπε ότι ο Τσαπρας μπορεί να πάει Ιταλία, αν δεν γίνει αυτό το έχει σίγουρο για αεχ.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

makedonas1926 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 00:12 Η δική μου απορία είναι, αφού η αζουλ έχει λεφτά (είχε δώσει 9 για Γιακουμάκη), γτ «ξεπουλάει» τον Σάντσες μόνο με δύο; Ξέρουν κάτι;
4-5 δίνει από το ρόστερ και δεν παίρνουν αντικαταστάτες, ίσως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα ή αλαφουζιασμος.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Σαφώς ο βασικός μπακ της Κρουζ Αζούλ και της εθνικής Μεξικό στα 28 του είναι καλύτερη επιλογή από τον Τσάπρα, τουλάχιστον από θέμα βιογραφικού και εμπειρίας. Επίσης σίγουρα πιο ακριβή και πιο άμεση επιλογή.

Αν μπορεί να παίξει και στα αριστερά θα είναι στοχευμένη ενίσχυση.

Αν έρθει, στο γήπεδο θα κριθούν όλα προφανώς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”