16. Tomasz Karol Kędziora

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

leomatos88 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 12:05 Και μόνο οι αναφορές που κάνεις παιχταρά μου στον τελικό της Κωνσταντινούπολης δείχνουν τη νοοτροπία και τη φιλοδοξία και το πνεύμα γενικότερα που υπάρχει σε αυτήν την ομαδάρα. Πρωταθλητής γαρ, με τον ΠΑΟΚ, με πολύ καλή καριέρα στην πλάτη σου, και σε υποτιμούμε κατά καιρούς (κι εγώ μαζί), αλλά ξέρει πιο καλά ο Στρατηγός τι δίνεις στα αποδυτήρια, πόσα προσφέρεις στους αγώνες.
Φαίνεται ωραίος χαρακτήρας, έχει δέσει καλά στην ομάδα γι αυτό και τον στηρίζει ο προπονητής! Μακάρι να συνεχίσει όπως στα τελευταία ματς που ήταν αλάνθαστος!
These users thanked the author Kirilos_Despotas for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

έχει και guest εμφάνιση από Μαλιούφα :lol: :lol: :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μάντσεστερ κι αυτός...
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 14:14 έχει και guest εμφάνιση από Μαλιούφα :lol: :lol: :lol:
Και τι εμφάνιση! Ο οποίος εμφανίζεται με έναν τύπο με σκωτσέζικη αμφίεση, που ο Κετζιόρα νομίζει ότι είναι φίλος του Τέιλορ, ο δε Μαλιούφας λέει στον Κετζιόρα ότι έπαιξε κι αυτός στον ΠΑΟΚ, για να καταλήξουν δύο Πολωνοί να λένε για τον Μαραντόνα! Τι να έγινε στο μυαλό του μέσου Πολωνού τηλεθεατή...
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
marsantos, thanente
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ο Μαλιούφας του λέει "εγώ μάρκαρα τον Μαραντόνα" και ο Κετζιόρα απαντάει "κι εγώ τον Μέσσι" :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post (total 4):
leomatos88, aivas19, marsantos, thanente
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”