Europemania II

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Europemania II

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

O 4ος δεν πάει Γιουροπα από φέτος?
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

sn0ufel4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 02:19 O 4ος δεν πάει Γιουροπα από φέτος?
Ναι
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

marsantos έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 01:25 @Doomlord4 από αυτά που σου αρέσουν..
Από σοβαρό δημοσιογράφο του gazzeta..
Θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος: «Και ποια η διαφορά μεταξύ 4ης και 5ης θέσης; Και οι δυο στο Conference League οδηγούν. Μήπως είναι πιο ωφέλιμο για τον Παναθηναϊκό μ' αυτή την εικόνα να μην παίξει στα play offs όπου κινδυνεύει να γίνει σάκος του μποξ και να... συναγωνιστεί με Αρη κι άλλους δύο για την πέμπτη θέση;».
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Είναι όμως ντροπή να είσαι κακός στη δουλειά σου και τεμπέλης

Πάντα βέβαια υπάρχει και η κακιά στιγμή και η εξαίρεση στον κανόνα (όλοι κάνουμε λάθη)
These users thanked the author Doomlord4 for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Doomlord4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 06:53 ...
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Είναι όμως ντροπή να είσαι κακός στη δουλειά σου και τεμπέλης

Πάντα βέβαια υπάρχει και η κακιά στιγμή και η εξαίρεση στον κανόνα (όλοι κάνουμε λάθη)
Πάντα υπάρχει η κακιά στιγμή.
Εδώ όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι μια κίτρινη κάρτα και μου ξέφυγε πως ένας παίκτης συμπλήρωσε κάρτες. Δεν είναι η ώρα ενός αγώνα που την έγραψα λάθος.
Βρίσκεται στο ίδιο σάιτ με τον Δημάτο που έχει γράψει πάνω από 5 σχετικά άρθρα από την αρχή της σεζόν και άλλα δύο τρία από πέρυσι. Δεν ξέρω αν ο Δημάτος σε λεπτά ζητήματα κάνει τα λαθάκια του όμως το πόσες ομάδες και σε ποια διοργάνωση το έχει γράψει.
Τι να πω, μου κάνει εντύπωση. Είναι σαν κάποιος να μη γνωρίζει πως ο πρωταθλητής βγαίνει μέσα από πλέι οφ.
Οκ, ας μην είμαι αυστηρός αλλά είναι κι αυτό ένα μικρό δείγμα για το γενικότερο χάος που υπάρχει σε αυτήν την ομάδα.

Υγ. Μιας και έχεις αναφερθεί στο κύπελλο και το ότι δεν πρέπει επ' ουδενί να μας περάσουν οι πράσινοι, πέρα από το δικό μας ζευγάρι έχω την απορία πως θα σφυριχτεί ο ΟΦΗ στο άλλο ζευγάρι. Πρόκριση των Κρητικών μπορεί να ζορίσει λίγο τα πράγματα..
Αλλά πρώτα από όλα, ας περάσουμε εμείς τους πράσινους.. Πέρα από τα προφανή οφέλη υπάρχει και το οπαδικό. Ακόμα τριγυρίζει στο μυαλό μου το προπέρσινο..
These users thanked the author marsantos for the post:
Doomlord4
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

οχι,συμφωνώ,δεν είναι απλό λάθος

Να πουνε ολοι σε μια ομαδα,έλα μωρέ καλύτερα 5οι,ίδιο πράγμα είναι με την 4η θέση...

είναι λάθος που στοιχίζει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Δεν γίνεται να είναιη δουλειά σου και να μην ξέρεις για τι ακριβώς παλεύει η ομάδα σου
These users thanked the author Doomlord4 for the post:
Jean Valjean
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Doomlord4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 10:08 ...
Να πουνε ολοι σε μια ομαδα,έλα μωρέ καλύτερα 5οι,ίδιο πράγμα είναι με την 4η θέση...
Τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να αναλάβουμε δράση. :mrgreen:
Κάνουμε τους Κινέζους μέχρι την άλλη Τετάρτη.
Πάμε Λεοφώρο, τους κερδίσουμε 0-3 και από το ίδιο βράδυ βομβαρδίζουμε κάθε αθηναϊκό σάιτ με την πληροφορία πως άλλο η 4η θέση και άλλο η 5η και πως έχουν μια ευκαιρία να παλέψουν για την 4η θέση γιατί από την 5η θέση και το conference, με 3 γύρους στο κεφάλι διακυβεύεται η οικονομική ύπαρξη του συλλόγου. Τους πωρώνουμε, πάνε να δώσουν τον αγώνα επιβίωσης στο Καραϊσκάκης και παίρνουν το διπλό.. :opaokara:
These users thanked the author marsantos for the post:
Doomlord4
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

:opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”