16. Tomasz Karol Kędziora
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Παι-κτα-ρας είναι γι'αυτό και παίζει και Εθνική...το αμυντικό είναι κυρίως θέμα ομαδικης λειτουργίας θεωρώ.....
Σε φοβήθηκα όταν είδα ότι ξεκινούσες αλλά τελικά εμφανίστηκε ο παλιός καλός Κεντζιορα.
Αντε να πάρεις τα πάνω σου γτ σε χρειαζόμαστε
Αντε να πάρεις τα πάνω σου γτ σε χρειαζόμαστε
Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην Μπέτις.
Επιστροφή στις πολύ καλές εμφανίσεις.
Μου άρεσε που μαζί με τον Μιχαηλίδη είχαν πολύ καλή αντίδραση στα στημένα, ένας τομέας που στην αρχή του πρωταθλήματος είχαμε θεματάκια,
αλλά φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός αυτό δουλεύτηκε, με αποτέλεσμα να παίζουμε ντέρμπι και να έχουμε σχεδόν άνετο clean sheet.

Επιστροφή στις πολύ καλές εμφανίσεις.
Μου άρεσε που μαζί με τον Μιχαηλίδη είχαν πολύ καλή αντίδραση στα στημένα, ένας τομέας που στην αρχή του πρωταθλήματος είχαμε θεματάκια,
αλλά φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός αυτό δουλεύτηκε, με αποτέλεσμα να παίζουμε ντέρμπι και να έχουμε σχεδόν άνετο clean sheet.

-
xrisitsapa
- Kirilos_Despotas
Κυκλοφορεί αυτό το πολύ ωραίο βίντεο στο youtube από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Μπετις. Ο Κεντζιορα λεει ωραία πραγματάκια για ΠΑΟΚ, Τουμπα, Ραζβαν κλπ.
- These users thanked the author Kirilos_Despotas for the post (total 4):
- marsantos, astral, leomatos88, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
leomatos88
Και μόνο οι αναφορές που κάνεις παιχταρά μου στον τελικό της Κωνσταντινούπολης δείχνουν τη νοοτροπία και τη φιλοδοξία και το πνεύμα γενικότερα που υπάρχει σε αυτήν την ομαδάρα. Πρωταθλητής γαρ, με τον ΠΑΟΚ, με πολύ καλή καριέρα στην πλάτη σου, και σε υποτιμούμε κατά καιρούς (κι εγώ μαζί), αλλά ξέρει πιο καλά ο Στρατηγός τι δίνεις στα αποδυτήρια, πόσα προσφέρεις στους αγώνες.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- eorptol1, Kaizen, Kirilos_Despotas
Πολύ ωραίο Κύριλλε.
Έχει και δεύτερο μέρος. Όταν το πάρεις χαμπάρι, βάλτο εδώ να το δούμε.
Έχει και δεύτερο μέρος. Όταν το πάρεις χαμπάρι, βάλτο εδώ να το δούμε.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Kirilos_Despotas