Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
Michael Scott
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Κωστή αντι του Καμαρα θα ειναι μια καλη κινηση. Μιλώντας αντικειμενικά, κρίνοντας τις επαφές και την ποιότητα των κινήσεων. Απο εκει και πέρα, αν κρίνουν οτι ο Μπιανκο αξίζει τη ρήτρα και τον θελει ο Λουτσέσκου τότε νομιζω ολοι μας θα παμε πάσο.
- Metagrafakias
Τον Τσαπρα είναι δίκαιο να τον συγκρίνουμε με τον Σαστρε και όχι με τον βασικό μας δεξί μπακ,άλλωστε για το ροτεισον προορίζεται προς το παρόν…Λοιπόν για αντιΣαστρε λέω ναι αξίζει το ρίσκο αλλά για τώρα όχι για καλοκαίρι…
-
George Best4
Βασικά από παίχτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους καλοκαίρι θα έπρεπε να δούμε χαφ από τώρα.
Ο Καμαρά δεν μπορεί να υπολογίζεται.
Ο Οζντοεφ πάει στα 34.
Μονο αν τον ανανεώσεις για 1 χρόνο και αυτό σαν 5ο χαφ.
Ο Μπιάνκο δε βλέπω να μενει, οπότε θέλουμε χαφ επιπέδου
Ο Καμαρά δεν μπορεί να υπολογίζεται.
Ο Οζντοεφ πάει στα 34.
Μονο αν τον ανανεώσεις για 1 χρόνο και αυτό σαν 5ο χαφ.
Ο Μπιάνκο δε βλέπω να μενει, οπότε θέλουμε χαφ επιπέδου
Τον Σαστρε φίλε δεν πληρώσαμε για να τον αγοράσουμε και όταν ήρθε πήρε 250000 συμβόλαιο, δεν θα πάρουμε τον Τσαπρα με αυτές τις προϋποθέσεις. Με τον Κεννυ θα τον συγκρίνεις γιατί όταν θα παίζει αυτόν θα αντικαταστήσει.Metagrafakias έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 19:52 Τον Τσαπρα είναι δίκαιο να τον συγκρίνουμε με τον Σαστρε και όχι με τον βασικό μας δεξί μπακ,άλλωστε για το ροτεισον προορίζεται προς το παρόν…Λοιπόν για αντιΣαστρε λέω ναι αξίζει το ρίσκο αλλά για τώρα όχι για καλοκαίρι…
Οταν λέγατε για τους 3 του Κομπότη εμένα ο Κωστή μου έκανε κλικ .
Απο τα μεταξύ μας εννοείται γιατί αλλιώς δεν έχω χρόνο να βλέπω Λιβαδειά
Απο τα μεταξύ μας εννοείται γιατί αλλιώς δεν έχω χρόνο να βλέπω Λιβαδειά
Με δεδομενο οτι ο Κενυ ειναι πολυ κοντρολαρισμενο μπακ αλλα και οτι ο Αντριγια ειναι σκυλος, εχει πιο πολυ λογικη να ψαξεις ενα επιθετικο μπακ στυλ Γιαννουλη/Ροντινει για να δινει διαφορετικα στοιχεια.
Εγω ετσι το βλεπω, μπορει να ερθει ο Τσαπρα και να πεταει, τι να πω.
Πιο πιθανο το βρισκω να ερθει και να φωναζουμε γιατι δεν βρικαν εναν Ματος γιατι η υπομονη του κοσμου με τους Ελληνες ειναι πολυ μικροτερη.
Υγ Και εμενα ο Κωστη μου αρεσε περισσοτερο
Εγω ετσι το βλεπω, μπορει να ερθει ο Τσαπρα και να πεταει, τι να πω.
Πιο πιθανο το βρισκω να ερθει και να φωναζουμε γιατι δεν βρικαν εναν Ματος γιατι η υπομονη του κοσμου με τους Ελληνες ειναι πολυ μικροτερη.
Υγ Και εμενα ο Κωστη μου αρεσε περισσοτερο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κωστής,Τσαπρας,Βήχος και λοιποί..
Παιχταραδες ,όχι για ΠΑΟΚ όμως...Πιστεύω το επίπεδο τους είναι για Λειβαδιά ,άντε κάνα βαζελο ή ΑΕΚ το πολυ αν πιάσει κανένας από αυτούς...
Κάτι σαν τον παιχταρα Τετει δηλαδή και το άλλο τον Παντελίδη...
Παιχταραδες ,όχι για ΠΑΟΚ όμως...Πιστεύω το επίπεδο τους είναι για Λειβαδιά ,άντε κάνα βαζελο ή ΑΕΚ το πολυ αν πιάσει κανένας από αυτούς...
Κάτι σαν τον παιχταρα Τετει δηλαδή και το άλλο τον Παντελίδη...
Σύμπαν που ρίχνεις λεφτά σε Κουγκεχιασβιληδες, Μπακαγιοκους, Νινούες, Τσάλοφ, Τισουνταλιδες και τα άλλα παιδιά και συζητάμε για τον Τσαπρα οκ
- ΑποστόληςΑ
Το επίπεδο του ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολύ πλέον από την εποχή που παίρναμε Νινούες. Κι επειδή κάναμε μερικές λάθος επιλογές όπως ο Γκουγκε δεν χρειάζεται να δίνουμε λεφτά σε β΄ επιλογές.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- obanebane
H εμπειρία και η πρόσφατη προσθήκη του ζαφείρη δείχνει ότι το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι πολύ ψηλά ...
δεν έχουμε καλή εμπειρία και καλό ιστορικό με μεταγραφές έτοιμων Ελλήνων από άλλες ομάδες... ίσως δεν έχουμε την τεχνογνωσία ... και ιστορικά σίγουρα έχουμε χάσει ευκαιρίες αλλά έχουμε αγοράσει και παίχτες που έχουν αποδειχθεί χαμένα χρήματα ...
μόνο επί Παντελάκη είχαμε σοβαρή τεχνογνωσία και πετυχαίναμε μεταγραφές Ελλήνων ...
τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί ότι βγάζουμε καλύτερους Έλληνες από τις ακαδημίες μας ... τέλος ...
υποσ.
σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως Δουβίκας, Μανδάς ή η μεγαλύτερη που ήταν ο Φορτούνης που τον θέλαμε αλλά επέλεξε τον γαύρο ... δεν θυμάμαι πολλές άλλες περιπτώσεις που θέλαμε και πέτυχαν αλλού ... αντίθετα θυμάμαι αρκετές περιπτώσεις που απέτυχαν ενώ τις αγοράσαμε
δεν έχουμε καλή εμπειρία και καλό ιστορικό με μεταγραφές έτοιμων Ελλήνων από άλλες ομάδες... ίσως δεν έχουμε την τεχνογνωσία ... και ιστορικά σίγουρα έχουμε χάσει ευκαιρίες αλλά έχουμε αγοράσει και παίχτες που έχουν αποδειχθεί χαμένα χρήματα ...
μόνο επί Παντελάκη είχαμε σοβαρή τεχνογνωσία και πετυχαίναμε μεταγραφές Ελλήνων ...
τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί ότι βγάζουμε καλύτερους Έλληνες από τις ακαδημίες μας ... τέλος ...
υποσ.
σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως Δουβίκας, Μανδάς ή η μεγαλύτερη που ήταν ο Φορτούνης που τον θέλαμε αλλά επέλεξε τον γαύρο ... δεν θυμάμαι πολλές άλλες περιπτώσεις που θέλαμε και πέτυχαν αλλού ... αντίθετα θυμάμαι αρκετές περιπτώσεις που απέτυχαν ενώ τις αγοράσαμε
Ρε μάγκες μια ομάδα δεν μπορεί να έχει 25 σούπερ σταρ τύπου Ζαφειρη. Πίσω απ τον Κένι θες ένα φιλότιμο παιδί που παίζει δυνατά με την μια, μυαλωμένα. Είναι ο Τσαπρας Βιεϊρίνια και Μάτος; Όχι φυσικά εδώ έχεις τον Κένι κάποιον να του κάνει τα ρεπό και αν λέμε οκ θα βρούμε κάποιο καλύτερο ε κρατάω μικρό καλάθι με την εμπειρία αυτών που έχουμε δει. Όσον αναφορά το επίπεδο θα συμφωνήσω μόνο μεσοεπιθετικά γιατί αμυντικά θέλουμε βάθος και ποιότητα.
Δηλαδή να δώσουμε 1,5 μύριο στον Κομπωτη για ενα φιλότιμο παιδί;
Εγώ δεν έχω άποψη για τον παίχτη δε τον εχω δει καθόλου, αλλά το προς 25 και κάνει ουσιαστικά φέτος την πρώτη του καλή χρονιά, με προβληματίζει.
Εγώ δεν έχω άποψη για τον παίχτη δε τον εχω δει καθόλου, αλλά το προς 25 και κάνει ουσιαστικά φέτος την πρώτη του καλή χρονιά, με προβληματίζει.
- These users thanked the author obanebane for the post:
- Angelos-Giorgos