Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 15:34 το καινουριο που διαβαζουμε πλεον ειναι "ΟΚ ας πληρωσει τα υπολοιπα και του Ιβαν κλαιν".

δλδ δεν υπαρχει στοιχειωδης προθεση (αδυνατω να δεχθω οτι ειναι ικανοτητα κατανοησης) να δουμε οτι αυτος ο ρεβανσισμος, η αλητεια, και η κουτοπονηρια ειναι στοιχεια του χαρακτηρα του, και καποια στιγμη, αν τωρα ρε μπρο δεν σε καιει ο Ιβαν γιατι εισαι "μπασκετικος" η non-binary ΠΑΟΚ, PAOKfluid κτλ ασουμε, θα ρθει και η σειρα σας/μας; οραιτ.
Μπα, έχει προχωρήσει και λίγο παραπέρα η σαπίλα. Σιγά μην ασχολούμαστε τώρα με την πρόθεση του Θεσσαλονικέως εστέτ να μην πληρώσει τον Τσετσένο "τοκογλύφο". Μιλάμε για νοσηρά γελοία άτομα.
:lol: :lol:
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
eorptol1, leomatos88, Apil44
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Tolaros έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 16:26
Guitarman έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 00:06 Αντι να μιλάμε εδω και να αφυπνιζομαστε για τη νέα παγίδα που στήνεται (και να δείτε που αρκετοί θα πέσουν μεσα) ασχολούμαστε με τα τρολ και τους 5-6 που ειναι φανατικοί αντι-Σαββιδικοι που και το γηπεδο να κανει και ΤσΛ να σηκώσει ομάδα, κάτι θα βρουν και θα πουν...
Ποιοι είναι εδώ μέσα οι 5-6 φανατικοί αντισαββιδικοι? Να τους γράψεις
Όποιος έχει την μύγα... να την φέρει πίσω
These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
Apil44, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

5 χρόνων είσαι ρε μλκ, δε μπορείς να απαντήσεις ?
Έχετε γαμηθει να πετάτε λάσπη, ότι μλκ σας λένε στα καφενεία και διαβάζετε στο Χ τη γράφετε εδώ μέσα και την κρεμάτε ταμπέλα σε άλλη μέλη εδώ μέσα ? Έχετε χαζεψει ?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δεν απαντάω σε σκατομαγκες με μυαλό μπιζέλι.

Αν κάποια στιγμή καταλάβεις οτι μιλάς σε άγνωστο και σταματησεις τις κωλομαγκιες. Αν επίσης μιλήσεις εστω μια φορά στο θέμα Ιβαν-Τελη με επιχειρήματα επί του πρακταιου και όχι με άκυρες ερωτήσεις (π.χ. ποιοι ειναι οι 5-6), ίσως να σου κάνω την χάρη να σου μιλήσω...
These users thanked the author Guitarman for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ .ΦΤΑΝΕΙ Δε βαρεθηκατε?
Ευεργετης του ΠΑΟΚ ο Ιβαν.Τεραστια μλκια του Τελη.Το καταλαβαν ,το εμπεδωσαν ολοι αλλα φτανει.Δε θα μας βγει σε καλο.
Αυτα τα περι ηθικης(δισεκατομμυριούχων) και το τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ αφηστε τα στην ακρη.Οι φραγκατοι δε δινουν δεκαρα οσο και να διαφωνουμε εμεις.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Άκυρη ερώτηση σε ποιο μέλος του φόρουμ αναφέρεσαι?
Άκυρο είναι το μυαλό σου. Όχι θα σε αφήνουμε να κατηγορείς κόσμο επειδή έτσι γουστάρεις. Και μου είπες έχω και τη μύγα ρε

Ο άλλος έγραψε ότι είπαν τον Ιβάν τοκογλύφο, ο άλλος έγραψε ότι είπαν να μην πληρώσουν τον Ιβάν, ένα κάρο λάσπη και μλκς από το μυαλό σας.

Ψευταραδες
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Συνεχίζεις να δείχνεις το επίπεδο σου. Εκτίθεσαι.

Σε ο,τι με αφορά, θεωρώ οτι υπάρχουν οπαδοί που δεν θέλουν τον Ιβάν. Είτε λογω κομματικών παροπιδων, είτε επειδη θεωρούν τραγικό το τρόπο Διοίκησης του, είτε γιατι θαμπωθηκαν απο τον Τέλη.

Υπάρχουν πολλοί χειροτεροι χαρακτηρισμοι στο μυαλό μου για αυτούς αλλα μένω στο ουδέτερο αντισαββιδικος. Κάποιος δλδ που ειναι αντίθετος με κάποιον. Σε αντίθεση με εσένα που βρίζεις ακατασχετα και απλα κραυγαζεις.

Εδω κάπου σταματάω να ασχολούμαι...

Εντιτ: Ναι. Είσαι στους 5-6 που θεωρώ οτι θα προτιμούσες αλλαγή διοικησης και να αναλάβει το ποδόσφαιρο ο Τέλης.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

jibbie έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 15:34 το καινουριο που διαβαζουμε πλεον ειναι "ΟΚ ας πληρωσει τα υπολοιπα και του Ιβαν κλαιν".
Πού σκατά το διάβασες αυτό εδώ μέσα ?
εδω.
KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:10 Και τέλος πάντων ας πληρωθούν όλα τα άλλα τουλάχιστον εκτός το δάνειο του Ιβάν. Ιδιανικά ΚΑΙ αυτό, να δείξει ο Αρίστος παντελονάτος.
Γιατί τώρα δείχνει κάποιος που επίσης χρησιμοποιεί την ομάδα για προσωπική ατζέντα (πέφτω από τα σύννεφα...)
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Guitarman έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 00:06 Αντι να μιλάμε εδω και να αφυπνιζομαστε για τη νέα παγίδα που στήνεται (και να δείτε που αρκετοί θα πέσουν μεσα) ασχολούμαστε με τα τρολ και τους 5-6 που ειναι φανατικοί αντι-Σαββιδικοι που και το γηπεδο να κανει και ΤσΛ να σηκώσει ομάδα, κάτι θα βρουν και θα πουν...
Ποιοι είναι εδώ μέσα οι 5-6 φανατικοί αντισαββιδικοι? Να τους γράψεις
MrSam1926apc έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 08:42
Εγώ πάντως ήδη άκουσα και πως θα χαρακτηρίσουν τον Σαββίδη, τοκογλύφος λέει είναι.....
Ποιος έγραψε εδώ μέσα τέτοιο πράγμα για τον Ιβάν ?
Black_Knight έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:40 Καποιοι ηθελαν και θελουν να πεσει Τουμπα στα χερια του, που απο οτι φαινεται οταν ξυπναει στραβα πληρωνει μονο οποιον γουσταρει.
Ποιος εδώ μέσα ήθελε να πέσει η Τούμπα στα χέρια του ?
Πού σκατά το διάβασες αυτό εδώ μέσα ?
Οταν κάνεις quote κάποιον, κάνε τον OP όχι αυτόν που απαντάει.

Βέβαια είμαι σίγουρος ότι θα ειπωθεί κάπου, από κάποιους..
trouman

Δημοσίευση από trouman »

kataramenos5 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 16:57 ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ .ΦΤΑΝΕΙ Δε βαρεθηκατε?
Ευεργετης του ΠΑΟΚ ο Ιβαν.Τεραστια μλκια του Τελη.Το καταλαβαν ,το εμπεδωσαν ολοι αλλα φτανει.Δε θα μας βγει σε καλο.
Αυτα τα περι ηθικης(δισεκατομμυριούχων) και το τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ αφηστε τα στην ακρη.Οι φραγκατοι δε δινουν δεκαρα οσο και να διαφωνουμε εμεις.
Λες φτάνει kat μία σωστά, αλλά μετά εξισωνεις τους δισεκατομμυριούχους, όταν εδώ μιλάμε για 2 συγκεκριμένους , κάτι και που δεν ισχύει ( δεν μπορείς να τους εξισωνεις) και προκαλεί, όταν λέγεται ...

Όχι, δεν είναι το ίδιο ο Ιβάν και Ο Μυστακίδης για τον ΠΑΟΚ , για εμάς..
These users thanked the author trouman for the post (total 5):
theo-drama, eorptol1, paok apo epilogi, leomatos88, Apil44
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

jibbie έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 16:08 παμε στο ζουμι. σε οτι με αφορα, ο σεβασμος κερδιζεται, δεν χαριζεται λογω θεσης.
Θυμαμαι οταν ειχε ερθει ο Ιβαν,ναι μεν ημουν χαρουμενος αλλα περιμενα σε πρωτη φαση να καθαρισει τα χρεη,τοσα ειχαμε ζησει,δεν τον εμπιστευομουν ακομα,εβλεπα με μια καποια καχυποψια τις δηλωσεις τυπου τα χρεη του ΠΑΟΚ ειναι κ δικα μου χρεη.Σε ενα ωραιο πρωινο πληρωσε κασερι κ καθαρισαμε.ΕΚΕΙ με κερδισε,εκει κερδισε τον σεβασμο μου κ καταλαβα πως με αυτον θα γινουν τα ονειρα πραγματικοτητα κ ας περιμενουμε λιγο ακομα.

Απο τον Τελη,δεν εχω δει τιποτα ακομα,παρα μονο ιντριγκες,υποχθονιες κινησεις,τρυπηματα.Αν ημουν με τον Ιβαν μια φορα καχυποπτος,με τον Τελη ειμαι 100 λογω προσφατης ιστοριας.Στο χερι του ειναι να το αντιστρεψει ολο αυτο,μεχρι τοτε ομως θα ειμαι πολυ αυστηρος μαζι του.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
gk.box16, theo-drama, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Tolaros έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:00 Άκυρη ερώτηση σε ποιο μέλος του φόρουμ αναφέρεσαι?
Άκυρο είναι το μυαλό σου. Όχι θα σε αφήνουμε να κατηγορείς κόσμο επειδή έτσι γουστάρεις. Και μου είπες έχω και τη μύγα ρε

Ο άλλος έγραψε ότι είπαν τον Ιβάν τοκογλύφο, ο άλλος έγραψε ότι είπαν να μην πληρώσουν τον Ιβάν, ένα κάρο λάσπη και μλκς από το μυαλό σας.

Ψευταραδες
Και όμως τα είπανε μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ....
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Guitarman έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 16:50 Δεν απαντάω σε σκατομαγκες με μυαλό μπιζέλι.
Μία βδομάδα εκτός
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Ποιος εδώ μέσα ήθελε να πέσει η Τούμπα στα χέρια του ?
ο άλλος έγραψε ότι είπαν να μην πληρώσουν τον Ιβάν
Πρωτον το εδω μεσα το προσθεσες εσυ, δεν το εγραψα πουθενα εγω.

Βρισκεις την χθεσινη εκπομπη του basketplus στο youτube, στο 7.44 λεει ο ρεπορτερ Κλειτος Καρκανιας "...ο Μυστακιδης ακουσε πανεξυπνους, αινσταιν, συνεργατες, μην τον πληρωνεις, γιατι δεν εχει λεφτα τωρα ο Ρωσος, και δεν θα κανει μεταγραφες και θα τον κραξει ο κοσμος."

Τα παραπονα σου λοιπον εκει, και ο χαρακτηρισμος σου επιστρεφεται πισω.

Μην ξανασχοληθεις μαζι μου. Και να το κανεις θα σε αγνοησω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_Knight την Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Είναι εμφανές πως η συζήτηση αντί να μένει στο πεδίο που την αφορά, ξεφεύγει. Και αναμενόμενα μετατρέπεται σε ανούσιο καυγά

@Guitarman Η ερώτηση του Τολαρου δεν ήταν δα και τόσο προκλητική ώστε να απαντάς ετσι

Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ οτι το θέμα είναι να ρωτάμε "ποιος στο φόρουμ είπε το Χ πράγμα". Εφόσον κάποια μέλη του φόρουμ (βεβαίως οχι ο Τόλαρος, δεν νομίζω οτι έχει δείξει τέτοια προσέγγιση) έχουν εμφανώς πάρει θέση υπέρ μιας κατάστασης που όσοι είμαστε αντίθετοι, λίγο ή πολύ θεωρούμε επιχείρηση εις βάρος του συλλόγου, τότε είναι λογικό να αναλαμβάνουν και την ευθύνη αυτής της υποστήριξης. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε ταυτοπροσωπεία. Σε μια τέτοιου μεγέθους αντέγκληση δε μπορεί κανείς να λέει "ε δε με χαλάει αυτό που γίνεται" αλλά να μη θεωρεί οτι θα δεχτεί και κριτική από τους διαφωνούντες.

Δεν νομίζω οτι γράφτηκαν εδώ μεσα τόσο χοντρά πράγματα όσο "εκεί έξω". Κι αυτό γιατί πήραμε καθαρή θέση εξ αρχής και γιατί έχουμε καθαρό φόρουμ ούτως ή άλλως, από τέτοιες λασπολογικές συμπεριφορές.

Αντίστοιχα και εγώ ασκώ δριμεία κριτική στην πλευρά Μυστακίδη, αλλά βάζω φρένο σε προσεγγίσεις που λένε οτι ήρθε για να μας καταστρέψει και οτι "ακόμα δεν είδαμε τα χειρότερα" όπως γράφτηκε χτες, διότι απλά δεν στηρίζονται κάπου τέτοιες εκφράσεις. Είναι απλά καταστροφολογία.

Ηρεμήστε, δεν υπάρχει νόημα στη συνεχιζόμενη αρνητική κουβέντα. Τα συμπεράσματα που ήταν να βγουν, έχουν βγει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”