Πανιωνιος Cosmorama Travel-ΠΑΟΚ, 67-70 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση
Nikos 74

Re: Πανιωνιος Cosmorama Travel-ΠΑΟΚ, 67-70 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Στις δηλώσεις ο Ζτοβτς είπε ότι πρώτη φορά έβαλε τον Μέλβιλ τριάρι. Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε ότι έχασαν επειδή μπερδεύτηκαν από το ψηλό σχήμα του ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Nikos 74 for the post (total 4):
BlackMagicPAOK, margas, SCIFO, flash4
alexfoivos88

Re: Πανιωνιος Cosmorama Travel-ΠΑΟΚ, 24/1, 18:15, ΕΡΤ2

Δημοσίευση από alexfoivos88 »

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 01:03
alexfoivos88 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 20:56 Ένα μεγάλο μπράβο στον Κόνιαρη και τον Χουγκαζ για τον λόγο ότι είναι σταθερά καλοί όλη την χρονιά.Δεν υποπεφτουν σε λάθη συχνά είναι σταθερά καλοί και τους το πιστωνω, μπράβο στον Χουγκαζ που απέδειξε, γιατί τέτοιο σουτ για το μπόι του πληρώνεται στην Ευρώπη. Μπράβο στην ομάδα που νίκησε έπειτα από πολύ κακό πρώτο ημίχρονο.
Δυστυχώς ο Μπέβερλι δε νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει πέρα από καλή άμυνα, στη θέση που παίζει είχαμε Μπράουν που ήταν εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ δυστυχώς έγινε αυτή η αλλαγή. Μεγάλη νίκη σήμερα περισσότερο ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια. Στην Ευρώπη αν δεν έρθει δεύτερος σερί τελικός ειλικρινά δε θα στεναχωρηθω γιατί υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες καλύτερες από εμάς. Αυτή η χρονιά πρέπει να γίνει η αφορμή να χτίσουμε μέταλλο και να πλαισιωθουν του χρόνου οι Ταίρι, Κόνιαρης, Μουρ, Μελβιν, με παίκτες που τρώνε σίδερα σε κάθε θέση.
Έτσι θα μπορούμε να σκοράρουμε σταθερά σε κάθε ματς όπως κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες ακόμη και αν δεν είναι στη μέρα τους. Πάμε ΠΑΟΚ

Φίλε πρώτον ήθελα να πω για Κόνιαρη και Μελβιν ότι είναι σταθερά καλοί όλη τη χρονιά, εγώ ξέρω που βρίσκομαι και πίστεψε με κάτι σκαμπαζω από μπάσκετ, έπαιζα μικρός μέχρι τα 23 σε ομαδες και εσκαβδε. Δεύτερον, χαρακτηρίζεις το σχόλιο μου σα να σκαμπαζεις πολύ από μπάσκετ αλλά συγχώρα με,η δική σου κριτική είναι επιπέδου Facebook κι όχι η δική μου.Υποστηριζεις ότι ο Μπράουν είχε ταβάνι ενώ ήταν ο Μπράουν που πήρε από το χέρι την ομάδα απανωτά, λέγοντας ότι αντικαταστάθηκε από τον Πατ των 700 παιχνιδιών στο nba, ότι τι; Επίσης, λες ότι ο Μπράουν είχε ταβάνι, σε σχέση με ποιον; Με τον Ιρβινγκ; Με τον Γουοκαπ; Με τον Σλούκα; Με ποιον; Το παιδί τρυπαγε το ταβάνι του σε κάθε παιχνίδι έχω δεί όλους τους αγώνες της ομάδας φέτος και πάμε στο κυριότερο.
Τι σημαίνει ποιος από τους δύο θα επαιρνε δεκαήμερο συμβόλαιο στο nba? Τι αποδεικνυει αυτό;
Τι νόημα έχει αυτή η ερώτηση;Ο Σπανούλης που πήγε και δεν ακούμπησε, δεν ήταν παιχταρας; Ο παιχταρας Διαμαντίδης που δεν πήγε ποτέ, δε μπορούσε να σταθεί εκεί; Δε θα μάθουμε ποτέ. Ο Πατ Beverley ξεχώριζε από μικρός για την άμυνα του αλλά περίμενα να προσφέρει στην επίθεση (drive,σουτ, βολές) σαν μπαρουτοκαπνισμενος,δεν έχω την παραμικρή διάθεση να υποτιμήσω τον Beverley, ίσα ίσα είχα ενθουσιαστεί όταν έμαθα ότι υπέγραψε. Ό καθένας γράφει την άποψη του, αν δε σας άρεσε το σχόλιο μου πείτε μου να μη ξαναγράψω. Είμαι καινούργιο μέλος εδώ αλλά είμαι ΠΑΟΚ από 3 χρονών, είμαι 37 χρονών, λίγος σεβασμός στον άλλον συνοπαδο δε βλάπτει.
Καλή Κυριακή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Hayate έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 08:23 Μετά από κάθε αγώνα έχω προσέξει ότι θέλουμε εμείς ως οπαδοι να διώξουμε τους παίκτες που δεν παίξανε καλά στον συγκεκριμένο αγώνα...Παίζει καλά ο Ταιρι ,διαβάζω για τον παικταρα που πήραμε σε σχέση με τους άλλους καινούργιους.Με το που κάνει όχι τόσο εντυπωσιακά παιχνιδια διαβάζω επίσης ότι είναι η πιο αποτυχημένη μεταγραφη γιατί τουλάχιστον ο Μπέβερλι ας πούμε είναι κανονικός παίκτης.Στον άλλο αγώνα τούμπαλιν οι απόψεις...Ο Χουγκαζ δεν είναι έτοιμος αλλά χτες έγινε έτοιμος και πρέπει να στηριχτούμε σε αυτόν.Ιδια άποψη παίζει και για τον Κονιαρη...Ο Περσίδης ξαφνικά άχρηστος όπως επίσης και ο Moore .Εκτός και αν στον άλλο αγώνα κάνει κάνα double double...Δεν είναι πλέον το άθλημα one man show , τουλάχιστον όχι σε όλες τις ομάδες...

Κρατάμε την εκπληκτική αντιδραση χτες απέναντι σε μια underrated ομάδα με καλό coach...
δε ξέρω γιατί αυτομάτως έναν Γιουγκοσλάβο τον θεωρούμε καλό κόουτς (αλλά τον δικό μας όχι έτσι εύκολα).
Δεν τον έχω παρακολουθήσει αυτόν , ούτε που ήταν ούτε το έργο του.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Μέλβιν στο 3 είναι μια απλή προπονητική τρίπλα που του πήρε το σκαλπ.
Και ότι είχε κυρίαρχο ψηλό απέναντι σε έναν soft Jones , ξεκίνησε έτσι το παιχνίδι, φάνηκε το σημείο υπεροχής του τα πρώτα λεπτά, και μετά... δεν ξαναπήγε σε αυτό, αλλά άφησε ένα κοντοστούπι Αμερικανό που μόλις έφερε κι ένα παιδάκι με σπυράκια που είναι με το ζόρι ένα ΟΚ 3αρι, να κάνουν ΟΛΟ το παιχνίδι της ομάδας του. Ούτε το ύψος του Τσαλμπούρη πήγε να εκμεταλλευτεί, ούτε τον έμπειρο πια Γκίκα, τίποτα. Απέναντι σε έναν αντίπαλο με μπλακαουτ στο Α' και ...ευστοχία 0/πολλά 3π., πήρε διαφορά 8! πόντων...(την οποία έχασε πολύ εύκολα μόλις οι άλλοι παίξαν άμυνα).
Ε δε μου λέει και πολλά το κουτσάρισμα φίλε...
Μένω με την εντύπωση ότι ο ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΣ χωρίς σφυγμό άνοιωθος Γιούρι παρέδωσε πάλι μαθήματα ενεργής διαχείρισης αγώνα...(και του τραυματίστηκε ο βασικός άσσος)
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Maurice_Escargot
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ισχυει. Η στροφη Μελβιν στο 3 ειναι κατι που ειδαμε περυσι στην Σολε απο τον Γαλλο προπονητη. Ο παικτης σε υψηλο σχημα ειναι δεδομενα μια τετοια λυση και τωρα που εχει καφαλαιοποιηθει η ενσωματωση Χουγκαζ, μπορουμε να δουμε και πιο ευελικτα σχηματα.

Το γεγονος πως ο Μαρκοβιτς δεν μπορουσε να το αντιμετωπισει εχει να κανει πως λογικα δεν εχει δει τον ΠΑΟΚ φετος περα απο το ματς με την Μπουρσασπορ που μας εριξαν 20+ στο κεφαλι τον Σεπτεμβρη. (ναι, ηταν ο προπονητης των Τουρκων)

Θα δουμε ποσο θα μεινει εκτος ο Πατ, αγωνα εχουμε με την Μυκονο σε 6 μερες στο Παλατακι.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

με την Μυκονο παλι? δεν ξαναπαιξαμε πριν 2-3 εβδομαδες?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Cylon-4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 19:52 Βεζυρτζη, παρε τα παλτα και τα σαπακια που φορτωσες την ομαδα κι αντε σε κανενα ΚΑΠΗ.
Και πληρωσε τα κοινοχρηστα..... ξερεις εσυ.
:yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

aivas19 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 19:55 Οι καλοπροαίρετοι που έλεγαν βαρια βαρια μετα το Χ με Παναιτωλικο θα πουνε το ιδιο και σήμερα ΑΝ χασουμε;
Θα πρέπει να περιμένεις μεχρι το άλλο Σάββατο, μπορεί και οχι
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
Special 4
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ξέμεινε ο γαύρος από άσσους και παρόλο που έχει καμιά δεκαριά παικταράδες ζορίζεται τρελά από τον Κολοσσό. Μήπως τελικά η ομάδα μας χρειάζεται πόιντ γκάρντ;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Behind The Scenes | Panionios Cosmorama Travel vs PAOK BC
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”