Αριστοτέλης Μυστακίδης
-
Undesired No 1
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αντί να σας απασχολεί ο ΠΑΟΚ και το πώς θα γιγαντωθεί περαιτέρω, κάθεστε και μαλώνετε για τα εκατομμύρια διαφοράς που έχουν μεταξύ τους δυο δισεκατομμυριούχοι.
Ο άλλος έγραψε να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο μέχρι να πληρωθεί ο ιβαν, ο άλλος έγραψε να φωνάξουμε σύνθημα κατά της νέας διοίκησης , σαν κλασικοί αυτοκτονικοι, ο τρίτος έγραψε «δυστυχώς δεν βλέπω να μας αφήνει γρήγορα ο Τελης».
Ρε μαλακες αλήθεια τώρα; Πάτε καλά;
Μιλάτε για μια υπόθεση που δεν γνωρίζετε, για λεφτά που δεν γνωρίζετε ούτε πως μπήκαν, ούτε πώς φαίνονται, ούτε πώς δημιουργείται το όλο ζήτημα.
Δεν περίμενα ποτέ να δω ΠΑΟΚτσηδες να βάζουν ένα όνομα πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Ορθά γράφετε για τις χοντράδες του Τέλη. Μαζί σας. Θυμάται κανείς τις χοντράδες του ιβαν; Θυμάται κανείς ότι ήρθε στην ΠΑΕ το 2012 και έκανε ένα εκατομμύριο λάθη μέχρι να βρει τον μπούσουλα του;
Τι νομίζετε ότι είναι οι δισεκατομμυριούχοι; Στραγάλια να τους βρίσκεις κάθε εβδομάδα και να θέλουν να πετάξουν λεφτά σ ένα τελειωμένο στην Ελλάδα άθλημα όπως το μπάσκετ; Ή σε ένα άθλημα όπως ήταν το ποδόσφαιρο το 2012;
Θα σας πω την αλήθεια εγώ. Εχετε παρωπίδες. Κλείνετε τα μάτια εκεί που θέλετε και τα ανοίγετε εκεί που σας βολεύει. Έγραψε ένας φίλος πιο πάνω ότι όσα συνέβησαν έφεραν στην τούμπα τον Ζαφειρη και πέσατε να τον φάτε με ειρωνίες και χλευασμό . Γιατί; Είναι ψέμα;
Έγραψε ένας φίλος πριν καιρό ότι ο Ντελιας δεν πουλήθηκε λόγω των γεγονότων , ενώ αλλιώς θα είχε φύγει. Αμφιβάλλετε; Τι πιστεύετε, ότι ο ιβαν δεν ήξερε για την πώληση ; Ειστε τος αφελείς; Δεν ήταν αυτό χοντράδα του ιβαν ; Δεν ήταν χοντράδα που έβαλε τις φυλλάδες να γράφουν ότι ο ντελιας ήθελε να φύγει;
Δεν ήταν χοντράδα που ενώ δεν είχε έρθει τόσα χρόνια, κατευθείαν μόλις έσκασαν τα τρυπήματα του ΑΣ πήρε το ελικόπτερο και ήρθε ; Δεν σας χάλασε αυτό; Δεν σας χάλασε η νεκρική σιγή για τη νέα τούμπα μέχρι να σκάσουν οι βόμβες ;
Αν απαντήστε ναι, τότε μάλλον λέτε ψέματα στον εαυτό σας.
Επομένως , ηρεμήστε λίγο και θάψτε τα τύμπανα του πολέμου. Σταματήστε να νοιάζεστε για τα εκατομμύρια των δισεκατομμυριούχων.
Οπως ο ιβαν πέρασε από χίλια λάθη και πισωγυρίσματα για να χτιστεί ο τωρινός ΠΑΟΚ, έτσι μπορεί και ο Μυστακίδης να κάνει χίλιες χοντράδες. Μπορεί να όχι, μπορεί και να εξαφανιστεί και να χαίρεστε μερικοί. Ο χρόνος θα δείξει.
Πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ.
Ο άλλος έγραψε να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο μέχρι να πληρωθεί ο ιβαν, ο άλλος έγραψε να φωνάξουμε σύνθημα κατά της νέας διοίκησης , σαν κλασικοί αυτοκτονικοι, ο τρίτος έγραψε «δυστυχώς δεν βλέπω να μας αφήνει γρήγορα ο Τελης».
Ρε μαλακες αλήθεια τώρα; Πάτε καλά;
Μιλάτε για μια υπόθεση που δεν γνωρίζετε, για λεφτά που δεν γνωρίζετε ούτε πως μπήκαν, ούτε πώς φαίνονται, ούτε πώς δημιουργείται το όλο ζήτημα.
Δεν περίμενα ποτέ να δω ΠΑΟΚτσηδες να βάζουν ένα όνομα πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Ορθά γράφετε για τις χοντράδες του Τέλη. Μαζί σας. Θυμάται κανείς τις χοντράδες του ιβαν; Θυμάται κανείς ότι ήρθε στην ΠΑΕ το 2012 και έκανε ένα εκατομμύριο λάθη μέχρι να βρει τον μπούσουλα του;
Τι νομίζετε ότι είναι οι δισεκατομμυριούχοι; Στραγάλια να τους βρίσκεις κάθε εβδομάδα και να θέλουν να πετάξουν λεφτά σ ένα τελειωμένο στην Ελλάδα άθλημα όπως το μπάσκετ; Ή σε ένα άθλημα όπως ήταν το ποδόσφαιρο το 2012;
Θα σας πω την αλήθεια εγώ. Εχετε παρωπίδες. Κλείνετε τα μάτια εκεί που θέλετε και τα ανοίγετε εκεί που σας βολεύει. Έγραψε ένας φίλος πιο πάνω ότι όσα συνέβησαν έφεραν στην τούμπα τον Ζαφειρη και πέσατε να τον φάτε με ειρωνίες και χλευασμό . Γιατί; Είναι ψέμα;
Έγραψε ένας φίλος πριν καιρό ότι ο Ντελιας δεν πουλήθηκε λόγω των γεγονότων , ενώ αλλιώς θα είχε φύγει. Αμφιβάλλετε; Τι πιστεύετε, ότι ο ιβαν δεν ήξερε για την πώληση ; Ειστε τος αφελείς; Δεν ήταν αυτό χοντράδα του ιβαν ; Δεν ήταν χοντράδα που έβαλε τις φυλλάδες να γράφουν ότι ο ντελιας ήθελε να φύγει;
Δεν ήταν χοντράδα που ενώ δεν είχε έρθει τόσα χρόνια, κατευθείαν μόλις έσκασαν τα τρυπήματα του ΑΣ πήρε το ελικόπτερο και ήρθε ; Δεν σας χάλασε αυτό; Δεν σας χάλασε η νεκρική σιγή για τη νέα τούμπα μέχρι να σκάσουν οι βόμβες ;
Αν απαντήστε ναι, τότε μάλλον λέτε ψέματα στον εαυτό σας.
Επομένως , ηρεμήστε λίγο και θάψτε τα τύμπανα του πολέμου. Σταματήστε να νοιάζεστε για τα εκατομμύρια των δισεκατομμυριούχων.
Οπως ο ιβαν πέρασε από χίλια λάθη και πισωγυρίσματα για να χτιστεί ο τωρινός ΠΑΟΚ, έτσι μπορεί και ο Μυστακίδης να κάνει χίλιες χοντράδες. Μπορεί να όχι, μπορεί και να εξαφανιστεί και να χαίρεστε μερικοί. Ο χρόνος θα δείξει.
Πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Undesired No 1 την Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“ούτε θα δικαιολογώ τον Μυστακίδη για τα πάντα”Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:15ΓΙΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.aivas19 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:19“ούτε θα δικαιολογώ τον Μυστακίδη για τα πάντα”Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 10:43 Και κάτι τελευταίο.
Εγώ κάνω υπομονή και ΘΑ κάνω όσο χρειαστεί.
Ούτε θα παρακαλέσω να υπάρχει δικλείδα για να ακυρωθεί η μεταβίβαση (άκουσον άκουσον), ούτε θα δικαιολογώ τον Μυστακίδη για τα πάντα.
Έχει κάνει λάθη, κάποια χοντρά, αλλά δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
“Έχει κάνει λάθη, κάποια χοντρά, αλλά δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.”
Αν μπορείς να το διακρίνεις.
Εκτός αν κάνει μόνο αυτός λαθη
εκτίθεσαι
“Εκτός αν κάνει μόνο αυτός λαθη”
Επίσης ακόμη και ένα παιδί ξέρει ότι όταν σε μια έγγραφη συμφωνία δεν τηρούνται οι όροι,
ο καθένας που έχει έννομο συμφέρον από αυτήν δικαιούται να την καταγγείλει και να την ακυρώσει.....
Εκτός αν οι όροι νομίζετε ότι είναι διακοσμητικοί.....
ο καθένας που έχει έννομο συμφέρον από αυτήν δικαιούται να την καταγγείλει και να την ακυρώσει.....
Εκτός αν οι όροι νομίζετε ότι είναι διακοσμητικοί.....
Τα δικαστήρια είναι ξεφτίλα για τον σύλλογο, αλλά το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το σε εισαγωγικά το "δεδικασμένο" αναξιοπιστίας-αχαριστιας που δημιουργήσαμε ως οργανισμός γιατί μπορεί κάποτε να ξανά έρθουν δύσκολα χρόνια(5χ, 10χ, 20χ, 30χ;) και να χρειαστούμε κάποιον να βάλει πλάτη.
Γιατί ο Χ εύρωστος επιχειρηματίας/πρόεδρος να διευκολύνει ταμειακά το οποίο τμήμα μας όταν ακόμα και αν έρθει εύρωστος παράγοντας θα τον πιστωλιασει;
Θες να δανείσεις για να στηρίξεις (χωρίς τόκους εννοείτε) και μετά να φαίνεσαι ο κακός της υπόθεσης που πάει την ομάδα στα δικαστήρια; Κερατάς και δαρμένος που λένε, ε δε ξαναμπλεκεις μετά. Αν μπορείς να βάλεις 100 ως θα δάνειο/καρτέλα θα προτιμήσεις να δώσεις 5ευρω γιατί είναι αγύριστο.
Γιατί ο Χ εύρωστος επιχειρηματίας/πρόεδρος να διευκολύνει ταμειακά το οποίο τμήμα μας όταν ακόμα και αν έρθει εύρωστος παράγοντας θα τον πιστωλιασει;
Θες να δανείσεις για να στηρίξεις (χωρίς τόκους εννοείτε) και μετά να φαίνεσαι ο κακός της υπόθεσης που πάει την ομάδα στα δικαστήρια; Κερατάς και δαρμένος που λένε, ε δε ξαναμπλεκεις μετά. Αν μπορείς να βάλεις 100 ως θα δάνειο/καρτέλα θα προτιμήσεις να δώσεις 5ευρω γιατί είναι αγύριστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Metagrafakias
Ημουνα απο την αρχη ξεκαθαρος και υπερ της αναληψης της ΚΑΕ απο τον Τελη δεν ειναι κατι κρυφο..
Ας πω κι εγω την αποψη μου μετα τα τελευταια γεγονοτα..
Μου αρεσει ολη αυτη η κατασταση που εχει δημιουργηθει???
ΟΧΙ ξεκαθαρα...
Το θεμα οπως καταλαβαινετε δεν ειναι οικονομικης φυσεως, αλλα προσωπικων διαφορων και εκτος ΠΑΟΚ,αλλωστε ειναι γνωστο οτι υπαρχουν ανοικτες δικαστικες εκρεμμοτητες μεταξυ των 2 για real estate θεματα στο παρελθον....
Τα 2εκ για τον Μυστακιδη ειναι ενα ποσο γελοιο..Δεν τειθεται θεμα αδυναμιας ,αλλα οτι δεν θελει να τα δωσει στον Ιβαν..
Προτιμαει την συγχυση και την ανακατωσουρα και να παει δικαστικα κι ας δωσει στο τελος 2,3εκ,θα εχει πετυχει αυτο που ηθελε,το ποσο ειναι αμελητεο για αυτον...
Δεν μου αρεσει καθολου ομως που εχουν μπλεχτει τοσο τα πραγματα..
Αλλα ας το παρουμε απο πολυ πιο νωρις, που πιθανον δημιουργηθηκαν διαφορες μεταξυ του Τελη και του Ιβαν...
Για εμενα η δηλωση του Τελη οτι οι ιδιοκτητες δεν εχουν την ομαδα για τον εαυτο τους, αλλα για τον κοσμο και για τους παικτες ειναι ξεκαθαρη σποντα στον Ιβαν,πηγαινε για αυτον προσωπικα, ξεκαθαρα..
Εμμεσα και αμεσα τον κατηγορει οτι πλεον εχει την ομαδα για δικο του προσωπικο συμφερον και προστασια...
Περα απο το Παλιουρι που δεν μας αφορα ,τον πεταξε και απο την σουιτα που μισθωνε τοσα χρονια,επισης ειναι γεγονος αυτο..
Σαν φημη υπαρχει επισης οτι εκανε προταση εξαγορας ο Μυστακιδης στον Ιβαν για την ΠΑΕ και αυτος ζητησε υπερογκο ποσο του τυπου δεν πουλαω σε σενα...
Μπορει να εχουν συμβει και αλλα που δεν ξερουμε,το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχει σοβαρη κοντρα μεταξυ του και οι ελπιδες μου για συνεργασια εχουν τελειωσει προ πολλου,λογικα ετσι θα κυλησει το πραγμα,κατι πολυ αρνητικο εννοειται!!
Στον οικονομικο ελεγχο για την ΚΑΕ περα απο τα βεβαιωμενα χρεη που μειωνοταν καθε χρονο λογω Χατζοπουλου και βρισκοταν κοντα στο μυριο οπως ελεγε και ηταν τα γνωστα, ξαφνικα βρεθηκαν οτι οι δηθεν δωρεες και χορηγιες του Ιβαν, τελικα δεν ηταν δωρεες αλλα δανεια με επιτοκιο...
Δλδ οσο ηταν ο Χατζοπουλος στο τιμονι αυτα δεν θα ζητουνταν η καποιος ανθρωπος της αρεσκειας του Ιβαν και θα ηταν δωρεες αλλα απο την στιγμη που ενδιαφερθηκε ο Τελης αυτα ξαφνικα γινανε δανεια με επιτοκιο...Ενταξει δεν το λες και ωραια κινηση αλλα δικα του εινα τα λεφτα οτι γουσταρει θα κανει ο Ιβαν με αυτα...
Οποτε μη μου λεει ο Χατζοπουλος για ενα εκτομυριο χρεη μονο, αλλα να υπολογιζε και αυτα τα 2εκ του Ιβαν μιας και ηταν δανειο...
Αρα η κατασταση δεν ηταν και τοσο καλη στην ΚΑΕ οσο περνουσε προς τα εξω...
Τωρα ο Τελης πληρωσε τους μεγαλομετοχους που τελικα οπως φανηκε δεν ηταν διοικηση πρωτοδικιου αλλα νομιμοι μετοχοι και σου λεει πλεον εγινα μεγαλομετοχος και με τα χρεη θα κανω οτι γουσταρω εγω...
Ειναι ηθικο αυτο??ΟΧΙ ξεκαθαρα
Απο την στιγμη που δεχτηκε και υπεγραψε να τα πληρωσει ολα, επρεπε να το κανει,με αυτη την κινηση του δειχνει αφερρεγυοτητα οχι προς την οικονομικη του δυναμη ,αλλα σε κατι σημαντικοτερο προς τον λογο της επιχειρηματικης τιμης του...
Τελος οσο αναφορα τα παρκινγκ και τις θεσεις ειναι γελοια ολα αυτα δεν τον τιμανε τον Χατζοπουλο...Δεν τον διωξανε και εντελως οπως τον Μυστα απο την Τουμπα, απλα τον μεταφερανε αλλου,σιγα ελεος...
Αμα ο Τελης κανει επενδυση στο Παλατακι 6-7εκ οπως λεει και μου το κανει στολιδι χεστηκα αμα δινει 60χιλ ενοικιο τον χρονο, απο εκει που το γηπεδο μαραζωνε και δεν ειχε ουτε θερμανση...
Ελπιζω γρηγορα να βρεθει μια λυση, οχι να γινουν κολληταρια οι 2 τους, απλα να μπορεσουν να συνυρπαξουν αρμονικα για το καλο του ΠΑΟΚ....
Μπορει να ζηταω και πολλα...
ΟΧΙ ξεκαθαρα...
Το θεμα οπως καταλαβαινετε δεν ειναι οικονομικης φυσεως, αλλα προσωπικων διαφορων και εκτος ΠΑΟΚ,αλλωστε ειναι γνωστο οτι υπαρχουν ανοικτες δικαστικες εκρεμμοτητες μεταξυ των 2 για real estate θεματα στο παρελθον....
Τα 2εκ για τον Μυστακιδη ειναι ενα ποσο γελοιο..Δεν τειθεται θεμα αδυναμιας ,αλλα οτι δεν θελει να τα δωσει στον Ιβαν..
Προτιμαει την συγχυση και την ανακατωσουρα και να παει δικαστικα κι ας δωσει στο τελος 2,3εκ,θα εχει πετυχει αυτο που ηθελε,το ποσο ειναι αμελητεο για αυτον...
Αλλα ας το παρουμε απο πολυ πιο νωρις, που πιθανον δημιουργηθηκαν διαφορες μεταξυ του Τελη και του Ιβαν...
Για εμενα η δηλωση του Τελη οτι οι ιδιοκτητες δεν εχουν την ομαδα για τον εαυτο τους, αλλα για τον κοσμο και για τους παικτες ειναι ξεκαθαρη σποντα στον Ιβαν,πηγαινε για αυτον προσωπικα, ξεκαθαρα..
Εμμεσα και αμεσα τον κατηγορει οτι πλεον εχει την ομαδα για δικο του προσωπικο συμφερον και προστασια...
Περα απο το Παλιουρι που δεν μας αφορα ,τον πεταξε και απο την σουιτα που μισθωνε τοσα χρονια,επισης ειναι γεγονος αυτο..
Σαν φημη υπαρχει επισης οτι εκανε προταση εξαγορας ο Μυστακιδης στον Ιβαν για την ΠΑΕ και αυτος ζητησε υπερογκο ποσο του τυπου δεν πουλαω σε σενα...
Μπορει να εχουν συμβει και αλλα που δεν ξερουμε,το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχει σοβαρη κοντρα μεταξυ του και οι ελπιδες μου για συνεργασια εχουν τελειωσει προ πολλου,λογικα ετσι θα κυλησει το πραγμα,κατι πολυ αρνητικο εννοειται!!
Στον οικονομικο ελεγχο για την ΚΑΕ περα απο τα βεβαιωμενα χρεη που μειωνοταν καθε χρονο λογω Χατζοπουλου και βρισκοταν κοντα στο μυριο οπως ελεγε και ηταν τα γνωστα, ξαφνικα βρεθηκαν οτι οι δηθεν δωρεες και χορηγιες του Ιβαν, τελικα δεν ηταν δωρεες αλλα δανεια με επιτοκιο...
Δλδ οσο ηταν ο Χατζοπουλος στο τιμονι αυτα δεν θα ζητουνταν η καποιος ανθρωπος της αρεσκειας του Ιβαν και θα ηταν δωρεες αλλα απο την στιγμη που ενδιαφερθηκε ο Τελης αυτα ξαφνικα γινανε δανεια με επιτοκιο...Ενταξει δεν το λες και ωραια κινηση αλλα δικα του εινα τα λεφτα οτι γουσταρει θα κανει ο Ιβαν με αυτα...
Οποτε μη μου λεει ο Χατζοπουλος για ενα εκτομυριο χρεη μονο, αλλα να υπολογιζε και αυτα τα 2εκ του Ιβαν μιας και ηταν δανειο...
Τωρα ο Τελης πληρωσε τους μεγαλομετοχους που τελικα οπως φανηκε δεν ηταν διοικηση πρωτοδικιου αλλα νομιμοι μετοχοι και σου λεει πλεον εγινα μεγαλομετοχος και με τα χρεη θα κανω οτι γουσταρω εγω...
Απο την στιγμη που δεχτηκε και υπεγραψε να τα πληρωσει ολα, επρεπε να το κανει,με αυτη την κινηση του δειχνει αφερρεγυοτητα οχι προς την οικονομικη του δυναμη ,αλλα σε κατι σημαντικοτερο προς τον λογο της επιχειρηματικης τιμης του...
Τελος οσο αναφορα τα παρκινγκ και τις θεσεις ειναι γελοια ολα αυτα δεν τον τιμανε τον Χατζοπουλο...Δεν τον διωξανε και εντελως οπως τον Μυστα απο την Τουμπα, απλα τον μεταφερανε αλλου,σιγα ελεος...
Αμα ο Τελης κανει επενδυση στο Παλατακι 6-7εκ οπως λεει και μου το κανει στολιδι χεστηκα αμα δινει 60χιλ ενοικιο τον χρονο, απο εκει που το γηπεδο μαραζωνε και δεν ειχε ουτε θερμανση...
Ελπιζω γρηγορα να βρεθει μια λυση, οχι να γινουν κολληταρια οι 2 τους, απλα να μπορεσουν να συνυρπαξουν αρμονικα για το καλο του ΠΑΟΚ....
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- Jim_Chatz
Δεν τιμάει τον Μυστακίδη η συμπεριφορά τού απέναντι στον Χατζόπουλο άθλια είναι....μην δικαιολογεις τα αδικαιολόγητα
.....
.....
Τα ίδια και τα ίδια. Δεν είναι 2 τυχαίοι δισεκατομμυριουχοι. Είναι ένας που έχει ανυψώσει σε δυσθεώρητα ύψη την ΠΑΕ, αρα αποδεδειγμένα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, και ειναι και ένας που ΘΑ προσφέρει. Άρα πριν αρχίσετε τα τσιτάτα, πρώτα να βάζετε στη ζυγαριά την προσφορά του καθενός.
Τέλη δεν το πας καλά το έργο.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 5):
- navigator11, leomatos88, Apil44, theo-drama, MrSam1926apc
Ακριβώς όπως λέει κάποιος το θα το σπείρανε και δεν φυτρώσει, μπορεί όμως και να φυτρώσει ΘΑ δούμε.... προς το παρόν αυτά πού έχει πετύχει ο Ιβάν ούτε στον ύπνο μας, Μυστακίδης ας ασχοληθεί μονο με το μπάσκετ,το ποδόσφαιρο είναι σε πολύ καλά χέρια
-
Dimitrisou
Φίλε μου να λεμε ότι νομίζουμε ελεύθερα αλλά είναι ανακρίβεια αυτό με τις δωρεες που έγιναν δάνεια..υπάρχουν και δωρεές και δάνεια...και τα περισσότερα δεν είναι λεφτά επί Χατζοπούλου...όλα μαζί είναι 3.5 το λιγότερο όχι τα 2 απαιτητα...Metagrafakias έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:27 Ημουνα απο την αρχη ξεκαθαρος και υπερ της αναληψης της ΚΑΕ απο τον Τελη δεν ειναι κατι κρυφο..
ΟΧΙ ξεκαθαρα...
- Metagrafakias
Που τον μετεφερε 4 θεσεις πιο πανω??παιδιαρισματα ειναι αυτα..eorptol1 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:35 Δεν τιμάει τον Μυστακίδη η συμπεριφορά τού απέναντι στον Χατζόπουλο άθλια είναι....μην δικαιολογεις τα αδικαιολόγητα
.....
Η απομακρυνση τοτε απο την σουιτα του απο τον Ιβαν τι ειναι???
προσπαθω να δω τα γεγονοτα δεν δικαιολογω κανεναν..
Δισεκατομυριοχοι ειναι δλδ ανθρωποι με τον εγωισμο τους στα υψη....
- navigator11
Και πάλι. Ο παλιός δεν έχει μαντήλι να κλάψει ενώ ο νέος έχει πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες δισεκατομμύρια πανέτοιμα προς διάθεση με ένα κλικ.Nassos έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:35 Τα ίδια και τα ίδια. Δεν είναι 2 τυχαίοι δισεκατομμυριουχοι. Είναι ένας που έχει ανυψώσει σε δυσθεώρητα ύψη την ΠΑΕ, αρα αποδεδειγμένα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, και ειναι και ένας που ΘΑ προσφέρει. Άρα πριν αρχίσετε τα τσιτάτα, πρώτα να βάζετε στη ζυγαριά την προσφορά του καθενός.
"Ουάάοουυυυυ Μύύκονοοοοος"
Η διαφορά είναι οτι ο πρώτος ήταν ο σωτήρας της ΚΑΕ και ο 2ος απλά ένας ακόμα φίλαθλος της ομάδας με 0 προσφορά στον σύλλογο .Metagrafakias έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:41Που τον μετεφερε 4 θεσεις πιο πανω??παιδιαρισματα ειναι αυτα..eorptol1 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:35 Δεν τιμάει τον Μυστακίδη η συμπεριφορά τού απέναντι στον Χατζόπουλο άθλια είναι....μην δικαιολογεις τα αδικαιολόγητα
.....
Αν είναι δισεκατομμυριούχοι ας σπάσει τον κουμπαρά ο Τελης γιατί κούρασε από το καλοκαίρι
- These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
- navigator11, Kabamaru11, theo-drama, paok apo epilogi
την μπουρδα με την σουιτα του τελη ποτε θα την κοψετε για να δικαιολογειται αυτα που κανει τωρα,οι 2 τους ειναι στα δικαστηρια κοντα μια δεκαετια και αρκετα απο αυτα τα χρονια του δινοταν κανονικα σουιτα στην ΤΟΥΜΠΑ.
περσι μετα την χρονια τους πρωταθληματος αποφασιστηκε να μην δοθει/ανανεωθει κτλπ ,ουτε μεσουσης της χρονιας ουτε τπτ.
και στο κατω κατω τι ηταν περσι ο τελης και το βαζετε στην ιδια ζυγαρια,ειχε θεσμικο ρολο και δεν το ξερουμε?
περσι μετα την χρονια τους πρωταθληματος αποφασιστηκε να μην δοθει/ανανεωθει κτλπ ,ουτε μεσουσης της χρονιας ουτε τπτ.
και στο κατω κατω τι ηταν περσι ο τελης και το βαζετε στην ιδια ζυγαρια,ειχε θεσμικο ρολο και δεν το ξερουμε?
- These users thanked the author dimpaok4 for the post (total 2):
- Maklaz, paok apo epilogi
Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια βασικά πράγματα σε πρώτη φάση.Metagrafakias έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:41Που τον μετεφερε 4 θεσεις πιο πανω??παιδιαρισματα ειναι αυτα..eorptol1 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:35 Δεν τιμάει τον Μυστακίδη η συμπεριφορά τού απέναντι στον Χατζόπουλο άθλια είναι....μην δικαιολογεις τα αδικαιολόγητα
.....
Ο Ιβάν δεν έχει βάλει στην ΚΑΕ 2+ μύρια. Έχει βάλει 4+. Ένα κομμάτι ήταν δωρεές και ένα κομμάτι δάνειο. Το δανειακό κομμάτι στις δύσκολες εποχές ήταν μη απαιτητό. Αν ήταν απαιτητό εκείνες τις εποχές τότε ο κ Μυστακίδης θα είχε μια ομάδα στην Α2. Πάει αυτό.
Δεν καταλαβαίνω αυτό το άλμα λογικής Χατζόπουλος = Σαββίδης. Ο Χατζόπουλος (ο μεγαλύτερος σωτήρας του μπασκετικού ΠΑΟΚ στη σύγχρονη ιστορία με λαό απόντα) είχε αγορασμένες και πληρωμένες θέσεις στο γήπεδο, όπου μεσούσες της περιόδου του της άλλαξαν με το στανιό, όπως και το παρκινγκ. Στον "φίλαθλο" κ. Μυστακίδη, απλά δεν του ανανεώθηκε η σουίτα με τη λήξη της περιόδου. Η σουίτα πέρασε σε άλλον επιχειρηματία και με πιο ακριβό αντίτιμο.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 5):
- navigator11, Unpsofable78, Maklaz, Kabamaru11, paok apo epilogi
Δεν έχετε βαρεθεί ρε μλκες να σας πηγαίνει ο δικός σας κουβά από το καλοκαίρι ;
Και να εκτίθεστε εδώ μέσα ανεπανόρθωτα ;
Τι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε ειλικρινά απορώ
Και να εκτίθεστε εδώ μέσα ανεπανόρθωτα ;
Τι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε ειλικρινά απορώ
- These users thanked the author DamoN for the post (total 10):
- leomatos88, navigator11, Apil44, Unpsofable78, NIKOS1972, Maklaz, theo-drama, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Guitarman, paok apo epilogi