Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Τελικα το μεγαλύτερο λάθος που κανουν οσοι συμβουλεύουν τον Μυστακιδη ειναι οτι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ειναι ορκ, μπαοκτζήδες και δεν τους κόφτει ντιπ για ντιπ. Φάνηκε και το καλοκαίρι.. Είναι δυνατον βρε να λέτε ότι τα 2 εκατομμυρια του Σαββίδη που διευκολυναν την ΚΑΕ στα δυσκολα τωρα τα ίδια 2 εκατομμυρια διευκολύνουν τον Μυστακίδη να κανει τις πρώτες του μεταγραφές?
Πραγματικά ασύλληπτο
Πραγματικά ασύλληπτο
- These users thanked the author SCIFO for the post:
- KalamarGiannis
Να αρχίσουμε τότε στο thread για τις μεταγραφές να κράζουμε τον έναν που δε δίνει λεφτά στον άλλο να φέρει παίκτες στον λουτσεσκου
- These users thanked the author Casual for the post (total 3):
- leomatos88, Мир, Unpsofable78
Λέγοντας πράγματα σε ένα φόρουμ ή στα σοσιαλ μίντια δεν καταφέρνουμε κάτι
Ή αντίδραση φαίνεται πάντα στο γήπεδο. Εδώ θα φανεί τι ρόλο πραγματικά βαράνε οι σύνδεσμοι στον ΠΑΟΚ του σήμερα. Σηκώστε ένα πανό, φωνάξτε ένα σύνθημα, βρίστε τον και λίγο. Η αν δεν είστε διατεθειμένοι να τα κάνετε αυτά, δηλώστε αποχή
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΑΕ, ο ΠΑΟΚ είναι ηθική, ιστορία, προσφυγιά, αντίσταση στην αδικία, ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Δείξτε αντίδραση σε κάθε δισεκατομμυριούχο που θέλει να πατήσει πάνω σε όλο αυτό για τα δικά του συμφέροντα. Οποιος έχει λεφτά δεν είναι Ιβαν Σαββιδης
Καλύτερα 8ος και ηθικός παρά 3ος και το ρεντικολο της Ελλάδας
Ή αντίδραση φαίνεται πάντα στο γήπεδο. Εδώ θα φανεί τι ρόλο πραγματικά βαράνε οι σύνδεσμοι στον ΠΑΟΚ του σήμερα. Σηκώστε ένα πανό, φωνάξτε ένα σύνθημα, βρίστε τον και λίγο. Η αν δεν είστε διατεθειμένοι να τα κάνετε αυτά, δηλώστε αποχή
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΑΕ, ο ΠΑΟΚ είναι ηθική, ιστορία, προσφυγιά, αντίσταση στην αδικία, ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Δείξτε αντίδραση σε κάθε δισεκατομμυριούχο που θέλει να πατήσει πάνω σε όλο αυτό για τα δικά του συμφέροντα. Οποιος έχει λεφτά δεν είναι Ιβαν Σαββιδης
Καλύτερα 8ος και ηθικός παρά 3ος και το ρεντικολο της Ελλάδας
- These users thanked the author margas for the post (total 4):
- Kabamaru11, leomatos88, Parolos, Unpsofable78
Οι φελλοί πάντα έγραφαν και πάντα θα γράφουν , όποιος μπαίνει στο Χ καλά να πάθει.
Τώρα τι πιέσεις ασκήθηκαν δεν ξέρω, δεν είμαι και οργανωμένος, σίγουρα παίχτηκαν συνδεσμιτικα σκηνικά , αν θέλει κάποιος που ξέρει ενημερώνει.
Αντίδραση πάντως για μένα υπήρξε , υπήρξε στα σοσιαλ, υπήρξε σε εκπομπες, υπήρξε στην Τούμπα ,υπήρξε κι εδώ . Κράξιμο στον ΑΣ υπήρξε.
Να είμαι αισιόδοξος και να πω ότι η αντίδραση και η κατακραυγή έδωσε την ψηφοφορία στον Ιβάν με εκείνο το 15αρι. Άρα ίσως κάτι έγινε τελικά και από τον κόσμο.
Τώρα τι πιέσεις ασκήθηκαν δεν ξέρω, δεν είμαι και οργανωμένος, σίγουρα παίχτηκαν συνδεσμιτικα σκηνικά , αν θέλει κάποιος που ξέρει ενημερώνει.
Αντίδραση πάντως για μένα υπήρξε , υπήρξε στα σοσιαλ, υπήρξε σε εκπομπες, υπήρξε στην Τούμπα ,υπήρξε κι εδώ . Κράξιμο στον ΑΣ υπήρξε.
Να είμαι αισιόδοξος και να πω ότι η αντίδραση και η κατακραυγή έδωσε την ψηφοφορία στον Ιβάν με εκείνο το 15αρι. Άρα ίσως κάτι έγινε τελικά και από τον κόσμο.
@Maklaz δεν έχω κάτι με το ποστ σου όμως δεν ξέρουμε ούτε αν ήταν αυθεντικό το αρχικό ουτε το είχαμε διατηρήσει
Ας μην αναπαραγουμε
Ας μην αναπαραγουμε
Έχεις δίκιο, αλλά ρε μπαγάσα σου κρατάω "κακία" μόνο για ένα post που έκανα και μου έσβησες, εκείνο με το τραγούδιEqualizer έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:55 @Maklaz δεν έχω κάτι με το ποστ σου όμως δεν ξέρουμε ούτε αν ήταν αυθεντικό το αρχικό ουτε το είχαμε διατηρήσει
Ας μην αναπαραγουμε
Αντι να μιλάμε εδω και να αφυπνιζομαστε για τη νέα παγίδα που στήνεται (και να δείτε που αρκετοί θα πέσουν μεσα) ασχολούμαστε με τα τρολ και τους 5-6 που ειναι φανατικοί αντι-Σαββιδικοι που και το γηπεδο να κανει και ΤσΛ να σηκώσει ομάδα, κάτι θα βρουν και θα πουν...
Περιμένετε λιγο και θα δείτε τα πρωτοσέλιδα και τις περισπουδαστες αναλύσεις στα βοθροραδιοφωνα για τον "κακό Ιβαν που τραβάει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα δικαστήρια".
Εύχομαι να πέσουν πάλι μεσα στο λακο με τα σκατα που σκάβουνε...
Περιμένετε λιγο και θα δείτε τα πρωτοσέλιδα και τις περισπουδαστες αναλύσεις στα βοθροραδιοφωνα για τον "κακό Ιβαν που τραβάει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα δικαστήρια".
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 7):
- leomatos88, Apil44, Casual, Kabamaru11, aivas19, Unpsofable78, NIKOS1972
- KalamarGiannis
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΙΣΤΟ. ############## Ε.Π.Ε.Ι.Γ.Ο.Ν. ###################
Μεγαλόμετοχε της ΚΑΕ ΠΑΟΚ,
αν υποθέσουμε ότι εξυπηρετείς μία ατζέντα σου, με στόχο εκτός των άλλων και να κερδίσεις το λαό του ΠΑΟΚ και να έχεις ασπίδα και βατήρα για τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες ομάδων, να σε πω ότι δεν πάει καλά το σχέδιο.
Δημιουργείς ρήγμα στον κόσμο της ομάδας, και όχι αυτό δε θα ξεχαστεί και ίσως και δε συγχωρεθεί ποτέ.
Η κίνησή σου να μην επικοινωνεί κανείς από το στρατόπεδό σου κάποια λογική σκέψης και σχεδιασμού, ενώ βουίζει ο τόπος και σε κυνηγούν με εξώδικο ότι δεν έχει πληρώσει τα όσα υπέγραψες, σου κάνει απεριόριστο κακό.
Ναι, με στενοχωρεί βαθύτατα ο σωτήρας που έφτασε επιτέλους μετά απο δεκαετίες αναμονής, να μη μας έχει σώσει ακόμα αποπληρώνοντας, όντας και ΠΑΟΚτσής, ένας από εμάς ας πούμε, την ίδια ώρα που πλήρωσε ο Κινέζος που δεν ήξερε που πέφτει η χώρα...
Με στενοχωρούν οι συνοπαδοί μου που κάνουν πάρτυ με την κακή εικόνα της ομάδας (δείτε τι γράφονταν μέχρι να γυρίσουμε το ματς στη Γλυφάδα σήμερα), πάρτυ με την κόντρα των 2 υπερπλουσίων, πάρτυ που "δικαιώνονται" που δεν σε θέλανε, και φτάσαμε ΗΔΗ να γράφουνε να φύγεις.
Θα έπρεπε να σε προβληματίζει ότι μετά μια ζωή ως τα 63 σου πίσω από τις κουρτίνες, διακριτικά ας το πούμε, χάνεις σε δημόσια εικόνα και κύρος , αντί να κερδίζεις όπως θα έπρεπε με την κίνηση να πάρεις τη μεγαλύτερη ομάδα της γης για να την κάνεις να πρωταγωνιστήσει ξανά. Χάνεις πολύ, πάρα πολύ. Θα σε ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ από το να κυνηγήσεις στόχους συνδεδεμένους με το ποδόσφαιρο.
Καλά θα κάνεις να το καταλάβεις, να δείξεις εξυπνάδα , να διαβάσεις το δωμάτιο και να αλλάξεις άρδην τακτική.
Μπορείς ακόμα να το σώσεις.
Πλήρωσε τα πάντα, κάνε έργο στο γήπεδο, ρίξε χρήμα στο αγωνιστικό.
Και βρες κάποιον καλό επικοινωνιολόγο και κάποιο αποδεκτό πρόσωπο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ να γίνει ο ¨εκπρόσωπος τύπου¨ σου.
ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ.
Μεγαλόμετοχε της ΚΑΕ ΠΑΟΚ,
αν υποθέσουμε ότι εξυπηρετείς μία ατζέντα σου, με στόχο εκτός των άλλων και να κερδίσεις το λαό του ΠΑΟΚ και να έχεις ασπίδα και βατήρα για τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες ομάδων, να σε πω ότι δεν πάει καλά το σχέδιο.
Δημιουργείς ρήγμα στον κόσμο της ομάδας, και όχι αυτό δε θα ξεχαστεί και ίσως και δε συγχωρεθεί ποτέ.
Η κίνησή σου να μην επικοινωνεί κανείς από το στρατόπεδό σου κάποια λογική σκέψης και σχεδιασμού, ενώ βουίζει ο τόπος και σε κυνηγούν με εξώδικο ότι δεν έχει πληρώσει τα όσα υπέγραψες, σου κάνει απεριόριστο κακό.
Ναι, με στενοχωρεί βαθύτατα ο σωτήρας που έφτασε επιτέλους μετά απο δεκαετίες αναμονής, να μη μας έχει σώσει ακόμα αποπληρώνοντας, όντας και ΠΑΟΚτσής, ένας από εμάς ας πούμε, την ίδια ώρα που πλήρωσε ο Κινέζος που δεν ήξερε που πέφτει η χώρα...
Με στενοχωρούν οι συνοπαδοί μου που κάνουν πάρτυ με την κακή εικόνα της ομάδας (δείτε τι γράφονταν μέχρι να γυρίσουμε το ματς στη Γλυφάδα σήμερα), πάρτυ με την κόντρα των 2 υπερπλουσίων, πάρτυ που "δικαιώνονται" που δεν σε θέλανε, και φτάσαμε ΗΔΗ να γράφουνε να φύγεις.
Θα έπρεπε να σε προβληματίζει ότι μετά μια ζωή ως τα 63 σου πίσω από τις κουρτίνες, διακριτικά ας το πούμε, χάνεις σε δημόσια εικόνα και κύρος , αντί να κερδίζεις όπως θα έπρεπε με την κίνηση να πάρεις τη μεγαλύτερη ομάδα της γης για να την κάνεις να πρωταγωνιστήσει ξανά. Χάνεις πολύ, πάρα πολύ. Θα σε ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ από το να κυνηγήσεις στόχους συνδεδεμένους με το ποδόσφαιρο.
Καλά θα κάνεις να το καταλάβεις, να δείξεις εξυπνάδα , να διαβάσεις το δωμάτιο και να αλλάξεις άρδην τακτική.
Μπορείς ακόμα να το σώσεις.
Πλήρωσε τα πάντα, κάνε έργο στο γήπεδο, ρίξε χρήμα στο αγωνιστικό.
Και βρες κάποιον καλό επικοινωνιολόγο και κάποιο αποδεκτό πρόσωπο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ να γίνει ο ¨εκπρόσωπος τύπου¨ σου.
ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ.
Εγώ πάντως ήδη άκουσα και πως θα χαρακτηρίσουν τον Σαββίδη, τοκογλύφος λέει είναι.....Guitarman έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 00:06 Αντι να μιλάμε εδω και να αφυπνιζομαστε για τη νέα παγίδα που στήνεται (και να δείτε που αρκετοί θα πέσουν μεσα) ασχολούμαστε με τα τρολ και τους 5-6 που ειναι φανατικοί αντι-Σαββιδικοι που και το γηπεδο να κανει και ΤσΛ να σηκώσει ομάδα, κάτι θα βρουν και θα πουν...
Αυτός που σε έκανε άνθρωπο, αυτός, χάρη στον οποίον κατεβαίνεις Αθήνα και από καλώς τα παιδιά, καλώς το 3-0, τώρα τους γλεντάς όλους. Αυτόν που σε έφερε περισσότερους τίτλους από όσους είχες πριν αναλάβει.
Η όλη φάση με την εμφάνιση του Τέλη είναι ξεκάθαρα τακτική "διαίρει και βασίλευε", θέλουν να σπάσουν την ενότητα του λαού του ΠΑΟΚ υπέρ του Σαββίδη, να δημιουργήσουν προβλήματα από το πουθενά, να φύγει ο Σαββίδης, να πάρουν το λιμάνι. Αυτό τους καίει κατά την ταπεινή μου γνώμη.
- These users thanked the author Apil44 for the post (total 5):
- leomatos88, Guitarman, Maklaz, margas, Unpsofable78
Τίποτα σωστό δεν έχει κανει μέχρι τώρα.Μαμησα εγώ μεταγραφές.Μονο διχωνοια έχει φέρει.
- These users thanked the author adam04 for the post:
- Unpsofable78
- KalamarGiannis
κάπου χάνει σε λογικά βήματα αυτή η συλλογιστική που συλλήβδειν έχει υιοθετηθεί από τους υποστηρίζοντες τον Σαββίδη.
Τη βρίσκω πολύ αίολη.
Σημειώνω ότι δεν είμαι Σαββιδόσκυλο, τον τιμώ για όλα όσα έφερε στην ομάδα και τις χαρές που μας έδωσε, και θέλω να μείνει. Επίσης, μου αρέσει να υπάρχει εναλλακτική από πίσω , αν του τη δώσει και πει πουλάω, να θέλει την ομάδα ένας επίσης μεγιστάνας.
Εκεί που με χαλάει είναι ότι υπάρχει πόλεμος των 2 πλευρών που δε ξες και που μπορεί να καταλήξει και τι κακό να συμβεί στο σύλλογο.
Παρόλα αυτά , ο πόλεμος είναι γεγονός δε μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια.
Εγώ ξέρω, ότι αν έχω ένα περουσιακό στοιχείο, ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να με κάνει να το πουλήσω αν δε θέλω. Εκτός αν μου απαγάγουν την οικογένεια ξέρω γω. Εννοώ με σύννομο τρόπο, τηρώντας τα προσχήματα.
Πως λοιπόν πηδάμε από το θα του πάρει τη Νέα Τούμπα, μετά την ΠΑΕ , μετά το Λιμάνι , έτσι εύκολα και καθημερινά, ήθελα νά ξερα τι σκέφτεστε. Και να μην ξεχνάμε ότι ΟΛΑ είναι υποθέσεις, και έχω ξαναπεί είμαστε πολύ λίγοι για να γνωρίζουμε τον πραγματικό στρατηγικό σχεδιασμό επιτελείων ειδικών (νομικών, οικονομολόγων, στατιστικολόγων, κλπ. κλπ.) που έχουν οι 2 πλευρές...(νοιώθω ότι φτάσαμε ο Τζόρνταν/Κάμελ από την Παπάφη , όταν είναι ξενέρωτος, να αναλύει τις σκακιστικές κινήσεις στο καφενείο των αμπαλαέα ξέρω γω...)
Τη βρίσκω πολύ αίολη.
Σημειώνω ότι δεν είμαι Σαββιδόσκυλο, τον τιμώ για όλα όσα έφερε στην ομάδα και τις χαρές που μας έδωσε, και θέλω να μείνει. Επίσης, μου αρέσει να υπάρχει εναλλακτική από πίσω , αν του τη δώσει και πει πουλάω, να θέλει την ομάδα ένας επίσης μεγιστάνας.
Εκεί που με χαλάει είναι ότι υπάρχει πόλεμος των 2 πλευρών που δε ξες και που μπορεί να καταλήξει και τι κακό να συμβεί στο σύλλογο.
Παρόλα αυτά , ο πόλεμος είναι γεγονός δε μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια.
Εγώ ξέρω, ότι αν έχω ένα περουσιακό στοιχείο, ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να με κάνει να το πουλήσω αν δε θέλω. Εκτός αν μου απαγάγουν την οικογένεια ξέρω γω. Εννοώ με σύννομο τρόπο, τηρώντας τα προσχήματα.
Πως λοιπόν πηδάμε από το θα του πάρει τη Νέα Τούμπα, μετά την ΠΑΕ , μετά το Λιμάνι , έτσι εύκολα και καθημερινά, ήθελα νά ξερα τι σκέφτεστε. Και να μην ξεχνάμε ότι ΟΛΑ είναι υποθέσεις, και έχω ξαναπεί είμαστε πολύ λίγοι για να γνωρίζουμε τον πραγματικό στρατηγικό σχεδιασμό επιτελείων ειδικών (νομικών, οικονομολόγων, στατιστικολόγων, κλπ. κλπ.) που έχουν οι 2 πλευρές...(νοιώθω ότι φτάσαμε ο Τζόρνταν/Κάμελ από την Παπάφη , όταν είναι ξενέρωτος, να αναλύει τις σκακιστικές κινήσεις στο καφενείο των αμπαλαέα ξέρω γω...)
Πολύ το κουράζουμε, δωθηκε η ομάδα μαζί με το γήπεδο για 49 χρόνια, με μοναδικό τίμημα 4 εκατομμύρια, χωρίς κανένα καπέλο.
Επαναλαμβάνω ομάδα και γήπεδο με 4μυρια.
Και βγαίνει ο άλλος και σου λέει τελικά θα τα πάρω με 2 κι ας συμφώνησα για 4.
Καλωσήρθατε στον πλανήτη των διαπραγματεύσεων των ορυχείων της Αφρικής.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 5):
- leomatos88, Maklaz, GEOL, Unpsofable78, NIKOS1972
- katafraktos
Εμένα δεν μου κάνει τόσο εντύπωση όλο αυτό, αυτά τα είναι μεγαλωμένος στα τσιμέντα της Τούμπας, ακόμα και αν ισχύουν ως ένα βαθμό, μόνο ως παπατζιλίκια τα εκλαμβάνω και δεν μου λένε και τίποτα. Επιχειρηματίας είσαι, θα κάνεις τις κινήσεις που κανείς, μαγκιά σου και χαρά σου. Ούτε για ηθικότητες, ούτε για σεβασμό θα μιλήσω. Σαν εταιρίες(που είναι κιόλας) τα βλέπεις όλα; Όλα καλά.
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω από σένα, είναι γιατί ενώ τόσα χρόνια κινείσαι εκτός του φωτός της δημοσιότητας και έχεις χτίσει μόνος σου μια τεράστια περιουσία, τι ανάγκη έχεις στα 63 σου να ξεφτιλίζεσαι έτσι; Ειδικά σε έναν κόσμο μια μεγάλης ομάδας που ξέρεις πόσο σκληρός μπορεί να γίνει.
Αυτοί που είναι όμως πραγματικά αηδιαστικοί και ξεφτιλίζουν το σύλλογό μας, ένα σύλλογο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "θεματοφύλακες"-μητριές του συλλόγου. Αυτοί που ακόμα και κάτι θετικό να είχαν προσφέρει τόσα χρόνια, πρόδωσαν αυτόν που τους έσωσε από αφανισμό, τους έβγαλε από την αφάνεια και τους έκανε μάγκες με τις πλάτες του. Αυτό δεν ήταν αρκετό όμως, για μήνες συνέχιζαν να κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο με τραγελαφικά σκηνικά και παιζόντας τον ρόλο των δικηγόρων ενός ξένου σώματος (μέχρι τότε) στο σύλλογο, που ούτε είχαμε άκουσει τη φωνή του. Αυτοί συνεχίζουν ακόμα και σήμερα, να μένουν μουγκοί για αυτόν που πριν λίγο ήταν λαλίστατοι, ενώ ο σύλλογος γίνεται βούκινο με εξώδικα και ντροπιαστικές αποκαλύψεις. Ντρέπομαι και ο ίδιος που μέχρι σήμερα συνεχίζουν να λυμαίνονται τον σύλλογο τέτοιοι άνθρωποι.
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω από σένα, είναι γιατί ενώ τόσα χρόνια κινείσαι εκτός του φωτός της δημοσιότητας και έχεις χτίσει μόνος σου μια τεράστια περιουσία, τι ανάγκη έχεις στα 63 σου να ξεφτιλίζεσαι έτσι; Ειδικά σε έναν κόσμο μια μεγάλης ομάδας που ξέρεις πόσο σκληρός μπορεί να γίνει.
Αυτοί που είναι όμως πραγματικά αηδιαστικοί και ξεφτιλίζουν το σύλλογό μας, ένα σύλλογο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "θεματοφύλακες"-μητριές του συλλόγου. Αυτοί που ακόμα και κάτι θετικό να είχαν προσφέρει τόσα χρόνια, πρόδωσαν αυτόν που τους έσωσε από αφανισμό, τους έβγαλε από την αφάνεια και τους έκανε μάγκες με τις πλάτες του. Αυτό δεν ήταν αρκετό όμως, για μήνες συνέχιζαν να κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο με τραγελαφικά σκηνικά και παιζόντας τον ρόλο των δικηγόρων ενός ξένου σώματος (μέχρι τότε) στο σύλλογο, που ούτε είχαμε άκουσει τη φωνή του. Αυτοί συνεχίζουν ακόμα και σήμερα, να μένουν μουγκοί για αυτόν που πριν λίγο ήταν λαλίστατοι, ενώ ο σύλλογος γίνεται βούκινο με εξώδικα και ντροπιαστικές αποκαλύψεις. Ντρέπομαι και ο ίδιος που μέχρι σήμερα συνεχίζουν να λυμαίνονται τον σύλλογο τέτοιοι άνθρωποι.
- These users thanked the author katafraktos for the post (total 3):
- leomatos88, Apil44, Unpsofable78
-
leomatos88
Με άλλα λόγια νταβατζιλίκι.Parolos έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 00:42 Πολύ το κουράζουμε, δωθηκε η ομάδα μαζί με το γήπεδο για 49 χρόνια, με μοναδικό τίμημα 4 εκατομμύρια, χωρίς κανένα καπέλο.
Κουνάς και μια χαρτοπετσέτα με 250 στραγάλια, πατάς και το play στις προηχογραφημένες τσιρίδες να βιαστεί να ξεκουμπιστεί ο Χατζόπουλος, έχεις έτοιμη και την προπαγάνδα του μπατίρη του πατερούλη που μας τρέχει στα δικαστήρια κτλ κτλ κτλ.
Τώρα πώς υπήρξανε (υπάρχουν ακόμα;) νοήμονες άνθρωποι (δεν μπορεί να είναι όλοι τρολάκια) που τους φάνηκε νορμάλ ιδέα να πάρει την Τούμπα, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, τα ίδια μας τα σπίτια, ποιος ξέρει τι άλλο, τι να πεις...
Σκέτη θλίψη.
Αντί να λέμε όλα στον Πύργο το Λευκό, θα λέμε όλα σε πλειστηριασμό.
Να γουστάρει ο παγκόσμιος αντιΠΑΟΚτσής.
Που το Παλάτι, σύμβολο της ανεξαρτησίας και της περηφάνιας της ομάδας στα πέτρινα χρόνια, το πήρε τζάμπα ένας περαστικός, και το μαθαίνει ο ΠΑΟΚτσής εκ των υστέρων!
Απίστευτα πράγματα.
Ποιος ξέρει τι άλλο έχουν σχεδιάσει για το καλό μας.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
- Apil44, Unpsofable78, NIKOS1972, Guitarman
Ηρεμία
Άλλο η αυστηρή κριτική και η δικαιολογημένη αγανάκτηση
Άλλο να προβλέπουμε περαιτέρω δεινά.
Άλλο η αυστηρή κριτική και η δικαιολογημένη αγανάκτηση
Άλλο να προβλέπουμε περαιτέρω δεινά.