Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimitrisou

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Rexaris έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:22 Έχουμε μέχρι τώρα μόνο την μια πλευρά. Από την άλλη δεν έχουνε ακούσει τίποτε.

Ο Χατζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει την αξιοπιστία του. Ο Μυστακίδης όχι ακόμη. Είναι πάντως αλήθεια οτι μεριμές από τις εξαγγελίες του τις πραγματοποίησε αμέσως, πχ ΑΜΚ, Παλατάκι, πολλές μεταγραφές.

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι ας μην μηδενίζουμε κανέναν ακόμη. Ο Χατζόπουλος δεν ξέρει καν αν το δημόσιο εξοφλήθηκε, το λέει ο ίδιος. Από την άλλη λέει οτι πάνω από το 50% των χρεών δεν έχουν εξοφληθεί. Πώς το γνωρίζει αυτό;

Βλέπω και προσωπική διαμάχη εκεί μέσα. Δεν του φέρθηκαν σωστά και δεν έχω πρόβλημα να το πιστέψω αλλά κι αυτός μπορεί να τους το κρατάει μανιάτικο.

Δεν είμαι ισαποστάκιας ούτε και αχάριστος στον Χατζόπουλο. Αλλά επειδή ο Μυστακίδης με το που μπήκε έριξε αρκετό χρήμα στην ομάδα, θέλω να ακούσω και την δική του την πλευρά να δίνει εξηγήσεις για τα χρέη πριν τον καταδικάσω.
Αυτο ειναι το προβλημα ομως..εδω και δεκα μερες μουγκα..
Αρα η δεν τους νοιαζει ο κοσμος η δεν εχουν ιδεα το τι γινετε εκει εξω..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Νόμιζα έγινε η ΑΜΚ. Καλά οι μεταγραφές με τι λεφτά έγιναν;

Πάντως πάλι καλά που δεν ανέλαβε και το γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ναι μωρέ ας περιμένουμε να ακούσουμε και την άλλη πλευρά μόνο 8 μήνες πέρασαν…
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
Thax, paok apo epilogi, eorptol1
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

και ΑΜΚ εγινε και 12Μ ειναι επιβεβαιωμενα μεσα στην εταιρια (https://publicity.businessportal.gr/com ... 7826104000). Οποτε τα λεφτα υπαρχουν, το θεμα ειναι ποτε θα πληρωσει και πιστευω στο τελος θα τα δωσει τα λεφτα. Απλα μπορει να τα δωσει αρχες Φλεβαρη να τελειωσει πρωτα η μεταγραφικη περιοδος, αυτη τη σκεψη ειχα.. οκ υπαρχουν ρητρες αλλα προφανως δεν ειναι κατι που επηρεαζει την πλευρα Μυστακιδη να καθυστερισει τοσο τις πληρωμες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok-porter1337 την Παρ 23 Ιαν 2026, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 17:58
kataramenos5 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:12
aivas19 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:54 Όλοι εσείς που σχολιάζετε (@Equalizer @tolis14 κτλ) είστε μπασκετικοι; Γιατί αν δεν είστε δε δικαιούστε να ομιλείτε. Ας μας ενημερώσουν αποκλειστικά οι μπασκετικοί για την αποπληρωμή των χρεών αλλά και αν όσοι είναι «μόνο ΠΑΟΚ» επικροτούν την όλη φάση.
Κανεις ΠΑΟΚΤΣΗΣ δε την επικροτει ,οπως δεν επικροτει και τετοια ποστ που ριχνουν νερο στο μυλο του διχασμου.Εσεις ετσι ,εμεις αλλιως κλπ κλπ
Βγηκες να την πεις ΤΩΡΑ στα παιδια που καιγονταν να δουν το μπασκετ να παιρνει ανασα.Ευγε.
Στάσου λίγο, ρε αδερφέ. Τα παιδιά που τσουρουφλίζονταν να δούνε το τμήμα να αναγεννάται - αναφαίρετο δικαίωμά τους και πολύ καλά κι εύλογα το ήθελαν διακαώς - μας έλεγαν πως κουράζονταν αφόρητα από το κράξιμο, που έπεφτε στον Μυστακίδη, πριν αναλάβει κι όσο ήταν στις συζητήσεις με τον Χατζόπουλο, από διάφορους εδώ μέσα, που είχαμε σχηματίσει κάκιστη εντύπωση από τις γελοιότητες του περασμένου Ιουνίου σχετικά με τη Νέα Τούμπα, που μπουρδέλεψαν ακραία το κλίμα στον σύλλογο. Ένα μπουρδέλεμα στο οποίο, αν του δώσουμε το ελαφρυντικό ότι δεν υπήρξε ενορχηστρωτής του, συμμετείχε δεδομένα ... γενναιόδωρα κι ο ίδιος. Για τους δικούς του λόγους προφανώς. Τους οποίους δεν εξετάζω και στην τελική στο ριπαπά μου κιόλας.

Η φάση ήταν "το μπάσκετ επιτέλους να δει φωτεινές μέρες και γαία πυρί μιχθήτω σχετικά με οτιδήποτε άλλο, τι μας κόφτει εμάς αν επιχείρησε να μπει φούστικα στα του ποδοσφαίρου, δε μας αφορούν αυτά". Το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ τον πετυχημένο δρόμο του θέλω να και πιστεύω ότι σταθερά θα συνεχίσει να τον βαδίζει για πολύ ακόμα. Εύχομαι και στους φίλους, που έχουν πολύ πιο στενή ή και αποκλειστική ακόμα σχέση με το μπασκετικό τμήμα, να πάρουν κάποια στιγμή έστω τη μισή χαρά σε σύγκριση με τους ... ποδοσφαιρόκαφρους.
Ελπίζω επίσης να μην αναγκαστούν από τις εξελίξεις να "ταξιδέψουν" στο εγγύς παρελθόν για να εξετάσουν πιο προσεκτικά την όλη συμπεριφορά και στάση του Μυστακίδη κι όσων με σχεδόν ακατανόητο ζήλο καθημερινά τον pushαραν για να μπει στα του ΠΑΟΚ, με αφορμή (;) το νέο γήπεδο στην Τούμπα.
Sorry navi μου ξεφυγε αυτο.Η ενσταση μου ειναι στο τσουβαλιασμα και τις "ευθηνες" που φορτωνονται σε ολους τους μπασκετικους του φορουμ που μετρημενοι ηταν βαρια 10 ατομα.Επειδη γνωριζομαστε χρονια με τα παιδια ρωταω λοιπον.
Εγραψε ο Μπαρκαρουτσος,ο Maurice ,ο Γιαννης,ο palok,o BlackMagicPAOK κατι τετοιο :
"το μπάσκετ επιτέλους να δει φωτεινές μέρες και γαία πυρί μιχθήτω σχετικά με οτιδήποτε άλλο, τι μας κόφτει εμάς αν επιχείρησε να μπει φούστικα στα του ποδοσφαίρου, δε μας αφορούν αυτά" .Ειπα εγω κατι τετοιο?
Ενα ψιλοαλτζχαιμερ το χω ειναι αληθεια αλλα θεωρω οτι κανεις απο τους παραπανω δε θα το γραφε.Μηπως μπερδεψατε τα παιδια με τιποτα νεες .."φωτοβολιδες" ?.Αν γραφτηκε κατι τετοιο απ τα παιδια βαλτε το ποστ και ζηταω συγνωμη εκ των προτερων,αν οχι οφειλετε να ζητησετε εσεις για το τσουβαλιασμα των μπασκετικων
giannisparis4

Δημοσίευση από giannisparis4 »

paok-porter1337 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 11:09 και ΑΜΚ εγινε και 12Μ ειναι επιβεβαιωμενα μεσα στην εταιρια (https://publicity.businessportal.gr/com ... 7826104000). Οποτε τα λεφτα υπαρχουν, το θεμα ειναι ποτε θα πληρωσει και πιστευω στο τελος θα τα δωσει τα λεφτα. Απλα μπορει να τα δωσει αρχες Φλεβαρη να τελειωσει πρωτα η μεταγραφικη περιοδος, αυτη τη σκεψη ειχα.. οκ υπαρχουν ρητρες αλλα προφανως δεν ειναι κατι που επηρεαζει την πλευρα Μυστακιδη να καθυστερισει τοσο τις πληρωμες.
Η ρητρα παντως ειναι τις πλακας το 0.05%.
Δηλαδη και σε 2 χρονια να τα δωσει ειναι 800χιλιαρικα. Κλαιν μαιν
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

giannisparis4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 17:08
paok-porter1337 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 11:09 και ΑΜΚ εγινε και 12Μ ειναι επιβεβαιωμενα μεσα στην εταιρια (https://publicity.businessportal.gr/com ... 7826104000). Οποτε τα λεφτα υπαρχουν, το θεμα ειναι ποτε θα πληρωσει και πιστευω στο τελος θα τα δωσει τα λεφτα. Απλα μπορει να τα δωσει αρχες Φλεβαρη να τελειωσει πρωτα η μεταγραφικη περιοδος, αυτη τη σκεψη ειχα.. οκ υπαρχουν ρητρες αλλα προφανως δεν ειναι κατι που επηρεαζει την πλευρα Μυστακιδη να καθυστερισει τοσο τις πληρωμες.
Η ρητρα παντως ειναι τις πλακας το 0.05%.
Δηλαδη και σε 2 χρονια να τα δωσει ειναι 800χιλιαρικα. Κλαιν μαιν
Φίλε το ψιλοχαίρεσαι όλο αυτό το σκηνικό Μυστακίδη Σαββίδη ή ιδέα μου?
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

@Ιάσονας Ρητορικη η ερωτηση;
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Ιάσονας
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Παρατηρώ και έναν ενθουσιασμό γύρω από το, και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνει ένας δισεκατομμυριούχος με έναν μονοκούστουμο, και ανάλυση στο πόσο θα κοστίσει το 0,05% ημερησίως, και κρυφές σκέψεις αν ο κυριος Μυστακίδης αγοράσει S&P 500 μεγαλυτερο κέρδος θα βγάλει οπότε γιατί να έχει τα κεφάλαιά του κλειδωμένα.
Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια.

Για να είμαι και στο τοπικ, καταπιέζομαι να το δω το παιχνίδι ρε Θανασάρα, δεν ταυτίζομαι με την ατμόσφαιρα στο σύλλογο. Πραγματικά με εσένα πρόεδρο μετρούσα ώρες τώρα όλο αυτό με έχει ψυχράνει τελείως. Θα μου περάσει στο μέλλον φαντάζομαι.
Να σαι καλά.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 3):
Kabamaru11, margas, Darklord5467
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μη το βλεπεις ετσι,η ομαδα παιζει,τα παιδια φορανε την φανελα,αυτο υποστηριζουμε.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Ιάσονας
giannisparis4

Δημοσίευση από giannisparis4 »

Ιάσονας έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 18:05 Φίλε το ψιλοχαίρεσαι όλο αυτό το σκηνικό Μυστακίδη Σαββίδη ή ιδέα μου?
Μα τι να το χαιρομαι.
Ησονος σημασιας ειναι. Δεν ξερω γιατι κανετε ετσι σαν τρελοι.
Ημαρτον. Ενα δανειο ειναι που ο ιδιοκτητης της ΚΑΕ το αμφισβητει και θα παει στα δικαστηρια. Που ειναι το τρομερο προβλημα?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

"ΗΜΑΡΤΟΝ!" :lol:
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

giannisparis4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 20:50
Ιάσονας έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 18:05 Φίλε το ψιλοχαίρεσαι όλο αυτό το σκηνικό Μυστακίδη Σαββίδη ή ιδέα μου?
Μα τι να το χαιρομαι.
Ησονος σημασιας ειναι. Δεν ξερω γιατι κανετε ετσι σαν τρελοι.
Ημαρτον. Ενα δανειο ειναι που ο ιδιοκτητης της ΚΑΕ το αμφισβητει και θα παει στα δικαστηρια. Που ειναι το τρομερο προβλημα?
Το σημαντικό είναι γιατί δεν φέρνει ο μπατίρης σέντερ
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Kαλα εδώ δεν αγχωνονταν όταν ο Κατσαρης επιχειρούσε να δώσει το γήπεδο σε άνθρωπο που άνετα θα πετούσε την ΠΑΕ εκτός Τούμπας, στην αφερεγυόητα θα κωλύσουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

Υποθέτω γιατί δε βρίσκουνε, η γιατί οι επιλογές τους επιλέγουν να πάνε σε άλλες ομάδες που παίζουν σε άλλες διοργανώσεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”