Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δεν μπορει να ακυρωθει καμια συμφωνια, ποτε κ πουθενα. Η μεταβιβαση εγινε
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Ιάσονας, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
psychologos
Καμία σχεση ο Μπατατουδης με τα Ορνια που τρωνε ανθρώπινες σαρκες εδω κατω. Μα καμία.
1.Γινονται οσα γινονται το καλοκαιρι και η μεγαλη πλειοψηφια σχηματιζει για σενα αρνητικη εικονα.
2.Μετα κοπων και βασανων η πολυπαθη ΚΑΕ ερχεται στα χερια σου.
3.Κανεις καποιες κινησεις με παικτες και στελεχωση της ομαδας.
4.Αρχιζει να ξεχνιεται η αρχικη πρωτη αρνητικη εικονα και αρχιζει ο κοσμος να κανει ονειρα.
5.Ξαφνικα δεν θελεις να πληρωσεις μερος του χρεους το οποιο εχεις αναγνωρισει.
6.Ο κοσμος αρχιζει παλι να αισθανεται αρνητικα απεναντι σου.
Δεν ξερω τι σκοπο πραγματικα έχεις.Αν θελεις οντως να βοηθησεις η υπαρχουν πραγματα υπογεια που δεν γνωριζουμε.
Αυτο που ξερω ειναι οτι τετοιες συμπεριφορες δεν μου αρεσουν οπως και στον περισσοτερο κοσμο του ΠΑΟΚ.
Αν δεν εχεις τον κοσμο μαζι σου δεν προκειται να πετυχεις τιποτα...Δεν γνωριζω αν αποφασιζεις μονος σου ή σε συμβουλευουν αλλα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
2.Μετα κοπων και βασανων η πολυπαθη ΚΑΕ ερχεται στα χερια σου.
3.Κανεις καποιες κινησεις με παικτες και στελεχωση της ομαδας.
4.Αρχιζει να ξεχνιεται η αρχικη πρωτη αρνητικη εικονα και αρχιζει ο κοσμος να κανει ονειρα.
5.Ξαφνικα δεν θελεις να πληρωσεις μερος του χρεους το οποιο εχεις αναγνωρισει.
6.Ο κοσμος αρχιζει παλι να αισθανεται αρνητικα απεναντι σου.
Δεν ξερω τι σκοπο πραγματικα έχεις.Αν θελεις οντως να βοηθησεις η υπαρχουν πραγματα υπογεια που δεν γνωριζουμε.
Αυτο που ξερω ειναι οτι τετοιες συμπεριφορες δεν μου αρεσουν οπως και στον περισσοτερο κοσμο του ΠΑΟΚ.
Αν δεν εχεις τον κοσμο μαζι σου δεν προκειται να πετυχεις τιποτα...Δεν γνωριζω αν αποφασιζεις μονος σου ή σε συμβουλευουν αλλα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
- These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
- Dimitrisou, Dimitris_L4
Ο ΠΑΟΚτσής πάνω από όλα πρέπει να έχει μπέσα.
Να τους βράσω και τους τίτλους και τις μεταγραφές κ όλα. Σαν τους κάτω δεν θέλω να γίνω ποτέ.
Να τους βράσω και τους τίτλους και τις μεταγραφές κ όλα. Σαν τους κάτω δεν θέλω να γίνω ποτέ.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 4):
- MrSam1926apc, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, Kabamaru11
-
vasilis1976
'Αυτογκόλ' του Μυστακιδη εάν ισχύει (που μαλλον ισχύει)το ότι δεν πληρώνει τα χρέη στον Ιβάν. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλα.
-
MrSam1926apc
Πολύ φοβάμαι ότι δυστυχώς θα αργήσει αυτή η μέρα…
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
- leomatos88
-
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο μένος κατά του Μυστακίδη. Θέλει να πάρει ίσως την ΠΑΕ στο μέλλον και καλώς πράττει. Αυτό φέρνει υγιή ανταγωνισμό στον οργανισμό ΠΑΟΚ. Θεωρούμε σοβαρά ότι ο Ζαφειρης θα είχε έρθει στην ομάδα και ο Κωνσταντέλιας θα ήταν ακόμα στην ομάδα αν ο Σαββιδης δεν είχε στο μυαλό του τον Τέλη; Σκεφτείτε αυτό και ας αφήσουμε λίγο στην άκρη το ποιος χρωστάει που και πότε θα πληρώσει. Και οι 2 επιχειρηματίες έχουν την στρατηγική τους για το ποιος θα αποκτήσει τον έλεγχο της ομάδας και παίζουν το παιχνίδι τους. Οι ομάδες μας μόνο κερδίζουν προς το παρόν. Ας τις στηρίξουμε και ας σταματήσουμε τον ηθικοπολεμο.
Είμαι σίγουρος ότι το είχα μάθει από κάπου αλλά αρχιζω και αμφιβάλω για την μνήμη μου
Αν δεν απατώμαι και ο Κλείτος χάθηκε μετά το ντηλ του μεγάλου 4,2 εκ πληρώθηκαν χρέη τέλος . Γενικά πρέπει να βγουν νέες οδηγίες προς ναυτιλομένουςnavigator11 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:18 Πάντως ακραία εντυπωσιακό ότι πέρα από τον κλασικό χλευασμό κατά Χατζόπουλου και Ιβάν από τους κατά φαντασίαν Ζαπατίστας/τρολίστας στο πρώην τουίτερ ή όποιο άλλο μέσο δικτύωσης, δεν μπορείς να βρεις αβανταδόρο του μίστερ που να κάνει τοποθέτηση επί της ταμπακιέρας. Λες και 15 Γενάρη πάγωσε ξαφνικά ο χρόνος.
- These users thanked the author Taseos for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Σωστά αμφιβάλλειςМир έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 15:52Είμαι σίγουρος ότι το είχα μάθει από κάπου αλλά αρχιζω και αμφιβάλω για την μνήμη μου
Και μια πρόβλεψη, ( επειδή σχεδόν σίγουρα θα υπάρχει εχεμυθειας) θα σκασει και αγωγή σε βαρος Χατζόπουλου
Την πιθανοτητα να κινειται ετσι επειδη ακριβως την εχει σακουλευτει δεν την υπολογιζει κανεις; Μια χαρα χωρανε οι παλικαρισμοί αν εισαι δισεκατομμυριουχος, οχι αν εισαι ο navi και ο aivas. Αυτοι που λεγανε οτι δεν σχετιζεται το μπασκετ, το ποδοσφαιρο και η κατασταση με το γηπεδο να βγουν μετα απο 6 μηνες να μας πουν ποσο λαθος κανανε. Οχι τιποτε αλλο, να δουμε αν νοιαζονται «εγω μονο ΠΑΟΚ» ή «εγώ μόνο Μυστα»navigator11 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:30Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Η όλη ως τώρα, όχι μόνο αφότου έγινε το κουμάντο στην ΚΑΕ, συμπεριφορά του εδώ και κάποιους μήνες. Τέτοιοι ... παλικαρισμοί δε χωράνε στον ΠΑΟΚ. Και καλό είναι να τη σακουλευτεί άμεσα, παρότι έχει καθυστερήσει ήδη. Αν συνεχίσει έτσι, θα τη φάει απροσμένως σύντομα τη "φάπα" και θα κουδουνίσουν τα μηνίγγια του όπως ποτέ ξανά.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:06 Παίδες παρατηρώ ότι δίνετε μεγάλη έμφαση στην αποπληρωμή των χρεών στο δημόσιο, κάτι που στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρής σημασίας για εμένα γιατί ούτως η άλλως είναι λίγα και ρυθμισμένα. Και να μην τα αποπληρώσει άμεσα αλλά να τηρήσει τη ρύθμιση δεν έγινε τίποτα.
Αντιθέτως τους προμηθευτές, τους μετόχους και τους πιστωτές και από αυτούς κυρίως τον Σαββίδη είναι πολύ σημαντικό να τους αποπληρώσει, είναι ζήτημα αξιοπιστίας και ειρήνης εντός συλλόγου. Απορώ πως θεωρείτε πως ο ΠΑΟΚ θα ελευθερωθεί αν ο Μυστακίδης πληρώσει 600000 στο δημόσιο που ούτως η άλλως ρυθμισμένα είναι, και δεν θεωρείτε πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει πάλι υγεία όταν όλες οι δυνάμεις του βαδίζουν χωρίς κόντρες.
Το πρόβλημα με τον Μυστακίδη δεν είναι οικονομικό. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη σεβασμού απέναντι στα πρόσωπα που έχουν πάει τον σύλλογο ένα βήμα παραπέρα τόσα χρόνια και έβαλαν πλάτη, τον Χατζόπουλο, τον Σαββίδη, μία συμπεριφορά δικτατορική και υποτιμητική, που κρύβει εκτός των άλλων και ζήλια για την αποδοχή των προσώπων αυτών στους οπαδούς του συλλόγου. Εγώ τουλάχιστον νιώθω πως, το πως νιώθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν τον απασχολεί καθόλου, περίπου σκέφτεται με έναν τρόπο του στυλ, δεν με νοιάζει τι θελετε να συμβαίνει στο σύλλογο, θα φέρω το καλοκαίρι τον Καμπόκλο πχ και θα το βουλώσετε και θα χτυπάτε παλαμάκια. Δυστυχώς για αυτόν τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν είναι το ίδιο να διοικήσει κάποιος τον ΠΑΟΚ και το ίδιο να διοικείς ένα ορυχείο στο Κονγκο.
Προφανώς τα χρήματα είναι προϋπόθεση για την επιτυχία όπως ήταν και για τον Σαββίδη. Αν όμως εξετάσει την ψυχολογία του συλλόγου θα καταλάβει πως η αποδοχή του Σαββίδη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και σε μικρογραφία τον Χατζόπουλο ή τον Τσαλόπουλο στο μπάσκετ και στο βόλλευ αντίστοιχα, θα δει πως η συνέπεια έργων και λόγων και η αίσθηση που έδιναν - δίνουν πως μάχονται για την ιδέα του ΠΑΟΚ ως σύνολο είναι αυτά που τους έκαναν να έχουν τόσο μεγάλη αποδοχή.
Ο πήχης, που καλείται να συναγωνιστεί, έχει τεθεί πολύ ψηλά από τον "οχτρό" του. Και σίγουρα δε γίνεται να προσεγγιστεί με τέτοια τερτίπια και πρακτικές.
-
PAOKAPOMONOSMOY
Γράφω για τελευταία φορά για τον κύριο. Το κάνω εικόνα πρόεδρος στην ΠΑΕ. Είναι σαν να βλέπω τον Αλαφούζο στην ομάδα. Ένα κύπελλο κάθε δέκα χρόνια, για πρωτάθλημα;Ωχ Παναγιά μου.ΤΕΛΟΣ
Δεν συνάδει στον κόσμο του ΠΑΟΚ τέτοια τακτική .
Η ομάδα έχει άλλη φιλοσοφία και άλλες πεποιθήσεις .
Άλλαξε πορεία , θα βρεις
Η ομάδα έχει άλλη φιλοσοφία και άλλες πεποιθήσεις .
Άλλαξε πορεία , θα βρεις