Συνέχισε παιχταρά μου, όπως τα είπαμε..embuji έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 08:26 Ημερα 13η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, θα φυγω με μεταγραφη![]()
![]()
![]()
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δεν είναι και γρίφος. Αν το παιδί ψηφίζει ΠΑΟΚ μπορεί να στηλωσει τα πόδια και να πει δεν πάω πουθενά και τον επόμενο Γενάρη να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος.
Θα μου πεις... και θα περιμένω 1,5 χρόνο; Ε τότε ή στον δίνουν από τώρα για να βγάλει κανένα φράγκο ο Κομποτης η καλύπτεις το κενό μέχρι τότε με κανέναν Μεξικανό ξέρω εγώ...
-
Μπαρκαρούτσος
Καλά, πάει και γράφει "ΠΑΟΚ" στο ψηφοδέλτιο δηλαδή ο γαβ γαβ;; Τζάμπα ψήφος; Γι'αυτό βγαίνει Κυριάκος και η Ελλάδα έχει τα χάλια που έχει.
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 2):
- Ιάσονας, navigator11
Λέτε ότι είναι αθηναιος και έπαιζε υποδομές της χάρτινης.
Τι σημαίνει αυτό ; Δεν υπάρχουν ΠΑΟΚτσηδες στην Αθήνα ;
Γιατί να μην είναι ο Τσαπρας ΠΑΟΚτσακι.
Μη κολλάτε .
Ντελιας Ζαφειρης είναι το μεγαλύτερο δέλεαρ για οποιοδήποτε έλληνα παίκτη .
Τι σημαίνει αυτό ; Δεν υπάρχουν ΠΑΟΚτσηδες στην Αθήνα ;
Γιατί να μην είναι ο Τσαπρας ΠΑΟΚτσακι.
Μη κολλάτε .
Ντελιας Ζαφειρης είναι το μεγαλύτερο δέλεαρ για οποιοδήποτε έλληνα παίκτη .
Εγώ λέω αν υπάρχει ως γεγονός αν το ξέρουμε από κάπου.
Μπάρκα χάρηκα που διάβασα γραπτό σου, ελπίζω να είσαι καλά.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post:
- navigator11
- navigator11
Πολύ κουβεντολόι για παίχτες του Κομπότη. Δεν ξέρω, κρατάω μικρό καλάθι. Καλά, το να δώσουμε και μάχη υπεραξίας για κάποιον εξ αυτών μου φαίνεται ανέκδοτο.
Νομίζω είχε εννοηθεί εδώ μέσα από συνοπαδο ότι ο παίκτης θέλει ΠΑΟΚ. Τώρα κατά πόσο ισχύει...Ιάσονας έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 09:28 Εγώ λέω αν υπάρχει ως γεγονός αν το ξέρουμε από κάπου.
Και προφανώς αυτά είναι πράγματα που αλλάζουν με μια πρόταση που θα τον ικανοποιεί και από τους άλλους μεγάλους
Σήμερα όλοι είμαστε με την Σάντερλαντ στις 14:30 για το μεγάλο διπλό.
Υπόθεση εργασίας:
Άραγε αν πέσουν τα σφυριά υπάρχουν παίκτες που παίρνουν ελευθέρας το καλοκαίρι ή δεν θέλουμε επειδή θα είναι ελεύθερος;
Υπόθεση εργασίας:
Άραγε αν πέσουν τα σφυριά υπάρχουν παίκτες που παίρνουν ελευθέρας το καλοκαίρι ή δεν θέλουμε επειδή θα είναι ελεύθερος;
Για τον μπλακ απ μιλας ε; Εγώ θα τον ήθελα σίγουρα δίπλα στον μιχαMaklaz έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:42 Σήμερα όλοι είμαστε με την Σάντερλαντ στις 14:30 για το μεγάλο διπλό.
Υπόθεση εργασίας:
Μόνο αν πάρει το διπλό αυτή την Κυριακή, με άλωση του απόρθητου στην Ευρώπη βικελίδης, θα ενδιαφερθούμε για πιθανή μεταγραφή του Τσάπρα.navigator11 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 09:54 Πολύ κουβεντολόι για παίχτες του Κομπότη. Δεν ξέρω, κρατάω μικρό καλάθι. Καλά, το να δώσουμε και μάχη υπεραξίας για κάποιον εξ αυτών μου φαίνεται ανέκδοτο.
ΥΓ Καλός ο Τσάπρας αλλά ιμιτασιόν Ντάφυ, δεν φτάνει σε τίποτα τον μεγάλο Mαχαιρίδη.
Το να πάρουμε ένα πλάγιο μπακ για ανάσες στον Κέννι και ένα σέντερ μπακ επειδή, ναι μεν επανέρχεται ο Λόβρεν αλλά δεν ξέρουμε αν και για πόσα παιχνίδια μπορεί να βοηθήσει, δεν νομίζω ότι χαλάει τον Λουτσέσκου, ούτε και θα φέρει πρόβλημα στα αποδυτήρια.
Πολλά τα ματς που ακολουθούν μέσα στον Φλεβάρη και τα περισσότερα φωτιά. Να μην ρίξουμε ύπνο και επαναπαυθούμε στο ότι δεν πρόκειται να τραυματιστεί ή να σκάσει κανένας από τους παίκτες μας.
Πολλά τα ματς που ακολουθούν μέσα στον Φλεβάρη και τα περισσότερα φωτιά. Να μην ρίξουμε ύπνο και επαναπαυθούμε στο ότι δεν πρόκειται να τραυματιστεί ή να σκάσει κανένας από τους παίκτες μας.
το ξερω γιαυτο το εγραψαnunies4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 07:48Δεν είναι και γρίφος. Αν το παιδί ψηφίζει ΠΑΟΚ μπορεί να στηλωσει τα πόδια και να πει δεν πάω πουθενά και τον επόμενο Γενάρη να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος.
Θα μου πεις... και θα περιμένω 1,5 χρόνο; Ε τότε ή στον δίνουν από τώρα για να βγάλει κανένα φράγκο ο Κομποτης η καλύπτεις το κενό μέχρι τότε με κανέναν Μεξικανό ξέρω εγώ...
Άσχετο με εμάς αλλά επειδή είναι μεταγραφή θέλω να το αναφέρω.
Ο Πανσερραικός απόκτησε τον Μπιλέ που πέρυσι κάποια στιγμή έκανε φοβερή εντύπωση στον Αστερα. Προφανώς το παιδί έχει θέματα χαρακτήρα γιατί το ταλέντο υπάρχει και είναι πολύ υψηλό. Δεν ισχυρίζομαι πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον αποκτήσει, πιστεύω όμως πρέπει να τον παρακολουθήσει συστηματικά για να βλέπει πως εξελίσσεται τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά.
Ο Πανσερραικός απόκτησε τον Μπιλέ που πέρυσι κάποια στιγμή έκανε φοβερή εντύπωση στον Αστερα. Προφανώς το παιδί έχει θέματα χαρακτήρα γιατί το ταλέντο υπάρχει και είναι πολύ υψηλό. Δεν ισχυρίζομαι πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον αποκτήσει, πιστεύω όμως πρέπει να τον παρακολουθήσει συστηματικά για να βλέπει πως εξελίσσεται τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά.