Αριστοτέλης Μυστακίδης
-
giannisparis4
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται τοσο θεμα.
Προφανως η πλευρα μυστακιδη θεωρει οτι τα χρεη δεν ειναι 100% κατοχυρωμενα και μπορουν να εκπεσουν στο δικαστηριο. Που ειναι το προβλημα πραγματικα? Ας πανε στα δικαστηρια. Δεν υπαρχει μιση ΑΕ να μην ειναι στα δικαστηρια για κατι. Σιγα τα ωα.
Προφανως η πλευρα μυστακιδη θεωρει οτι τα χρεη δεν ειναι 100% κατοχυρωμενα και μπορουν να εκπεσουν στο δικαστηριο. Που ειναι το προβλημα πραγματικα? Ας πανε στα δικαστηρια. Δεν υπαρχει μιση ΑΕ να μην ειναι στα δικαστηρια για κατι. Σιγα τα ωα.
Οταν το καλοκαίρι έπαιζε το σενάριο μυστα γιατί ο άλλος έχει δυσκολίες και κάποιοι θέταμε ηθικό ζήτημα ότι είναι αποτρόπαιο να κάνεις στην άκρη αυτόν που σε έκανε να ξανά ονειρευτείς τώρα που έχει τις δυσκολίες του , το αφήγημα τους έβαζε στην ίδια αφετηρία διότι δεν είμαστε εμείς των 800 ευρώ υποχρεωμένοι να μπαίνουμε στην μέση για τα τερτιπια των μαμούθ . Επιπρόσθετα τόνιζε ότι δεν είμαστε ούτε Ιβαν ,ουτε Τελης αλλά ΠΑΟΚ ( αλήθεια δεν είμαστε ούτε Ντελιας ούτε Αντρε ούτε Τάισον ούτε Μπανε ; )
Το βασικό επιχείρημα ήταν μανει τολκς και ότι όταν ο ένας δεν έχει σάλιο ο άλλος παρκάρει 250 ζεστά στην μπάντα γιατί έχει άπειρα και είναι άλλο μέγεθος .
Ωραία αφού έχει άπειρα ας μην ξεφτιλίζεται για 2,3 ψωρομυρια και αφήστε τις πονηράδες στην άκρη ότι οι κροίσοι αν μπορούν να αποφύγουν να πληρώσουν το κάνουν με τριπλες και εμείς των 800 ευρώ πάλι δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε …
Μόνα ζυγά μονόζυγα δεν πάει …
Το βασικό επιχείρημα ήταν μανει τολκς και ότι όταν ο ένας δεν έχει σάλιο ο άλλος παρκάρει 250 ζεστά στην μπάντα γιατί έχει άπειρα και είναι άλλο μέγεθος .
Ωραία αφού έχει άπειρα ας μην ξεφτιλίζεται για 2,3 ψωρομυρια και αφήστε τις πονηράδες στην άκρη ότι οι κροίσοι αν μπορούν να αποφύγουν να πληρώσουν το κάνουν με τριπλες και εμείς των 800 ευρώ πάλι δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε …
- These users thanked the author DamoN for the post (total 13):
- theo-drama, Ιάσονας, Montrealiotis, katafraktos, navigator11, Kabamaru11, eorptol1, Apil44, leomatos88, marsantos and 3 more users
Αν αναφέρεσαι σε μένα ποτέ δεν είπα να κάνει ο Σαββίδης στην άκρη για κανένα και ότι άλλο έχεις γράψει.
Άμα δύο άνθρωποι έχουν κόντρα και ο ένας μπορεί να τη φέρει στον άλλον θα το κάνει, τόσο απλά.
Εγώ το Χατζόπουλο πιστεύω και δεν είπα ποτέ ότι δε μου φαίνεται πουστικη η συμπεριφορά του Μυστακίδη. Ας πάνε τη Δευτέρα στα δικαστήρια να τον ξεφτιλισουν.
Μόνο το επιχείρημα της ντομπροσυνης σχολιάζω γιατί πράγματι μου φαίνεται αστείο.
Άμα δύο άνθρωποι έχουν κόντρα και ο ένας μπορεί να τη φέρει στον άλλον θα το κάνει, τόσο απλά.
Εγώ το Χατζόπουλο πιστεύω και δεν είπα ποτέ ότι δε μου φαίνεται πουστικη η συμπεριφορά του Μυστακίδη. Ας πάνε τη Δευτέρα στα δικαστήρια να τον ξεφτιλισουν.
Μόνο το επιχείρημα της ντομπροσυνης σχολιάζω γιατί πράγματι μου φαίνεται αστείο.
Ακούγονται και γίνονται. Μεταγραφές έγιναν, ανακαίνιση στο Παλατάκι θα γίνει, η ομάδα θα ανέβει κι άλλο.Tolaros έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 20:00E πώς δεν ακούστηκαν ρε φίλε, για παίκτες ακούστηκαν , για αναδιαμόρφωση γηπέδου ακούστηκε, για ευρωλίγκες και nba ακούστηκαν, για προπονητικό ακούστηκε. Τόσο παραμύθι να πούλησε δεν μπορώ να το φανταστώNapoli4 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 18:25 Μακάρι να τα πληρώσει όλα και μακάρι να απογειώσει το μπάσκετ
Πάντως από τους αυλικούς του, αυτά που ακούγονται δεν είναι μεγαλεπίβολα σχέδια για την ΚΑΕ, αλλά πότε θα πάρουν την ΠΑΕ από τον κακό Ιβάν.
Έτσι δεν θα τραβήξει για καιρό η ιστορία, και είναι κρίμα.
Ξαναλέω όμως, οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος δεν νοιάζονται που η ομάδα πήρε τον tyree ή που θα παίζουμε στο nba europe σε 2 χρόνια, αλλά περιμένουν πως και πως να πάρουν την ΠΑΕ. Αυτό λένε, με αυτό ασχολούνται.
Το ότι τρέχουν και ένα "μπασκετάκι" παράλληλα δεν λέει κάτι γιατί πολύ απλά είναι το μέσο που θα εξυπηρετήσει τον σκοπό τους. Ή έτσι το βλέπουν τουλάχιστον.
Γι'αυτό λέω πως δεν θα μακροημερεύσει. Γιατί αν ο σκοπός είναι να ρίξει τον Ιβάν, είτε θα το πετύχει σε 2-3-5 χρόνια και θα αφήσει το μπάσκετ, είτε θα βαρεθεί και θα τα παρατήσει.
Τα παραπάνω τα γράφω γιατί μέχρι εκεί μπορώ να ξέρω. Μέχρι τους αυλικούς. Τώρα τι σκέφτεται ο ίδιος ο Μυστακίδης, είναι άλλη ιστορία. Μπορεί να έψαχνε μία βάση οπαδών και τελικώς να του κάνει και το μπάσκετ. Μπορεί να θέλει να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ από ανιδιοτελή αγάπη. Μπορεί να έχει τις πιο αγνές προθέσεις ή μπορεί να εξυπηρετεί άλλες ατζέντες και συμφέροντα. Θα το δείξει η ιστορία.
Αλλά, η όλη στάση και επικοινωνία μέχρι τώρα, με κάνουν να πιστεύω πως και ο "μεγάλος", τα ίδια σκέφτεται με τους αυλικούς.
- These users thanked the author Napoli4 for the post (total 4):
- Ιάσονας, DamoN, navigator11, trouman
Οχι αφορμή για την τριπλά πήρα . Μονο σε αυτό το κομμάτι πήρα αφορμή από αυτό που είπες
Για όλους αυτούς που σκεφτόντουσαν έτσι το καλοκαίρι αναφέρομαι .
Εδώ μέσα ειδικά ,την θεωρώ τόσο μαύρη περίοδο για μένα, που ούτε θυμάμαι με ποιους μαλωνα.
Ειλικρινά θυμάμαι μόνο τα παιδιά που συμφωνούσαμε αλλιώς την σαββιδης fc όπως ειπώθηκε από τους ΠΑΟΚ πάνω από όλα
Για όλους αυτούς που σκεφτόντουσαν έτσι το καλοκαίρι αναφέρομαι .
Εδώ μέσα ειδικά ,την θεωρώ τόσο μαύρη περίοδο για μένα, που ούτε θυμάμαι με ποιους μαλωνα.
Ειλικρινά θυμάμαι μόνο τα παιδιά που συμφωνούσαμε αλλιώς την σαββιδης fc όπως ειπώθηκε από τους ΠΑΟΚ πάνω από όλα
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- theo-drama, Montrealiotis
- Shivaspace
παίζει να μείνει απλήρωτος και ο πρώην πρόεδρος του εσακέ?? ..με τον τέλη τότε!!

- BlackMagicPAOK
Ο Μυστακίδης θα μπορέσει να έρθει ξανά στο γήπεδο;
Να αντιμετωπίσει τον κόσμο;
Και ο κόσμος, θα συνεχίσει να γεμίζει το Παλατάκι;
Ο "μεγάλος", θα βγάλει κάποια ανακοίνωση;
Να απαντήσει, να ρίξει τους τόνους, να ηρεμήσει και αυτή η έρημη η ομάδα.
Ρε, που μπλέξαμε πάλι..
Να αντιμετωπίσει τον κόσμο;
Και ο κόσμος, θα συνεχίσει να γεμίζει το Παλατάκι;
Ο "μεγάλος", θα βγάλει κάποια ανακοίνωση;
Να απαντήσει, να ρίξει τους τόνους, να ηρεμήσει και αυτή η έρημη η ομάδα.
Ρε, που μπλέξαμε πάλι..
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- kataramenos5
πω πω , τι διαβάζαμε εδώ μέσα ρε φίλεDamoN έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 21:44 Οταν το καλοκαίρι έπαιζε το σενάριο μυστα γιατί ο άλλος έχει δυσκολίες και κάποιοι θέταμε ηθικό ζήτημα ότι είναι αποτρόπαιο να κάνεις στην άκρη αυτόν που σε έκανε να ξανά ονειρευτείς τώρα που έχει τις δυσκολίες του , το αφήγημα τους έβαζε στην ίδια αφετηρία διότι δεν είμαστε εμείς των 800 ευρώ υποχρεωμένοι να μπαίνουμε στην μέση για τα τερτιπια των μαμούθ . Επιπρόσθετα τόνιζε ότι δεν είμαστε ούτε Ιβαν ,ουτε Τελης αλλά ΠΑΟΚ ( αλήθεια δεν είμαστε ούτε Ντελιας ούτε Αντρε ούτε Τάισον ούτε Μπανε ; )
Tolaros έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 21:18Μην πίνεις τέτοια ώρα καφέ είναι αργά.Fireman 4 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 21:10Στο δεν παίρνω το μέρος του Μυστα κόντεψε να μου φύγει ο καφές από τα χέριαTolaros έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 20:51 Παιδιά αυτό με τα ντόμπρα και τα παντελονάτα είναι λίγο γραφικό.
Ντόμπρα και ξεντόμπρα είναι για τη δική μας καθημερινότητα για καμιά ταβέρνα.
Κανείς δε θα δώσει εκατομμύρια αν μπορεί να το αποφύγει για να τον λένε ντόμπρο, ας συνέλθουμε λίγο.
Δεν παίρνω σε καμία περίπτωση το μέρος του Μυστακίδη, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, οποιοσδήποτε ζάπλουτος αν μπορεί να τριπλάρει και να γλιτώσει λεφτά θα το κάνει, όσο ανήθικο και να φαντάζει σε μας τους θνητούς
Επειδή κάποιοι μπορεί να έχετε κενά μνήμης , ο κόσμος "κυνηγούσε" ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πριν 20 χρόνια να δεχτούν διακανονισμούς και κουρέματα σε πληρωμές συμβολαίων για να μην έχει θέμα η ομάδα. Και τότε ντόμπροι ήμασταν.
Και αν αύριο στη δουλειά σας έχετε πολλά έσοδα και μπορέσετε να περάσετε την καφετιέρα που πήρατε σπίτι σαν έξοδο, θα το κάνετε.
Όποιος μπορεί να τριπλάρει, θα τριπλάρει
Θα τριπλάρει όταν το ποσο είναι σημαντικό. Ξες ποια είναι η αναλογία; Τα 2-3 εκατομμύρια για τον τέλη είναι σαν να έχεις 1000 ευρώ στην άκρη και να φοβάσαι μη χάσεις ένα πενηντάλεπτο
Ειναι σαν να γυρνάς σπίτι το βράδυ και να στεναχωριέσαι για τον χρόνο που δεν έβλεπες επειδή απλά ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου
Είναι τραγικό μετά από 7 μήνες ενεργειών ΔΙΧΑΣΜΟΥ ακόμα να δικαιολογείτε αυτόν τον ανθρωπο
@jibbie κάτι τύποι σαν εσένα και άλλους πάρα πολλούς που οι περισσότεροι ξέρουν ποιοι είναι και ότι τους εκτιμώ βαθύτατα και ας μην τους έχω γνωρίσει δια ζώσης, ήταν ο λόγος που δεν το έκοψα το φόρουμ γιατί εκείνη την περίοδο πραγματικά το είχα σιχαθεί .
Τέλος πάντων όλα καλά
Τέλος πάντων όλα καλά
- These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
- theo-drama, jibbie, marsantos, aivas19
Καλή χρονιά Navi και σε όλους τους φίλους εδώ, με υγεία και χαρές. Εδώ είμαι, όσο μπορώ παρακολουθώnavigator11 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 19:36
Εγώ δε θα κουραστώ να το επισημαίνω. Άνθρωπος, που ως επίσημος πλέον καραβοκύρης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατηγορείται ευθέως και δημόσια ως αφερέγγυος και δε φαίνεται κοντά μια βδομάδα μετά να έχει την ευθιξία να αντιδράσει με τον οποιονδήποτε τρόπο και είναι σαν να μην υπάρχει ρε παιδί μου, εξαφανισμένος, δεν κολλάει με τίποτα στη δική μου λογική, έχοντας κάνει μια απλή υποτίθεται συζητησούλα με τον μπάρμπα Κατσαρή, χωρίς καμία δεσμευτικά νομική προέκταση, να επέλεξε να τοποθετηθεί τον περασμένο Ιούνιο δημόσια σχετικά με την προοπτική "συμβολής" του στο εγχείρημα της νέας Τούμπας.
Φίλε Ναπολιτάνε, χαίρομαι που σε "βλέπω" Καλή, ασπρόμαυρη χρόνια να έχεις. Με υγεία!!
Πολλά πράγματα δεν κολλάνε και στη δική μου λογική. Ο καιρός θα δείξει...
- These users thanked the author Napoli4 for the post (total 3):
- navigator11, DamoN, Χωρικός
- mantzoumis
Αν ο Μυστακίδης στείλει τους νομικούς του στο δικαστήριο, όταν θα εκδικαστεί η αθέτηση της συμφωνίας, στην οποία δέχτηκε και υπέγραψε ΟΛΑ τα χρέη (με αποδείξεις) και τα χρονοδιαγράμματα των πληρωμων τους, για μένα σημαίνει πως περιμένει από αυτό το δικαστήριο, διαφορετική αντιμετώπηση σε σχέση με κάποιον κοινό θνητό. Δηλαδή δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ορκωτοί λογιστές που συνέβαλαν στον έλεγχο και την ολοκλήρωση του τελικού συμφωνητικού, ακυρώνονται γιατί αυτός ο επιχειρηματίας, γνωρίζει εκ των πρωτέρων, πως δεν θα έχει επιπτώσεις.
Ως ΠΑΟΚτσης και ως άνθρωπος, Θέλω ο νόμος να είναι ίδιος για όλους μας.
Ως ΠΑΟΚτσης και ως άνθρωπος, Θέλω ο νόμος να είναι ίδιος για όλους μας.
Για κατι τέτοιους τυπους εγω αναποδα μπηκα φόρουμ αν και το παρακολουθουσα χρόνια γιατι εκεί εξω τοτε αρχη καλοκαιριου μ αυτα που ακουγα ακομα και απο κοντινούς ανθρώπους εσφιγγε το κεφάλι μου Τα γνωστα δηλ. επιχειρηματίες ειναι και οι δυο να τηρούμε ισες αποστάσεις, το σημαντικο ειναι να γίνει το νεο γηπεδο αρα ποιος μπορει να το κανει τωρα που εχουμε και τα 100. Και πού να πεις τι ελεγα μπες φορουμ που υπαρχουν εστω καποιοι να σκεφτονται οπως εσυ και δεν θα σου την πεσουν αναρχα απο κατω οι αλλοι. Οκ υπηρχαν και παιδιά που ήθελαν να κρατήσουν μια σταση αναμονης, να δουν πως θα αντιδράσει ο Σαββίδης και αυτό στο γραπτο τους εβγαινε υποστηρικτικο στην αλλη πλευρα. Το θεμα ομως τωρα ειναι οτι 40 σελιδες τοπικ Μυστακιδη νεου ηγετη ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενα μηνα και με 4 μεταγραφες και εχει πολυ παραπάνω κραξιμο.. Και σιγουρα γι αυτο δεν ευθύνονται αυτοι που γραφουν..
- These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
- DamoN, katafraktos
Δεν ειναι τα λεφτα το ζητημα. Οταν φτανεις να εχεις τοσο πλουτο τιποτα δεν εχει να κανει με λεφτα. Εχει να κανει με παθος εγωισμο χομπι καυλες πες το οπως θες.margas έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 22:59Tolaros έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 21:18Μην πίνεις τέτοια ώρα καφέ είναι αργά.Fireman 4 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 21:10 Στο δεν παίρνω το μέρος του Μυστα κόντεψε να μου φύγει ο καφές από τα χέρια
Επειδή κάποιοι μπορεί να έχετε κενά μνήμης , ο κόσμος "κυνηγούσε" ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πριν 20 χρόνια να δεχτούν διακανονισμούς και κουρέματα σε πληρωμές συμβολαίων για να μην έχει θέμα η ομάδα. Και τότε ντόμπροι ήμασταν.
Και αν αύριο στη δουλειά σας έχετε πολλά έσοδα και μπορέσετε να περάσετε την καφετιέρα που πήρατε σπίτι σαν έξοδο, θα το κάνετε.
Όποιος μπορεί να τριπλάρει, θα τριπλάρει
Θα τριπλάρει όταν το ποσο είναι σημαντικό. Ξες ποια είναι η αναλογία; Τα 2-3 εκατομμύρια για τον τέλη είναι σαν να έχεις 1000 ευρώ στην άκρη και να φοβάσαι μη χάσεις ένα πενηντάλεπτο
Ειναι σαν να γυρνάς σπίτι το βράδυ και να στεναχωριέσαι για τον χρόνο που δεν έβλεπες επειδή απλά ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου
Είναι τραγικό μετά από 7 μήνες ενεργειών ΔΙΧΑΣΜΟΥ ακόμα να δικαιολογείτε αυτόν τον ανθρωπο
Ο Μυστακιδης φερεται να θελει να χρησιμοποιησει το χρεος προς Σαββιδη και Χατζοπουλο με τροπο για να κανει ζημια. Για τον εγωισμο του οχι γιατι δεν εχει 2 χαρτια. 2 χαρτια παιζει να κοστιζουν οι διακοπες του το καλοκαιρι. Το προβλημα ειναι οτι μπαινει ο ΠΑΟΚ στην μεση. Και πλεον δεν ειναι τριτος. Ειναι η ΚΑΕ.
Μακαρι να μην παρει κιαλλη διασταση ειδικα σαν αυτην που λεει το "σφινα" και απλα να πληρωσει ΟΛΑ τα χρεη μεσα στην βδομαδα και να πει ο λογος ηταν αυτος και αυτος και να συνεχισουμε. Απλα ειναι και λιγο γαμωτο ρε φιλε. Γιατι ρε πουστη εκει που πηγαινε καλα το πραγμα παλι να γυρναμε σε αυτη την κατασταση.
- These users thanked the author embuji for the post:
- navigator11
Μετα με λες γιατί έφυγα για 3 μήνεςDamoN έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 21:44 Οταν το καλοκαίρι έπαιζε το σενάριο μυστα γιατί ο άλλος έχει δυσκολίες και κάποιοι θέταμε ηθικό ζήτημα ότι είναι αποτρόπαιο να κάνεις στην άκρη αυτόν που σε έκανε να ξανά ονειρευτείς τώρα που έχει τις δυσκολίες του , το αφήγημα τους έβαζε στην ίδια αφετηρία διότι δεν είμαστε εμείς των 800 ευρώ υποχρεωμένοι να μπαίνουμε στην μέση για τα τερτιπια των μαμούθ . Επιπρόσθετα τόνιζε ότι δεν είμαστε ούτε Ιβαν ,ουτε Τελης αλλά ΠΑΟΚ ( αλήθεια δεν είμαστε ούτε Ντελιας ούτε Αντρε ούτε Τάισον ούτε Μπανε ; )